Alles op en top

Gemakkelijk om te plaatsen. Juiste maten. Levering ok.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Snel en aangenaam om te doen.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Produkt zoals omschreven...makkelijk te monteren

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk te monteren

Goede prijskwaliteit verhouding

Bestelling wordt goed opgepakt en men is super flexibel bij dit bedrijf. Denken mee en handelen de order prima af. Materiaal is goed verpakt en te veel besteld kan terug geleverd worden.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? buitenruimte
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie kwaliteit

Snel en goed

Mijn tuinhuis is binnen een week geleverd. De transporteur was een pallet vergeten te leveren, maar dat was met 2 telefoontjes opgelost. Gelukkig stond mijn aannemer nog niet te wachten. Materiaal was van goede kwaliteit en netjes voorgezaagd zoals beloofd. Makkelijk te monteren. Een paar dingen waren iets te krap bemeten, zodat ik nog moest bijbestellen: daktrim en een kunstof funderingsbalk voor de wand in het midden. En een doosje schroeven voor het dak. En wat ik raar vond: waarom ik de wand in het midden niet kleur blank kon bestellen, alleen zwart, terwijl de achterwand binnen wel blank kon. Dat heb ik opgelost door wat extra blanken planken bij de lokale houthandel te halen. Het resultaat is prachtig. Ik ben tevreden, zeker als ik de prijs meeneem in de beoordeling.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinhuis
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Materiaal was van goede kwaliteit en netjes voorgezaagd zoals beloofd. Makkelijk te monteren. Een paar dingen waren iets te krap bemeten, zodat ik nog moest bijbestellen: daktrim en een kunstof funderingsbalk voor de wand in het midden. En een doosje schroeven voor het dak. En wat ik raar vond: waarom ik de wand in het midden niet kleur blank kon bestellen, alleen zwart, terwijl de achterwand binnen wel blank kon. Dat heb ik opgelost door wat extra blanken planken bij de lokale houthandel te halen. Het resultaat is prachtig. Ik ben tevreden, zeker als ik de prijs meeneem in de beoordeling.

Het kan niet beter

Perfecte afhandeling van bestelling.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Binnen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Perfect allemaal
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Prachtige platen voor wc en badkamer

Ik kocht platen voor wc en badkamer. Spannend hoe het zou worden. Ik kocht de verkeerde kleur profielstrips dus die moest ik opnieuw aanschaffen. Heel mooi geworden. Enige wat ik niet begrijp is de maatvoering. Volgens meetinstructie alles opgemeten en doorgegeven maar de platen blijken toch te breed om ruimte te hebben om uit te zetten (in bv douche). Dus we moesten er alsnog iets afzagen. Dat vind ik raar.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer, wc
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed, behalve meetinstructie

Super klantendienst

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Het was wel wat aanpassen, F - profiel uitslijpen, zwaluw passing niet gelijk te krijgen met het muurprofiel, 3 van de 5 klemlatten inkorten enz. Maar al bij al ben ik tevreden. 2,84 m voor de muurbalk is voor mij te hoog maar dan moest ik de palen inkorten dus nu een hoog dak. De levering was heel goed en het dak is in orde. Bedankt.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product In orde

Supersterk

Had zelf een vergissing gemaakt maar kon nog gewoon met hulp van bedrijf hersteld worden, super service en later ook nog het prijsverschil terug gekregen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kozijnen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit

Ze doen wat ze beloven.

Levertijd binnen 2 werkdagen, netjes verpakt en verzorgt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdak maken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel goed

degelijk materiaal

de materialen zijn snel en goed geleverd alles is goed stevig en kon snel gemonteerd worden

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? zijkanten van de overkapping dichtmaken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product makkelijk te bewerken en stevig

Snelle levering.

Goede reactie op vragen.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Inrichten men cave.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Mooi product en netjes en snel geleverd

makkelijk met bestellen via de site , duidelijk, snelle levering en product voldoet zoals het op internet is beschreven

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Carpoort
  • Beschrijf jouw ervaring met het product goed

Goed product,

Kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Wij hebben het gebruikt op twee kasten. Deze waren hoogglans zwart dus je zag er alles op. Nu met deze gemarmerde plaat in matte uitvoering zie je daar niet meer van. Kennissen gaan een plaat op maat bestellen als spatscherm op hun keukenblad . Doordat het in alle kleuren te bestellen moet het gek gaan als uw kleur er niet bij zit. En het is ook nog betaalbaar. Volgens afspraak geleverd en bezorgd. Ik had graag een foto toegevoegd van de toepassing maar dit ging niet.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaat meubel
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Werd goed en netjes geholpen met mijn vragen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeiboord

Prima kwaliteit en service

Een hoeveelheid platen, alles verschillende maten, besteld. Prima levering. De goede kwaliteit was al bekend van vorige bestellingen. Top service.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? achterzetramen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede kwaliteit.

Perfect!

Samen met mijn vrouw heb ik de panelen verwerkt, dat was prima te doen. Makkelijk te zagen met een decupeerzaag met een fijn getand zaagje erin. De platen waren op de mm nauwkeurig en netjes in karton afgeleverd. Ik raad deze firma zeker aan!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Fantastisch
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Polycarbonaat is een prima vervanger voor glas i een broeikas

Polycarbonaat is een goede vervanger voor glas (stormschade) in een broeikas. Op goede maat, zoals opgegeven, gesneden. Helaas niet voor kleine ruitjes.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Broeikas (Greenhouse) Model 106)
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goede ervaring met Polycarbonaat plaat voor glasplaat

Mooi produkt

Staat mooi als achterwand in onze nieuwe keuken.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Makkelijk te bevestigen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle service en goede communicatie

Na order bevestiging direct mail gekregen waarin stond wanneer ik het bestelde kon verwachten. Vervolgens nog gebeld door medewerker die begreep hoe ik het geleverd wilde hebben.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakbedekking
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Op zich goede kwaliteit maar er zat wel een scheur in het epdm. Weet niet of dat door ons komt (kan me niet voorstellen) of dat het er al in zat. Met lijm wordt dit opgelost.

Aanrader!

Als je twijfelt tussen zelf het materiaal inkopen voor een overkapping of bestellen bij XXL Direct dan zou ik adviseren om te bestellen via XXL Direct! -Goede prijs en kwalitatief hoogwaardig materiaal. -Duidelijke instructie / handleiding voor het monteren. -Alles op maat gezaagd met alle inkepingen erin. -Mooie betonpoeren en niet duur -Mooie polycarbonaat platen erbij en wederom niet duur.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Uitstekend
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Super product en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Top

Tevreden

Heel tevreden over de kwaliteit en juist op maat geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor de keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooie kwaliteit

Geweldige aanrader

Mooie materialen, goede communicatie en snel geleverd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heldere beschrijving

Goede kwaliteit

Snelle levering,en goed verpakt bezorgd

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming wand om achter te zitten.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

PvmG Oranje 9