Topbank/top service

Ben heel erg blij met de bank. Als je een vraag hebt over bijv bezorging, wordt er heel snel en vriendelijk gereageerd. Nette bezorging. Bellen nog van te voren. Hoezen om de verpakking, dus scheelt weer afval. Eerste vlek al in de bank gehad. Met een beetje warm water was de vlek er zo uit.

Mooi en lekkere bank!

Wij hebben sinds een week de Mads bank in het donkergroen. We zijn er erg blij mee! Super mooie kleur en hij is heerlijk groot. Wij kunnen er met ons gezin (2 volwassen en 2 kinderen) fijn met zijn allen op zitten en liggen. Precies waarnaar we op zoek waren. Medewerkers van klantenservice zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk.

Geweldige ervaring!

Of je nu staaltjes wilt bestellen, een vraag hebt, of in de showroom wilt gaan kijken. Iedere keer kreeg ik direct een antwoord. Het is lang geleden dat er een bedrijf was waar je zo goed geholpen wordt. Wat is de levertijd? Ik bel er achteraan Past mijn nieuwe bankstel door het trapgat? Ze komen meteen met ideeën en/of oplossingen.. Helemaal top!!

• Welk model heb je gekozen? Nord

Geweldige bank, goeie service, snelle levering!!!

Supersnelle levering, zit heerlijk, perfect geleverd! Superblij mee!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Toller Service, schnelle Lieferung, alles super!

• Welk model heb je gekozen? Knud

Topbank en alle visite is verliefd op het ding :)

Echt superservice. Zowel in showroom als bij aflevering. Bedankt BySidde!

Perfecte en vriendelijke klantenservice

Perfecte en vriendelijke klantenservice

• Welk model heb je gekozen? Mads

Wij zijn blij met deze bank

Mooie moderne bank met een prima prijs/ kwaliteit verhouding

Geweldig!

Top bank, heel blij mee

Altijd spannend, een bank online kopen. Maar zeker geen spijt van! Wat een fijne bank, heel blij mee, zit heerlijk.

Fijne bank, mooi materiaal

De bank werd eerder geleverd dan ze hadden gezegd. Wat een mooie bank en hij zit ook nog eens heel fijn. Ik had nooit gedacht zo'n goede ervaring te hebben met het online kopen van een bank, maar het pakt goed uit net als andere reviews zeiden.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Goed geholpen en correct geleverd. Na proefzitten de keuze gemaakt.

Goed geholpen bij het proefzitten in de showroom. Fijne bank!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Spannend om online te bestellen maar zeker geen spijt!

Eerst een stalenkit aangevraagd, en na lang twijfelen toch online onze nieuwe bank besteld. Geweldige grote familie bank voor ons vieren! Stof is mooi en precies zoals verwacht. Snelle levering en fijne communicatie. Zit lekker stevig maar niet te.. Enige nadeel is dat we nu echt veel bankhangen, ;) maar dat komt perfect uit in de lockdown!

Duidelijke informatie,goede service

Snelle levering,duidelijke info en de bank is naar tevredenheid.

Verliefd op de Sommer hoekbank

Eerst kleurenstijlen ontvangen, keuze gemaakt. Wel spannend om online te kopen! Snelle levertijd, prima service en vriendelijke bezorgers. Bank boven verwachting. Mooie kleur, stoere stof, zit en -ook heel belangrijk- ligt ook nog eens heerlijk! Ontzettend blij met deze aankoop.

Fantastische service

Online een zetel gekozen en is absoluut niet vanzelfsprekend aangezien je hem niet in het echt te zien krijgt! Supersnelle levering! Kon zelf de leverdatum kiezen. Dag op voorhand een sms gekregen met het tijdsblok van levering! Ik woon op een appartement 2 hoog zonder lift en de bank werd gewoon naar boven gebracht! TOP service!

Snel en correct

Snelle levering van een goed product, afspraken werden nagekomen en tijdsplanning van bezorging was zoals aangegeven

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Vriendelijke bezorgers die met kennis en veel zorgvuldigheid de bank afleveren en monteren. Toen de hoezen er afgingen: Wat een prachtige bank! Wij hebben heel veel plezier van onze Borre en verwachten dat nog vele jaren te hebben.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Vriendelijk personeel in de winkel en ook de bezorgers. Snelle levering, goede kwaliteit, top service (bank wordt volledig voor je neergezet, is verpakt in een speciale hoes die ze ook direct weer meenemen).

Gewéldig

Goede website, service, kwaliteit en aftersales! Superblij met mijn Sommer in off-white.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtige bank en zeer snelle/fijne levering in Duitsland

Kwaliteit van de bank is super. Levering op afspraak ging erg goed en communicatie ook.

Echt goed!

Wat een prima service en wat een geweldige bank!

Mooie bank

De brun by sidde besteld, helaas een klein vlekje op het zitvlak, lijkt een productiefoutje te zijn. Bezorging liet 3 weken op zich wachten, het zou wle handig zijn om op de website te zetten wat de wachttijd ongeveer is ipv alleen de tekst: het kan zijn dat het langer dan 7-9 werkdagen duurt. Bank zit fijn.

• Welk model heb je gekozen? Brun

Gewoon een fantastische bank

Goed zitten, lekker liggen, genoeg plek (gezin van 5). Vooral echt heel mooi!

Echt helemaal top!

Ik ervaarde wat problemen met de bezorging doordat hij niet in de lift van mijn gebouw paste. De jongens die de bank kwamen bezorgen hebben er alles aan gedaan hem als nog op mijn verdieping en in mijn huis te krijgen. Nu maakte ik me wel zorgen om de kleur van de bank, omdat iets via een scherm er in het echt anders uit kan zien, maar alles was precies zoals wordt weergegeven bij By SIDDE. De bank is in het echt nog mooier en ik vind hem helemaal prachtig!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.