is ben zeer tefrede hoe het werd af geleverd in verpakd was
Op advies van een kennis eens naar de wandplaten voor een badkamer bekeken bij XXL Direct. Ruim assortiment en een prima site om de juiste maten door te geven. Communicatie was echt prima en de bestelde platen met bijbehorende profielen werden keurig verpakt afgeleverd. Tijdens de verbouwing nog extra profielen besteld en deze werden binnen drie werkdagen geleverd. Eindresultaat is echt geweldig. Materiaal liet zich prima monteren en de uitstraling is echt geweldig. Al met al super blij met al het geleverde materiaal!
Onderdeel veer gemonteerd en werkt prima
Hi Theo, Bedankt voor de review! Fijn dat je zo tevreden bent. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heel goede kwaliteit. Duidelijke site en snelle levering
Hi Delphine, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering vlot is verlopen. Mooi dat je ook de site als duidelijk hebt ervaren, dat helpt bij het kiezen van het juiste materiaal. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Katleen, Dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en dat het materiaal geschikt is voor de scheidingswand die je gaat maken. Succes met het project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed product en goede prijs
Hi Loetje, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed verpakt, let wel op om scherp gereedschap te gebruiken wanneer je met dit materiaal werkt
Hi Stefaan, Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles naar verwachting was en dat de service je goed bevallen is. En een goede tip over het scherpe gereedschap, dat zal zeker andere klanten helpen. Veel succes met het maken van de lichtbakken voor je aquarium! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
lang gezocht naar Plexiglas leverancier. XXL direct had de beste prijs
Hi Koen, Wat goed dat je na lang zoeken bij ons bent uitgekomen en dat de prijs, maatvoering en verpakking naar wens waren. Fijn dat het plexiglas goed bevalt voor het dak van je terras. Tot het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Verschillende plexiglas platen besteld. Helaas was order onvolledig geleverd, waarna de service afdeling dit meteen gecorrigeerd worden. Fouten worden overal gemaakt, vraag is hoe er dan mee om wordt gegaan.
Hi Jurgen, Dank voor je beoordeling. Jammer dat de levering niet helemaal compleet was, maar goed om te horen dat onze serviceafdeling het direct heeft opgepakt en gecorrigeerd. Je hebt helemaal gelijk: fouten kunnen gebeuren, het gaat erom hoe ze opgelost worden. Veel succes met het gebruik van de plexiglas platen als voorzetramen. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Bart, Dank voor je review. Goed om te horen dat de levering vlot verliep en de kwaliteit naar verwachting is. Fijn ook dat je de informatie op de website als duidelijk hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het was wel nog maar eens bedankte voor als groetjes klaasjan
Hi Klaasjan, Dank voor je bericht. Goed om te horen dat alles in orde was. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vlotte levering en alles perfect op maat gemaakt.
Hi Piet, Goed dat de levering vlot verliep en alles netjes op maat was. Dat maakt het afwerken van de badkamer een stuk eenvoudiger. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een stuk Lexan besteld. Ik had gemeten in mm en de afmetingen bij de bestelling aangegeven. De prijs was goed. Het bestelde stuk Lexan was prima verpakt, snel geleverd en paste onmiddellijk.
Hi Wytze, Goed dat het stuk Lexan precies paste en snel geleverd werd. Dat maakt het isoleren van het WC-raampje een stuk eenvoudiger. Fijn ook dat je tevreden bent over de prijs en verpakking. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Eerste bestelling bij XXL Direct BV maar zeker niet de laatste. Indien nodig doe ik direct opnieuw een bestelling. Overzichtelijke site, prima opvolging van de bestelling / levering.
Hi Marleen, Wat leuk dat je eerste bestelling zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de website en de opvolging van je bestelling. Hopelijk verloopt de herstelling van de zijwand van je tuinhuis ook vlot. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heb een prachtige douche cabine kunnen maken met deze douche panelen.goede kwaliteit en goed te bewerken.
Hi Henk, Wat mooi dat je zo’n geslaagde douchecabine hebt kunnen maken met de panelen. Geniet van het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfecte service komen belofde na qua levering
Hi Joop, Wat fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de service. Bedankt voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Alles goed op maat gezaagd en correct en mooi op tijd geleverd
Hi Kees, Dank voor je review. Goed om te horen dat het zagen op maat netjes is uitgevoerd en de levering mooi op tijd was. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voor mijn gehele badkamer platen gehaald bij XXL. Ze zijn makkelijk te plaatsen en ook goed te verzagen. Zagen met een decoupeerzaag met ijzerzaag gaat zeer goed. Ikzelf heb er een geleider naast gehad om mooie rechte zaagsneden te krijgen. Niets dan lof over het product, de klantenservice en de levering van XXL.
Hi Eddy, Dank voor je uitgebreide terugkoppeling. Handig dat je een geleider hebt gebruikt voor strakke zaagsneden, dat maakt het verschil bij dit soort klussen. Mooi dat je zo tevreden bent over zowel het product als de service. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top service.
Hi Werner, Dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service en het product voor je douche. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Had een bestelling Hpl op maat gezaagd. Er was 1 stuk te kort bij de levering, maar dat hebben ze onmiddellijk in orde gebracht en opgestuurd. Kwaliteit is goed. Was de 2de keer dat ik daar een bestelling deed en mijn ervaring zijn heel positief.
Hi Hans, Dank voor je terugkoppeling. Goed dat het ontbrekende stuk direct is nageleverd, dat is wel de bedoeling natuurlijk. Fijn ook dat je al voor de tweede keer bestelt en positieve ervaringen hebt met de kwaliteit en service. Hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zelf alles geplaatst wel op maat laten zagen super makkelijk
Hi Cor, Goed dat het zo makkelijk ging in de badkamer, dat maakt het klussen een stuk prettiger. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Perfecte uitvoering van bestelling
Hi Pierre, Dank voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er wordt goed gecommuniceerd.
Hi Wim, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de communicatie naar wens was en dat het product goed bevalt voor in de badkamer. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede uitleg op side Heel goede produkten Snel geleverd
Hi Marc, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de uitleg op de site duidelijk was en dat de levering vlot is verlopen. Veel succes met het dak van je tuinhuis. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Top! De wandpanelen zijn precies wat we voor ogen hadden toen we bestelden. Mooie afwerking, goede geluiddempende werking en makkelijk te verwerken. Heel blij mee!
Hi Anna, Wat goed dat de wandpanelen precies aansluiten bij wat jullie zochten. De combinatie van mooie afwerking, geluidsdemping en eenvoudige montage klinkt als een fijne oplossing voor de woonkamer. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct