Zeer goede ervaring!

We vonden het maar wat spannend, een bank kopen zonder dat we hem hadden gezien. Vooral omdat we maar weinig banken fijn vinden zitten. Maar deze bank overtreft onze verwachtingen! Het contact met BySidde was erg prettig en klantgericht. De bezorgers waren vriendelijk en zetten de bank netjes in elkaar. De bank zit heerlijk! Geeft goede steun, dat wilden we graag. Kleur Taupe-Grey is ook erg mooi, een zachte tint die bij ons meer grijs dan taupe kleurt. Perfect!

Fantastische bank

Van stap 1 (bestellen) tot en met de laatste stap (bezorgen) verliep alles perfect

• Welk model heb je gekozen? Remus

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ben blij met de banken. Vooral dat je niet eindeloos hoeft te wachten voordat ze geleverd worden..

Alles top!

Wir haben unser schönes Borre Sofa vor circa 2 Wochen geliefert bekommen und sind super happy. Das Sofa ist sehr bequem, sieht hochwertig aus und der Stoff ist super schön. Kontakt mit bysidde war immer unkompliziert und freundlich und auch die Lieferung lief reibungslos. Eine längerfristige Einschätzung kann aufgrund der Kürze der Zeit nicht getroffen werden aber wir sind aktuell wirklich super zufrieden.

• Welches Sofa hast du? Borre

We love our new couch. It’s soft, comfortable and everyone that sees it asks where we got it from. I cannot recommend it enough! It was very easy to get free color samples online and the showroom is absolutely beautiful!

Top bank en klantenservice

Mooie bank en snelle reactie van medewerkers bij vragen.

Top !

Sehr schöne und bequeme Sofa! Das Stoff unglaublich weich! Wir sind sehr zufrieden! Das war gute Idee bei euch Sofa Remus zu kaufen!

• Welches Sofa hast du? Remus

Een week voor levering besloot ik om even te horen of mijn gekozen kleur nog kon gewijzigd worden naar een nieuwe kleur in het gamma. Dit was geen enkel probleem. Ik ging ervan uit dat de leverdatum uitgesteld zou worden maar dit was niet het geval. Topservice dus! De zetel zelf is prachtig en zit ook heel aangenaam, zeker in combinatie met de hocker.

Sehr zufrieden mit der Couch

Durch den Lockdown hat sich die Lieferzeit verschoben, jedoch wurden darüber informiert. Lieferung und Montage sehr zufrieden. Zudem sind wir mit der Couch sehr zufrieden. Würden es weiterempfehlen.

• Welches Sofa hast du? Nord

Goede communicatie, snelle levering! Superbank en netjes in de huiskamer gezet. Zo blij mee!!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Mit der Kommunikation, Lieferung und Qualität bin ich sehr zufrieden!!

Super Abwicklung der Bestellung! Wir sind sehr zufrieden, auch ohne das Sofa vorher getestet zu haben. Stoff, Haptik und SitzKomfort wunderbar!

• Welches Sofa hast du? Remus

Goede service!

De bank is precies zoals we hadden verwacht. Zeer handig dat je een stalenkit kunt bestellen om de juiste kleur te kiezen.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Meer dan prima, helemaal naar wens!

Op de dag van levering moest ik het afleveradres nog wijzigen omdat er nog wat geklutst moest worden. Dit was vanuit by Side mogelijk. Heel vriendelijk geholpen. Super! Bezorging netjes, duurzame hoezen, geen afval en een hele fijne bank!

Rundum zufrieden

Toller Service, ehrliche Lieferauskunft, schnelle Lieferung, nachhaltige Verpackung, super schönes Sofa und unglaublich bequem. Wir lieben es!!

• Welches Sofa hast du? Sommer

Top!!

Zeer mooie zetel!

Zeer tevreden van de zetel. Hij zit stevig en past mooi in ons interieur. Ook de kleur is zeer geslaagd.

Fantastisch bank

De Knud voldoet aan alle verwachtingen. Prachtige bank, mooie stof, zit heerlijk!

Top bank!!

Prima bankstel van een goede kwaliteit.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Bank overtreft verwachting - bestelproces zeer prettig

Eerst online georiënteerd, daarna de toegestuurde stofstalen bekeken en vervolgens bank Knud besteld. Ondanks Corona binnen 3 weken de bank geleverd gekregen en onze oude bank meteen afgevoerd. De bank overtreft onze verwachtingen en we zijn er dan ook zeer blij mee. Dus we hebben nu ook de bijbehorende hocker besteld.

Heerlijke bank gekocht

We hebben bank Knud gekocht, heel fijne bank! Zit goed, niet hard en mooi robuust. Zeer duurzaam geleverd, waar ik heel enthousiast van word. Geen plastic aan te pas gekomen.

• Welk model heb je gekozen? Knud

Ik kan niet anders zeggen, van moment van bestellen tot bezorgen een dikke prima!

• Welk model heb je gekozen? Remus

De plaatjes kloppen volledig met de werkelijkheid!

Duidelijke communicatie, houden zich aan de afspraak, goede bezorging en een heel mooi product! We zijn superblij met de blauwe hoekbank stommer!

Uitstekend!

Prachtig product,goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Levertijd ook prima Dikke pluim voor de bezorging.netjes op zijn plek gezet en erg vriendelijk. Geen afval door de mooie beschermhoes waar hij in vervoerd word. Scheelt een hoop plastic en verpakkingsmateriaal. Hoes word door de bezorger meegenomen en hergebruikt. Kan de markt een voorbeeld aan nemen

Alles keurig verzorgd

Goede uitleg via de chat, snelle service met de stof stalen. En keurig thuisbezorgd,de bezorgers zetten alles netjes neer in elkaar en op zijn plek,top!!!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heb een bank, een hocker en een kussen besteld, alledrie super! De knoop van het kussen ging helaas snel eraf, kan gebeuren, maar ik heb gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen! Al met al: fijne persoonlijke en snelle service! Bestel hier maar hoor, geen reden tot twijfelen! ;-)

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.