Kwaliteit is doen wat je beloofd - dus zeer tevreden
Goede snelle service. Alles was compleet; schroeven, dakfolie, hout op de cm op maat en binnen 4 dagen geleverd. De handleiding is op sommige punten wat summier. Deze zou wat verder uitgewerkt mogen worden.
Ik heb nu een zeer mooi terras overkapping
Het Product is wat ik ervan verwachte. Snel en prima in orde geleverd. Zorgt er voor dat we nu tochtvrij kunnen genieten van onze tuinkamer.
Ik heb voor een badkamerproject een aantal acryl wandplaten bij XXL Direct aangeschaft. Aanvankelijk werd een verkeerd advies afgegeven voor het toepassen van de juiste kit. Mijn klacht is naar volle tevredenheid opgelost. Men heeft kosteloos de niet goed bevestigde platen vervangen door nieuwe. Ook erg snel geleverd zodat mijn project geen vertraging opliep. Top!
Snelle en makkelijke verandering van een ruimte door gebruik van de panelen.
Nu 2 x een bestelling gedaan voor wandplaten, beiden keren op maat en goed verpakt afgeleverd.
Klant vriendelijk en tijd nemen voor al je vragen met goede uitleg
Het is een prachtig product, netjes op maat gemaakt en goed te verwerken. Het resultaat is prachtig en ik ben er erg trots op.
+ userfriendly website + breed aanbod + kwaliteitsvolle producten + beschik baar maatwerk + interessante prijzen + snelle levering + attente klantendienst
Beste Johan, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je op zoveel punten tevreden bent over XXL Direct! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Heb aluminium profielen besteld en polycarbonaat plaat. De levertijd van de polycarbonaat was ong. 1 werkweek. Na 2 dagen werd deze netjes afgeleverd door een super vriendelijke en aangename chauffeur. Moet ik in de toekomst nog benodigdheden hebben van XXL direct zal ik niet twijfelen om met deze firma terug zaken te doen
Beste Marc, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je zo tevreden bent, dat horen we graag! Veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je uiteraard graag terug bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Geweldig bedrijf goede service
Beste Agnes, Bedankt voor je mooie 10! Fijn om terug te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Tom - Klantenservice XXL Direct
Voor nieuwe plinten onder de keukenkastjes heb ik HPL besteld. De vloer is niet waterpas, dus had ik verschillende breedtes nodig. De stroken HPL zijn op de mm. nauwkeurig gezaagd en heel goed verpakt geleverd. Ook een pluim voor de vervoerder!
Beste Henk, Bedankt voor je fraaie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de perfecte maatvoering. Veel plezier met je HPL en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goed en snelle adviezen en mooi materiaal om mee te werken dat netjes en op tijd afgeleverd wordt. Zelfs een vergeten plaatje bij de eerste bestelling wordt vrij van verzendkosten nagezonden. Top
Beste Terbbor, Bedankt voor je fraaie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je mooie nieuwe douche en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een zeer goede ervaring met eigenlijk alles. De levertijd. Het was er snel, de levering zelf. De chauffeurs was vriendelijk en hield netjes even met het naar de tuin brengen. Het was goed verpakt. Kwalitatief en compleet. Extra (reserve onderdelen) zaten er ook bij. Handleiding was duidelijk en er zaten wat goede tips bij. Uiteindelijk moet je wel zelf redelijk handig zijn om alles te installeren maar voor een beetje een doe-het-zelver is het zeker te doen.
Beste Lex, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je mooie overkapping en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Er was iets verkeerd geleverd maar is keurig opgelost!
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede service. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De Alupanel Dibond platen waren perfect op maat gezaagd en ijdig afgeleverd. Eén plaat had transportschade opgelopen en werd onmiddelijk vervangen. Uitstekende service, proficiat.
Beste Christiaan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede service. Veel plezier met je dibond platen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie en duidelijke afspraken. Kwaliteit prima en goed verzorgde aflevering.
Beste Wim, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Het is goede kwaliteit, stevig en helder transparant plexiglas. Ik heb eerder plexiglas besteld voor voorzetramen en nu nog extra montageclips. Daar moet je zelf de beschermlaag ook afpeuteren, dus van ieder clipje en ieder rondje. Even een gepriegel maar goed dan blijven ze ook mooi.
Beste Adriaan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit. Veel plezier met je voorzetramen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
De platen werden goed verpakt aangeleverd. Een klein plaatje was gaan zwerven in de verpakking van de grotere platen. Eén hoekje daardoor beschadigd maar plaatje nog wel voor mij bruikbaar. Desalniettemin werd deze plaat vergoed.
Beste Anton, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede service; dat vinden we ook heel belangrijk. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
2 spatplaten Alupanel-Blauwbond, wit, dikte 4 mm besteld op maat. Klopte precies en keurige levering. Goed materiaal en ik was blij dat ik de aanbevolen montagelijm Den Braven Zwaluw High Tack kit had bijbesteld. Ging heel goed en strak. Kortom: met alles blij!
Beste Loes, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit; dat vinden we ook heel belangrijk. Veel plezier met je panelen en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn zeer tevreden van xxl direct. Goede kwaliteit, snelle levering en heel scherpe prijzen. Het was reeds de tweede bestelling in vijf jaar tijd en echt TOP !
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over de goede prijs en de snelle levering; dat vinden we ook heel belangrijk. Veel plezier met je nieuwe afdak en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestelling niet helemaal zoals verwacht. Gereclameerd en zonder ook maar één weerwoord opgelost. Service zoals je ze niet meer vaak ziet, complimenten!
Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent over onze service; daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Mijn ervaring is goed.
Beste Frans, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent; daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Bestellen was makkelijk goede kwaliteit materiaal
Beste Marc, Bedankt voor je mooie review! Fijn om terug te lezen dat je tevreden bent; daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct