Gemakkelijk om te plaatsen. Juiste maten. Levering ok.
Produkt zoals omschreven...makkelijk te monteren
Bestelling wordt goed opgepakt en men is super flexibel bij dit bedrijf. Denken mee en handelen de order prima af. Materiaal is goed verpakt en te veel besteld kan terug geleverd worden.
Mijn tuinhuis is binnen een week geleverd. De transporteur was een pallet vergeten te leveren, maar dat was met 2 telefoontjes opgelost. Gelukkig stond mijn aannemer nog niet te wachten. Materiaal was van goede kwaliteit en netjes voorgezaagd zoals beloofd. Makkelijk te monteren. Een paar dingen waren iets te krap bemeten, zodat ik nog moest bijbestellen: daktrim en een kunstof funderingsbalk voor de wand in het midden. En een doosje schroeven voor het dak. En wat ik raar vond: waarom ik de wand in het midden niet kleur blank kon bestellen, alleen zwart, terwijl de achterwand binnen wel blank kon. Dat heb ik opgelost door wat extra blanken planken bij de lokale houthandel te halen. Het resultaat is prachtig. Ik ben tevreden, zeker als ik de prijs meeneem in de beoordeling.
Perfecte afhandeling van bestelling.
Ik kocht platen voor wc en badkamer. Spannend hoe het zou worden. Ik kocht de verkeerde kleur profielstrips dus die moest ik opnieuw aanschaffen. Heel mooi geworden. Enige wat ik niet begrijp is de maatvoering. Volgens meetinstructie alles opgemeten en doorgegeven maar de platen blijken toch te breed om ruimte te hebben om uit te zetten (in bv douche). Dus we moesten er alsnog iets afzagen. Dat vind ik raar.
Super klantendienst
Het was wel wat aanpassen, F - profiel uitslijpen, zwaluw passing niet gelijk te krijgen met het muurprofiel, 3 van de 5 klemlatten inkorten enz. Maar al bij al ben ik tevreden. 2,84 m voor de muurbalk is voor mij te hoog maar dan moest ik de palen inkorten dus nu een hoog dak. De levering was heel goed en het dak is in orde. Bedankt.
Had zelf een vergissing gemaakt maar kon nog gewoon met hulp van bedrijf hersteld worden, super service en later ook nog het prijsverschil terug gekregen
Levertijd binnen 2 werkdagen, netjes verpakt en verzorgt.
de materialen zijn snel en goed geleverd alles is goed stevig en kon snel gemonteerd worden
Goede reactie op vragen.
makkelijk met bestellen via de site , duidelijk, snelle levering en product voldoet zoals het op internet is beschreven
Kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Wij hebben het gebruikt op twee kasten. Deze waren hoogglans zwart dus je zag er alles op. Nu met deze gemarmerde plaat in matte uitvoering zie je daar niet meer van. Kennissen gaan een plaat op maat bestellen als spatscherm op hun keukenblad . Doordat het in alle kleuren te bestellen moet het gek gaan als uw kleur er niet bij zit. En het is ook nog betaalbaar. Volgens afspraak geleverd en bezorgd. Ik had graag een foto toegevoegd van de toepassing maar dit ging niet.
Goedendag, Wat een fijne review, bedankt! Goed idee om met een plaat weer een nieuwe look te creëren en te kiezen voor een matte uitvoering. Een spatscherm in de keuken is ook een goede toepassing. We zijn wel benieuwd naar de foto! Dus mocht je het willen sturen dan kan dat naar [email protected]. Veel plezier met de nieuwe look! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Werd goed en netjes geholpen met mijn vragen
Beste Jan, Wat fijn dat goed en netjes geholpen bent en dat je het product zou aanbevelen. Als je nog feedback hebt hoe we het de volgende keer nog beter kunnen doen, stuur dan vooral een mailtje naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een hoeveelheid platen, alles verschillende maten, besteld. Prima levering. De goede kwaliteit was al bekend van vorige bestellingen. Top service.
Samen met mijn vrouw heb ik de panelen verwerkt, dat was prima te doen. Makkelijk te zagen met een decupeerzaag met een fijn getand zaagje erin. De platen waren op de mm nauwkeurig en netjes in karton afgeleverd. Ik raad deze firma zeker aan!
Polycarbonaat is een goede vervanger voor glas (stormschade) in een broeikas. Op goede maat, zoals opgegeven, gesneden. Helaas niet voor kleine ruitjes.
Beste Jan, Polycarbonaat is inderdaad perfect als vervanger voor glas in een broeikas. Bedankt voor de review! Onze kleinste maat gaat tot 5x5 cm, mocht je nog hulp nodig hebben om voor de kleine ruitjes polycarbonaat te bestellen, neem dan vooral even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Staat mooi als achterwand in onze nieuwe keuken.
Beste Christa, Wat leuk om te horen dat het product zo mooi staat in jullie nieuwe keuken! Veel plezier ermee en bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Na order bevestiging direct mail gekregen waarin stond wanneer ik het bestelde kon verwachten. Vervolgens nog gebeld door medewerker die begreep hoe ik het geleverd wilde hebben.
Beste Frans, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de communicatie en levering! We vinden het belangrijk om goed mee te denken, dus leuk om te horen dat dit zo is ervaren. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Als je twijfelt tussen zelf het materiaal inkopen voor een overkapping of bestellen bij XXL Direct dan zou ik adviseren om te bestellen via XXL Direct! -Goede prijs en kwalitatief hoogwaardig materiaal. -Duidelijke instructie / handleiding voor het monteren. -Alles op maat gezaagd met alle inkepingen erin. -Mooie betonpoeren en niet duur -Mooie polycarbonaat platen erbij en wederom niet duur.
Hoi Arjan, Wat een prachtige review, dankjewel! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de prijs, kwaliteit en duidelijke instructies. Geweldig om te lezen dat je XXL Direct als aanrader ziet! Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Beste Guido, Dankjewel voor je enthousiaste woorden! Fijn dat zowel het product als de levering zo goed bevallen zijn. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Heel tevreden over de kwaliteit en juist op maat geleverd
Hoi Chris, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat alles netjes op maat geleverd is. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Mooie materialen, goede communicatie en snel geleverd!
Hi Simon, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de materialen, communicatie en snelle levering. Dankjewel voor je enthousiaste aanrader! Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct
Snelle levering,en goed verpakt bezorgd
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de kwaliteit en levering zo naar wens waren. Met vriendelijke groet, Paula – Klantenservice XXL Direct