Recent de bank Tren gekocht. Tijdens de levering pastte de bank niet in de lift. Vervolgens direct contact opgenomen met BySidde die meteen actie ondernamen en contact opnamen met het leveringsbedrijf. Uiteindelijk pastte het wel en nu geniet ik al een tijdje van de bank. Hij zit lekker en ziet er prachtig uit.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Prachtig fijn bankstel

De bank werd snel geleverd, de leveranciers waren vriendelijk en zorgvuldig, de bank was netjes verpakt in grote hoezen/zakken. Wij hebben gekozen voor de bank Nord en hij zit en ligt heerlijk. Niet te hard en niet te zacht!.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super bank en super bezorging

Makkelijke en overzichtelijke website en super en keurige bezorging, wij genieten heerlijk van onze sommer bank

Fantastische bank!

Heerlijke stevige zit, mooie stof en prachtige kleur, oogt ruimtelijk door de pootjes .

Top bank!

Super snelle levering! Mooie bank, heel blij mee!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Fijne bank en goede service

Fijne service en de bank zit heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Wij zijn super blij met onze mooie bank! Heel blij met de kleur Taupe grey!

Super goed!

Top!!!!!

Super goede en snelle service!!! Blij met mijn nieuwe bank “Sommer”.

Beter dan verwacht

Wij hebben onze bank besteld bij By Sidde. Doordat we al over de salontafels en de banken goede service hebben ontvangen de knoop doorgehakt om zonder proef zitten een bank te bestellen. De kleurstalen waren snel binnen en zo konden we een beslissing maken. De bank werd keurig volgens afspraak afgeleverd, uitgepakt en geplaatst. Hij is prachtig en zit heerlijk

• Welk model heb je gekozen? Borre

Prettig, duidelijk en volgens afspraak

Spannend om online een bank te kopen. De reviews hebben erg geholpen. We zijn erg blij met ons bankstel. Mooi en comfortabel. Het bezorgen volgens afspraak en werd het bankstel door vriendelijke mensen bezorgd en dasrbij voorzien van parketbeschermers. Kortom erg blij en tevreden!

Fantastische bank super blij mee

Fantastische bank super blij mee

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prima service in showroom, tijdens levering en erna.

We zijn vriendelijk ontvangen in de showroom in Eerbeek. Vervolgens hebben wij onze bank besteld online en werd deze keurig op de afgesproken datum bezorgd. Tijdens de bezorging zijn er wat vlekken op de bank aangetroffen. Deze gingen er gelukkig met een vochtige katoenen doek makkelijk uit. Maar we ontvingen meteen een keurige mail met instructies over hoe de vlek te verwijderen en contactgegevens van een andere partij mochten we de vlek er niet zelf uitgekregen hebben. Prima service.

Top bank!

Zowel in de showroom, de klantenservice en de bezorging zijn uitstekend! We genieten nu heerlijk van onze prachtige bank

• Welk model heb je gekozen? Knud

Snelle en goede service. Hele mooie banken!

Snelle en goede service! Hele mooie banken. Proefzitten en vergelijken modellen in Eerbeek ook een goede aanvulling! Stalenkit vooraf ook mooi en leuk concept

• Welk model heb je gekozen? Nord

Superfijne en mooie bank, prima prijs, en lekker overzichtelijk assortiment!

Wij kwamen bij Sidde vanwege het overzichtelijke assortiment, goede kwaliteit en mooie uitvoering. De lichtgrijze Mads staat nu sinds een paar weken prachtig in onze woonkamer. Heerlijke bank, ruim genoeg voor 4, zit heerlijk! Fijn concept vinden wij de all inclusive prijs (incl vlekkengarantie en bezorging/montage). Aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Onwijs blij met onze prachtige bank!

Snel de samples in huis, snel en makkelijk bestellen via de website, snelle levertijd, werkt samen met een onwijs net en vriendelijk transportbedrijf en de bank wordt in een keer perfect geleverd. Dit is tegenwoordig ook een unicum. We zijn onwijs blij met de bank plus hocker, het zitcomfort en de kwaliteit is echt top!

"Betaling achteraf" opmerking voor Belgen

Ik woon in Belgie en heb de bank toch op voorhand moeten betalen. Dus dat was wel een tegenvaller want het is nét deze optie die me eigenlijk over de streep heeft getrokken om over te gaan tot een online bestelling bij iemand die me wereldvreemd is . Ik was daar dus niet blij mee. Mijn aanvraag werd meteen "afgekeurd" omdat ik nog "geen bestelhistoriek" had. Nee, inderdaad. Ik heb andere goede historieken met andere online winkels die wel bekend zijn,maar daar werk men dan niet mee samen, helaas en einde verhaal. We wachten het verdere verloop af zoals levering en dergelijke. Ik heb dan bij de optie in mijn review "aanbevelen - JA" gezet omdat ik mij niet 100% hierop ga baseren.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie bank die heerlijk zit

We vonden het online bestellen van een bank erg spannend maar wat een succes. De kleur is fantastisch en de bank zit heerlijk. De levering was heel netjes. Het afval namen ze direct mee incl. de oude bank, top service!

G e w e l d i g

Vanaf het allereerste moment tot de bank geleverd werd: top service.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Top service plus een geweldige bank!

Tijdens mijn remigratie had ik al zoveel aan mijn hoofd, daar kon een bank bestellen in deze rare tijd eigenlijk niet bij. Maar ik moest ‘straks’ in mijn lege huis toch érgens op zitten en By Sidde biedt een korte levertijd. Uitzoeken op de website is een makkie door de duidelijke info, de gestuurde stalen geven direct een ‘gezicht’ aan een bank en toen was de keuze vrij simpel en stond de bank één dag na mijn aankomst in NL in mijn kamer. En oh, wat ben ik er blij mee! Hij staat gewéldig en hij zit héérlijk!! Aanrader!

Snel en makkelijk

De bank zit heerlijk, werd redelijk snel geleverd en de kleur is mooi!

Geweldig!

Wij zijn zo blij met onze nieuwe bank. Hij zit super en qua snelheid & levering ook heel fijn.

Fijne bank!

Prima kwaliteit. Perfect behandeld tegen vlekken

• Welk model heb je gekozen? Borre

What you see is what you get

Mooi product voor mooie prijs. Heldere informatie op site, goed bereikbaar voor vragen en vriendelijke medewerker aan telefoon. Informatie over moment van levering klopte met de praktijk. Al met al erg tevreden.

Redelijk tevreden

Vooraf fijn contact gehad met by Sidde, ook fijn dat we de kleurstalen thuis gestuurd kregen. Wij hebben de bank Nord nu sinds December. Prachtige grote bank maar ik vind de stof wel erg snel ' los ' zitten. Het lijkt net of wij de bank al 1 jr hebben staan. Hopelijk gaat hij niet nog meer plooien als dat hij nu doet. Dit is net op de grens.

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.