Er is 30+ meter EPDM afdichtingsstrip teveel geleverd.
Zeer fijn opgestelde site. Erg duidelijk en eenvoudig. Uitgebreid gamma om uit te kiezen. Snel en bevredigend antwoord op mijn vragen. Er wordt contact met je opgenomen vóór de levering zodat het je goed uitkomt. Materiaal is zeer degelijk en goed verpakt. Duidelijke handleiding ook.
Alles volgens afspraak
Geen verkooppraatjes, maar gewoon fijne en behulpzame mensen. Bij Direct XXL denken ze echt met je mee en reageren ze snel op je vragen. Ik miste een houten dakdrager, maar dat werd supersnel en zonder gedoe opgelost. Bedankt Direct XXL voor de goede service en de prachtige terrasoverkapping! In het bijzonder dank aan Peter voor de extra moeite — top geregeld!
Ruime product keuze, eenvoudig je bestelling doorgeven en goede aankondiging wanneer er geleverd gaat worden.
Product goed verpakt en keurig op maat ontvangen. Een aanrader.
Hi Aricson, Dank voor je enthousiaste reactie. Goed om te horen dat het product netjes verpakt en precies op maat geleverd is. Voor een TV wall is dat natuurlijk extra belangrijk. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Hi Luc, Dank voor je mooie review. Goed om te horen dat de levering volgens afspraak verliep en dat het isolatieraam precies op maat is. Dat maakt het monteren een stuk prettiger. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Top communicatie. Snel, duidelijk, vriendelijk en professioneel. Het enige dat mij verraste was dat het drukken op aluminium resulteerde in een witte achtergrond terwijl mijn verwachting was dat het op geborsteld aluminium zou komen. De printkwaliteit was echter top en de afwerking ook
Hi Chris, Dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over de communicatie en de kwaliteit van het drukwerk. Begrijpelijk dat de witte achtergrond op aluminium wat onverwacht was als je geborsteld aluminium had verwacht. Goed om te horen dat de print en afwerking verder helemaal naar wens zijn, zeker als het een prominente plek in de woonkamer krijgt. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Goede prijs kwaliteit verhouding en een breed assortiment. Ik kon alles vinden wat ik nodig had. En het werd netjes binnen de beloofde termijn geleverd.
Hi Wiebe, Dank voor je positieve terugkoppeling. Goed om te horen dat je alles kon vinden voor je dakproject en dat de levering netjes op tijd was. Daar streven we naar. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Via de duidelijke webpagina kocht ik zes plexiglas ramen , verschillende maten, en materiaal voor bevestiging. Via een prima transportbedrijf werden ze geleverd. Ben er heel tevreden over.
Hi J.G., Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Goed om te horen dat de plexiglas ramen in verschillende maten en het bevestigingsmateriaal netjes geleverd zijn en dat je tevreden bent over het transport. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Super mooie product makkelijk te verzagen
Hi Werner, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat het paneel makkelijk te verzagen is en dat je tevreden bent over het product. Een hangtoilet afwerken vraagt om een stevig en strak paneel, dus fijn dat dit goed gelukt is. Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Snelle levering zoals afgesproken en we hadden een plaat met schade ontvangen welke zeer snel opnieuw werd bezorgd dus zeer tevreden over de afhandeling
Hi, Dank voor je beoordeling. Jammer dat er schade was aan de plaat, maar goed om te horen dat dit snel en netjes is opgelost. Geniet van de nieuwe look & feel van de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De bestelling is snel en goed bezorgd. Helaas zat in eerste instantie de bestelde glasband niet bij het pakket, maar een mailtje was genoeg om deze alsnog binnen 2 dagen bezorgd te krijgen. Tevreden over de bestelling en de administratieve afhandeling.
Hi Karin, Dank voor je eerlijke terugkoppeling. Jammer dat de glasband er in eerste instantie niet bij zat, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar gelukkig is het goed en snel opgelost! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
bestelling en levering is perfect verlopen, doorgegeven maten correct uitgevoerd.
Hi Karl, Goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Dat horen we graag. Geniet van de nieuwe look & feel in de douche. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ze helpen je graag verder bij vragen, echt super, ook de kwaliteit is top!
Hi Heike, Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit. Veel plezier met het creëren van je accentmuur! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De Douglas terrasoverkapping is bijzonder robuust en van hoge kwaliteit. Alles is precies op maatgemaakt en de handleiding is duidelijk. Het in elkaar zetten is dan ook eenvoudig. Prettig dat van de rubber- en afdichtingsstrips meer wordt geleverd dan nodig. Een keer verknippen levert dan niet meteen een probleem op. Aanrader.
Hi Rene, Wat goed dat de terrasoverkapping zo naar wens is. Geniet van de nieuwe terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Het lexan paneel met juiste afmetingen en onbeschadigd geleverd.
Hi Alwin, Goed om te horen dat het paneel netjes en op tijd is geleverd. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
In de showroom werd ik goed geholpen en geïnformeerd. Bestelling plaatsen via de website was makkelijk, en ook toen ik na het bestellen nog vragen had werd ik goed geholpen. De panelen voelen goed en stevig aan. Verder gaf de bijgeleverde handleiding duidelijke uitleg over het plaatsen van de panelen.
Hi Wendy, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de showroom én na je bestelling. Dat geeft vertrouwen. Goed ook dat het plaatsen van de panelen soepel ging, zeker in een ruimte als de douche waar het soms wat passen en meten is. Dank voor je uitgebreide beoordeling en geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vooraf een vraag gesteld en werd snel antwoord op gegeven. De bestelling gedaan en prima geleverd volgens afspraak. Ben zeer tevreden
Hi Frank, Goed dat je vooraf even contact hebt gezocht en snel antwoord kreeg, dat helpt bij het maken van een keuze. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Op een dinsdag een overkapping met schuur besteld en op vrijdag op tijd en compleet geleverd. Er was nog een issue over de prijs, maar ook dit is netjes opgelost door XXLdirect. Mooi recht douglas hout en alles perfect op maat, waardoor het opbouwen vrij eenvoudig was. Enkele weken later een carport besteld en ook hier weer snelle en correcte levering. Deze hebben we met 2 man op 1 dag opgebouwd. Nu hadden we wel geluk met prachtig weer in sep/okt en het voordeel was dat we het poerenplan ruim van tevoren hadden gekregen zodat deze precies op de juiste plek stonden.
Hi Jan, Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel. Goed om te horen dat zowel de overkapping met schuur als de carport snel en compleet geleverd zijn, en dat het opbouwen soepel verliep. Op naar het volgende project, Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goed geholpen met het bestellen door 2 vriendelijke heren op de zaak. Bij levering bleek dat er bij het bestellen iets niet goed was gegaan. Ik heb het missende deel online besteld en had het ook heel gauw binnen. Zeer aan te bevelen!!!! Jammer dat ik geen foto kan delen, want het ziet er echt mooi uit.
Hi Ingrid, Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het bestellen, en dat het missende deel snel is nageleverd. Foto's mag je altijd delen, wil je het opsturen naar [email protected]? We zijn erg benieuwd naar de keukenwand. Veel kookplezier gewenst in je vernieuwde keuken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kanaal platen besteld incl materiaal voor mijn bestaande veranda. Snel ontvangen. Weekend daarna het dak geplaatst. Echter moesten we nog 4 kleine dingen extra hebben. En deze na besteld, jammer was wel dat je daar in de 24 euro verzendkosten voor betaald. Terwijl de bestelling rond de 23 euro was en met UPS werd verzonden. Ook wanneer je een medewerker aan de lijn hebt was deze kundig en zeer vriendelijk. Los van de hoge verzendkosten, een aanrader.
Hi Bert, Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kanaalplaten en het materiaal voor je veranda. Je opmerking over de verzendkosten bij de nalevering is heel begrijpelijk. Zeker als de verzendkosten hoger uitvallen dan het bestelde bedrag, voelt dat niet helemaal logisch. Lange profielen en specifieke materialen zijn lastiger te vervoeren, wat de kosten kan verhogen. We nemen je feedback hierover mee. Ook fijn dat je contact met onze medewerker als kundig en vriendelijk hebt ervaren. Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
de verpakking van een enkele plaat is helemaal ok, echter wanneer er meerdere platen in 1 verpakking zitten worden deze enkel met plakband bevestigd ( alle platen zijn wel voorzien van hoekbescherming). Bij mijn 1e zending waren er verschillende dozen met meerdere platen, het plakband had losgelaten, er waren 2 platen met kleine randbeschadiging (gelukkig zo klein dat dit na montage gecamoufleerd kon worden) een plaat had zelfs een hoekbeschadiging en er lagen verschillende hoekbeschermers los in de doos. Gelukkig was deze beschadiging net te min om over te reclameren. Mijn 2e bestelling met 1 plaat was perfect, echter zag ik in de laadbak van de transporteur een andere zending staan, waarschijnlijk ook van meerdere platen waarvan er een hoek onbeschermd uit d doos stak. Ben dus niet de enige… Hopelijk kunt u er iets mee, Ps zou ieder aanraden bij muren die niet 100% waterpas zijn zeker 20-25% meer montagekit te bestellen. Met vriendelijke groet, Jos
Hi Jos, Dank voor je uitgebreide terugkoppeling. Goed om te horen dat de platen precies op maat waren en makkelijk te verwerken. Jammer dat de verpakking bij de eerste zending niet helemaal stevig genoeg was, zeker bij meerdere platen in één doos. We nemen je opmerkingen hierover serieus, want schade tijdens transport is natuurlijk zonde! Je tip over extra montagekit bij muren die niet helemaal waterpas zijn is ook waardevol voor andere klanten. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heel mooie polycarbonate voor onze overkapping
Hi John, Wat goed dat de polycarbonaat platen precies zijn wat je zocht voor de overkapping. Mooi materiaal kan echt het verschil maken in uitstraling en gebruiksgemak. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Uitstekende producten. Plexiglas voorzetramen besteld, goed verpakt, snel geleverd.
Hi Marian, Dank voor je review! Goed om te horen dat het bevestigen van de plexiglas voorzetramen eenvoudig ging. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct