Ik had twee speciale platen besteld voor een badkamer renovatie. Maar de firma van de hoef logistiek leverde er maar één ofschoon ze de bon lieten aftekenen voor twee. De chauffeur zei tegen mijn vrouw teken het maar af ik regel dit wel. Maar ik hoorde er niets meer van. Dan heb ik contact opgenomen met de firma XXL en zij hebben onmiddelijk een nieuwe verstuurd waarvoor mijn dank. Ik zal in de toekomst zeker nog met deze firma samenwerken. Hopelijk heb ik dan wel een betere en eerlijkere transporteur
Goed materiaal binnen gekregen voor een zeer schappelijke prijs. Eén onvolkomenheid die dezelfde dag nog door de klantenservice werd opgelost. Zo maak je het niet vaak meer mee.
Bestelde materiaal is snel en keurig netjes bezorgd voor ook nog eens een scherpe prijs.
De bestelling op de website ging heel gemakkelijk en de platen die ik op maat besteld had klopten helemaal en waren goed en netjes ingepakt tegen beschadiging.
Opmaat gekregen wat wij hadden besteld
TOP
Steeds opnieuw een zeer snelle en correcte bestellingen thuis afgeleverd.
Wandpanelen keurig op maat geleverd. Jammer dat sommige artikelen alleen verkocht worden in hele lengtes van, bijvoorbeeld, 2,60 meter. Al met al ben ik toch een tevreden klant.
We hebben eerst samples besteld. Daarna het bedrijf bezocht. Prima voorlichting gehad. Wandpanelen besteld. Deze werden exact op maat en de afgesproken tijd gelgeleverd.
Duidelijke communicatie, snelle levering, mooi product.
Een hele goede ervaring met dit bedrijf. Goede uitleg en snelle bezorging. Ze goede kwaliteit.
Mooi spul werkt prima en gemakkelijk
Goede service en advies
Een aanrader!
Hi Barbara, Mooi dat alles naar wens is gegaan! En dat is het mooie van wandpanelen, gemakkelijk een nieuwe look zonder teveel sloopwerk. Geniet van de nieuwe look. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heel mooie afwerkingswand voor de keuken en met zorg geleverd.
Hi An, Wat fijn dat je tevreden bent met de spatwand en dat deze netjes geleverd is. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Makkelijke site. En super fjjne service, en vriendelijke medewerkers.
Hi Miranda, Wat fijn dat je de site makkelijk vond en tevreden bent over de service en vriendelijkheid van onze medewerkers. Bedankt voor het delen en geniet van de nieuwe look in de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
100%
Hi, Dank voor je feedback, goed om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
ik had 12 ramen besteld allemaal keurig op maat en snel geleverd. helaas was 1 raam op het hoekje beschadigd, nadat ik dit gemeld had kreeg ik een nieuwe opgestuurd. heel blij mee, het tocht een stuk minder in huis.
Hi Michiel, Goed dat het zo snel en netjes is opgelost met het beschadigde raam. Fijn dat je nu minder tocht in huis hebt! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Dankzij meedenken van medewerkers is de aankoop die uit verschillende onderdelen bestond goed verlopen. Ook de website waarop de bestellingen te zien zijn is een uitstekend middel gebleken. Het afleveren van de aankopen verdient wel aandacht. De vervoerder brengt de spullen tot de voordeur. Een beetje lastig als het gaat om een appartement op de 8 e verdieping. Hier zouden afspraken over gemaakt moeten kunnen worden.
Hi Gerard, Dank voor je uitgebreide feedback! Goed om te horen dat het meedenken van onze medewerkers en de website je hebben geholpen bij de aankoop. Je hebt een goed punt met betrekking tot het afleveren op een hogere verdieping, we gaan eens kijken wat we hiermee kunnen doen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan is dit toch nog goedgekomen en afgehandeld
Hi Tjeerd, Foutjes maken kan iedereen overkomen, uiteraard zorgen we dan dat het goed komt. Bedankt voor je fijne reactie, dat wordt lekker warm zitten in de tractor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er was wel wat onduidelijkheid/vertraging bij de levering, maar verder heel blij met de mooie wandpanelen! Maakt ook super makkelijk schoon in de keuken!
Hi Kimberley, Dank voor je feedback! Jammer dat er wat onduidelijkheid was bij de levering, maar fijn dat je blij bent met de wandpanelen en dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Op 26 november heb ik een bestelling geplaatst die via UPS werd verzonden. Ondanks dat ik op alle geplande bezorgdagen thuis was, werd het pakket niet geleverd. Contact met UPS was alleen mogelijk via een online assistent, waardoor ik geen bezorgmoment kon plannen, geen koerier kon bereiken en geen UPS‑punt kon kiezen. Het pakket is uiteindelijk zonder mijn medeweten naar de afzender teruggestuurd. Op 13 december werd ik gebeld door de heer *****, die zich naar mijn mening arrogant en onbehulpzaam gedroeg. Hij stelde opnieuw verzending via UPS voor, hoewel ik had uitgelegd dat ik overdag niet thuis zou zijn en UPS geen avondlevering aanbiedt. Hij verwachtte dat ik zelf een UPS‑punt zou opzoeken en afspraken zou maken, terwijl dit de verantwoordelijkheid van de afzender is. Er werd geen enkele poging gedaan om een oplossing te vinden. Omdat de situatie al twee weken duurde en ik dakliften had besteld waarbij de levertijd belangrijk was, vroeg ik om een terugbetaling. Het bedrag werd teruggestort, maar de verzendkosten werden ingehouden. Toen ik hierover belde, werd ik opnieuw met de heer ***** verbonden, die mij niet liet uitspreken en het gesprek beëindigde. Hoewel het om slechts €** gaat, heeft deze situatie tot ongeveer acht weken vertraging geleid in mijn werkzaamheden.
Hi Adam, Vervelend dat jouw ervaring met XXL Direct en UPS zo tegenvalt, dat is natuurlijk nooit onze insteek. Toch willen we graag even de feiten op een rij zetten. Volgens de officiële gegevens van UPS zijn ze 28 november, 29 november, 1 december en 8 december bij je aan de deur geweest. Als er dan niemand thuis is en er geen alternatief adres of UPS-punt wordt doorgegeven, komt het pakket automatisch retour. Wij kunnen namelijk niet voor jou bepalen welk afhaalpunt voor jou handig is. Ondanks dat de fout bij de bezorging niet bij ons lag, boden we je uit coulance aan om de tweede zending volledig op onze kosten te versturen, naar een adres óf een UPS-punt naar keuze. Dat we vervolgens voor "beperkt" werden uitgescholden, vinden we onacceptabel. Wij verwachten een normaal fatsoen in de communicatie naar onze medewerkers en op het moment dat er gescholden wordt, houdt het gesprek voor ons op. We hebben de bestelling inmiddels gecrediteerd, inclusief de verzendkosten. Succes met je verdere werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Douchewanden op maat besteld en perfect op maat geleverd.
Hi Huub, Bedankt voor je positieve feedback! Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Snelle levertijd
Hi Johanna, Dank voor je reactie! Geniet van de nieuwe stijl in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct