Snel, mooi en goed

Op de website staat: leveren binnen 7-9 werkdagen. Ondanks alles goede reviews was ik toch enigszins terughoudend, maar ik kreeg keurig een dag voor de gekozen leverdatum (die je zelf al bij aankoop kunt aangeven) het verwachte tijdstip. De bank zelf is prachtig en is precies zoals op de website en het kleurenstaaltje wat ik vooraf had opgevraagd. Hij zit ook heerlijk, niet te hard, niet te zacht. Keurig geleverd door twee vriendelijke mannen. Niets dan lof!

Toller Service, sehr gemütliches Sofa

Die Lieferung hat super geklappt, sehr freundliche Speditionsmitarbeiter, Aufbau ging sehr schnell. Das Sofa ist super bequem und qualitativ hochwertig.

Mehr als zufriedenstellend ♡

Wir sind super happy mit unserem Sofa & Hocker von bySidde und bereuen es kein bisschen, uns auf das Wagnis eingelassen zu haben, ein Möbelstück einfach im Internet zu bestellen, ohne vorher wirklich Probezusitzen o.Ä. Von (kostenloser) Lieferung der Farbmuster, die Bestellung, die Kommunikation zwecks des Lieferzeitraums und letztendlich auch der Lieferung lief wirklich alles reibungslos und die Mitarbeiter im Service waren super nett. Auch die Spedition hat gute Arbeit geleistet und alles zu unserer Zufriedenheit pünktlich geliefert aufgebaut :) Vielen Dank uns gerne wieder!! Grüße aus Heidelberg in Deutschland.

Top service, top bank

Snelle service, bank netjes afgeleverd en gemonteerd zover nodig en niet onbelangrijk de bank is heel mooi en zit lekker! Model Borre.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Super!Mooie bank zit lekker en top service.

Ben super blij met de nieuwe sommer bank. De communicatie was super. De levering netjes en de bank is prachtig en zit heerlijk.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Fijne en mooie bank, snelle levering, netjes afgeleverd. Helemaal top!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Goede beslissing!

Superfijne sofa. Snel geleverd en zeer goede service!

Sehr guter Service wenig Müll

Genau so wie versprochen. Service sehr gut. Liefertermine eingehalten. Wenig Verpackungsmüll.,.

• Welches Sofa hast du? Knud

Alles perfekt!

Tolles Sofa in schöner Optik und bequemen Sitzkomfort. Liefertermin stimmte auf die Minute genau und die Kollegen vom Transport haben ihren Job sehr gut gemacht. Bysidde all right!!!

• Welches Sofa hast du? Sommer

Supermooie, fijne, kwalitatief goede bank!

Hele fijne chat hulp. Makkelijk te bestellen, snelle levertijd. Supervriendelijke jongens die de bank kwamen bezorgen. Al met al super tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering, hele aardige bezorgers en wat helemaal geweldig is, is de manier waarop de bank bezorgd wordt. Geen afval niets! Top service, kan er niets slechts over zeggen. Tot de volgende aankoop!

Goede communicatie en service

Bank voldoet aan verwachting! Snelle levering en super communicatie.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Geweldig mooie bank, super proces en snel leveren

Niets dan lof voor het concept van By Sidde. De bank verkoopt zichzelf al via de sociale media maar gelukkig kon ik in Eerbeek ook zelf kijken en even zitten. Het is toch een investering die je even gezien moet hebben, vond ik dan. Mooie doosjes met de stalen mee naar huis en daar een keuze kunnen maken. Vervolgens online bestellen en hij kon precies in de week geleverd worden dat ons het beste uit kwam. Top!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Heel erg blij met onze nieuwe bank!

Online zag ik By Sidde regelmatig voorbij komen. Door de lockdown niet mogelijk de bank te testen maar door de fijne telefonische hulp en goede informatie op de website nu heel blij met onze nieuwe bank.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super mooie bank, en super service en garanties!!

Het is een prachtige bank, zit heerlijk en super goede services en garanties. Proefzitten en vlekgarantie heeft mij doen bepalen om bij @bysidde te bestellen!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Sehr schönes Sofa

Schnelle Abwicklung, nette Lieferanten.

Snelle en goede service

De bank is precies zoals omschreven. Het koppelstuk was afgebroken door het optillen. Heb gebeld, kreeg direkt een nieuwe opgestuurd. Goede service.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super mooie zetel met snelle levering

Het was een gok, een zetel bestellen die je niet in het echt 'gezien' hebt. Maar met de gevraagde stofstaaltjes op voorhand hebben we zeker de juiste keuze gemaakt! De zetel is perfect!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Goede service!

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe bank! Bij het bestellen had ik enkele vragen, ook deze zijn heel snel beantwoord. De levering verliep vlot en waren tijdig ter plaatse.

• Welk model heb je gekozen? Remus

De bank Sommer by sidde gekocht. Hele fijne service. Bank is netjes geleverd op afgesproken tijd, werd in elkaar gezet en afval werd meegenomen. Super blij met de bank, zit heerlijk en staat prachtig in ons interieur.

Geweldig!

Super blij met onze nieuwe bank!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Uitstekende service, heerlijke bank

Een aantal weken geleden bank sommer met hocker gekocht. Beetje spannend, omdat je natuurlijk nog nooit in de bank die je gaat kopen hebt gezeten. Wel de kleurstalen besteld, dus dat zat wel goed. De bank zit prima, stevig en comfortabel. Meteen favoriete plek voor de hele familie. De hocker bleek echter meer een obstakel dan functioneel. Met een mailtje was ophaalmoment geregeld. Hocker werd kosteloos opgehaald en inmiddels is geld ook terug gestort. Niets dan lof dus!

Super toller Service und wunderschönes Sofa

Alles super geklappt mit bysidde. Super schönes Sofa fantastische Qualität

• Welches Sofa hast du? Knud

Alles Perfekt

Die bestellte Couch ist wie erwartet. Lieferung super pünktlich, super better Telefonkontakt

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.