Wij hebben de bank ongezien gekocht. Wij vonden dit ontzettend spannend, maar toen we de bank online zagen waren we verkocht! Toen de bank binnenkwam, overtrof de bank onze verwachtingen! Echt een top aankoop.

• Welk model heb je gekozen? Mads

Sehr kundenfreundlich!

Wir hatten erst das Sofa Sommer bestellt und es einige Tage nach der Bestellung für zu groß befunden. Die Bestellung wurde problemlos storniert und der Kaufpreis erstattet. Haben uns dann für Sofa Knud mit passendem Hocker entschieden. Die Lieferung erfolgte zum vereinbarten Termin bis ins Wohnzimmer. Das Sofa ist perfekt! Herrlich bequem! Die Farbe entspricht genau der Stoffprobe. Die Polsterung ist sehr gut. Wir können by Sidde nur weiter empfehlen!

Geweldig!

Wat een prachtige bank! Super snelle reactie na email. Ze denken echt met je mee en proberen zo veel mogelijk aan je wensen te voldoen. Ik kan BySidde echt van harte aanbevelen. Super bedankt! Oh ja, het transport was excellent!

• Welk model heb je gekozen? Remus

Uitstekende service en nakomen van afspraken.

Uitstekende service en nakomen van afspraken.

• Welk model heb je gekozen? Nord

Heel prettige ervaring met 'By Sidde'!!

Van begin tot eind: prima! Het begint met een prettige en goede behulpzame ervaring in de 'showroom' in Eerbeek: vriendelijk en behulpzaam! Daarna 'mijn' Remus bank besteld en deze werd echt binnen 10 dagen geleverd. Bij levering op vrijdag eind van de middag bleken de pootjes te ontbreken. Direct op maandag zijn ze door By Sidde verzonden en er werd zelfs na 2 dagen al gebeld of ze al binnen waren gekomen. I.v.m. decemberdrukte duurde dat nog een dagje langer. Toen ik op donderdagmorgen belde dat de pootjes bezorgd waren, kwamen de monteurs binnen een uur (!) de pootjes monteren. Hulde voor de goede service! De bank is prachtig, ben er heel blij mee!

perfect

heel blij met de fantastisch mooie en comfortabele zetel!

Prachtige bank!

Mooie bank met goed zit comfort!

Helemaal top!

Geweldig advies en service met als resultaat een prachtige bank!

Goede service!

De website heeft alle informatie. Wanneer je contact opneemt word je vriendelijk en snel geholpen. Levering is snel en er wordt geleverd wat ze zeggen.

Heeeeeeel erg blij mee!

Heel erg blij met mijn nieuwe bank. In eerste instantie een beetje huiverig om de bank online te bestellen. Maar een bezoek aan de studio was een uitkomst voor mij; de bank te kunnen bekijken, proef zitten, stof voelen en de kleur in het echt aanschouwen. Daarbij de behulpzame en vriendelijke dames van de studio die rustig en met veel geduld alle vragen beantwoorden. Dan de bezorgservice; vriendelijk, netjes en snel! Dus Chapeau!

Fijne bank

Snelle levering! & heel fijn dat de bank netjes naar boven word gebracht en op de juiste plek gezet. Goede kwaliteit mooie kleur en de stof is lekker zacht :)

Perfecte bank en service

Wij hebben contact gehad over het evt wijzigen van het levermoment en er werd goed meegedacht. Super goede service! En doordat dat we niet konden proefzitten was het een beetje spannend, maar de bank bevalt perfect. Heel blij mee :D

Geweldige service!

Helaas hebben we de bank niet gehouden omdat het niet goed bij onze andere meubels staat. De kwaliteit van de bank was super! Het retourneren van de bank was ook geen probleem.

Perfect!

Levering en plaatsing tip top in orde! Ook zeer tevreden over de zetel zelf.

• Welk model heb je gekozen? Borre

Geweldige service, geweldige zetel!

Wij zijn heel tevreden!

• Welk model heb je gekozen? Mads

Goede service en heerlijke bank

Bank werd binnen 12 dagen bezorgd, heel blij mee. Zit heerlijk en is heel mooi.

Helemaal blij!

Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe bank Sommer van By Sidde in de kleur Chinois Green. Het is een stevige, degelijke (lounge)bank en heerlijk om met het hele gezin op te zitten.

Geweldig !!

Super service !! Bank sommer chinois green kon niet via de voordeur naar binnen, de bezorgers van JP delevery hebben de bank nu via de tuin naar binnen gedragen.

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Prachtige bank met fijn zitcomfort

Wij hebben de knud bank en hocker in de kleur graying gray nu twee weken en zijn er tot nu toe heel erg blij mee. De stof oogt luxe, heeft een warme uitstraling en voelt heerlijk zacht aan. Het is een stevige zittende bank waar wij ook op hoopten. De bank werd binnen de afgesproken lever termijn netjes thuisbezorgd.

Fantastisch!

Van bestelling tot en met de levering is alles zo goed verlopen. En met de bank daar zijn we zo blij mee! Goede kwaliteit, fijne zitcomfort en dat voor een goede prijs. En de kleur, helemaal geweldig! Al met al zeer tevreden klant!

Alles zoals beloofd

Levering op afgesproken dag en mooie bank!

Super blij!

Best spannend je bank online bestellen, maar geen spijt! De bank wordt netjes geleverd en super mooie bank!

• Welk model heb je gekozen? Sommer

Snelle levering, mooie bank!

Wat ik erg prettig vond is dat By SIDDE voldeed aan mijn wens om de bank in de middag te bezorgen. Dit i.v.m. het feit dat wij in de ochtend ons huis nog moesten schoonmaken (i.v.m. verhuizing). Deze wens hebben zij netjes ingewilligd. De bezorger probeerde met 2 man sterk om de bank door de deurpost te krijgen, helaas paste dit niet waardoor wij de bank door het raam hebben verplaatst. Nogal een onderneming, maar we zijn erg blij met de bank en we hebben er veel positieve reacties van anderen over gehad! Mooie kleur, mooi design en ook fijn dat er een bijpassende hocker bijpast.

Bank zit heerlijk!! En levering was keurig! Kleur roze is heel mooi! Blij mee

Wij zijn helemaal blij en tevreden!

Stationstraat 3

6961 DX Eerbeek

Over By SIDDE

By SIDDE is een vernieuwend concept dat inspeelt op de veranderende (online) markt. Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan onze vakmensen voor je aan de slag. Geen massaproductie of voorraden die wachten op een koper. We maken de bank op bestelling! Binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd rechtstreeks vanaf onze fabriek. We gebruiken kwalitatieve materialen voor een lange levensduur. Je krijgt 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Combineer de bank met een By SIDDE vloerkleed, kussen en salontafel voor de ultieme design feeling.