We zijn zeer tevreden met het mooie product. Een echte aanrader.
Hi Cees, Bedankt voor je reactie! Mooi dat je tevreden bent met de achterwand voor de keuken en dat de platen er goed uitzien. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Enkele jaren klant bij XXL Direct met mooi product wat wij afnemen, goede kwaliteit en service. Iedereen aan te bevelen, gewoon top.
Hi, Bedankt voor je mooie feedback en het vertrouwen dat je al jaren in ons hebt. Goed om te horen dat de kwaliteit en service steeds naar wens zijn en dat de levering elke keer snel verloopt! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zowel 1e als 2e contact uiterst prettig en correct verlopen
Hi, Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij zijn netjes geholpen en het product werd snel geleverd.
Hi Willie, Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat alles netjes is verlopen en dat de levering snel was. Veel succes met het plaatsen van de douchewanden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb geen opbouwende feedback. Alles klopte. Vraag je om samples dan krijg je ze. De maten die je doorgeeft komt exact overeen bij ontvangst product waardoor de montage van de platen soepel en vlot verliep. Transport ook goed geregeld ze komen op de dag dat ze zeggen dat ze komen.
Hi Engin, Bedankt voor je duidelijke feedback! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de maten precies klopten. Dat maakt het monteren inderdaad een stuk makkelijker. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe keukenwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De bestelling was heel goed verpakt alles klopte fijn dat er vooraf een mail naar mij verstuurd wanner we de levering konden verwachten
Hi Denis, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles netjes verpakt was en dat de levering duidelijk aangekondigd werd. Succes met project badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Netjes van te voren bellen . hoelaat ze komen en perfect materiaal
Hi Gertjan,' Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het materiaal naar wens is. Geniet van de nieuwe look & feel in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Proper en goed
Hi Filip, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat het netjes en snel geïnstalleerd kon worden. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wij hebben een zeer goede ervaring met XXL Direct. We zijn een maal op bezoek geweest in de showroom en hebben mooie marmeren wand pvc panelen uitgezocht. Daarna via de website op (over) maat besteld. Alles werk een week later zeer goed verpakt geleverd heb de panelen met een invalzaag exact in de breedte op maat gezaagd en geplaatst. De handleidingen voor het inmeten en plaatsen van de PVC panelen zijn duidelijk! PERFECT !!
Hi Henk, Wat leuk dat je de showroom hebt bezocht en precies hebt gevonden wat je zocht. Mooi dat de levering netjes en snel was en dat de handleidingen duidelijk waren. Klinkt alsof het plaatsen van de panelen goed is gelukt! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Zeer goede communicatie en komen afspraak na. Snelle levering van akoestische panelen. Proefstukjes werkten perfect voor de selectie van de juiste soort.
Hi Anne, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Goed om te horen dat de communicatie en levering naar wens waren en dat de proefstukjes hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik had drie stukjes HPL besteld, waarvan één niet correct op maat gezaagd. Na telefonisch contact gratis een ander stukje ontvangen. Bij dit bedrijf dus nette service na de aankoop.
Hi Fedde, Goed dat je dit deelt. Jammer dat er eerst een foutje was, maar fijn dat het zo netjes en snel is opgelost. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik heb al zowel voor prive als ,professioneel besteld bij jullie . Het product , de verpakking en de levertijd zijn allemaal volgens de verwachtingen . Goed , stevig verpakt en binnen de week geleverd. Dank u wel en tot snel
Hi Nico, Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen, zowel privé als professioneel. We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima geregeld
Hi Tiny, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles prima geregeld is en dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Natuurlijk; iedereen kan zich vergissen, maar het gaat erom hoe je dat hersteld. En dat heeft XXL Direct na een foutje bij het zagen prima en supersnel geregeld. Na één belletje werd met spoed een nieuw paneel in productie genomen en verzonden. Echt heel prettig geregeld!
Hi Erwin, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling. We proberen zo foutloos mogelijk te werken, excuses dat het bij jou net mis is gegaan. Fijn dat het nieuwe paneel prima te verwerken was en eenvoudig te monteren. Veel kookplezier gewenst met je keuken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Super kwaliteit en een prima service,
Hi Benny, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de kwaliteit naar wens is en dat het bewerken met een invalzaag goed ging. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe achterwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Mooie producten, snel geleverd, goed verpakt,ideaal voor de douche, grote wandpanelen
Hi Tineke, Wat fijn dat de wandpanelen zo goed bevallen en dat alles netjes en snel geleverd is! Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prachtige overkapping gerealiseerd. Prima kwalitatieve materialen
Hi Wim, Wat mooi dat je een prachtige overkapping hebt kunnen realiseren met onze materialen. Goed om te horen dat de kwaliteit naar wens is! Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Hi Anton, Bedankt voor je prima beoordeling! Dat waarderen we zeker. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Er ontbrak een polycarbonaat plaat bij levering, deze stond wel op de pakbon. Na melding werd dit zeer snel en zonder discussie opgelost door de ontbrekende plaat kosteloos na te sturen.
Hi Gerben, Goed dat je dit hebt gedeeld. Fijn om te horen dat het ontbrekende onderdeel snel en zonder gedoe is opgelost. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
X
Hi Nico, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandplaten met tegelmotief op maat besteld. Maat klopte precies. Keurig verpakt thuis bezorgd. Bestelling duurde wel langer dan gepland. Prima.....
Hi Martin, Bedankt voor je feedback! We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, in dit geval duurde het langer dan gepland. In ieder geval goed om te horen dat de wandplaten met tegelmotief mooi passen. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De HPL platen Antraciet zijn prachtig en van hele mooie kwaliteit en precies op de gewenste maat. Daarnaast uitstekende klantenservice, snelle reactie en ze denken heel fijn met je mee.
Hi Mark, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de HPL platen in antraciet! Fijn dat de maatvoering precies klopte en dat het verwerken zo makkelijk ging. Ook goed om te weten dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en meedenken. Veel succes met het plaatsen van de overkapping, dat wordt vast prachtig! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
De marmeren wandpanelen zijn prachtig en eenvoudig te bevestigen. Iets retourneren is erg lastig. Grote pakketten retourneren loopt via een een extern bedrijf en is kostbaar.
Hi Edgar, Goed om te horen dat je tevreden met de wandpanelen in de douche en wc. Een complete make-over is altijd leuk! Grote pakketten hebben speciaal vervoer nodig. Zodat het past en veilig vervoerd kan worden. Deze manier van vervoeren is inderdaad wat prijziger. Jammer om te zien dat dit ervoor zorgt dat jouw ervaring met XXL Direct slechts een 6 waard is. We wensen jou in ieder geval wel veel plezier met de nieuwe look & feel in de badkamer en wc. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Levering was prima op tijd Netjes ingepakt Dus prima bedrijf
Hi Karin, Bedankt voor je beoordeling! Wat een leuke en slimme toepassing van het plexiglas. Een mooi project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Goede service en kwaliteit
Hi Peter, Bedankt voor je beoordeling! Geniet van de nieuwe look in de badkamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct