Na de nodige twijfels en een bezoek aan de showroom, toch een overkapping op maat besteld. De levering was snel en goed. Het bouwpakket blijkt erg goed ontworpen te zijn, en super compleet. Ieder plankje en iedere schroef zit erbij. Inclusief dakbedekking en alles wat daarbij hoort. Het geheel doet erg degelijk aan. Er is niet bezuinigd op materialen. Het is nog niet helemaal klaar, maar dat is een kwestie van tijd. Ik beleef veel plezier aan het bouwen. Ook de handleiding is erg duidelijk. Grote klasse.
Beste Martien, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je twijfels plaats hebben gemaakt voor plezier en dat je zo te spreken bent over de materialen en het bouwpakket! Geniet van de nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snel en compleet zoals je graag ziet!
Beste Marcel, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik heb de ramen in goede staat ontvangen
Beste Cor, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Product wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit. Aanrader 1
Beste Mitchel, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik kreeg mijn bouwpakket van 7x3,5 plus 45 cm overstek links voor en rechts binnen en moest alles naar achteren verplaatsen, met wat hulp lukte dit in een ochtend, alles op volgorde gelegd voor de bouwers. Wat mij opviel was dat er van sommige belangrijke schroeven tekorten waren, tevens miste ik 3 dak planken waardoor ik op 19-4 naar Van Hulst in Boven leeuwen moest want het dak moest later dicht met bitumen. Bij Verhulst viel het mij op dat de staanders die daar lagen allemaal mooi waren, in de levering van XXL waren meerdere palen flink gescheurd, op een ervan zat zelfs een rood gespoten kruis dat ik er bijna niet uit kreeg met schuren, mijn vraag die bij mij rees had dit uitgeleverd mogen worden of niet, waarom verf op een mooie blanke paal spuiten. Het bouwpakket zag er netjes uit, alles was voor gefreesd, gezaagd en voor geboord zoals de gaten voor de poeren. soms paste de overstek balken niet mooi en waren planken krom waardoor kieren zichtbaar maar al bij al zijn we goed tevreden. Het zelf bestellen van een bouwpakket scheelt zeer veel geld met het uit handen geven aan een hovenier bv, die zet er nog eens 40-50% bovenop bemerkte wij. Al bij al scheelt het je 40% als je het in eigen hand houd en besteld bij XXL
Beste Paul, Bedankt voor je review en je feedback. Wat gek dat er een rood kruis op een van de palen stond! Dat roept bij mij ook vragen op. En ook vervelend dat er een aantal onderdelen misten.. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.. Zou je misschien contact op willen nemen met onze klantenservice via +31(0)88-1901200 of [email protected]. Dan kunnen we bespreken wat er nu precies is misgegaan en hier alsnog een passende oplossing voor zoeken. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Snelle en goede levering van platen! Ziet er keurig op maat gesneden uit!
Beste D.J., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Bestelling geplaatst, kreeg een mail dat er storing was in de productie waardoor levering iets later kwam. Fijne communicatie hierover waarna levering alsnog binnen een week plaats vond en ik had een grote bestelling met veel zaag werk.
Beste Danielle, Bedankt voor je 10! Wat jammer dat je bestelling een vertraging heeft opgelopen door de storing. Fijn dat je de communicatie hierover als goed hebt ervaren en dat je alsnog tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
We hebben een mooie ruime overkapping gekocht die in een paar dagen werd geleverd. Alles keurig op maat. Klein onderdeel bleek verkeerd geleverd maar dat werd binnen 24 uur opgelost. Nalevering van extra materiaal (door mijn eigen schuld) werd ook ultrasnel geregeld. Telefonische bereikbaarheid en klantvriendelijkheid was top.
Beste Pieter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze service. Veel plezier van je nieuwe overkapping en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Het product is goed te gebruiken en verwerkt ook goed. Mijn contact met de chat en het voorgekomen probleem werd zonder meer opgelost. Aan te raden.
Beste Rudy, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Alle panelen op de juiste maat zoals opgegeven en snel geleverd. Ik mag de firma XXL direct bij iedereen aanbevelen.
Beste Ger, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je ons zelfs zou aanbevelen. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
bestellen ,direct reactie ,houden je op de hoogte en wordt binnen tijdsbestek geleverd ,product keurig op maat geleverd
Beste John, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Mijn bestelling op de webshop uit gezocht De maten doorgegeven en ze hebben het precies op maat gemaakt Binnen een week werd alles geleverd en was keurig en degelijk verpakt
Beste Bart, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Wat een mooie duidelijke website, en enorm veel keus. Ik had nog een vraagje, en had gelijk telefonisch contact. De dame aan de telefoon gaf me kundig advies. Na het artikel te hebben besteld, kreeg ik gelijk een bevestigingsmail. Ook werd ik op de hoogte gehouden, i.v.m. bezorging. Het artikel was er ruim binnen een week, zoals afgesproken. Het was keurig verpakt, en de chauffeur ging er zorgvuldig mee om. Ik geef dit bedrijf een hele dikke 10.
Beste Jan, Bedankt voor je 10 en bedankt voor je mooie complimenten! Fijn dat je zo te spreken bent over ons en over je nieuwe aankoop. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Top bedrijf
Beste Ludwig, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
snelle levering en goed verpakt, en vriendelijke chauffeur. de plaat was erg mooi een echte aanrader zal zeker terug bij jullue komen als ik weer iets nodig heb.
Beste Rene, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen datje zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Duidelijke communicatie , overzichtelijke website. Goede producten. Wat wil nog meer!
Beste J.H.J., Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze producten en communicatie. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Na enkele dagen werd mijn bestelling al geleverd en prima verpakt. Alles tot op de millimeter gezaagd en mijn project was helemaal geslaagd. Prima werk van XXL Direct thanks boys
Verkeerde maat geleverd,
Beste V, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je plaatje niet op de juiste maat is geleverd; dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij leveren namelijk altijd tot op de millimeter precies, dus als je even een foto stuurt van je plaat naar onze klantenservice, dan lossen wij dit supersnel en netjes voor je op! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
dit was de 2e maal dat ik besteld heb bij xxl direct en het was alle twee met alles in orde en juist. ook een vlugge levering.
Beste Frans, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons, dat je voor een tweede keer bij ons hebt besteld. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Tevreden over de hele lijn! Goede prijs,, snelle en correcte levering.
Beste Thomas, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
In mijn woning heb ik in de hal, de keuken en de badkamer, verschillende wand panelen van XXL Direct. Ik vind ze prachtig, qua kleur, design, afmeting en kwaliteit. Hulp en meedenken door de medewerkers van XXL Direct was ook fijn en prettig. Ik ben zeer tevreden.
Beste Cora, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze wandpanelen en service. Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Ik had een paar vragen Die werden zeer snel beantwoord via whatsapp Dus zeer snel alles kunnen bestellen Alles werd goed gecommuniceerd betrefd het vervoer
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop of showroom. Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Voor de tweede keer een dak besteld . Levering en montage benodigdheden waren weer perfect
Beste Peter, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons dat je al voor een tweede keer bij ons besteld. Veel plezier van de overkapping en graag tot weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Een mooie badkamer als resultaat.
Beste Gerrit, Bedankt voor je 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten. Veel plezier met je nieuwe badkamer en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct
Goed advies, deskundige en hulpvaardige mensen. Prima kwaliteit en prijs.
Beste Erik en Anneke, Bedankt voor jullie 10! Fijn om te lezen dat jullie zo'n goede ervaring met ons hebben gehad. Veel plezier van jullie nieuwe aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fenna - Klantenservice XXL Direct