Goed klantgericht bedrijf!

Een bank kopen zonder er op te zitten, ik vond het best wel een ‘ding’. Maar voor deze prijs toch echt wel het uitproberen waard. Op de dag van de levering had de bezorgdienst pech met de wagen, de chauffeur belde ons zelf op om dit mede te delen. Echt super netjes! Toen we de bank ontvingen was het precies zoals ik het had verwacht. Een mooie straks bank, stevig zit maar niet te hard en de kleur staat zo ontzettend mooi in ons interieur. Kortom, een heel tevreden klant die bysidde zeker zal aanbevelen bij mensen die het willen horen.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Geweldige bank voor een prima prijs

Tijdens de lockdown een bank moeten bestellen voor ons nieuwe huis zonder deze te mogen bekijken: we maakten het mee. Gelukkig na veel zoeken en puzzelen op de bank Mads van Sidde uit gekomen. De bank past perfect in onze woonkamer en door de vele kleurstaaltjes die je thuis gestuurd krijgt, heb je toch een bepaalde mate van “controle”. Uiteindelijk voor de kleur Warm Grey gekozen en geen moment spijt gehad. Omdat we 3 kleine kinderen hebben is de standaard 5-jarige vlekgarantie zeer welkom. Een aanrader voor iedereen die betere kwaliteit zoekt dan de gemiddelde bank en daar ook iets meer voor wil betalen zonder de hoofdprijs neer te moeten tellen.

Traumhaftes Sofa

Das Mads von By SIDDE ist ein wunderschönes und sehr bequemes Sofa. Die Lieferung war unkompliziert und ich finde es toll dass es keinen Verpackungsmüll durch die wiederverwendbaren Säcke gibt, die von der Spedition wieder mitgenommen werden.

• Welches Sofa hast du? Mads

Duidelijke en snelle communicatie, levering precies op afgesproken tijd; alles naar wens! Mooi, degelijk en goed product!!

Alles top!

Alles positief: zowel de service bij vragen, de levering (heel vriendelijk en zetten alles proper in elkaar), als het product (de mooiste zetel ever)!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Blij met het product, de goede klantenservice en snelle levering

Blij met de bank, er werd snel gereageerd op vragen via Facebook en snelle levering is ook heel fijn.

• Welk model heb je gekozen? Tren

Absolut zufrieden

Wir sind mit unserem Sofa Mads in Taupe Grey absolut zufrieden. Der Sitzkomfort ist 1a und wir empfehlen By SIDDE uneingeschränkt weiter.

• Welches Sofa hast du? Mads

Wauw

Heel lang getwijfeld of ik online een zetel zou durven bestellen. Na de goeie reviews te lezen dan toch beslist om het te doen. En wauw! Wat een top kwaliteit!! Zeer tevreden

Super !

Wij zijn erg blij met onze bank! Zit heerlijk en de stof is super zacht. Heel snel geleverd!

Geweldige bank!

Nu een week mijn nieuwe bank in bezig: wat een plaatje! Geen spijt van om het er op te wagen zonder proef te zitten. Fijne communicatie en uitstekende levering! Aanrader!

Alles super

Super Couch, super Service

• Welk model heb je gekozen? Mads

Perfect qua looks, zitcomfort minder

Wij hadden gekozen voor de bank Borre in de kleur cobblestone brown. Wat een prachtige bank is het. Hij past perfect bij ons interieur. Helaas voldoet de Borre niet aan onze wensen voor wat betreft het zitcomfort. De bank zit helaas vrij hard, niet een hangbank waar we naar op zoek waren helaas.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Top service en bank zit heerlijk!

We zijn super blij met onze nieuwe bank! De bank zit heerlijk en wij zijn heel tevreden met de klantenservice van By SIDDE. De vervoerder heeft de bank uit de hoezen gehaald en deze netjes geïnstalleerd.

Geweldig!

Spannend om een bank online te kopen maar met de 30 dagen proefritten toch gedaan. We zijn er ontzettend blij mee! Mooi strak design en mooie hocker gekocht. Snelle service en de vriendelijke bezorgers hebben ‘m netjes afgeleverd. Kortom; aanrader!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Gewoon een 10!

Ik ben heel erg blij met de Knud in Misty White. Iedereen die in de bank ploft vindt hem lekker stevig, maar niet te hard! Hij zit en ligt heerlijk comfortabel. De service van By SIDDE is super! Ik werd in november hartelijk ontvangen in de showroom met een bakje koffie, ik kreeg een kleurstaal mee van de bank die ik op het oog had en men antwoordt snel op vragen. Dit bedrijf begrijpt wat klantvriendelijkheid inhoudt! Daarnaast complimenten voor de duidelijke website en de mooie foto's op social media. Heel erg bedankt voor alles!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Geweldige bank, goede service!

Wij zijn helemaal in onze nopjes met de prachtige bank Nord! De klantenservice was heel vriendelijk, de toegestuurde staaltjes geven een goede indicatie van de kleur, waardoor de bank precies aan onze verwachtingen voldoet.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Super snel en erg klant vriendelijk.

Erg plezierig bedrijf met oog voor de klant.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Bank zit heerlijk, fijne klantenadministratie en toegankelijk personeel. Zou een Bysidde product iedereen aanraden.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Top prijs kwaliteit! Super snelle levering! Bank zit heerlijk!

Heerlijke hoekbank!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Super blij met onze nieuwe bank!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Prachtige bank, snel geleverd en helemaal naar wens!

Geweldige bank

Lekker snel in huis Prima afgeleverd Een heerlijke en super mooie bank.

Super service!

Na een bezoek in de mooie showroom in Eerbeek hebben we onze bank besteld. De mads green. We hebben hem inmiddels geleverd gekregen, super nette levering en service en de bank is geweldig!!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Snelle levering van een prachtige bank

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goede communicatie bij vertraging van de levering

De levering van de bank was vertraag door een probleem met een van de auto's, Op tijd gebeld door de transporteur en een 20 minuten voordat er aangebeld werd namen ze nog even kontakt op. De Bank paste niey in de lift en zonder probleem 4 verdiepingen omhoog gesjouwed door de mannen, Klasse

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.