Perfect, fout bij levering automatisch door jullie rechtgezet
Voor onze kas heb ik ,ipv glas, voor de kunststof acrylplaten van XXL direct gekozen. Snelle levering van de prima op maat gemaakte plaatjes en keurig verpakt. Erg blij mee!
Pas stuk gevraagd en ontvangen. Na kleine test met lepel op tafel te slaan en echo vergeleken met geluid op passtuk liggend op tafel te slaan. Gaf goed demping weer. Dus 7 platen besteld welke keurig na 2 dagen werden bezorgd. Dus aanrader!!
voldoet aan de beschreven kwaliteit, netjes bezorgd, prijs kwaliteit is ok.
Er kan al eens een foutje ontstaan, zoals bij iedereen ! XXL heeft dit meer dan naar behoren opgelost ! De communicatie verloopt quasi instant, uitermate correct en oplossingen zijn al voorhanden al voor ik erom heb gevraagd. Verantwoordelijkheid wordt hier hoog in het vaandel gedragen ! Dat is ver van overal nog zo !! Aanrader ! Ik bestel - zo ik nog iets nodig heb - hier opnieuw ! I.M.
eerst de samples gekregen, goed om te beoordelen welke het wordt. Daarna de maat doorgegeven en hoppa past perfect. Wij zijn super tevreden.
Goede service, snelle reacties, klantvriendelijk, top
Mooi assortiment, snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice!
Gemakkelijk te bestellen vakkundig contact met medewerkers, en snel geleverd.
Altijd goedkoop, snel en netjesverpakt afgeleverd
Alles was perfect geregeld, alles op maat binnen gehad, boven verwachting mooi! Sjieke uitstraling, nooit geen tegels meer.
Ik had 18 platen polycarbonaat besteld,werden er 15 geleverd. Contact opgenomen en zou in orde komen. Na vele mails niets opgeleverd. Heb zelfs verschillende mails van transporteur gehad maar die had ook steeds een uitvlucht. Dus heb nog steeds mijn platen niet maar alles wel netjes betaald. Een goede raad mensen,bestel daar nooit. Johnny Van De Velde.
Mooie zaak met goed advies. Platen keurig op maat gezaagd.
Al paar jaren samen met deze prachtige firma aan het samenwerken. Altijd zeer correcte levering zonder schade door de goede verpakking. De opgegeven maten en kleuren zijn altijd correct. Mijn klanten zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en prijs van de producten. Hopelijk kan ik met deze firma nog vele jaren verder samen werken.
Heb al meerdere goede ervaringen met jullie bedrijf gehad in de afgelopen jaren. Deze keer weer een goede ervaring en heel blij met het resultaat. Met vriendelijke groet, A Borsboom
Bestellen gaat eenvoudig en de kwaliteit van de panelen is goed. Het enige jammere is dat je niet de levering kunt plannen. Als dat mogelijk zou zijn geweest was het een 5-sterren review geworden.
De levering van m’n bestelling door UPS was een drama. 5, of 6 berichten over het tijdstip van de levering vielen op onze mat. Een aanvankelijk beloofd tijdstip werd geannuleerd, Een nieuw aflevermoment volgde, (In de avonduren). Ook dat veranderde en zo nog een aantal keer. Uiteindelijk werd een tube lijm afzonderlijk aangeboden. De te lijmen onderdelen waren er niet bij. Er ging ruim een week voorbij, na het moment van de bestelling: zonder gewenst resultaat. XXL-direct gebeld en gevraagd wat er aan de hand was? De bestelling zou nogmaals (of alsnog- dat was me niet helemaal duidelijk.) worden uitgevoerd. Over enkele dagen zou de levering plaatsvinden. Wie schetst onze verbazing dat een dag later UPS voor onze voordeur een verfomfaaid pakket gedropt had met wandplaten, die fors gebogen waren, waarvan een niet meer bruikbaar!?? Deze bezorging leek nergens naar. Er was niets meer meegedeeld door UPS over een tijdstip van levering. Hoe anders verliep het verder. Een paar dagen later ontvingen we van “Van de Hoef logistics” keurig enkele berichten dat er een pakket van XXL direct bezorgd zou worden, met een duidelijk vermeld tijdstip. En dit verliep perfect. Dit tweede pakket was kosteloos opgestuurd, werd keurig door de bezorger binnen gezet en was smetteloos qua inhoud. Kortom hoe funest, of juist fantastisch kan de rol van de bezorgdienst uitpakken?!
Mooi product. Zeer goed op maat gemaakt
Voorzetten voor onze oude voordeur aangeschaft. Op jullie website direct de informatie waar ik naar op zoek was gevonden. Nog een vraag ter verduidelijking snel via chat beantwoord gekregen door de vriendelijke klantenservice medewerker. Met behulp van jullie filmpje raam snel kunnen ‘installeren’. Heel tevreden met het resultaat. Was nog ‘bezorgd’ of dit voormaat voorzetraam wel goed zou blijven hangen (inmiddels al paar maanden) met de klittenband constructie maar het zit perfect! En zo blijft oude deur meeste intact. Heel blij mee!
Hi, Mooi dat de uitleg op de website en via de chat precies duidelijk maakte wat je nodig had en dat het voorzetraam goed blijft zitten. Heel erg bedankt voor deze uitgebreide review, dat waarderen we heel erg! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Topkwaliteit, perfecte kleuren
Hi Beate, Wat fijn dat de kwaliteit en kleuren zo goed uitpakken voor zowel thuis als in het vakantiehuis. Geniet van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfect op maat gezaagd. Snel verzonden. Prima kwaliteit.
Hi Willy, Mooi dat het op maat zagen zo netjes is gedaan en alles snel binnen was. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede service, snelle levering en een mooi product!
Hi Jaimy, Fijn dat zowel de service als de levering zo soepel verliepen en dat de wandpanelen goed bevallen. Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede kwaliteit en zijn goed te verwerken met kit! Als je een kast er mee bekleed is het altijd ff uitzoeken hoe je uitkomt met de latjes maar ben blij met het resultaat.
Hi Ferry, Klinkt alsof je er echt iets moois van hebt gemaakt met het bekleden van de inbouwkast, fijn dat het materiaal zo prettig te verwerken was. Je mag altijd een foto sturen naar [email protected] voor het eindresultaat. We zijn benieuwd! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De Trespa boeidelen zijn een prima upgrade voor mijn garage.
Hi Ed, Mooi dat het maatwerk zo goed uitpakte voor de boeidelen van je garage. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb eerst wat staaltjes opgevraagd van verschillende kleuren en uiteindelijk gekozen voor de naturel eiken klikvloer. Deze vloer hebben we door het hele huis laten leggen en we zijn er erg blij mee. De kleur is supermooi en je voelt echt de structuur van het hout. De vloerenlegger die alles heeft gelegd gaf aan dat de vloer van goede kwaliteit is, dus ik verwacht dat we hier heel lang plezier aan gaan beleven.
Hi Jacqueline, Mooi dat de vloer zo goed bevalt en dat de kleur en structuur precies zijn wat je zocht. Geniet van het mooie eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct