Prima artikel, zoals beloofd ook zeer snel geleverd !
Afhandeling van door mij verkeerd bestelde en retour gezonden artikel snel geregeld.
11 January 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten melden dat het bestelproces gemakkelijk is en de levering snel verloopt. De service is vriendelijk en behulpzaam. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als redelijk beschouwd en de producten voldoen aan de verwachtingen. Over het algemeen ligt de nadruk op snelheid, betrouwbaarheid en waarde.
11 January 2023
Tony
Valthe
De stofxuigzakken gebruik ik al jaren en zijn prima
3 January 2023
Joh Vrieling
DEDEMSVAART
Geen kennis van het product dat ik nodig had, maar Easyfix wist aan de hand van mijn beschrijving binnen no-time het juiste product voor te stellen. Aangekocht en past perfect.
22 December 2022
Rob
Varsseveld
Klasse
12 September 2022
Adriaan
Utrecht
Ik heb de qr code gescand vanaf de verpakking van de doos die ik nog had en nu pak ik de nieuwe uit en die blijken in de verste verten niet te passen. Nu zit ik dus met een open doos die ik niet meer kan terugsturen. Grrr
Beveelt niet aan
4 September 2022
Danny Dijkstra-Bakker
HOOGEZAND
Beste Danny,
Wat vervelend dat je de verkeerde zakken hebt besteld. Onze verpakkingen hebben geen QR-code enkel een barcode.
Er zijn meerdere aanbieders van stofzakken die allemaal hun eigen artikelnummers gebruiken, daarom is het van belang om altijd het juiste modelnummer te gebruiken.
Wij helpen je graag met het vinden van de juiste stofzakken, hiervoor kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Groet, team Easyfiks
Bestelling correct uitgevoerd en op de aangegeven tijd aangekomen!
20 August 2022
H.l. van Buren
Oosterland
Zeer snelle verzending zoals aangegeven! Ga zo door!
5 July 2022
Binh
Waalwijk
In de late namiddag besteld, en de volgende dag al geleverd met Postnl, Dit is nog nooit gebeurd , zo snel
28 May 2022
Hans
B-1755 Gooik / belgie
Via bol.com 5 maal de iCasa zigbee inbouw draai/druk dimmer besteld. Binnen 2 jaar gingen er 2 kapot, zelf via iCasa moeten vervangen, derde gaat maand na 2 jaar garantie kapot. Esyfiks komt niet verder dan ‘vervelend voor U’. Verder geen hulp of enige erkenni g dat het verkocht product ronduit slecht is. Verschuilen zich achter de voorwaarden. Zeker geen aanrader.
Beveelt niet aan
19 May 2022
Bart
Leiderdorp
Beste Bart,
Wat vervelend dat er een dimmer defect is. U heeft van ons 2 nieuwe dimmers kosteloos ontvangen nadat ze defect zijn gegaan in de garantieperiode. Jouw nieuwe aanvraag valt helaas al een tijdje buiten de garantie en daarom kunnen wij u niet kosteloos een nieuwe opsturen.
Groet, Team Easyfiks.
De artikelen waren makkelijk te bestellen via QR code. En snel geleverd.
19 March 2022
Harry
Alphen aan den Rijn
Tussen het bestellen en afleveren was het in een een woord super.
26 November 2021
H.J.Smit
Biddinghuizen
30 July 2021
K
Hengelo
Op zondag besteld, maandagmiddag binnen !
23 July 2021
Kan niet beter
19 April 2021
Sjef
Oisterwijk
Prima op de hoogte gehouden van de vorderingen van de verzending.
14 April 2021
Rick
Den Haag / Apeldoorn
Niet alleen ervaring met fysieke winkel maar ook met website. Helaas is dit laatste vandaag de dag de werkelijkheid. Ben voorstander van de fysieke winkel, zal wel aan de leeftijd liggen.
21 February 2021
Paul
Dronten
Verpakking was wel wat groot. Met een kleinere verpakking had het makkelijk door de brievenbus gekund.
7 February 2021
Ben
‘s-Gravenzande
Nadat ik via bol.com een produkt had besteld wat helaas niet het goede produkt was, via jullie eigen pagina het goede produkt kunnen bestellen. De volgende dag was het al in goede orde binnen. Heel fijn als je anders niet verder kunt met installatie. Topservice.
31 January 2021
Giovanni
Mierlo
ondanks drukte bij de pakketdienst toch mooi op tijd geleverd
4 January 2021
alphons
Egmond aan den Hoef
Nette website, precies gevonden wat ik zocht. Snelle levering en voor een redelijke prijs.
16 October 2020
Marloee
Broek op Langedijk
volgens afspraak geleverd.
6 October 2020
A.R. Smilda
Zevenhuizen
Apparaat werkt perfect en doet precies wat de bedoeling is.
3 October 2020
Snelle en goede service
28 July 2020
Wopke
nieuw Amsterdam
Easyfiks gelooft dat het voor consumenten eenvoudig is om problemen met huishoudelijke apparatuur op te lossen. Daarom wil Easyfiks consumenten inspireren in hoe ze gemakkelijk apparatuur kunnen onderhouden, vervangen, aansluiten of erop kunnen besparen. Haal jij alles uit je apparaten? Door er goed voor te zorgen gaan ze langer mee. Zo geniet je van een betere smaak van je kopje koffie, of benut je de maximale zuigkracht van je stofzuiger.
Naast Easyfiks huismerk producten vind je in onze webshop ook producten terug van A-merken als Miele, Bosch, Whirlpool, Electrolux, en meer. Easyfiks, wel zo makkelijk.
Weegschaalstraat 15
7324BE Apeldoorn