precies gekregen wat ik gevraagd had

Kwaliteit is doen wat je beloofd - dus zeer tevreden

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuur
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Op maat en snel geleverd, alles past

Goede snelle service. Alles was compleet; schroeven, dakfolie, hout op de cm op maat en binnen 4 dagen geleverd. De handleiding is op sommige punten wat summier. Deze zou wat verder uitgewerkt mogen worden.

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Ik heb nu een zeer mooi terras overkapping

• Zou je het product aanbevelen? Ja

Verzorgd en goed ingepakt geleverd.

Het Product is wat ik ervan verwachte. Snel en prima in orde geleverd. Zorgt er voor dat we nu tochtvrij kunnen genieten van onze tuinkamer.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? als afscherming van een houten wand met open lamellen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel tevreden, goed ingepakt geleverd.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede artikelen en prima service

Ik heb voor een badkamerproject een aantal acryl wandplaten bij XXL Direct aangeschaft. Aanvankelijk werd een verkeerd advies afgegeven voor het toepassen van de juiste kit. Mijn klacht is naar volle tevredenheid opgelost. Men heeft kosteloos de niet goed bevestigde platen vervangen door nieuwe. Ook erg snel geleverd zodat mijn project geen vertraging opliep. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer/douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi en praktisch
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

super makkelijk en snel te gebruiken

Snelle en makkelijke verandering van een ruimte door gebruik van de panelen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Toilet
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Op tijd en netjes geleverd!

Nu 2 x een bestelling gedaan voor wandplaten, beiden keren op maat en goed verpakt afgeleverd.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Wc wanden en als achterwand douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk te verwerken

Vriendelijke ontvangst

Klant vriendelijk en tijd nemen voor al je vragen met goede uitleg

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douce wanden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk te verwerken

geweldig

Het is een prachtig product, netjes op maat gemaakt en goed te verwerken. Het resultaat is prachtig en ik ben er erg trots op.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? kliko ombouw en buitenmuur bekleding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product top

Perfecte totaalervaring!

+ userfriendly website + breed aanbod + kwaliteitsvolle producten + beschik baar maatwerk + interessante prijzen + snelle levering + attente klantendienst

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alles heel soepel en correct verlopen

Heb aluminium profielen besteld en polycarbonaat plaat. De levertijd van de polycarbonaat was ong. 1 werkweek. Na 2 dagen werd deze netjes afgeleverd door een super vriendelijke en aangename chauffeur. Moet ik in de toekomst nog benodigdheden hebben van XXL direct zal ik niet twijfelen om met deze firma terug zaken te doen

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? in de zijkant van onze ovekapping diende een punt gemaakt te worden
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel goede kwaliteit

Geweldig bedrijf goede service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dak voor overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Geweldig

Perfect op maat gezaagd!

Voor nieuwe plinten onder de keukenkastjes heb ik HPL besteld. De vloer is niet waterpas, dus had ik verschillende breedtes nodig. De stroken HPL zijn op de mm. nauwkeurig gezaagd en heel goed verpakt geleverd. Ook een pluim voor de vervoerder!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als plint onder keukenkasten.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product HPL is zelf te zagen, maar voorzichtig en met de juiste zaag.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Goed en snelle adviezen en mooi materiaal om mee te werken dat netjes en op tijd afgeleverd wordt. Zelfs een vergeten plaatje bij de eerste bestelling wordt vrij van verzendkosten nagezonden. Top

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk te bewerken

Zeer goed product

Ik heb een zeer goede ervaring met eigenlijk alles. De levertijd. Het was er snel, de levering zelf. De chauffeurs was vriendelijk en hield netjes even met het naar de tuin brengen. Het was goed verpakt. Kwalitatief en compleet. Extra (reserve onderdelen) zaten er ook bij. Handleiding was duidelijk en er zaten wat goede tips bij. Uiteindelijk moet je wel zelf redelijk handig zijn om alles te installeren maar voor een beetje een doe-het-zelver is het zeker te doen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping maken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Prima

Uitstekende service

Er was iets verkeerd geleverd maar is keurig opgelost!

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? N.v.t.

Prima service !

De Alupanel Dibond platen waren perfect op maat gezaagd en ijdig afgeleverd. Eén plaat had transportschade opgelopen en werd onmiddelijk vervangen. Uitstekende service, proficiat.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bekleding plafond
  • Beschrijf jouw ervaring met het product prima kwaliteit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prima kwaliteit en komen afspraken na.

Goede communicatie en duidelijke afspraken. Kwaliteit prima en goed verzorgde aflevering.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur voor een bibliotheek kastje.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede ervaring
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Het is goede kwaliteit, stevig en helder transparant plexiglas. Ik heb eerder plexiglas besteld voor voorzetramen en nu nog extra montageclips. Daar moet je zelf de beschermlaag ook afpeuteren, dus van ieder clipje en ieder rondje. Even een gepriegel maar goed dan blijven ze ook mooi.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Werkt top, ziet er goed uit

Mooie makkelijk verwerkbare wandplaten

De platen werden goed verpakt aangeleverd. Een klein plaatje was gaan zwerven in de verpakking van de grotere platen. Eén hoekje daardoor beschadigd maar plaatje nog wel voor mij bruikbaar. Desalniettemin werd deze plaat vergoed.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor de bouw van een kleine badkamer op zolder.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Advies is om de lijm op de muur aan te brengen. Zelf vond ik het op de plaat aanbrengen eenvoudiger. Wel opletten dat je bij het plaatsen en vasthouden van de plaat niet in de lijm pakt... Het aanbrengen van lijmrillen kan eenvoudig door de inkeping in het spuitmondje z'n werk te laten doen. Is wellicht iets om op te nemen in de handleiding. Het advies over aanbrengen kitnaad is prima, levert nauwelijks zichtbare naden op.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en perfecte levering

2 spatplaten Alupanel-Blauwbond, wit, dikte 4 mm besteld op maat. Klopte precies en keurige levering. Goed materiaal en ik was blij dat ik de aanbevolen montagelijm Den Braven Zwaluw High Tack kit had bijbesteld. Ging heel goed en strak. Kortom: met alles blij!

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? achter wastafel en gootsteen bijkeuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Maten klopte exact, makkelijk aan te brengen met aanbevolen montagelijm.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

snelle levering en zeer goede prijs

Wij zijn zeer tevreden van xxl direct. Goede kwaliteit, snelle levering en heel scherpe prijzen. Het was reeds de tweede bestelling in vijf jaar tijd en echt TOP !

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vernieuwen afdak na hagelschade
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed verwerkbaar en licht
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Bestelling niet helemaal zoals verwacht. Gereclameerd en zonder ook maar één weerwoord opgelost. Service zoals je ze niet meer vaak ziet, complimenten!

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Presentatie
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Niet geheel naar verwachting
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering, goed ervaren.

Mijn ervaring is goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Cabine raam
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed materiaal.

Goederen perfect afgeleverd

Bestellen was makkelijk goede kwaliteit materiaal

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Standwek
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed