leuke cedootjes en goede levering
netjes optijd bezorgt
netjes optijd bezorgt
1 April 2023
sandy
Goirle
Mooi gepersonaliseerd cadeau gekocht, goede kwaliteit en leuk verpakt!
23 February 2023
P.J.
Assen
Bestelde knuffel (met naam) is van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Mooi en goed verpakt!
29 November 2022
Ruud
Goede service, leuke prijzen. Top winkel
28 November 2022
V.
Oldenzaal
Mijn ervaring is dat ik een Ap en een mail heb verstuurd ben daarna gelijk gebeld en mijn verzoek was ingewilligd Die mevrouw heft keurig netjes te woord gestaand en de volgende dag had ik mijn pakket geleverd door GLZ
16 November 2022
Errol Deekman
Capelle aan den Ijssel
10 November 2022
E.
Heesch
Maar nu ik het in het echt gezien heb vind ik het best prijzig
3 November 2022
A.
Amsterdam
Kado voor iemand anders besteld. Op tijd geleverd
16 September 2022
J.
Schiedam
De bestelling en afhandeling verliepen vlot, en na een paar dagen werd een mooi cadeau bezorgd
16 September 2022
Willem
Leiden
Kadootje voor iemand anders, mooie kwaliteit en heel snel bezorgd
12 September 2022
Els
Rotterdam
Altijd snelle service en goede kwaliteit.
12 September 2022
Nathalie
Rijswijk
Het kleine badjasje is ontzettend schattig. De kwaliteit is mooi en de levering ging echt super snel. Besteld en binnen 3 dagen in huis. Denk dat de kersverse moeder hier blij mee gaat zijn!
10 September 2022
F.
Heiloo
Ruime keuze uit diverse kraamcadeaus. Groot aanbod, waardoor je altijd iets passend vindt. Eenvoudig te bestellen.
30 August 2022
Nathalie
Amsterdam
Mooie producten en vlot geleverd.
29 July 2022
VanBeek
Badhoevedorp
Hele mooie geschenkjes en snelle service.
28 July 2022
ELKE
Brecht
Super snelle levering
18 July 2022
Monique Spitters
Breda
Minpunt vind ik dat de naam en kroon met stickers op het koffertje zijn geplaatst. En niet bedrukt. Dat laat geheid snel los. Erg jammer. Dat maakt het "goedkoop" uitzien. Voor de rest een leuk kraamcadeau!
16 July 2022
Karin
Venray
Hartelijk dank voor uw feedback. Zoals vermeld bij de koffertjes worden deze bestickerd met speciaal hiervoor ontwikkelde hightack stickermateriaal en zal dus niet loslaten.
Jullie hebben top geleverd, maar 1 groot minpunt..... De vervoerder GLS, een aanrader om niet meer via deze vervoerder te leveren.
7 July 2022
Margo van der
Marken
Mooie en originele babycadeaus om te geven. De ouders waren er heel blij mee.
22 June 2022
Mieke
Weert
Nette, verzorgde afhandeling. Cadeau keurig verpakt in een doos. Ik kan met dit cadeau zeker voor de dag komen!
20 June 2022
I.M.
Deurne
Leuke gepersonaliseerde cadeaus, snelle levering
19 June 2022
Gijs
Reuver
Goede site, veel keuze, makkelijk bestellen. Het enige jammere is dat als je kiest voor een bepaalde kleur T-shirt en een kleur bedrukking dat je geen voorbeeld kan zien van de door jou gekozen combinatie.
13 June 2022
Caat
Amsterdam
Wij plaatsen een bestelling, krijgen binnen één dag een orderbevestiging en aansluitiend de bestelling.
10 June 2022
Bart
Oosterhout
Prima gegaan. Dag 1 besteld en dag 2 afgeleverd!
4 June 2022
A.M.
Gouda
Zeer snel geleverd en een hele leuke knuffel met bijbehoren !!!
2 June 2022
Fred