Mooie overkapping op maat. Goede keuze

Na de nodige twijfels en een bezoek aan de showroom, toch een overkapping op maat besteld. De levering was snel en goed. Het bouwpakket blijkt erg goed ontworpen te zijn, en super compleet. Ieder plankje en iedere schroef zit erbij. Inclusief dakbedekking en alles wat daarbij hoort. Het geheel doet erg degelijk aan. Er is niet bezuinigd op materialen. Het is nog niet helemaal klaar, maar dat is een kwestie van tijd. Ik beleef veel plezier aan het bouwen. Ook de handleiding is erg duidelijk. Grote klasse.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bergruimte en zithoek
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Erg goed

Altijd snel en goed

Snel en compleet zoals je graag ziet!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakopbouw veranda
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Is mooi product en goed

Probleemloos

Ik heb de ramen in goede staat ontvangen

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? ramen
  • Beschrijf jouw ervaring met het product was precies of maat
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Snelle levering en goede kwaliteit

Product wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit. Aanrader 1

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand voor televisie
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Stevige kwaliteit met mooie print

goed en fout

Ik kreeg mijn bouwpakket van 7x3,5 plus 45 cm overstek links voor en rechts binnen en moest alles naar achteren verplaatsen, met wat hulp lukte dit in een ochtend, alles op volgorde gelegd voor de bouwers. Wat mij opviel was dat er van sommige belangrijke schroeven tekorten waren, tevens miste ik 3 dak planken waardoor ik op 19-4 naar Van Hulst in Boven leeuwen moest want het dak moest later dicht met bitumen. Bij Verhulst viel het mij op dat de staanders die daar lagen allemaal mooi waren, in de levering van XXL waren meerdere palen flink gescheurd, op een ervan zat zelfs een rood gespoten kruis dat ik er bijna niet uit kreeg met schuren, mijn vraag die bij mij rees had dit uitgeleverd mogen worden of niet, waarom verf op een mooie blanke paal spuiten. Het bouwpakket zag er netjes uit, alles was voor gefreesd, gezaagd en voor geboord zoals de gaten voor de poeren. soms paste de overstek balken niet mooi en waren planken krom waardoor kieren zichtbaar maar al bij al zijn we goed tevreden. Het zelf bestellen van een bouwpakket scheelt zeer veel geld met het uit handen geven aan een hovenier bv, die zet er nog eens 40-50% bovenop bemerkte wij. Al bij al scheelt het je 40% als je het in eigen hand houd en besteld bij XXL

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? schuur en zit gedeelte
  • Beschrijf jouw ervaring met het product mooi product sommige palen teveel scheuren of krom en tekorten van schroeven... advies alles tellen bij binnenkomst

GOED!

Snelle en goede levering van platen! Ziet er keurig op maat gesneden uit!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuintafels
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Ziet er mooi uit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Uitstekende communicatie, snelle levering, mooi product

Bestelling geplaatst, kreeg een mail dat er storing was in de productie waardoor levering iets later kwam. Fijne communicatie hierover waarna levering alsnog binnen een week plaats vond en ik had een grote bestelling met veel zaag werk.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi product van goede kwaliteit
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Zeer klantgericht, snelle en uitstekende service.

We hebben een mooie ruime overkapping gekocht die in een paar dagen werd geleverd. Alles keurig op maat. Klein onderdeel bleek verkeerd geleverd maar dat werd binnen 24 uur opgelost. Nalevering van extra materiaal (door mijn eigen schuld) werd ook ultrasnel geregeld. Telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid was top.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping in de tuin.
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Zeer mooi product. Alles op maat.

Goeed product en goede opvolging van XXL Direct

Het product is goed te gebruiken en verwerkt ook goed. Mijn contact met de chat en het voorgekomen probleem werd zonder meer opgelost. Aan te raden.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer boven bad
  • Beschrijf jouw ervaring met het product verwerkt goed en is goed te plaatsen
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Alle panelen op de juiste maat zoals opgegeven en snel geleverd. Ik mag de firma XXL direct bij iedereen aanbevelen.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer wanden. (renovatie)

uitstekend

bestellen ,direct reactie ,houden je op de hoogte en wordt binnen tijdsbestek geleverd ,product keurig op maat geleverd

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? buitenbekleding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product gemakkelijk te monteren

Alles perfect gedaan

Mijn bestelling op de webshop uit gezocht De maten doorgegeven en ze hebben het precies op maat gemaakt Binnen een week werd alles geleverd en was keurig en degelijk verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buiten als gevelbekleding
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Het was keurig op maat zodat je er weinig werk van had

Een aanrader.

Wat een mooie duidelijke website, en enorm veel keus. Ik had nog een vraagje, en had gelijk telefonisch contact. De dame aan de telefoon gaf me kundig advies. Na het artikel te hebben besteld, kreeg ik gelijk een bevestigingsmail. Ook werd ik op de hoogte gehouden, i.v.m. bezorging. Het artikel was er ruim binnen een week, zoals afgesproken. Het was keurig verpakt, en de chauffeur ging er zorgvuldig mee om. Ik geef dit bedrijf een hele dikke 10.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Volière
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Heel goed

Top bedrijf

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wc achterwand
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed opmaat geleverd

erg mooi

snelle levering en goed verpakt, en vriendelijke chauffeur. de plaat was erg mooi een echte aanrader zal zeker terug bij jullue komen als ik weer iets nodig heb.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vensterbank
  • Beschrijf jouw ervaring met het product erg mooi en sterk produckt en de tekening is ook erg mooi.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Duidelijke communicatie , overzichtelijke website. Goede producten. Wat wil nog meer!

• Beschrijf jouw ervaring met het product Goed

Helemaal tevreden

Na enkele dagen werd mijn bestelling al geleverd en prima verpakt. Alles tot op de millimeter gezaagd en mijn project was helemaal geslaagd. Prima werk van XXL Direct thanks boys

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Had de exacte maten doorgeven

Verkeerde maat geleverd,

• Jouw oordeel over het product N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Duiven kijker

perfecte service

dit was de 2e maal dat ik besteld heb bij xxl direct en het was alle twee met alles in orde en juist. ook een vlugge levering.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken
  • Beschrijf jouw ervaring met het product gemakkelijk te verwerken

Heel tevreden

Tevreden over de hele lijn! Goede prijs,, snelle en correcte levering.

• Jouw oordeel over het product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Mooie kleuren

In mijn woning heb ik in de hal, de keuken en de badkamer, verschillende wand panelen van XXL Direct. Ik vind ze prachtig, qua kleur, design, afmeting en kwaliteit. Hulp en meedenken door de medewerkers van XXL Direct was ook fijn en prettig. Ik ben zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Hal, keuken, badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi en een goede aanvulling op mijn inrichting

Makkelijk en snel geholpen

Ik had een paar vragen Die werden zeer snel beantwoord via whatsapp Dus zeer snel alles kunnen bestellen Alles werd goed gecommuniceerd betrefd het vervoer

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Platdak
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Wederom weer een perfect dak

Voor de tweede keer een dak besteld . Levering en montage benodigdheden waren weer perfect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed advies, mooi materiaal om mee te werken.

Een mooie badkamer als resultaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Mooi materiaal om mee te werken
  • Zou je het product aanbevelen? Ja

Goed advies, deskundige en hulpvaardige mensen. Prima kwaliteit en prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur, voor vitrinekast
  • Beschrijf jouw ervaring met het product Goed