Laden reviews...
1.995 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend hoge kwaliteit van de producten en een betrouwbare levering. Klanten waarderen een duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De verpakking werd meestal positief genoemd en de prijs-kwaliteit werd als goed beschouwd. Enkele klachten gingen over incidentele vertragingen of leveringsfouten, maar die werden doorgaans snel opgelost.
Gevraagd om 5 meter strip trespa van 70 mm...duurt al bijna 14 dagen voordat het bezorgd werd...kosten voor ongeveer 10%van een plaat.. bijna net zo hoog als n hele plaat ...en tot overmaat van ramp zijn ze dan ook nog 2mm te breed...***... Ze nu dus schuin moeten plaatsen ..noooit meer ...
Afdichting pergola
Waardeloos
Nee
Beveelt niet aan
Berrie
Vlijmen
Alles is perfect verlopen, ook de bezorging was geweldig, net voor de deur afgeleverd.
Douche
Werkt prima
Jan Willem
Oss
Hi Jan Willem,
Bedankt voor je mooie 10, dat helpt ons enorm. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe panelen.
Tom - XXL Direct
Wandpanelen zijn van zeer goeie kwaliteit. Ben bijzonder tervreden. Ook de levering en verpakking was prima.
Appartement
Beschrijf jouw ervaring met het product
Zeer goeie en degelijke kwaliteit
Joel
Tongeren-Borgloon
Hi Joel,
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je ze tevreden bent, dat horen we graag. We zien je graag nog eens terug bij ons in de webshop óf showroom.
Tom - XXL Direct
Product als verwacht en snel geleverd.
Afrastering
Wim
Heino
Beste Wim,
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je ze tevreden bent. Tot de volgende bestelling!
Tom - XXL Direct
top product, uitsparingen nauwkeurig verwerkt
keukenwand
goede kwaliteit
Luki
Zoetermeer
Hi Luki,
Bedankt voor de mooie 10! Fijn dat je tevreden bent over onze maatvoering. Veel plezier ermee!
Tom - XXL Direct
Op de site eenvoudig kunnen zoeken naar wat ik nodig heb, levering goed en snel zoals aangegeven. Idee: Mijn dak moet verspringen met een hoogte verschil van 30 cm. Hiervoor is er niets in het standaard assortiment (misschien een idee) Heb het opgelost met H-profielen.
serre dak
Beschrijf jouw ervaring met het product
top en eenvoudig te verwerken
Leen
Lepelstraat
Beste Leen,
Bedankt voor je positieve review. Wat goed dat je dit probleem hebt opgelost met een H-profiel. We zullen intern nagaan over hier nog andere oplossingen voor bestaan. Veel plezier met je nieuwe dak.
De kit werk geweldig
Waarvoor ga je het product gebruiken?
Hebben de wand platen aan de muur gekit
Dimphy
Tilburg
Hey Dimphy,
Bedankt voor de 10. Fijn dat de kit goed zijn werk doet!
Tom - XXL Direct
Eigenlijk 4 en een have ster, maar dat gaat niet. Uitstekende website waar je duidelijk product en maatvoering kan aangeven. Er was een kleine miscommunicatie betreffende aflevertijd, maar dat heeft men uitstekend opgelost en mij zeer blij mee gemaakt. Aldus bij deze nog mijn dank!
Overkapping
Beschrijf jouw ervaring met het product
Prima product en uitstekende maatvoering.
Jan
Poortugaal
Beste Jan,
Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent en we de kleine miscommunicatie goed voor je hebben opgelost. Veel plezier met de overkapping en geniet van de zonnige dagen.
Tom - XXL Direct
Ik heb mijn bestelling van 12 juni 2026 nog steeds niet ontvangen. Er is een label aangemaakt bij UPS maar zij hebben nooit mijn bestelling ontvangen. Na mijn klacht bij de klantendienst werd er een nieuw ordernummer aangemaakt en is mijn order zogezegd opnieuw in productie gegaan. Ik heb van een andere transportfirma een leveringsdatum gekregen maar ook zij hebben mijn bestelling nooit gekregen. Er is klacht neergelegd bij de politie en de FOD economie wegens frauduleuze verkoop.
Beveelt niet aan
Peter
Scherpenheuvel-Zichem
Beste Peter,
Wat vervelend dat alles rondom je bestelling zo is misgelopen. Onze oprechte excuses voor de frustratie en het lange wachten dat hierdoor is ontstaan.
We begrijpen heel goed dat dit een vervelende situatie is en nemen je ervaring serieus. Nadat bleek dat er iets mis was gegaan met de eerste verzending, hebben we je bestelling opnieuw in productie genomen. Helaas is ook daarbij opnieuw vertraging ontstaan. Daarvoor bieden we onze excuses aan.
We willen je verzekeren dat we dit echt gaan oplossen. Wanneer je onze andere reviews leest, zie je dat de overgrote meerderheid van onze klanten hun bestelling gewoon ontvangt en tevreden is over onze service. Deze situatie is dan ook absoluut niet hoe we normaal werken.
We vragen je daarom nog heel even om geduld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk alsnog correct wordt geleverd.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Tom - XXL Direct
Ik bestelde een vilten wandpaneel. Deze werd heel snel bezorgd, maar bleek de verkeerde print te hebben. Gelukkig was dit geen probleem en had ik binnen 2 dagen het juiste paneel binnen. Ik werd super vriendelijk geholpen via de mail van de klantenservice en het probleem was snel opgelost. Het paneel staat echt geweldig!!
Wandpaneel
Beschrijf jouw ervaring met het product
Super kwaliteit en gemakkelijk op maat te maken en te monteren.
Marije
Nijverdal
Hoi Marije,
Bedankt voor je review. Fijn dat uiteindelijk alles naar wens is opgelost. Veel plezier van je nieuwe panelen en graag tot de volgende keer!
Tom - XXL Direct
Het plaatmateriaal was perfect op maat gezaagd en ruim binnen de aangegeven levertijd bezorgd.
Renovatie panelen in kozijn
Beschrijf jouw ervaring met het product
Goede ervaringen eerder bij mijn vorige woning
A.A.J.
Middenmeer
Hi A,
Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden over onze perfecte maatvoering en levertijd. We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom!
Tom - XXL Direct
Alles van A tot Z super verlopen! Heel erg blij we deze firma gevonden hebben!
Waarvoor ga je het product gebruiken?
In de tuin als afdekking van 2 houten paaltjes van 2 meter hoog die er nu als 1 prachtige paal uitziet
Liliane
PUTTE
Hi Liliane,
Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. We zien je graag nog een keer terug bij ons in de webshop of showroom!
Tom - XXL Direct
Slaapkamer heeft een gezellige sfeer gekregen met deze mooie wandpanelen van xxl direct!
Slaapkamer wand
Hele goede ervaring
Manon
Rotterdam
Hoi Manon,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met je nieuwe panelen in de slaapkamer, dat wordt heel fijn slapen!
Tom - XXL Direct
Op de website staat precies aangegeven wat je nodig hebt met maten en uitleg over de montage.
Voorzetraam
R
Den Haag
Hi R,
Bedankt voor je mooie 10. Fijn dat je alles hebt kunnen vinden op onze website. Graag tot de volgende keer!
Groet,
Tom
XXL Direct
Het is echt aan te raden om bij deze winkel te bestelen, alleen die verzendkosten vind ik wel hoog, al is dat bij ander winkels tot 4 keer hoger en hebt snelle levering bij deze winkel, maar die verzendkost kan wel wat lager.
Voor terras
Seare
Middenbeemster
Beste Seare,
Bedankt voor je review en fijn dat je ons aanbeveelt, dat horen we graag. Zoals je al aangeeft, zijn onze verzendkosten ten opzichte van andere winkels laag. Ook al vind je die van ons hoog, hier kunnen we verder niets aan veranderen, aangezien alle processen binnen ons bedrijf ook steeds duurder worden. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer.
Groet,
Tom - XXL Direct
I ordered a lot of acoustic panels from them to put in office walls. The acoustic panels look great for the price. I personally had a large order which required a lot of cutting. My recommendation is to get smaller size and make it work with that, because as a non-professional it is difficult to get straight cuts when a lot of cutting is required.
Wall Panneling
Difficult to cut in straight line if you have to do a lot of cutting.
Yes
Arati Dhakal
Zaandam
Hi Arati,
Thank you for your review, we really appreciate it. See you next time!
Kind regards,
Komen afspraken na
Beschrijf jouw ervaring met het product
Mooi product met ruim voldoende materiaal bij geleverd
Kees Wijnhorst
MAASSLUIS
Hi Kees,
Bedankt voor de mooie 10. Wat fijn dat je zo tevreden bent.
Tom - XXL Direct
Zeer mooie platen met een rustig design. Enige minpunt… de grote platen waren allemaal krom geleverd. Denk dat de platen rechtop gestaan hebben waardoor ze zijn gaan doorzakken. Heb ze nog redelijk recht gekregen maar bevestigen tegen een strakke muur ging wat lastiger doordat de montagekit op sommige plekken niet gelijk pakte. Maar over het algemeen een goed product.
Achterwand Keuken
Erick
Kessel
Beste Erick,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat een aantal platen krom zijn geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig heb je het zelf kunnen oplossen. Mocht je toch nog ontevreden zijn dan kun je altijd nog even contact met ons opnemen. In ieder geval veel plezier met de nieuwe achterwand in de keuken.
Goede levering niet beschadigd en exact volgens opgave geleverd
Badkamer
Goede levering niet beschadigd en exact volgens opgave geleverd
Michel
De rips
Hi Michel,
Bedankt voor je reactie. Fijn dat je product voldoen aan je verwachtingen!
Tom - XXL Direct
Denken mee en controleren bestellingen zoals het moet.
Achterwand keuken.
mike
Arnhem
Hi Mike,
Bedankt voor je review. Wat leuk dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je nieuwe aankoop.
Tom - XXL Direct
Helaas was mijn product niet compleet maar dit is netjes opgelost
Voor een klant
prettig
Robertino
Capelle aan den IJssel
Hi Robertino,
Bedankt voor je review. Nogmaals excuus dat je bestelling niet helemaal goed was gegaan. Gelukkig ben je uiteindelijk wel tevreden. Tot de 5e bestelling dan maar!
Met vriendelijk groet,
Tom - XXL Direct
in onze vakantie zijn wij naar de vestiging gegaan, om te kijke hoe de produkten er uit zien en om samples mee te nemen. Goed uitleg gekregen over wat er mogelijk en hoe te bevestigen. Na de vakantie gelijk een foto laten afdrukken en deze was snel bezorgd en ziet er gewoon fantastisch uit en eenvoudig op te hangen.
decoratie
zeer goed
JR
Voorne aan Zee
Beste JR,
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat jullie goed op weg zijn geholpen in onze showroom, dat horen we graag. Tot de volgende keer!
Tom - XXL Direct
Ons eerste paneel was zo krom als een hoepel, uiteindelijk een tweede ontvangen die wel recht was. Mijn tip voor jullie: verpak de panelen iets anders zodat ze niet krom worden.
Achterwand keuken en koffiehoek
Corne
Breda
Beste Corne,
Bedankt voor je review. We zijn continu bezig om ons verzendproces te verbeteren. Helaas gaat het bij grote maten soms mis. Gelukkig hebben we het probleem goed voor je kunnen oplossen. Veel plezier met je nieuwe wandpaneel en graag tot de volgend keer.
Tom
Snel en netjes aangeleverd.. ..
Schuur
Prima kwaliteit..alles op maat
Etienne
Amsterdam
Beste Etienne,
Bedankt voor het achterhalen van een positieve review, dat helpt ons enorm! Veel plezier met je nieuwe schuur en graag tot de volgende keer!
Tom - klantenservice
Boeiboord
Peter
Bilthoven
Hi Peter,
Dankjewel voor de positieve beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over de maatvoering en levertijd. Tot de volgende keer!
Tom - klantenservice
PvmG Oranje 9