Snelle levering, goede communicatie en een heerlijke bank! Zit heerlijk en de perfecte kleur.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie bank gekocht en uitstekende service.

Wij waren al een tijdje op zoek naar een bank. De banken van BySidde vonden wij erg mooi. Na een afspraak in de showroom te hebben ingepland, hebben wij na het proefzitten meteen de bank Mads besteld. 3 weken later is de bank keurig bezorgd. We zijn er heel erg tevreden mee!

Helemaal top !!!!!

Super blij met onze nieuwe bank...

• Welk model heb je gekozen? Borre

Goede kwaliteit en prima service!

De knud bank die wij hebben gekocht is vrij laag. Voor langere mensen m.i. daarom wat minder geschikt. Maar by sidde heeft ook banken met een hogere zithoogte. Maar je mag altijd 30 dagen proefzitten dat is wel een veilig gevoel. Bij ons bleek bij aflevering dat een poot kapot was. We konden wel zitten trouwens. Heel netjes afgehandeld, de dag erop werd al een vervangende poot thuis afgeleverd en 2 dagen erna kwam een monteur de poot vervangen. Top!

Mooi en supersnel geleverd

Hele fijne bank gekocht by Sidde, in Eerbeek de bank geprobeerd en daarna besteld. Zeer netjes en snel geleverd.

Mooi design, goede kwaliteit

De Sommer bank is mooi en staat er goed in het interieur. Het zitcomfort zou wel iets beter kunnen, voor mensen met kortere benen is de zit erg diep. Met extra kussentjes is dit wel goed te verhelpen.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Een super mooie bank en een geweldige service!

Wij hebben de bank Tren besteld en hij is nóg mooier dan op de foto’s!! We zijn er dan ook super blij mee! En hij zit ook nog eens heerlijk. Top bedrijf!

• Welk model heb je gekozen? Tren

The Best Online Furniture Purchase Experience

First I ordered, samples, they arrived on time and at no additional costs. By Sidde offers you flexibility to chose delivery date, and the delivery service was reliable and on time. The drive called to check if there would be someone at home to receive the sofa. Payment can be done afterwards, and you're given a period to get acquainted to the piece of furniture. A new sales concept adequate to a new era.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Super mooie bank en heel goede service

Het was spannend om een bank te bestellen waar je nog niet van te voren op hebt gezeten en die je nog nooit in het “echt” hebt gezien. Maar heb er absoluut geen spijt van! Prachtige bank en een hele fijne service! Wij hebben nu een aantal bysidde spulletjes in huis en zijn er echt blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Supermooie bank, we zijn er heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Tren

zeer betrouwbaar

ze maken hun belofte waar, prachtige bank

alles volgens afspraak

keurig te woord gestaan, keurig op tijd geleverd.

• Welk model heb je gekozen? Brun

Mooie fijne bank

We zijn vriendelijk en goed geholpen in de studio. Het gaf ons een goed beeld en de bank en de stofkleur zijn uiteindelijk helemaal naar wens. De bank zit fijn en stevig. De stof voelt zacht en sterk. Prettig dat de levertijd relatief kort is. De uitlevering zelf verliep wat onbeholpen/ minder beleefd. Gelukkig stond er daarna wel een mooie bank.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Zeer goede en snelle service. Levering en montage uitstekend

Na zien van kleurstalen bestelling geplaatst. Zeer snelle levering met nette jongens die hun werk uitstekend doen. Netjes gemonteerd en opgeruimd na werkzaamheden.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Geweldige service en super bank!

Zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Fijne service en lekker zittende bank

Enigszins getwijfeld om een bank online te bestellen, wat als het nu niet lekker zit. De retourgarantie heeft mij overgehaald het wel te doen. Absoluut geen spijt van mijn aankoop, de bank zit heerlijk en ziet er mooi uit. De levering verliep ook erg soepel, de mannen waren nog eerder dan gepland stond.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Snelle service. Bank Knud zit heerlijk.

Het was heel spannend om op deze manier een bank te kopen. Na de filmpjes goed te hebben bekeken en de bank in de virtuele app op zijn plek te hebben gezet zijn we er voor gegaan. De kleur is nog mooier dan in de stalen kit zichtbaar was. Tijdens het transport was er een pootje afgebroken binnen 48 uur werd er een nieuw pootje bezorgd. Wij zijn heel blij met deze stoere KNUD bank. Zit lekker stevig en comfortabel zeker met de hocker erbij.

Top product en service

Geweldige banken. Stofjes makkelijk op te vragen. Snelheid van levering is uniek. De levering zelf is super fijn, gaaf dat de bank in een herbruikbare hoes gebracht wordt. En de bank...helemaal naar ons zin en toch nog mooier dan verwacht.

topservice

de kleur beviel ons niet zo van de bank. Wat fijn dat we hem mogen omwisselen en er tot de wisseling gewoon op mogen blijven zitten.

Super bank, goede kwaliteit

Over de bank echt niks te klagen, maar zou toch een tip willen geven over de service. We zijn helemaal naar Eerbeek gereden om de bank te komen bekijken. Dan verwachten we dat iemand ons wat kan vertellen over de bank en interieur advies kan geven, maar dat was niet zo. We zijn van ver gekomen, dus dat was een beetje jammer. We hadden al besloten dat we de bank wilden hebben, maar hadden we dat niet gehad dan had dit ons zeker niet overgehaald om de bank aan te schaffen. Bank moest ook online aangeschaft worden. Kans gemist voor wat upselling. We hebben nu onze eigen protector gekocht.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Super mooie en fijne bank en snel geleverd.

We hebben een hele gave bank gekocht, de Remus. Eerst afspraak bij de showroom. Heel fijn geholpen en meteen beslissing genomen. 2 weken later al geleverd en in elkaar gezet. De Remus zit heerlijk! Stevig en door zachte stof ook heel fijn. We zijn super tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Goed geholpen, goede levering en service

Kan niet beter!

Heel blij zijn we met onze Nord hoekbank, hij staat prachtig in onze huiskamer! Tevens een fantastische service en snel geleverd.

Heerlijke bank

Mooie grote en comfortabele bank. Netjes en optijd gebracht

Goed en snel geregeld

We zijn bank wezen zitten, daar werden we vriendelijk geholpen. En we hebben de bank Mads via internet besteld. 2 weken later is hij netje geleverd. Waar ik zo verbaasd over was, dat de bank niet verpakt zat in karton of plastic maar in een zak van By SIDDE zelf! Geniaal!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.