Gewoon geweldig.

Uitgebreid aanbod aan top producten, ik leerde de stichting toevallig kennen via cbd producten aangeboden op bol.com. Sindsdien al verschillende zaken besteld en telkens tevreden over de kwaliteit! Als er iets niet duidelijk is krijg je snel antwoord via whatsapp en bij problemen wordt je onmiddellijk geholpen. Een keer een verkeerd product ontvangen, dit werd direct opgelost en ik moest het product zelfs niet terugsturen. Als klap op de vuurpijl meestal nog een gratis testertje wanneer je iets besteld. Veel bedrijven kunnen iets van jullie leren!

Super kwalitatieve producten

Ik ben nou al een aantal jaar klant bij WOP en kom nooit meer bij de coffeeshop, de producten zijn 1 voor 1 puurder en van betere kwaliteit, voor medicinaal gebruik raad ik de verschillende mix olieen aan, voor het vapen raad ik het vape pakket aan, zo krijg je van elk product een gram en kan je dat uitbundig testen.

Fijne begeleiding en uitstekende kwaliteit

Hele goede ervaringen met de CBD Maar ook met de andere producten Ben al 3 jaar klant en sta echt achter WOP producten. Ik raad het ook al mijn Vrienden aan want de resultaten die ik zelf heb gezien en ervaren zijn gewoon top Sinds een jaar gebruiken we de cbd ook voor de hondjes in onze opvang. Sommigen wisten zelfs de dierenartsen geen raad meer mee bijv een hondje die resistent was geworden -antibiotica en een oorontsteking had die bleef verergeren. Door de cbd was de ontsteking binnen 2 maanden verholpen en nu beveelt deze dierenarts de cbd ook aan voor andere hondjes met gelijkaardige problemen

Als MS patiënt ben ik heel erg blij dat ik jullie heb gevonden, een hele goede en transparante service. Al een aantal producten geprobeerd, de Martinus wietolie actief is favoriet en helpt voor mij ontzettend goed tegen zenuwpijnen, spasme en zorgt voor een hele (echt hele) goede nachtrust . Wow!!! Heel erg geholpen met jullie, dank je wel! Dat er met regelmaat leuke acties zijn maakt het nog interessanter! Top!

Excelente

El "Voordeelpakket" de Wietolie Puur es una excelente opción para quienes buscan calidad y valor en productos de bienestar. Este paquete ofrece una selección cuidadosamente curada de aceites de cannabis, ideales para quienes desean explorar los beneficios de la naturaleza. Con un enfoque en ingredientes puros y efectivos, cada producto promete una experiencia relajante y revitalizante. Además, su presentación atractiva y práctica lo convierte en un regalo perfecto para amigos o familiares que aprecian el autocuidado. Sin duda, una inversión que vale la pena para mejorar el bienestar diario.

Uitstekende kwaliteit en service

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring. De kwaliteit is uitstekend – alles voelt doordacht en zorgvuldig afgewerkt. Wat mij echter het meest opviel, was de service. Vriendelijk, snel en met echte aandacht voor de klant. Je merkt dat er veel waarde wordt gehecht aan tevredenheid en betrouwbaarheid. Al met al een zeer positieve ervaring die ik zonder twijfel kan aanbevelen.

Goed, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over zowel de producten als de werknemers. Mocht er een pakketje niet worden geleverd zorgen ze dat dit alsnog gebeurd. Duidelijke uitleg en staan altijd klaar om je te woord te staan en alles uit te leggen. Huidproducten, zalf, olie enz bevallen erg goed. Ook de te roken artikelen zijn van de beste kwaliteit en tevens zijn we erg blij met het assortiment voor huisdieren.

Superieure kwaliteit en top service! Wiet Olie Puur verdient altijd 5 Sterren!

Topkwaliteit Natuurlijke Producten en Uitstekende Service! ​Ik ben al enkele jaren een trouwe klant van WoP en ben telkens weer super tevreden met hun uitgebreide assortiment natuurlijke producten. ​Ze bieden een prachtige selectie, van zalven en oliën tot kruiden en zelfs dierenverzorging. Het is duidelijk dat WoP de lat hoog legt: de kwaliteit is werkelijk superieur. ​Wat ik zo geweldig vind, is dat de producten niet alleen natuurlijk zijn, maar ook echt goed werken. Je merkt het verschil in effectiviteit.Bovendien staat de service van WoP op een zeer hoog niveau. De afhandeling is altijd correct, snel en vriendelijk. ​Kortom: Mooie, effectieve producten aan een eerlijke prijs! Ik kan WoP van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar natuurlijke en betrouwbare verzorging. Ik ben alvast een zéér tevreden klant!

Top spullen en goede service

Opluchting

Hallo luitjes. Bijna 2 jaar geleden kwamen mijn man en ik voor het eerst in de shop Cannazon van Martinus van lies, na een lang gesprek heb ik het toch aangedurfd om een test avond te doen, ik heb door verschillende (ook zeer ernstige) ziekten gepaard met zware pijnaanvallen en kon ik heel moeilijk slapen, liggen, zitten, lopen en kleren dragen. In eind "23 ben ik begonnen met een 6 maand kuur, ik vond het in begin best heel moeilijk en vooral ook heel erg eng maar ik werd persoonlijk super goed begeleid door Martinus en Jordy. Nu na de 6 maand kuur gebruik ik de 50%mix van Martinus en nog wat zalfjes voor Infectie(preventie) en gebruik ik af en toe de electrische pijp, ik kan alleen maar zeggen van! Wat een opluchting. Ik heb een paar voorbeelden wat zo'n goede resultaten heeft geboekt die ik met jullie wil delen. *Als ik in bed ging liggen dan stokte mijn adem van de pijn en kon dan heel moeilijk liggen, ademhalen en laat staan slapen. *Ik sliep voorheen maar 3 a 4 uurtjes per nacht en nu slaap ik bijna klokje rond. *De pijn die ik voorheen altijd voelde dat ik afgeslacht werd maar nu is de pijn redelijk te hebben, het lijkt wel dat de zenuwen in mijn lijf zich aan het herstellen is. *Ook mijn hormoonhuishouding is veranderd, op mijn 50ste had ik maar 2 maand last van de overgang en nu heb ik al een tijdje weer opvliegers. Dat is wel weer minder maar het is wel goed zo. *Ik heb met mijn huisarts afgesproken dat ik op mijn eigen initiatief mag minderen met de Oxycodon, ik heb nu al 2 snelwerkende eraf en dat met dank met de producten van Cannazon want anders had ik dit nooit gekund. Ik ben zo opgelucht en blij, eindelijk minder pijn en bijna geen infecties meer. Dankjewel Martinus en Jordy.

Topkwaliteit en topservice

Danzij deze stichting hoef ik geen pijnstillers meer te nemen. Waarvoor ik super dankbaar ben. Door de vele acties zijn hun producten betaalbaar. Aan iedereen aan te raden. Dankjewel Martinus, Jordy en het hele team.

​Fantastische Service en Geweldige Kwaliteit!

​Echt super tevreden over mijn ervaring met WietOliePuur! Het WhatsApp contact is top: Als ik een vraag heb via WhatsApp, word ik echt binnen no-time geholpen. Heel fijn dat ze zo snel reageren! ​Snel en netjes verpakt: De bestellingen worden altijd heel snel verzonden en het pakketje is altijd perfect en goed ingepakt. Zo weet je zeker dat alles netjes aankomt. ​De kwaliteit is super: Wat betreft de producten; die zijn gewoon van hele goede kwaliteit. Je merkt dat ze daar echt op letten. ​Kortom, een hele dikke aanrader! Dit bedrijf snapt hoe je klanten blij maakt. Bedankt!

Goede service en fijne producten.

Je wordt altijd super vriendelijk geholpen als je vragen hebt en de producten zijn gewoon goed!

Zeer goede producten

Zeer goede producten en professionele persoonlijke begeleiding

Toppers

De mensen van de stichting staan (Jordi Martinus) altijd voor je klaar met raad en daad. Producten en service zijn voortreffelijk heb al veel mensen enthousiast kunnen maken voor hun producten en diensten en de onstep Comunity. Ga zo door ♡

Uitstekende service en mocht er een probleem zijn zorgen ze altijd voor een oplossing. Wietoliepuur is niet zuur, maar zoet.

Altijd bereikbaar voor advies en zo verschrikkelijk vriendelijk en meedenkend dat vind je nergens. De producten zijn van top kwaliteit en vooral de acties hier maak ik gebruik van. Voor mij mijn leven verbeterd veel minder pijn bij artrose, geweldig!

Beter slapen

Mijn partner en ik gebruiken CBD melatonine en zij ook RSO. Beiden vallen we sneller in slaap! Doorslapen lukt nog niet altijd. De RSO neem ik vaak zelf niet meer omdat ik daar wat meer last van heb (beetje licht in t hoofd). Maar fijne producten om te gebruiken!

Echt top producten

2 nu voor de 2de keer besteld bij wietoliepuur.nl. eerste keer de acieve wax, daar heb ik eliquid van gemaakt, werkt perfect. Deze keer had ik ook eens die epijp proeverij erbij. WOW, mooi uitgebreid pakket met allemaal samples van wat er te krijgen is. In 1 woord, geweldig!!!. Wieoliepuur.nl heeft er zeker weer een vaste klant bij

Top!!!

I recently purchased products, and I must say, my experience has been nothing short of excellent. The website is user-friendly and easy to navigate, making it simple to find the products I was looking for. The selection of oils is impressive, with a variety of strengths and formulations available. I appreciated the detailed descriptions for each product, which helped me make an informed decision. The prices are competitive, and I felt I was getting good value for my money. What stood out the most was the customer service. I had a few questions about the products, and when I reached out, I received prompt and helpful responses. Shipping was quick, and my order arrived well-packaged and in perfect condition. I also appreciated the discreet packaging, which is always a plus. My experience with them has been very positive. I highly recommend them to anyone looking for quality products and excellent service. I will definitely be returning for future purchases!

Duidelijk, snel, gemakkelijk

Ik heb het Team van WOP een appje gestuurd met de vraag wat ze mij zouden aanraden, super snel en duidelijk beantwoord door het team en een bestelling gedaan. Top ingepakt en snel afgeleverd. Het team staat voor je klaar om je te helpen met je vragen en extra informatie te geven waar nodig, ik ga voorlopig weer lekker slapen en goed ontspannen door de producten van deze lieve mensen

Subliem

Dankzij WOP ben ik al jaren gestopt met alcohol...slaap ik beter en is mijn leven en gezondheid drastisch verbeterd. Hier sta jij voorop ipv winsten. De service is ook uitstekend, stel een pakket wordt niet geleverd dan krijg je het gewoon alsnog een keer opgestuurd. Bedankt WOP voor de fijne ervaring.

Heel leerzaam

Zelf een paddo kit besteld om eens wat te leren en ervaren zeer tevreden over de hulp die ik hierbij ontvangen heb van het team Weer een ervaring rijker en veel geleerd Ik raad de site maar vooral de hulp van het team echt aan

Dit is een van de beste ervaringen Die ik al gehad heb Altijd zeer behulpzaam via whatsapp Maakt niet uit welke vragen je hebt ze helpen je verder En ook het product dat je besteld is altijd zeker het geld waard !!!! Ik had deze keer de RSO dabs besteld met Mycrene terpenes Ik was zeer verrast van de smaak heel smooth de eerste dab was heel lekker het kan wel stevig aankomen Ik voelde ook heel snel het effect ik heb vaak last van pijn aan mijn nek rug benen en mijn eetlust is ook niet altijd goed Dit product helpt me enorm met slaap mentale rust en fysieke klachten ik heb nu al terug paar nachten goed en vast geslapen het doet me enorm goed Er zaten ook heel leuke cadeautjes bij die me uiteindelijk ook nog kunnen helpen dus je krijgt zeker en vast waar je voor betaald De mensen zijn altijd zeer vriendelijk!!! Zeer behulpzaam en altijd zeer snelle service Zeker een aanrader!!!!!

Altijd kwaliteit producten en behulpzaam met vragen

Ik heb eigenlijk alleen maar positieve dingen over deze non profit stichting te vertellen.ik kan niks zeggen dat ik ooit iets van ondermaatse kwaliteit van .puur olie en pasta extracten ontvangen altijd zeer zuiver en professionele producten..en als je denkt 2 voor de prijs van 1 koopt je gewoon producten ooit apparte soort uniek acties hebben wat ze nog als verassing er bij doen .ik geeft toe het ziet er duur uit mensen.als je twijfelt dan geef deze man wel een kans voor je denkt dat het duur en onzin . Nou garanderen kan dat jou. Pakket altijd meer waarde heeft als die besteling.plaats vet hard gemats word als je dat pakketje echt op zit als een kado van de kerstman..wat een extra verrassing je aan kan aantreffen.liever niet wil wat de kosten zijn .. kleinigheidje dat toch wel erbij geeft en meer dan de moeite Waard.de olie puur wop /rso .. gewoon een wonder middel wordt genoemd als ze het eenmaal toch proberen vrijwel dezelfde dag al effect heeft .op wonden en pijnklachten of stress verlichtend kan werken en je pammetjes van de dokter niet eens nodig meer hebt geen enkele symptomen hebt op lange termijn prima product is ..en big farma gewoon op winst uit zijn ..deze man meer weg als die verdient en gewoon een goed en eerlijke adviezen geeft..en ook zegt dat cannabis en alcohol niet samen werken en adviseert zijn producten niet te gebruiken met een alcoholverslaving ...zeer correct is en hij lijkt duur .maar mats mensen zo danig dat je nooit een slechte deal maakt .gewoon niet naar maar wop/rso producten...9 op de 10 personen dezelfde dag nog verschil in pijn of jeuk huid klachten verlichten voelen na een zalfje er op te smeren.. . meteen al merkt dat je huid tot rust komt en herstel bevordelijk werking heeft .en blij ben dat we deze stichting mogen hebben in Nederland..dat het echt een.hoop radeloze mensen toch nog een alternatief medicijnen hebben en ook ten aller tijde blijven open staan en .eenigste echte medicijn tegen ****** is zonden negatieve gevolgen

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies