complete info over levertijd en kwaliteit van het produkt
Hi Eric, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de levering en informatie duidelijk waren en dat de afwerking naar wens is. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Moest er even op wachten, maar dat was door een technische storing.
Hi Miranda, Dank voor je review. Goed dat je blij bent met de spullen. Slim om de scherpe randjes even weg te schuren, dan kun je er straks fijn mee werken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prima bedrijf wat afspraken nakomt.
Hi Patrick, Bedankt voor je beoordeling, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Teleurgesteld in leveringstijd
Hi Guy, Dank voor je feedback. Jammer dat de leveringstijd niet overeenkwam met wat was aangegeven, dat begrijpen we goed. We proberen teleurstellingen altijd te voorkomen, in dit geval is dat ons niet gelukt. Excuus. Fijn dat het product zelf wel naar wens is. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Heeft wat lang geduurd door interne problemen. Is keurig toegelicht dus oké.
Hi Jan Rinse, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat alles netjes is toegelicht ondanks de vertraging. Hopelijk verloopt de uitvoering straks helemaal naar wens. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Wandpanelen zijn exact volgens specificatie geleverd en voldoen zonder meer aan de verwachting, alleen niet te spreken over de gebrekkige (lees ontbrekende) communicatie omtrent ruime vertraging.
Hi, Dank voor je eerlijke feedback. Goed om te horen dat de wandpanelen helemaal naar verwachting zijn. Onze excuses dat we niet duidelijk hebben gecommuniceerd met betrekking tot de levertijden. Dat nemen we zeker mee om te verbeteren. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kwaliteit is altijd erg hoog en goed. Helaas wel wat langer moeten wachten op bestelling en een paar dagen nadat ik had besteld was het product 25% goedkoper. Ik had het product nog niet thuis en het was nog niet in productie maar stond op verwerken en toen was de prijs al minder dan ik er voor heb betaald. Helaas het verschil niet terug gekregen en anuleren was niet mogelijk.
Hoi Sebastian, Bedankt voor je beoordeling en vervelend dat je wat langer op je bestelling moest wachten dan je misschien had verwacht. We hebben zoveel bestellingen binnengekregen dat we dag en nacht werken om ze allemaal netjes en op tijd de deur uit te krijgen. Je opmerking over de goedkopere prijs is alleen aantoonbaar onjuist; je hebt juist geluk gehad en geprofiteerd van een lagere prijs - enkele dagen na je bestelling zijn de prijzen namelijk (licht) verhoogd. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Joris - Klantenservice XXL Direct
Wederom een mooi project mogen opleveren ! Ook xxl direct heeft hier wederom mooi materiaal mogen leveren Waardoor het een plaatje is geworden Wederom super mooie overkapping
Hi Benny, Wat leuk om te horen dat het project weer zo mooi is geworden en dat alles perfect paste. Klinkt als een heerlijke plek om van te genieten! Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na mijn bestelling geplaatst te hebben heeft dit bedrijf een goede communicatie onderhouden met mij. Na ontvangst van de op maat gezaagde wandpanelen die zeer goed verpakt waren, de panelen geplakt. Het zit geweldig en ziet er ook geweldig uit. Zeer mooie kwaliteit van de wandpanelen.
Hi Beer, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, van de communicatie tot het op maat zagen en het plaatsen van de wandpanelen. Mooi dat de kwaliteit en het onderhoudsgemak je zo goed bevallen. Veel kookplezier gewenst met je nieuwe keukenwand! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Plexiglas om mijn raam in een hele koude kamer, van binnen te isoleren.
Hi Jean, Dank voor je beoordeling! Slim idee om plexiglas te gebruiken voor extra isolatie, zeker in een koude kamer. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
nice produkt
Hi Jean-Luc, Bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat het product goed bevalt en dat je het gaat gebruiken als tuinhuis. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bij deze firma zijn ze correct, hebben ze een goede service en up to date leveringschema. Producten zijn kwalitatief en prijs kwaliteit top, op maat gezaagd
Hi Geert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat alles correct is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en het op maat zagen. Veel kookplezier gewenst alvast! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Tevreden,soms wat zoekwerk op de website, geduld en je vind het
Hi Albertus, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent en dat je uiteindelijk alles hebt kunnen vinden voor je overkapping. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
goed geholpen, vriendelijk personeel en snel geregeld. Jammer dat ze niet goed pasten op de wandpanelen, maar dat ligt niet aan XXL Verzendkosten zijn flink, daarom maar zelf opgehaald.
Hi Joke, Dank voor je eerlijke feedback. Goed om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat alles snel geregeld was. Jammer dat de profielen niet helemaal goed aansloten op de wandpanelen. Er is altijd de mogelijkheid om de producten zelf hier op te halen in Heteren! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prijs kwaliteit is top, latjes drievoudig gelamineerd en vastgeniet op het vilt. Kleur is voor ons perfect!
Hi Ingrid, Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat de kleur helemaal naar wens is. Fijn dat het verwerken ook soepel gaat in de tuinkamer. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Na aanvankelijk een storing bij het bedrijf kregen we het bestelde wat later binnen. Alles netjes verpakt en in goed overleg.
Hi Kees, Dank voor je reactie. Goed dat alles netjes verpakt is aangekomen en dat het overleg prettig verliep. Veel plezier met de nieuwe look in de badkamer! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Met wat vertraging waar XXL Direct BV niets aan kon doen is mijn bestelling goed aangekomen. Was goed verpakt zodat het artikel niet kon beschadigen.
Hi Nico, Jammer van de vertraging, maar fijn dat het verder in orde is en netjes afgewerkt. Op naar het volgende project! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Prettige organisatie met kennis van zaken. Goed advies en prima service!
Hi Lida, Dank voor je mooie woorden. Fijn dat het contact prettig verliep en dat je tevreden bent met het advies en de service. Hopelijk doen de voorzetramen precies wat je nodig hebt. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Levering verliep zeer snel. De kwaliteit van de panelen vonden we minder. We hebben douchewandpanelen met tand en groef besteld om onze badkamerwanden te bekleden. De panelen zijn zeer gevoelig aan de randen, vooral in de hoeken. Bij de minste stoot tegen hard materiaal zijn ze kapot (hoekjes af, stukjes af). Bij de plaatsing blijkt er steeds een speling van +/- 2mm te zijn in het midden tussen 2 panelen. Van boven en beneden sluiten ze prima aan, maar in het midden dus niet, heel vreemd. Dit is vooral te merken bij panelen die in de lengte op maat zijn gezaagd en is esthetisch niet mooi.
Hi Jessica, Dank voor je uitgebreide feedback. In principe zorgt mes en groef juist voor een naadloze verbinding. Zou je eventueel foto's kunnen opsturen naar [email protected]? Dan kunnen kijken wat hier 'fout' gaat. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Vriendelijk personeel, goed materiaal, snelle levering
Hi Ina, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het materiaal en dat het voorzetraam mooi, glad en helder is geworden. Dat zorgt er tenminste voor dat het glas in lood raam nog mooi te zien is! Dat maakt het eindresultaat extra geslaagd. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Kunststof plaatje besteld. Duurde wat langer ivm storing apparatuur, maar werd keurig op de hoogte gehouden. Bestelling werd, goed verpakt, na ongeveer een week afgeleverd.
Hi Bert, Dank voor je duidelijke feedback. Goed om te horen dat je netjes op de hoogte bent gehouden, excuses voor de storing. Hopelijk is het afdakje mooi geworden voor de laadpaal! Op naar het volgende project. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Een goede prijs kwaliteit en gemakkelijk te plaatsen.
Hi Mathie, Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat het materiaal makkelijk te plaatsen is en dat de prijs-kwaliteit naar wens is. Veel plezier met het resultaat in de douche en in de keuken! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Ik vind ze wel kwetsbaar
Hi Harrie, Dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat het product verder prima is, met de juiste materialen zou je de materialen goed moeten kunnen bewerken. Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestellen is eenvoudig, verpakking is goed en bezorging ook prima.
Hi Ruurd, Bedankt voor de review, alleen wij verkopen geen parfum ;). Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct
Bestelling is vlot verlopen en ook de levering was op tijd en alle materiaal was degelijk beschermd. Zeer tevreden.
Hi Marc, Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Fijn dat het plaatsen ook makkelijk ging. Veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Lucia - Klantenservice XXL Direct