Prachtig materiaal.Vriendelijke mensen en snelle levering
Alle plaatmateriaal volgens specificaties. Goed verpakt en snel geleverd voor een redelijke prijs. Een korte beschrijving van de verlijming was wel handig geweest. Al met al: zeer tevreden!
Prima ervaring
Goed op maat en netjes verpakt en geleverd
Overzichtelijke website, duidelijk weergegeven. De proefstukjes waren zeer snel binnen. Keuze gemaakt en besteld via de website. Binnen een paar dagen keurig verpakt bezorgd. Wat top is aan XXLDirect is dat ze alles exact, op de door ons doorgegeven, maten maken. Hoe mooi is dat. Wij zijn een tevreden klant!!
Prima kontakt . Hulp bij slechte UPS levering
Was op maat gezaagd en super snel geleverd. Voldoet aan al mijn verwachtingen bedankt
Snelle levering, keurige updates van de levertijd en perfect op maat.
Meer dan goed
Prima materiaal om te schilderen met kwartszand uit Lommel.
Direct goed!
Ik werd vriendelijk ontvangen in de showroom en mocht op mijn gemak alle panelen bekijken en foto's maken. Met de meegenomen samples uiteindelijk thuis een keuze gemaakt en online besteld. De configurator is super, hierdoor kon ik per paneel kiezen welk deel van het patroon ik wilde en zien mijn panelen er niet identiek uit. Keurig thuisbezorgd op het aangegeven moment. Verpakking was enigszins gescheurd door het kleinste paneel dat teveel beweegruimte had, maar gelukkig niks beschadigd. Ik zou zeker nog een keer hier bestellen
Zoals verwacht
Goede kwaliteit wandpanelen alleen slechte levering met UPS, wordt gewoon bij een Afhaalpunt gedropt ipv netjes thuis afgeleverd zoals afgesproken terwijl we gewoon thuis waren. Wellicht een andere vervoerder nemen.
Product makkelijk uit te zoeken, bestellen er n betalen. Product perfect verpakt tegen beschadigen.
Mooi meterial
Ik heb mooie platen besteld met houtmotief, om mijn kapstokkast mee te bekleden. De platen zijn ook bestand tegen vocht, dus geen probleem als er een natte jas tegenaan komt. De maten kloppen precies met wat ik had besteld, en zijn makkelijk te lijmen met de kit wat ook bij ze verkrijgbaar is. Al met al, zeker een aanrader. M van de Brink.
Super mooie matte wandplaat die perfect op maat gemaakt is en snel geleverd
Ontspannen advies tijdens het bezoek aan de showroom, welke voorzien is van een zeer ruim assortiment. Gewoon TOP!
Diverse besteld, zoals wandpanelen woonkamer, badkamer en afwerklatjes. Snel geleverd, erg mooi en veel goedkoper dan de lokale winkel
Ik was op zoek naar nieuwe smetplinten voor in de keuken. 4mm dik, waterdicht, superstrak afgewerkt en voor een ontzettend voordelige prijs. Helemaal blij mee!
Netjes bezorgd en goed verpakt. Netjes erin gestuct
Ik heb de panelen probleemloos kunnen bevestigen! Top panelen! Heel tevreden! Een vlugge en vlotte levering!
Eerst in de winkel de panelen bekeken en stalen meegenomen. Vriendelijke ontvangst en goed geholpen. Later thuis besteld. Allemaal prima verlopen en snel in huis. Goed op de hoogte gehouden van bestelling en levering.
En ik nu eigenlijk 2 panelen tekort heb