Laden reviews...
253 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties zijn overwegend positief met nadruk op betrokken en vriendelijke medewerkers. Klanten noemen snelle levertijden, heldere uitleg en goede waar voor hun geld. Over het algemeen is er weinig twijfel: de stichting wordt gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Egt elke keer weer word ik hier goed geholpen ondertussen meerdere producten uit geprobeerd besteld en getest en moet eigenlijk zeggen dat ik tot nu toe over elk product dat ik besteld heb egt tevreden ben alleen sommige dingen waren niet helemaal naar mijn smaak maar het product zelf was perfect en ieder zen smaak is natuurlijk ook anders en zeer tevreden klant
23 June 2026
Justin
Deventer
Na 1,5 dag het protocol voor fibromyalgie gevolgd te hebben door vier keer per dag een druppel uit verschillende flesjes te nemen, moet ik er helaas al weer mee stoppen omdat ik vannacht een behoorlijke bad trip had. Blijkbaar zijn deze middelen te sterk voor mij ook al nam ik de laagste dosis van de 10% flesjes. Erg jammer, ook dat ik veel geld voor niets heb uitgegeven en met vier flesjes zit waar ik niets mee kan. Overigens voor de stichting en de medewerkers alleen goede woorden.
10 June 2026
Marja
Rotterdam
Beste Marja,
Na 1,5 dag kun je helaas nog geen oordeel geven over een protocol dat MINIMAAL 7 dagen nodig heeft om goed beoordeeld te worden.
(! Een goed voorbeeld van hoe het dus niet moet, voor de lezers)
Juist daarom vragen wij klanten altijd om contact met ons op te nemen bij twijfel, ongemak of vragen. Dan kunnen wij meekijken, dosering aanpassen of rustig uitleg geven wat verstandig is. Zonder overleg kunnen wij helaas ook niet helpen.
Wij vinden het jammer dat je direct een review plaatst, terwijl je geen contact met ons hebt opgenomen. Dit is precies waarom begeleiding bij dit soort producten zo belangrijk is.
Voor iedereen die dit leest: begin rustig, geef het tijd en neem contact met ons op als iets niet goed voelt. Trek niet te snel conclusies na 1 of 2 dagen.
Wij helpen al meer dan 10 jaar mensen persoonlijk en zorgvuldig. Met meer dan 1000 positieve ervaringen en een gemiddelde beoordeling van 9,7 laat dat ook zien hoe serieus wij dit nemen.
Marja, mocht je alsnog willen overleggen, neem gerust contact met ons op. We kijken graag rustig met je mee.
WietOliePuur / One Step Community
Great products and quality customer service
3 June 2026
D
Ko
Beste D,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten én onze klantenservice. Daar doen wij het voor.
Wij blijven iedere dag ons best doen om goede kwaliteit te leveren, eerlijk mee te denken en klanten zo goed mogelijk te helpen.
Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling.
WietOliePuur / One Step Community
Ik vind de producten zo fijn. Ik heb nu de 3 flesjes en werken perfect. Pijn vrij rust en slaap. Alleen is t wat duur geworden
26 May 2026
Kim
Zwammerdam
Beste Kim,
Wat fijn om te lezen dat de producten zo goed voor je werken.
Pijnvrij zijn, rust ervaren en beter slapen is precies waar wij het voor doen. Mooi dat de 3 flesjes voor jou perfect passen.
We begrijpen ook je opmerking over de prijs. Alles is duurder geworden, maar wij blijven bewust kiezen voor goede kwaliteit, zorgvuldige samenstelling en persoonlijke service. Daar willen wij geen concessies in doen.
Bedankt voor je mooie beoordeling en je vertrouwen.
WietOliePuur / One Step Community
Ik bestel al jaren hier mijn Cannabis producten. De olie en de extracten zijn zeer zuiver, en krachtig. ik kan de stichting aan iedereen aanraden. Er zijn regelmatig goede aanbiedingen. En er is een 3 voor de prijs van 2 systeem.
20 May 2026
Ilja
Zoetermeer
Ik ben altijd tevreden over de producten Goede service ook
11 May 2026
Hanneke
Ede
Altijd goed en betrouwbaar
11 May 2026
Marco Usai
Maasdijk
Marco, goed en betrouwbaar. Twee woorden die we elke dag opnieuw moeten verdienen.
Fijn dat jij dat zo ervaart na al die tijd.
Voor wie dit leest: Marco komt terug. Dat is geen toeval. Meer dan 1.100 mensen deden hem voor.
Nieuwsgierig? Stuur een bericht via WhatsApp op 085 788 60 50.
Martinus Hendrikus van Lies
Voor vermindering van pijn moet je hier zijn. Ik ben al enige tijd klant, en telkens tevreden als het pakketje in mijn brievenbus valt. Dan is het genieten van het aangekochte product, dat keer op keer lukt. Einde voorraad is zuur geen probleem ik stuur naar WietOliePuur. Gemakkelijk snel en doeltreffend de cirkel is weer rond en vereffend. Een tevreden klant.
9 May 2026
Kristof
Asse
Kristof, wat een mooie cirkel die je beschrijft.
Pakketje in de bus, product werkt, voorraad op, nieuwe bestelling. Zo hoort het te gaan.
En omdat jij het zo mooi zei, doen wij het even terug:
De bus valt dicht, het pakket ligt klaar,
Kristof is tevreden, dat is al jaren zo klaar.
Voorraad op? Geen paniek, geen gedoe,
WietOliePuur doet gewoon wat het moet.
Dank voor je trouw, Kristof. Tot de volgende levering.
Martinus Hendrikus van Lies
Ik vind jullie website erg goed. Heel duidelijk. Bestel zeker wel weer.
8 May 2026
Joke
Winschoten
Joke, dank je wel vanuit Winschoten.
Duidelijk en makkelijk bestellen, daar werken we bewust aan. Een goede website is pas goed als iemand zonder gedoe vindt wat bij hem of haar past.
Tot de volgende bestelling.
Martinus Hendrikus van Lies
Om beter te slapen gebruikte ik lange tijd uitsluiten de (actieve) WOP olie. Na diverse instructievideo's te hebben gezien, ben ik de CBN-M gaan proberen. Blijkt ook uitstekend te werken !! Net weer een nieuwe bestelling gedaan.
7 May 2026
Frans J. W. van Corven
Hunsel
Frans, wat fijn om te lezen.
Van de actieve WOP olie naar CBN-M voor de nachtrust, en dat na het bekijken van de instructievideo's. Precies zoals het bedoeld is. Kennis eerst, dan de juiste keuze maken.
CBN staat bekend om zijn ondersteunende werking bij slaap. Dat jij dat nu ook ervaart en meteen weer besteld hebt, zegt genoeg.
Tot de volgende levering.
Nooit joints ontvangen.
Coen
Amsterdam
Coen, dit is een serieuze melding en die nemen we altijd serieus.
Maar laat ik eerlijk zijn. Wij hebben inmiddels ruim 1.100 reviews en bijna iedereen geeft ons een 9 of een 10. Dat is geen toeval, dat is jarenlang werk.
Een review als deze, zonder enige onderbouwing, valt op. Niet omdat kritiek niet welkom is, maar omdat we liever iets gratis weggeven dan dat iemand iets niet ontvangt.
Dat is geen marketingpraatje, dat is hoe we werken.
Coen, als er iets niet is aangekomen, neem dan contact op via WhatsApp 06 21 54 66 28. We lossen het op.
En voor iedereen die dit leest: laat één opmerking zonder context je niet beïnvloeden.
Lees de rest van de reviews en oordeel zelf.
Martinus Hendrikus van Lies
Mijn ervaring met wietoliepuur is top. Ze werken snel. Als je vriendelijk en wel vragen stelt. Antwoorden ze vriendelijk terug. Ik vind mijn zin hier. Optimaal producten.
kevin
belgië
Kevin, dank je wel vanuit België.
Vriendelijk vragen en vriendelijk antwoord krijgen, zo hoort het. Blij dat je dat zo ervaart.
Fijn dat je je plek gevonden hebt hier. Welkom terug wanneer je wilt.
Martinus Hendrikus van Lies
Na een vermogen te hebben uitgegeven (€ 300++) aan o.a. Holland & Barret en online voor supplementen om beter te slapen en gewelidige beloften werkte niets! Na een call met Martinus en een start pakket van WOP met uitleg sliep ik binnen 1 week weer normaal mna 15 weken slapeloosheid waarbij zelf pammetjes niets meer deden! WOP doet wat ze beloven, ook fijn dat vragen binnen 24 uur een antwoord krijgen! Heb al heel wat mensen kunnen helpen door ze door te sturen naar WOP! Niemand heeft een slechte ervaring gehad en is heel tevreden!
Henk
Almere
Henk, wat een verhaal. En wat een opluchting dat het zo snel keerde.
15 weken slapeloosheid. Pammetjes die niks meer deden. Honderden euro's bij anderen die grote beloften deden. Dat is een zware periode geweest.
Dat je binnen één week weer normaal sliep na een gesprek en het startpakket, dat zegt meer dan wij ooit zelf zouden kunnen zeggen.
Dank ook dat je mensen doorstuurt. En dat niemand van hen een slechte ervaring heeft gehad. Dat is precies waarop we gebouwd zijn.
Welkom terug wanneer je wilt.
Martinus Hendrikus van Lies
Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb, tot nu toe bevalt het prima. Hoge kwaliteit producten en veel informatie. Kortom fijn!
5 May 2026
Y
Amsterdam
Fijn dat je ons gevonden hebt.
Kwaliteit en goede informatie, dat is waar we elke dag aan werken. Blij dat je dat zo ervaart.
Welkom terug wanneer je wilt.
Martinus Hendrikus van Lies
Ik ben al jaren lid van deze stichting. Ze hebben zeer zuivere producten, van hoge kwaliteit. Ik gebruik zowel de THC als de CBD producten. Er zijn regelmatig goede aanbiedingen. En er is een regeling voor mensen met een beperkt inkomen.
5 May 2026
Ilja
Zoetermeer
Wederom weer veel wijzer geworden en daarbij behorende producten besteld om het gelijk te proberen of dit voor mij ook werkt voor de artrose
4 May 2026
Wesley
Zoetermeer
Wesley, fijn om je weer te zien.
Artrose is een onderwerp waar veel mensen mee worstelen en waar de reguliere oplossingen vaak tekort schieten. Goed dat je blijft onderzoeken wat voor jou werkt.
Wijzer worden en dan ook de stap zetten om het te proberen, dat is precies de goede volgorde.
Laat ons weten hoe het bevalt. We denken graag mee.
Martinus Hendrikus van Lies
De Stichting denkt altijd goed met me mee en ik ben zonder uitzondering altijd tevreden. Goede service, prima producten, en altijd vriendelijk contact en deskundig advies. Mijn klachten worden een stuk draaglijker door de Stichting. Heel veel dank aan het hele team!
4 May 2026
Dennis
IJsselstein
Dennis, dank je wel. En dank aan jou.
Klachten draaglijker maken, dat is waarvoor we er zijn. Niet met grote beloften, maar met persoonlijke aandacht, de juiste producten en advies dat past bij jouw situatie.
Dat het hele team een bedankje krijgt, dat voelt goed. Jordy, Kim en de rest doen het elke dag opnieuw.
Voor wie dit leest: Dennis ervaart minder klachten door de juiste begeleiding en producten. Dat is geen toeval. Dat is wat wij doen.
Vragen? Stuur een bericht via WhatsApp op 085 788 60 50.
Martinus Hendrikus van Lies
Ik ben erg blij met de oliën, de kortingen en de cadeautjes. Heel erg bedankt
3 May 2026
Rimas Stonkus
Heerlen
Rimas, graag gedaan.
De cadeautjes en kortingen zijn er niet voor niets. Wie bij ons blijft, merkt dat we blijven geven.
Martinus Hendrikus van Lies
Een fijne ervaring. De verzending gaat snel en de WhatsApp communicatie verloopt vriendelijk.
1 May 2026
Rosalinde
Rosalinde, dank je wel.
Snelle verzending en vriendelijk contact via WhatsApp, dat is gewoon hoe het hoort.
Fijn dat je het zo ervaart. Tot de volgende keer.
Martinus Hendrikus van Lies
Alleen maar woorden vol lof over de klantenservice
25 April 2026
Olivia
Balen
Olivia, dank je wel vanuit Balen.
Goede klantenservice is geen afdeling bij ons, het is een houding. Fijn dat je dat zo ervaart.
Martinus Hendrikus van Lies
Ben nu aantal maanden bezig met verminderen van slaapproblemen en gegeven middelen werken goed. Communicatie gaat goed en adviezen zijn duidelijk.
24 April 2026
Douglas
Lelystad
Douglas, dank je wel.
Slaapproblemen aanpakken kost tijd. Dat je er maanden mee bezig bent en merkt dat het werkt, dat is precies hoe het hoort. Geen snelle oplossingen, maar stap voor stap de juiste ondersteuning vinden.
Fijn dat de communicatie goed loopt en de adviezen duidelijk zijn. Zo werken we het liefst.
Martinus Hendrikus van Lies
Stichting Wietolie Puur is een fantastische organisatie. Martinus en zijn team zijn ontzettend lieve mensen die echt hart voor de zaak hebben. Wat er ook is, ze staan altijd voor je klaar met raad en daad. Je voelt je hier geen nummer, maar echt gehoord. Absolute toppers!"
Alexander
Oost souburg
Alexander, wat een mooie woorden.
Geen nummer maar echt gehoord. Dat is precies wat we willen zijn. Niet een webshop die pakketten verstuurt, maar mensen die luisteren en meedenken.
Dat jij dat zo voelt, daar doen we het voor.
Martinus Hendrikus van Lies
Was voor mij de eerste keer om bij jullie te bestellen. Helaas, niets. Totaal geen high gevoel. Valt dus tegen. Marian Hagendoorn
Marian
Heemskerk
Marian, dank voor je eerlijkheid.
Eén belangrijk punt: onze producten zijn niet bedoeld om een high gevoel te geven. Dat is ook niet wat we verkopen. CBD, CBN en CBG oliën werken anders dan dat. Ze ondersteunen het lichaam van binnenuit, rustig en geleidelijk.
Als dat de verwachting was, begrijp ik de teleurstelling. Maar dan is er ergens een mismatch ontstaan tussen wat je zocht en wat wij bieden.
Stuur ons een bericht via WhatsApp op 085 788 60 50. We kijken graag wat wel bij jou past.
Martinus Hendrikus van Lies
Ik ben al sinds 2025 een vaste klant en ik ben zo blij dat ik ben overgestapt op de voorgedraaide jointjes (extra sterk). Ik heb de volgende dag nergens last van, zoals moeheid, duizeligheid of misselijkheid. Ik haal al jaren mijn wiet bij de coffeeshop, maar eerlijk gezegd zijn mijn wietervaringen bij Wiet Olie Puur heerlijk, relaxed en slaap ik nu veel beter.
Sharmila
Almere
Sharmila, wat fijn om dit te lezen.
Geen bijwerkingen de volgende dag, beter slapen en een prettige ervaring. Dat is precies wat mensen zoeken.
Blij dat je de overstap hebt gemaakt en dat het zo goed bevalt. Vaste klanten als jij zijn de beste bevestiging dat we op de goede weg zijn.
Tot de volgende bestelling.
Martinus Hendrikus van Lies
Olieën zijn van goede kwaliteit, goede communicatie en snelle levering. Top
Bartlomiej
Haarlem
Bartlomiej, dank je wel vanuit Haarlem.
Kwaliteit, communicatie en snelle levering. Drie dingen die gewoon op orde moeten zijn. Fijn dat je dat zo ervaart.
Martinus Hendrikus van Lies
Fijn dat u hier bent en de ervaringen van anderen leest. Ik ben Martinus Hendrikus van Lies. Sinds jaren begeleid ik mensen met vragen over welzijn, balans en kwaliteit van leven.
De reviews op deze pagina laten zien hoe die begeleiding in de praktijk wordt ervaren. Dat is de huidige stand van zaken: echte ervaringen van echte mensen.
Mijn werkwijze is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, het schrijven van meerdere boeken en samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen.
Die boeken vormen het kennisfundament waarop ik werk: vastgelegd, toetsbaar en transparant.
Alles wat ik doe, is ondergebracht in één samenhangend platform. Wat soms als losse namen wordt gezien, is in werkelijkheid één geheel:
wietoliepuur.nl
educatie, uitleg en persoonlijk contact
onestepcommunity.nl
begeleiding, abonnementsvormen en meer
cannagigant.nl
zorgvuldig geselecteerde, producten
Ik werk niet met standaardadviezen. Ik luister, denk mee en begeleid persoonlijk, met rust en aandacht voor de mens achter de vraag. Vertrouwen, zorgvuldigheid en duidelijkheid staan daarbij centraal.
Deze reviewpagina is bedoeld om een eerlijk beeld te geven van mijn werkwijze, gebaseerd op ervaringen van anderen, niet op beloftes van mijzelf.
Persoonlijk contact
WhatsApp: 085 788 60 50
Digitale visitekaart Martinus: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a
Reviews
Ervaringen van echte mensen via Kiyoh:
Met vriendelijke groet,
marktplein 9