Prima product
Kwaliteits producten voor Goede prijs en snel geleverd ,TOP!
Prima materiaal
Savonds besteld volgende dag al verstuurd. goed verpakt:ondanks afwijkende pakket lengte van 3 meter onbeschadigd ontvangen!
Ik heb bij diverse partijen wandpanelen bekeken, maar bij XXL direct is de kwaliteit echt super. Snelle levering ook.
Alles goed gegaan super
Uitmuntende maatvoering en zeer goede service
Plexiglas voorzet raam, supersnel geleverd. Juiste maat en met goed bevestiging materiaal erbij. Het resultaat is erg professioneel en zeer mooi.
Product geheel naar onze zin .Ook service is perfect. Bij onze bestelling waren de verkeerde afstand busjes geleverd . Gebeld en de volgende dag al de juiste maat in huis .
Goed meegedacht over het oplossen van de transportschade.
Alles tip top in orde bestelling en levering alles goed top in Orde
Via de website de overkapping met schuur heel makkelijk samengesteld en besteld. Daarna binnen 3 dagen geleverd met alle materialen en handleiding. Binnen 2 weken het gehele bouwwerk in elkaar gezet en staat als een huis. Er was voldoende materiaal geleverd en alles op maat gezaagd. Prima service; mistte 1 lange schroef, maar was de volgende werkdag al bezorgt na 1 telefoontje.
Heel goed , De goede kwaliteit Snelle service Heel vriendelijk
Het geleverde complete kanaalplaten dak is van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Ook de meegeleverde beschrijving is duidelijk. Het laat niets te wensen over.
3 achterwanden besteld voor de keuken van mijn moeder! Alles was op de maat gezaagd die ik had opgegeven dus was het plaatsen erna een fluitje van een cent.
Ik kan zeggen super en snel geleverd
Betrouwbaar en snelle levering, top
De afmetingen die ik nodig had waren precies op maat. het enige minpunt is dat ik had doorgegeven de maat voor een plaat voor de zijkant van mijn dakkapel. Die had de vorm van een driehoek. Deze kon niet in een plaat geleverd worden, dus moest het volgens een van uw medewerkers met twee platen kunnen. Achteraf kon het wel met een plaat volgens de stelling van Pythagoras; a² + b² - c². Dus heb ik u een plaat over van 136 euro.
Omdat de plaat in een gebogen vorm moest worden gezet, in goed overleg een transparante 4mm PU plaat gekozen. Die werd netjes verpakt geleverd en de montage ging vlot.
Wij hebben wandpanelen besteld. Er was tijdens het vervoer er helaas één beschadigd, maar dit werd heel super snel DIRECT opgelost door XXL Direct. Heel fijn.
Via de nette site gevonden wat ik zocht, besteld en keurig volgens de belofte geleverd. De levering door UPS was niet wat ik verwachtte (beschadigde doos en niet op de dag die ik aangegeven had op de UPS site), maar de mensen van XXL zijn zeer behulpzaam en willen het graag oplossen. Ze reageren snel en doen hun best je te helpen en tevreden te maken. Dat telt!
alles op maat laten maken en goed verpakt afgeleverd
Zeer snelle levering en alles keurig netjes verpakt En zeer concurrerende prijzen.
Snelle en juiste levering.
Tevreden