Zeer tevreden, fijne bank!

Wij zijn zeer tevreden over BySidde. Snelle levering, nette communicatie en goede service. Bank Mads komt helemaal overeen met onze verwachtingen. De brede hoek is groot genoeg om met twee personen op te loungen. Het zitgedeelte heeft een wat actievere zit. Niet te hard en niet te zacht, mooie en sterke stoffering. Zitkussens zitten vast met een rits waardoor deze niet gaan schuiven, ideaal!

• Welk model heb je gekozen? Mads

We zijn super tevreden

De bezorgers waren netjes en op tijd De bank knud zijn we heel blij mee

• Welk model heb je gekozen? Knud

Geweldige snelle levering en een prachtige bank!

Geen wekenlang wachten maar levering na 3 weken. Model en kleur zijn prachtig! Ben er erg blij mee!!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie bank.....goede service....snelle levering.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Nog mooier dan op de foto's!

Erg lastig om in deze tijd een grote aankoop zoals een bank te doen. Bij BySidde kleurstalen kon ik gelukkig gratis proefstalen aanvragen die ik binnen een week in een mooi doosje geleverd kreeg. Goede communicatie over de leverdatum en een snelle levering door aardige mannen die de bank in een herbruikbare hoes kwamen leveren. Geen verpakkingsmaterialen dus! Ik woon 4 hoog en de bank pastte helaas niet in de lift, maar dat was voor hen geen probleem. De bank werd op de gewenste plek neergezet, is nog mooier dan ik had gehoopt en zit ook nog eens heerlijk. Ik kom er voorlopig niet meer af!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Snelle service, vriendelijk en flexibel personeel, goede aflevering, mooie bank

Zoals hierboven

• Welk model heb je gekozen? Knud

Super blij met deze bank!!

De kleur is top, de bank is heerlijk groot en zit fantastisch! Eindelijk kunnen we met het hele gezin op de bank zitten, heel blij mee!

Fantastische bank & uitstekende service

Omdat je in deze tijd nergens kunt proefzitten is het moeilijk een nieuwe bank te bestellen. Gelukkig heeft By SIDDE daar de perfecte oplossing voor. Naast de stofstalen die thuis worden gestuurd, mag ook de bank 30 dagen staan en kan deze gratis geretourneerd worden. Fijn dat je daarmee dus geen risico loopt. Gelukkig was dit allemaal niet nodig. De bank is prachtig, zit heerlijk en past perfect! Dank voor deze super service.

• Welk model heb je gekozen? Remus

Top! Fijne bank, fijne service en bezorging!

Top! Fijne bank, fijne service en bezorging!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Zowel de service van By SIDDE als de bank zelf is top!

Ontzettend blij met onze bank! We hadden de bank besteld voordat we de sleutels van ons nieuwe huis hadden. Eenmaal in ons nieuwe huis kwamen we er achter dat het beter zou zijn om de hoek van de bank aan de andere kant te hebben. Dit kon zonder problemen aangepast worden. De kleur komt precies overheen met het kleurenstaaltje die we gratis ontvangen hadden. Zowel de service als de bank is top!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Mooie producten en goede service!

Uiteraard kan ik over de kwaliteit en service over langere termijn nog geen uitspraken doen, maar tot nu toe zijn we erg tevreden.

Prachtige bank

In een woord SUPER!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Ik vond het best spannend om een bank te bestellen vanaf een plaatje op internet. Maar ik ben er heel erg blij mee! Hij zit/ligt lekker. Wat ik vooral ook heel fijn vond is dat ik precies wist waar ik mee af was. Met bestellen kon ik direct een datum van levering aangeven en dit komen ze ook echt na! (Maak regelmatig anders mee tijdens de verhuizing op het moment)

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede service en hele fijne bank!

Goed!

Strakke bank

Mooie, strakke, kwalitatief goede bank. Heeft een stevige zit en voor mij iets te lage rugleuning.

Lekkere bank, prima service

In februari onze bank Tren ontvangen. Twee maanden geleden de showroom bezocht, vriendelijke werkneemsters. Flexibele service omdat we de levering hebben kunnen uitstellen. Helaas waren de pootjes van de hocker niet meegeleverd en daarna de schroeven ook niet, dit werd echter snel opgelost.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Super Sofa, Super Qualität

Alles sehr professionell und ohne jeglichen Probleme abgelaufen. Das Sofa ist sieht bequem.

• Welches Sofa hast du? Nord

Super Service, Super Abwicklung, Super Sofa

Sehr schnelle Abwicklung der Bestellung und der Lieferung. Super Service. Super bequemes und hochwertiges Sofa. Ich würde bysidde jederzeit weiterempfehlen.

• Welches Sofa hast du? Mads

Exzellent!

Tolles Produkt, reibungslose Abwicklung und Lieferung! So wie man es haben möchte!!

• Welches Sofa hast du? Nord

Rundum zufrieden

Tolle hochwertige Couch, schnelle Lieferung, alle freundlich und bemüht! wirklich super :)

• Welches Sofa hast du? Mads

Uitstekende service

De 30 dagen garantie hebben wij gebruik van gemaakt en konden de bank zo omruilen. Super service.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Prima levering mooie bank!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Alles perfekt geklappt

Alles perfekt und komplikationslos gelaufen.

• Welches Sofa hast du? Sommer

Top ervaring

Zo spannend, een bank kopen zonder ‘m ooit gezien of gevoeld te hebben. Wij waren op slag verliefd op de Remus in kleur misty grey en na heeeel veel mensen te hebben benaderd op Instagram durfden wij ook de gok te nemen. En wat voor één! Binnen twee weken stond de nieuwe bank in huis, werd onze oude bank meegenomen door dezelfde vervoerder (tegen kleine betaling) en hadden we geen afval in de vorm van kartonnen dozen, omdat de bank in een milieuvriendelijke herbruikbare zak werd vervoerd. Ter plekke werden de poten onder de bank gemonteerd en binnen no time was onze woonkamer geüpgraded met de fantastische bank Remus, die bovenal ook nog eens mega lekker zit en aanvoelt. Een stevige zit, maar geen harde zit. Een bank waar je actief in kunt zitten maar toch ook heerlijk languit op kunt liggen en soms ook wel lekker in onderuit kunt hangen. De bank heeft een goede vering (het zijn geen losse kussens) en de stof is heerlijk zacht. In combinatie met de hocker een eyecatcher! Zo trots dat die bank, waar we al bijna een jaar verliefd op waren, nu eindelijk in onze woonkamer staat te pronken! Zowel de bank als het bedrijf BySidde een aanrader. De klantvriendelijkheid is ook echt top.

Fantastisch concept

Wat een fijne manier van een bank kopen! Eerst wilden we naar de studio komen om te proefzitten, maar vanwege corona ging dat twee keer niet door. Toen toch maar de Mads bank gewoon besteld. Heel fijn dat je niet lang hoeft te wachten en een zeer fijne service, bank wordt keurig afgeleverd en gemonteerd en je blijft niet achter met allerlei dozen en plastic want alles komt in een recyclebare hoes. Bank was even wennen in het begin want hij zit harder dan we gewend waren maar inmiddels zit en lounged hij heerlijk!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.