Heeft een totaal van 14.901 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment91%
De beoordelingen tonen overwegend hoge kwaliteit van de producten en een betrouwbare levering. Klanten waarderen een duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De verpakking werd meestal positief genoemd en de prijs-kwaliteit werd als goed beschouwd. Enkele klachten gingen over incidentele vertragingen of leveringsfouten, maar die werden doorgaans snel opgelost.
Sterke punten
Uitstekende kwaliteit
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Gebaseerd op 120 reviews
Brilliant service
Service very good
Advice website also very good
Excellent experience
Shower enclosure
12 September 2026
James
Belgie
Hi James,
Thank you so much for this glowing review and the perfect score! It's fantastic to hear that you had such an excellent experience with us and that our website's advice was helpful for your project.
Good luck with installing the shower enclosure, and enjoy the end result!
Kind regards,
Lucia - XXL Direct
Het is even goed lezen van de gebruiksaanwijzing, dan is duidelijk hoe te handelen om te monteren.
Terrasoverkapping
12 September 2026
Frans
Cuijk
Hoi Frans,
Ontzettend bedankt voor deze mooie 10!
Goed om te horen dat het monteren helemaal helder was nadat je de gebruiksaanwijzing even rustig had doorgenomen. Dat is inderdaad vaak het halve werk bij een mooie klus!
Heel veel plezier gewenst met de terrasoverkapping en het heerlijke buitenzitten!
Lucia - XXL Direct
Goed werk en uitstekende service
Goede kwaliteit prints. En als er een keertje een print tussenzit die niet goed is, dan wordt dat snel en adequaat opgelost!
aan de wand
top
Marcel
Apeldoorn
Hoi Marcel,
Wat een fantastische review! Prachtig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de prints.
En ook heel fijn dat je benoemt hoe we omgaan met een drukfoutje; er kan natuurlijk wel eens iets misgaan in het proces, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt. Super om te lezen dat onze service als snel en adequaat is ervaren!
Heel veel plezier met het mooie resultaat aan de wand.
Topkwaliteit voor mooie prijs
Ik heb meerdere foto's op aluminium laten printen voor een expositie. Supermooi geworden. Veel positieve reacties van bezoekers ontvangen. Top.
Expositie
Beschrijf jouw ervaring met het product
Mooie solide kwaliteit. Kleuren zeer mooi
eric
Renkum
Hoi Eric,
Wauw, wat een bijzondere toepassing! Wat ontzettend leuk om te horen dat je de prints op aluminium hebt gebruikt voor een expositie en dat de reacties van de bezoekers zo positief waren.
Gefeliciteerd met het succes van de expositie en heel veel inspiratie gewenst voor je volgende projecten!
Lucia - XXL Direct
Maat perfect, product perfect en bezorging perfect.
Lexan voorzet ruit. Geweldige ervaring, bij mij gaat bij online aankopen bijna altijd de bezorging fout. Maar behalve een excellent product, ging bij XXL ook de bezorging 100% goed.
Waarvoor ga je het product gebruiken?
Voorzetraam achter een monumentaal gietijzeren dakraam.
Beschrijf jouw ervaring met het product
Maat perfect, isoleert geluid en temperatuur.
GERT
t Gooi
Hoi Gert,
Bedankt voor de review! Geweldig om te lezen dat jouw online bestel- en bezorgervaring deze keer 100% vlekkeloos is verlopen.
Wat een prachtig en slim project om een polycarbonaat voorzetraam te gebruiken achter een monumentaal gietijzeren dakraam! Fijn om te horen dat het raam perfect op maat is en meteen helpt met de geluids- en temperatuurisolatie.
Heel veel plezier van het mooie eindresultaat!
Lucia - XXL Direct
Correcte opvolging van bestelling en vlotte levering.
Correcte opvolging van bestelling en vlotte levering.
Uitbekleden toiletjes basisonderwijs
Goede ervaring.
Mario
AALTER
Hoi Mario,
Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de opvolging van de bestelling correct is verlopen en dat de levering zo vlot is gegaan.
Heel fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met het mooie en frisse eindresultaat op de basisschool.
juiste maat geleverd
juiste maat geleverd
goed verpakt
boeiboord
Beschrijf jouw ervaring met het product
net product, zoals je mag verwachten
Peter
Middelburg
Hoi Peter,
Kort maar krachtig, super om te lezen! Fijn dat het product precies op maat en goed verpakt bij je is aangekomen, en dat de kwaliteit aan de verwachtingen voldoet.
Compleet en stipte levering
Op afgesproken dag keurig geleverd op een grote pallet met heftruck gelost. Levering compleet met schroeven, lijm, kit en poeren alles ruim voldoende. Duidelijke montage instructies meegeleverd. Gewoon betrouwbare en voordelige leverancier voor een top product.
Car port caravan
Compleet en goed
Norbert
Woudenberg
Hoi Norbert,
Wat een fantastische review, ontzettend bedankt! Een carport voor de caravan is een mooi project. Fijn dat we hier een betrouwbare bijdrage aan hebben kunnen leveren en dat je zo tevreden bent over het product en de service.
Heel veel plezier met het eindresultaat!
Lucia - XXL Direct
Lang wachten voor levering en de communicatie is stroef
Het leveren van deze panelen duurt wel te lang. Met andere woorden, het blijft maar aanslepen en op mail zou het bij de leverancier liggen. En maar wachten tot de transportdienst een berichtje stuurt wanneer de levering zou plaats vinden. Maar ook deze mail heb ik nog steeds niet gekregen. Niet echt tof als je met een verbouwing bezig bent.
Beschrijf jouw ervaring met het product
De levering komt maar niet bij de klant
Nee
Beveelt niet aan
10 September 2026
Frank
Knesselare
Beste Frank,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, al is het natuurlijk ontzettend balen om dit te lezen. Als je midden in een verbouwing zit, wil je gewoon door kunnen pakken en is lang wachten op je spullen het laatste wat je kunt gebruiken.
Het lijkt erop dat je inmiddels je bestelling hebt ontvangen. Toch checken we even of dit daadwerkelijk zo is. En anders mag je altijd een berichtje sturen naar [email protected]. Dan duiken we er meteen in!
Mooi en goed spul.
Harrie
Netterden
Hoi Harrie,
Dank je wel voor je mooie beoordeling! Heel veel succes met de klus in de badkamer en veel plezier van het eindresultaat.
Lucia - XXL Direct
Binnenkort ga ik daar weer bestellen.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, de leveringen worden correct uitgevoerd en de levering is binnen een paar dagen binnen.
Ben daar ook in de showroom geweest en werd daar goed geholpen, ik was daar heen gegaan omdat ik twijfelde over de kleuren van de wandpanelen in de badkamer, een nieuwe badkamer is een flinke investering dan wil je weten wat je koopt, onze aannemer had nog nooit met dat soort panelen gewerkt, nu zie ik op facebook dat hij alleen nog die panelen van xxl direct gebruikt bij renovatie en nieuwe badkamers.
Badkamer, afdak en keuken
Beschrijf jouw ervaring met het product
Goede producten en altijd een praktische handeling erbij geleverd,
Oege
Makkum
Hoi Oege,
Wauw, wat een geweldige review! Ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring zo uitgebreid te delen.
Het is heel begrijpelijk dat je de kleuren eerst in de showroom wilde bekijken. Wel erg leuk om te horen dat zelfs je aannemer na jouw project om is en onze wandpanelen nu standaard gebruikt voor renovaties. Dat is een enorm mooi compliment.
Fijn dat ook de handleidingen en leveringen steeds zo goed bevallen. Heel veel succes alvast met de aankomende projecten voor het afdak, en we zien je volgende bestelling heel graag tegemoet!
Lucia - XXL Direct
Dit is pas een goeie webshop
Daktrim besteld. Met hoeken. Ik maak een fout bij de bestelling.
Dit bedrijf heeft de fout eigenhandig gecorrigeerd. Met daarbij de klant te informeren. Echt een topservice. Snelle bezorging , alles snel en vakkundig geleverd.
Dit bedrijf is aanrader
Dak
Top producten
rico
Delft
Hoi Rico,
Wat een fantastische review, ontzettend bedankt! Dit is precies de service die we willen bieden. Heel veel succes met het afwerken van het dak.
Lucia - XXL Direct
Snelle verzending en precies op maat
Fijn bedrijf. Doet wat het beloofd.
Camper
Goed op maat
Dick
Hilvarenbeek
Hoi Dick,
Bedankt voor deze review! Een camperproject is altijd een fantastische klus. Heel veel succes met het inbouwen en alvast mooie en zorgeloze kilometers gewenst.
Gewoon goed
Precies wat besteld is geleverd, was eerst wezen kijken in de showroom hoe het eruit zag en toen besteld en opgehaald.
Als ik toch een min puntje mag benoemen dan is dat het bestelde niet verpakt was, maar daar kies je zelf ook voor door het zelf op te halen.
Wc, douche
eric
Bennekom
Hoi Eric,
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het bezoek aan de showroom heeft geholpen bij het maken van je keuze.
We begrijpen je punt over de verpakking heel goed. Alleen wij proberen bij afhaal en levering zo'n min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken.
Heel veel succes met het project in de wc en douche!
Alles netjes geleverd behalve 1 plaat die was 2cm hoger dan opgegeven
Alles netjes geleverd op 1 plaat na die was 2cm hoger dan opgegeven
Boeideel
Matthias
Almelo
Hoi Matthias,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Fijn dat alles netjes is geleverd, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat die ene plaat 2 cm te hoog is afgezaagd. Maatwerk hoort simpelweg gewoon exact te kloppen.
Mocht je deze afwijking nog niet bij onze klantenservice gemeld hebben, neem dan gerust even contact met ons op via mail of telefoon. We kijken heel graag met je mee hoe we dit netjes voor je kunnen oplossen!
Bedankt voor je feedback en veel succes met het boeideel.
Lucia - XXL Direct
Snelle levering en prima product
Snelle levering en exact geleverd
Prima goede kwaliteit
Rob
Bodegraven
Hoi Rob,
Wat fijn om te horen dat alles zo snel is geleverd en dat de kwaliteit precies is wat je ervan verwachtte.
Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met de aankoop!
Goede kwaliteit materiaal.
Wij waren in de showroom waar we werden geholpen door een dame die ineens twee andere mensen ging helpen, daarna hielp een Duits sprekende dame ons heel erg vriendelijk en goed.
Maar de producten zijn netjes en op tijd geleverd.
Goede kwaliteit
Rene
Krommenie
Hoi Rene,
Bedankt voor je review en de mooie complimenten over de kwaliteit van ons materiaal! Fijn om te lezen dat alles netjes en op tijd bij je is aangekomen.
Wel onze verontschuldigingen voor het verloop in de showroom. De dame in kwestie zal het vast niet zo bedoeld hebben. Gelukkig heeft onze Duitssprekende collega het daarna zo vriendelijk en goed overgenomen!
Heel veel succes met de badkamer en veel plezier van het mooie resultaat.
Lucia - XXL Direct
XXL Direct levert een mooi product, maar de verzending met UPS is een drama
Ik heb twee keer een product bij XXL Direct besteld, de eerste keer 4 samples, de tweede keer 3 panelen. In beide gevallen is de verzending met UPS een regelrechte ramp geweest en dat komt dit bedrijf niet ten goede. Hun producten maken gelukkig een hele hoop goed.
Douche
Geraldine
Nootdorp
Hoi Geraldine,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten! Wat ontzettend fijn dat de panelen zo goed bevallen voor de douche en dat je erg te spreken bent over onze producten.
Tegelijkertijd is het natuurlijk ontzettend balen dat de bezorging via UPS beide keren zo'n drama is geweest. De levering is het laatste stukje van de ervaring, en dat moet simpelweg gewoon goed en zorgeloos verlopen. We nemen je feedback over UPS heel serieus en gaan dit intern bespreken met de vervoerder, want dit kan en moet beter.
Ontzettend bedankt voor je geduld en voor het vertrouwen in onze producten. Heel veel plezier met de vernieuwde douche!
HPL platen
Online 2 hpl platen besteld, die binnen 4 werkdagen klaarlagen.
Deze platen heb ik op een zaterdag opgehaald, waarbij ik netjes werd geholpen.
Na 3 dagen heb ik de platen voor de hal van mijn huis geplaatst met bijgeleverde schroeven.
De hoge kwaliteit van de platen zijn vergelijkbaar met de welbekende naam, die je vaak hoort.
Waarvoor ga je het product gebruiken?
Hal boeideel hal. (Ook schuur garage enz)
Uitermate tevreden
Erne
Cuilenborg
Hoi Erne,
Wat een fantastische review, ontzettend bedankt! Prachtig om te horen dat je de kwaliteit van onze HPL-platen vergelijkt met de bekende A-merken; dat is een geweldig compliment.
Heel veel plezier met het mooie resultaat en wie weet tot een volgende klus bij de schuur of garage!
Lucia - XXL Direct
Mijn bestelling na een maand ontvangen!
Op 8 augustus 2026 een bestelling geplaatst. Een dag later al bericht dat de bestelling verzonden zou worden. Na anderhalve week contact opgenomen via email maar nog geen reactie gehad. Na enige tijd contact opgenomen via chat. Dat is dus een AI stemmetje en kost het enige moeite om toch contact te krijgen met iemand van vlees en bloed, wel weer via email. Er werd mij verteld dat er nagezocht werd wat het probleem zit. Dat is blijkbaar gebeurd want uiteindelijk heb ik na een maand mijn bestelling alsnog gekregen. Shappo.
LJA
Weert
Hi,
Oef, een volle maand wachten op een bestelling is natuurlijk ontzettend lang. Ik snap heel goed dat dat een flinke domper was, zeker als je na dat eerste verzendbericht verwacht dat het er snel is.
Mijn excuses voor het trage contact en dat je eerst door een chatbot heen moest om bij ons terecht te komen. Dat hoort echt een stuk soepeler en sneller te gaan. Fijn om te lezen dat het na het mailcontact uiteindelijk wel is opgelost en dat je de spullen binnen hebt, maar de weg ernaartoe had simpelweg beter gemoeten.
We nemen je feedback over de bereikbaarheid en het meedenken van het systeem zeker mee om dit proces te verbeteren. Mocht er alsnog iets niet helemaal naar wens zijn met de geleverde producten, trek dan gerust meteen bij ons aan de bel!
Betrouwbare leverancier
Bestelproces voor materiaal op maat gezaagd was eenvoudig. De geleverde artikelen waren op maat volgens afspraak. En goed verpakt. De vervoerder was behulpzaam bij aflevering aan huis.
Muur aluminium wandpanelen
Op maat volgens afspraak
Rudy
Hoogland
Hoi Rudy,
Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen van het maatwerk zo makkelijk ging en dat alles precies volgens afspraak en goed verpakt is aangekomen.
Succes met het monteren van de wandpanelen, het wordt vast een prachtig resultaat.
Goed bedrijf
Boeideel
Ruud
Anna Paulowna
Hoi Ruud,
Dank je wel! Fijn om te horen dat de levering lekker snel ging en dat het materiaal prima bevalt voor het boeideel.
Succes met de verdere afwerking van de klus!
Met vriendelijke groet,
Lucia - XXL Direct
Geleverd wat ze beloofd hadden maar absoluut de prijs niet waard!
Levering duurde naar mijn mening te lang.
Relatief slecht op de hoogte gehouden. Bestelling heeft meer dan een week in productie gestaan maar daar wordt je niet wijzer van.
Plaat is mooi, begrijp me niet verkeerd maar het bedrag is te absurd voor wat er geleverd is.
Achterwandje
Beschrijf jouw ervaring met het product
Prima voor wat het is, print oogt vrij goedkoop
Beveelt niet aan
Michael
IJsselstein
Hoi Michael,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan.
Het is zonde dat de updates rondom de productie niet duidelijk genoeg waren, we begrijpen heel goed dat meer helderheid over de status dan erg prettig is. Ook is het jammer dat de prijs-kwaliteitverhouding en de uitstraling van de print je tegenvallen.
Hopelijk kan je toch genieten van het eindresultaat.
Met vriendelijke groet,
Goed materiaal
De communicatie verloopt vlot, de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden snel verwerkt en geleverd.
Voorzetramen
Beschrijf jouw ervaring met het product
7 vna de 8 platen kwamen volledig gaaf toe. 1 ster minder omdat het hoektopje van 1 plaat gebroken was tijdens het transport. De bescherming was eraf gekomen
6 September 2026
Olivier
Hoog
Hoi Olivier,
Dank je wel voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat de communicatie vlot verliep en dat de overige platen helemaal naar wens zijn voor je voorzetramen.
Wat ontzettend zonde van dat ene hoekje dat tijdens het transport beschadigd is geraakt doordat de bescherming losliet. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht je dit nog niet bij onze klantenservice gemeld hebben, laat het ons dan gerust even weten via de mail of telefoon, we kijken graag met je mee voor een passende oplossing!
Bedankt voor de feedback, en heel veel succes met het plaatsen van de voorzetramen!
Netjes geholpen
Prima bedrijf
Buiten vitrinekast
Is nieuw voor mij
6 September 2026
Marcel
Heteren
Hoi Marcel,
Bedankt voor de mooie woorden. Een buiten vitrinekast is een heel mooi en specifiek project. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, zeker als het materiaal nieuw voor je is. Heel veel succes met het afmaken van de kast!
Review overzicht
Positief sentiment91%