Laden reviews...
1.999 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend hoge kwaliteit van de producten en een betrouwbare levering. Klanten waarderen een duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De verpakking werd meestal positief genoemd en de prijs-kwaliteit werd als goed beschouwd. Enkele klachten gingen over incidentele vertragingen of leveringsfouten, maar die werden doorgaans snel opgelost.
Voor bestelling goed geholpen om tot juiste bestellijst te komen. Materialen snel en goed verpakt geleverd. Rubbers en schroeven ruim meegeverd.
overkapping veranda
H
amsterdam
Overkapping vrijstaand besteld snel geleverd op afgesproken tijd alles compleet
Kwaliteit voor lage prijs
Rudy
Aalten
Hoi Rudy,
Kijk, dat horen we natuurlijk het liefst! Een complete levering, keurig op tijd en een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Geweldig dat het hele proces rondom de vrijstaande overkapping zo soepel is verlopen.
Ontzettend bedankt voor deze mooie 10 en heel veel plezier met het eindresultaat!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voor de woon kamer deze panelen aangeschaft. Dit ziet er zo mooi uit dat we na de zomer de gang aan gaan pakken. Zeer tevreden over levering, prijs en kwaliteit!
wanden.
goede kwaliteit.
Peter Rozen
Hilversum
Hoi Peter,
Super om te lezen dat de woonkamer zo mooi is geworden dat de gang na de zomer ook aan de beurt is. Dat is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.
Hartelijk dank voor deze prachtige 9 en heel veel succes alvast met het volgende project straks in de gang!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Word altijd gereageerd bij vragen
Overkapping
Makkelijk te verwerken
Roelof
Smilde
Hoi Roelof,
Ontzettend bedankt voor deze mooie 9 en je compliment! We vinden het erg belangrijk om altijd snel voor onze klanten klaar te staan als er vragen zijn, dus het is super om te horen dat je dat zo hebt ervaren.
Veel plezier met de overkapping en het mooie resultaat!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Verkeerd artikel geleverd (en te laat) waardoor mijn montage afspraak niet door kon gaan en daardoor moest ik annulerings kosten betalen. XXLDIRECT nam hier geen verantwoordelijkheid voor.
Verranda
Is goed
AT
's-Gravenhage
Hi AT,
Ik begrijp volkomen dat je hier enorm van baalt. Het is al ontzettend vervelend als er een verkeerde levering binnenkomt. Helaas vergoeden we eventuele vervolgschade van derden (zoals de kosten van een ingeplande monteur) volgens onze algemene voorwaarden niet. We hebben uiteindelijk de verkeerde kanaalplaten wel zo snel mogelijk nageleverd met de juiste afmetingen.
Hopelijk kan je toch nog genieten van de uiteindelijke veranda.
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij de eerste levering was 1 wandpaneel kapot geleverd, ze zouden een nieuwe sturen. Maar na drie keer een wanpaneel gemaakt te hebben, is die nooit verzonden. Gaat om levering, 36245731 besteld op 04-05-2026 De naleveringen gaat om ordernummers 36251255 datum 19-05-2026 Ordernummer 36261585 datum 17-06-2026 Ordernummer36262770 datum 22-06-2026 Hiervan niets ontvangen, wacht al vanaf 5 mei zodat we eindelijk de keuken kunnen afmaken. De vervoerder stuurde een e-mail dat ze het pakket niet hadden ontvangen, daarom niets konden leveren, na enkele e-mails gedaan te hebben, waarop ik geen antwoord kreeg alleen maar dat ze het wandpaneel weer gingen maken, maar daarna weer niets. Stuur me het geld maar retour zodat ik ergens anders een wandpaneel kan kopen. Zou hier maar niets bestellen, veel beloven maar niets nakomen.
Keuken
Niet geleverd
Nee
Cor
Elst
Hoi Cor,
Dit is een ontzettend vervelende situatie, en ik begrijp volkomen dat je na zo'n lange tijd wachten de keuken nu eindelijk eens wilt afmaken. Het is absoluut niet de bedoeling dat de communicatie en de naleveringen zo stroef verlopen en dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Mijn oprechte excuses hiervoor.
Er wordt vandaag nog telefonisch contact met je opgenomen om dit voorval te bespreken met je!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb een nogal ingewikkelde badkamer met een nis en veel hoeken dus veel dingen op maat laten maken. Super gegaan en goed geleverd. Ook de chatbot werkt prima op de site. Ik ga nu denk ik ook mijn wc doen met panelen, makkelijker als tegelen.
douche/badkamer
mooi
Benno
Den Haag
Hoi Benno,
Wat een mooi compliment, dankjewel voor deze 9! Een badkamer met een nis en veel hoeken kan een flinke uitdaging zijn, dus het is extra fijn te horen dat al het maatwerk perfect is gelukt en netjes is geleverd. En top dat de chatbot je ook goed op weg kon helpen!
Gelijk heb je om de wc nu ook aan te pakken; die wandpanelen schelen inderdaad een hoop gedoe vergeleken met traditioneel tegelen en het resultaat is net zo strak.
Veel succes alvast met het volgende project in het kleinste kamertje!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij XXL een overkapping Douglas 4x3 Meter gekocht. Het hele proces van bestellen en leveren geef ik een dikke tien. Via de configurator kan je de overkapping op de centimeter samenstellen. Gelijk is de prijs te zien. Zeer snel geleverd op een pallet. Zware kwaliteit Douglad palen en planken. Je krijgt ook een poerenplan gemaild. De betonpoeren op maat zetten en ingraven is best wel een precies klusje. Deze bepalen wel of de overkapping haaks komt te staan. Neem hiervoor alle tijd. Niet meteen vastzetten met snelbeton. Pas doen als alles haaks staat. Balken en planken waren mooi recht. Het blijft hout dus een kromme plank komt voor. Voldoende hout ontvangen en ruim genoeg schroeven in alle maten. De handleiding is algemeen maar de stappen zijn goed beschreven. Welke schroef men moet gebruiken staat ook in deze handleiding. Tijdens het bouwen bleek er een boegdeel en sierlat van 3 meter te missen. Even een mailtje en telefoontje en de volgende dag kwam de nalevering. Dit geeft mij wel volop vertrouwen. Ik zal daarom XXL overkappingen zeker aanraden. MVG Onno Bokhove te Nieuw-Vennep
Overkapping tuinset
Beschrijf jouw ervaring met het product
Zit goed inelkaar. Goede kwaliteit hout
Onno Bokhove
Nieuw-Vennep
Hoi Onno,
Wat een fantastische en uitgebreide review, ontzettend bedankt voor deze dikke 10!
Het is heel waardevol dat je de tijd neemt om je ervaring zo gedetailleerd te delen. Goede tip ook over het secuur uitmeten van de betonpoeren voordat het snelbeton erbij gaat; dat is inderdaad hét geheim voor een kaarsrechte overkapping!
Fijn dat de configurator naar wens werkte en dat de missende sierlat en het boegdeel de volgende dag al direct zijn nageleverd. Fouten herstellen we het liefst zo snel mogelijk, dus top dat dit je zoveel vertrouwen heeft gegeven.
Heel veel plezier met de prachtige nieuwe overkapping!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Voor de doucherenovatie wandpanelen uitgezocht in de showroom, met 2 samples naar huis. Thuis gekozen, besteld met profielen en montagekit. Snelle levering, zorgvuldig ingepakt en correct vervoerd!
doucherenovatie
kwaliteit
L.
Ede
Hoi,
Wat een prachtige 10, dankjewel! Wat leuk dat je eerst bij ons in de showroom bent wezen kijken en met de samples de juiste knoop hebt kunnen doorhakken.
Fijn om te horen dat de bestelling vervolgens snel is aangekomen. Veel succes en plezier met de doucherenovatie en het mooie eindresultaat!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Altijd zeer goede ervaringen op alle gebied.
huisverfraaiing
als prima product
Henry
Goes
Hoi Henry,
Kijk, dat is nog eens een mooi compliment! Ontzettend bedankt voor deze mooie 10 en het herhaalde vertrouwen in ons.
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer mooie en stevige materialen voor een betaalbare prijs. Snelle levering van nieuwe houten staanders die niet goed geleverd waren. Hierdoor konden we snel weer door met het bouwen van de overkapping. De bouwtekeningen en instructies waren ook zeer duidelijk en goed te volgen.
Overkapping aan het huis
Zeer goed product
Simon
Gelderland
Hoi Simon,
Wat fijn dat de overkapping zo mooi staat! Een foutje met de levering kan helaas gebeuren, maar het is top om te horen dat de nieuwe houten staanders zo snel bij je waren dat het klussen nauwelijks vertraging heeft opgelopen.
Super dat ook de bouwtekeningen en instructies zo duidelijk waren. Bedankt voor deze mooie 9 en heel veel plezier met de nieuwe overkapping aan het huis!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede communicatie, snelle en correcte levering, goede installatie-beschrijving, makkelijk in elkaar te zetten (zelfs op je eentje), kortom top.
carport
Beschrijf jouw ervaring met het product
Met de bijgeleverde installatiebeschrijving was alles makkelijk te installeren. Het produkt op zich is van zeer goede kwaliteit.
Bart
Boortmeerbeek
Hoi Bart,
Zelfs in je eentje zo'n hele carport in elkaar zetten, dat is een flinke klus! Des te leuker is het om te horen dat het met de handleiding erbij zo soepel is verlopen.
Bedankt voor je mooie complimenten over onze communicatie en de kwaliteit van het product. Heel veel plezier van je nieuwe carport!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden; prima service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
wandpaneel
prima kwaliteit
Jan
Berkel Enschot
Hoi Jan,
Kijk, dat horen we natuurlijk ontzettend graag! Een vlotte levering en de beste kwaliteit voor een scherpe prijs; dat is precies waar we voor gaan. Super dat je zo tevreden bent met de service en het wandpaneel. Veel plezier met het eindresultaat!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed advies, snelle levering en super mooi eind resultaat.
Badkamer
Beschrijf jouw ervaring met het product
Mooi en makkelijk te verwerken
Nico
Hem
Goede meetinstructie, snelle en vlotte levering tot op de 7e verdieping en goede installatie instructies. Past precies en ziet er goed uit.
Achterwand douche ruimte
Hans
Den Bosch
Hi Hans,
Bedankt voor de review! Geweldig dat het precies past en er goed uitziet. Veel plezier met het mooie resultaat van de achterwand in de doucheruimte.
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede service en echt klantvriendelijk. En goede aanbiedingen en aan 3 zijde gefineerde latjes. En de latjes zijn ook nog van MDF gemaakt.
Waarvoor ga je het product gebruiken?
Voor achter wand in de slaapkamer
Zeer hoge kwaliteit
Ronald
Nijmegen
Hi Ronald,
Bedankt voor mooie review! Mooi om te lezen dat ook onze service en klantvriendelijkheid in de smaak zijn gevallen. Heel veel plezier met de prachtige nieuwe achterwand in de slaapkamer!
Goede kwaliteit Snelle levering Goede bschrijving
Serre
Prima product
Frans
Heerlen
Hi Frans,
Bedankt voor de mooie 9! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit, de snelle levering en de duidelijke beschrijving zo goed zijn bevallen. Veel plezier met het resultaat van je serre!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer tevreden van de wandpanelen, mooi op maat gemaakt netjes geleverd en zeer goed verpakt, ook tevreden over de nabestelling van lijm, deze werd zeer snel verzonden. "TOP"
Badkamer
zeer mooi en degelijk
marc
Achel
Hi Marc,
Bedankt voor de review! Heel veel plezier met het mooie en degelijke resultaat in de badkamer!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen zien en zijn geweldig. Goed verpakt geleverd.
Douchecabine
Beschrijf jouw ervaring met het product
Eenvoudig te plaatsen en perfect op maat gemaakt
J
Gouda
Hi,
Bedankt voor de 10! Wat geweldig om te horen dat de wandpanelen zo goed bevallen. Heel veel plezier met het mooie en strakke resultaat in de douchecabine!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij levering bleek de order niet compleet te zijn. Na telefonisch contact is er meteen actie ondernomen en is de rest van de zending meteen nagezonden.
Boeiboord
Beschrijf jouw ervaring met het product
Mooi product in goed kleur
F
Uden
Hi,
Bedankt voor de review. Vervelend dat de order in eerste instantie niet helemaal compleet was, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dan doen we alles aan om het meteen op te lossen.
Goed om te horen dat het boeiboord mooi van kwaliteit en kleur is. Veel plezier met het eindresultaat!
Handig en mooi
Hal kapstok
Mooi product
G
Vaassen
Hi,
Bedankt voor de 10! Wat fijn om te horen dat het product mooi en handig is, en dat de levering uitstekend is verlopen. Veel plezier met het mooie resultaat bij de kapstok in de hal!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas op kleur 9010 en op maat besteld. Levering had wat voeten in de aarde, uit eindelijk opgelost en toch geleverd. Perfect product een aantal gaatjes in moeten boren voor bevestiging van de wand kapstok.Mooie oplossing geworden om te voorkomen dat de stucwerk wanden smerig worden door jassen die tegen aan komen. En belangrijk geen kleur verschil met de geschilderde wand.
Achterpaneel bij kapstok.
Beschrijf jouw ervaring met het product
Perfect op maat geleverd waardoor het plaatsen een eitje was.
Koos
Utrecht
Hi Koos,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het gekleurde plexiglas exact overeenkomt met de geschilderde wand en dat het boren en plaatsen zo soepel is verlopen!
Hoewel de levering helaas wat voeten in de aarde had, zijn we blij dat het uiteindelijk goed is opgelost. Veel plezier met het strakke resultaat bij de kapstok!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het pakket van het afdak was mooi compleet en super dat alle hulpmiddelen in overmaat aanwezig waren. Wel even werk om alles rubbers er goed in te krijgen. Dakje is superstrak geworden, heel blij mee !
Een overpakking achter huis
Eenvoudig te installeren
werner
Leek
Hi Werner,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het pakket van het afdak zo mooi compleet was en dat er ruim voldoende hulpmiddelen zijn meegeleverd!
Het erin trekken van de rubbers vergt inderdaad altijd even wat handigheid en tijd, maar het is fantastisch om te lezen dat het dakje superstrak is geworden en dat je er zo blij mee bent. Veel plezier van de nieuwe overkapping achter het huis!
Lucia - Klantenservice XXL Direct
I purchased EPDM + Glue I received the Epsom but the glue was not glue but a primer. I couldn’t finish the project so I had to buy the glue locally at Gamma at 4 times of the price
Davide
Hoofddorp
Hi Davide,
We are very sorry to hear that the wrong product was initially delivered and that you had to incur extra costs at a local store to finish your project. This is absolutely not the experience we want our customers to have.
After checking your case, we can see that our customer service team immediately shipped out the correct glue as soon as you notified us of the mistake.
While we are glad the correct item was sent your way as quickly as possible, we completely understand that the initial mix-up caused a major inconvenience for your project. We will use your feedback to improve our packing and control process.
Thank you for your patience, and our sincere apologies for the frustration caused.
Kind regards,
Lucia - Customer Service XXL Direct
Voldoet prima aan levering en communicatie.
keukenachterwand
makkelijk bewerkbaar
Ronald
Barendrecht
Hi Ronald,
Bedankt voor de review. Fijn dat de levering en de communicatie helemaal naar wens zijn verlopen. Veel plezier met het eindresultaat in de keuken!
PvmG Oranje 9
6666 LV Heteren