Jammer
Deed mee aan actie , 1+1 gratis van de duurste pre-rolls. Kreeg er maar één binnen. Vind ze erg duur omdat het actie was twee besteld maar nog steeds maar een x pre-rolls.? De post helpt ook niet mee, Telkens krijg ik een andere bezorgdatum. Nu zou het zaterdag worden. Dus ik wacht het af. Het zal ook wel door de vakantie drukte komen. De hulpverlening is altijd positief. Fijne mensen, goede spullen !
Beveelt aan
27 August 2026
Nardy DeNies
Katwijk
Reactie van Stichting WietOliePuur
Bedankt voor je review en ook voor je mooie woorden over onze hulpverlening en producten.
Als je hebt meegedaan met onze 1+1 gratis actie, dan hoort de actie natuurlijk gewoon correct te worden verwerkt. Als er iets ontbreekt, lossen we dat netjes op. Stuur ons daarom even je bestelnummer of neem rechtstreeks contact met ons op, dan kijken we meteen met je mee.
Dat de bezorgdatum bij de post steeds verandert is erg vervelend. Helaas hebben wij na verzending geen invloed meer op de planning van de bezorgdienst, zeker niet in drukke vakantieperiodes. Uiteraard blijven we wel graag helpen wanneer een bestelling onderweg problemen geeft.
Dank voor je vertrouwen en fijn om te lezen dat je verder tevreden bent over onze mensen en producten.
Groetjes,
Martinus