Ik heb het Team van WOP een appje gestuurd met de vraag wat ze mij zouden aanraden, super snel en duidelijk beantwoord door het team en een bestelling gedaan. Top ingepakt en snel afgeleverd. Het team staat voor je klaar om je te helpen met je vragen en extra informatie te geven waar nodig, ik ga voorlopig weer lekker slapen en goed ontspannen door de producten van deze lieve mensen
Beste S Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo snel en duidelijk geholpen bent via WhatsApp en dat je bestelling netjes en snel is geleverd. Goed om te lezen dat de producten je helpen om weer beter te slapen en meer ontspanning te vinden. Waardevol dat je dit deelt. Groetjes Martinus
Dankzij WOP ben ik al jaren gestopt met alcohol...slaap ik beter en is mijn leven en gezondheid drastisch verbeterd. Hier sta jij voorop ipv winsten. De service is ook uitstekend, stel een pakket wordt niet geleverd dan krijg je het gewoon alsnog een keer opgestuurd. Bedankt WOP voor de fijne ervaring.
Beste Tom Dank voor je indrukwekkende review. Fijn om te horen dat je leven en gezondheid zo sterk zijn verbeterd en dat je al jaren profijt hebt van onze producten en service. We vinden het belangrijk om mensen écht te helpen, en het betekent veel dat je dat zo duidelijk terugziet. Dank dat je dit wilde delen. Groetjes Martinus
Zelf een paddo kit besteld om eens wat te leren en ervaren zeer tevreden over de hulp die ik hierbij ontvangen heb van het team Weer een ervaring rijker en veel geleerd Ik raad de site maar vooral de hulp van het team echt aan
Beste Wesley Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zoveel hebt geleerd en tevreden bent over de hulp die je van het team hebt gekregen. Mooi dat deze ervaring je weer een stap verder heeft gebracht. Dank dat je dit wilt delen en de site én het team aanbeveelt. Groetjes Martinus
Dit is een van de beste ervaringen Die ik al gehad heb Altijd zeer behulpzaam via whatsapp Maakt niet uit welke vragen je hebt ze helpen je verder En ook het product dat je besteld is altijd zeker het geld waard !!!! Ik had deze keer de RSO dabs besteld met Mycrene terpenes Ik was zeer verrast van de smaak heel smooth de eerste dab was heel lekker het kan wel stevig aankomen Ik voelde ook heel snel het effect ik heb vaak last van pijn aan mijn nek rug benen en mijn eetlust is ook niet altijd goed Dit product helpt me enorm met slaap mentale rust en fysieke klachten ik heb nu al terug paar nachten goed en vast geslapen het doet me enorm goed Er zaten ook heel leuke cadeautjes bij die me uiteindelijk ook nog kunnen helpen dus je krijgt zeker en vast waar je voor betaald De mensen zijn altijd zeer vriendelijk!!! Zeer behulpzaam en altijd zeer snelle service Zeker een aanrader!!!!!
Beste Niel, Dank voor je indrukwekkende en uitgebreide review. Mooi om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt en dat je via WhatsApp altijd snel en duidelijk geholpen wordt. Fijn dat de dabs je zo goed bevallen en dat je er zowel mentaal als fysiek veel steun aan hebt. Ook waardevol dat je deelt hoe het je slaap en rust verbetert. Dank dat je dit allemaal zo helder hebt opgeschreven. Groetjes Martinus
Ik heb eigenlijk alleen maar positieve dingen over deze non profit stichting te vertellen.ik kan niks zeggen dat ik ooit iets van ondermaatse kwaliteit van .puur olie en pasta extracten ontvangen altijd zeer zuiver en professionele producten..en als je denkt 2 voor de prijs van 1 koopt je gewoon producten ooit apparte soort uniek acties hebben wat ze nog als verassing er bij doen .ik geeft toe het ziet er duur uit mensen.als je twijfelt dan geef deze man wel een kans voor je denkt dat het duur en onzin . Nou garanderen kan dat jou. Pakket altijd meer waarde heeft als die besteling.plaats vet hard gemats word als je dat pakketje echt op zit als een kado van de kerstman..wat een extra verrassing je aan kan aantreffen.liever niet wil wat de kosten zijn .. kleinigheidje dat toch wel erbij geeft en meer dan de moeite Waard.de olie puur wop /rso .. gewoon een wonder middel wordt genoemd als ze het eenmaal toch proberen vrijwel dezelfde dag al effect heeft .op wonden en pijnklachten of stress verlichtend kan werken en je pammetjes van de dokter niet eens nodig meer hebt geen enkele symptomen hebt op lange termijn prima product is ..en big farma gewoon op winst uit zijn ..deze man meer weg als die verdient en gewoon een goed en eerlijke adviezen geeft..en ook zegt dat cannabis en alcohol niet samen werken en adviseert zijn producten niet te gebruiken met een alcoholverslaving ...zeer correct is en hij lijkt duur .maar mats mensen zo danig dat je nooit een slechte deal maakt .gewoon niet naar maar wop/rso producten...9 op de 10 personen dezelfde dag nog verschil in pijn of jeuk huid klachten verlichten voelen na een zalfje er op te smeren.. . meteen al merkt dat je huid tot rust komt en herstel bevordelijk werking heeft .en blij ben dat we deze stichting mogen hebben in Nederland..dat het echt een.hoop radeloze mensen toch nog een alternatief medicijnen hebben en ook ten aller tijde blijven open staan en .eenigste echte medicijn tegen ****** is zonden negatieve gevolgen
Beste Dank voor je enorm uitgebreide en eerlijke review. Het betekent veel om te lezen dat je al zo lang zulke goede ervaringen hebt en dat je de kwaliteit, zuiverheid en zorg rondom de producten zo sterk waardeert. Fijn dat je ook benoemt dat je pakketjes altijd meer waarde bevatten dan verwacht en dat de kleine extra’s voor jou echt het verschil maken. Ook je woorden over de eerlijkheid van de stichting, de adviezen en de manier waarop we met mensen omgaan, worden zeer gewaardeerd. Dat je dit zo open deelt, helpt anderen enorm bij het maken van een keuze. Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden. Groetjes Martinus
Wond genezing kent verschillende gelaagdheden, verschillende invalshoeken. Volgt het ritme van de Natuur Gedreven door een onzichtbare Kracht Een Harmonieus Samenspel Waar alles Is en Alles mag Zijn Genezing vraagt om Wezenlijke Aandacht Van het Zelf ... Want je bent meer dan alleen een lichaam ... Kijk voor meer informatie op de website van www.wietoliepuur.nl van Martinus van Lies. Een man die belichaamd en uitdraagt waar Hij voor staat. Calling from Nature ★☆★ Bless my eyes with Insight Bless my mind with Wisdom Bless my vision with Inspiration Bless my words with Compassion Bless my hearth with Love ★♥︎★ Namasté ★♥︎★
Beste Dank voor je prachtige, poëtische review. Je woorden lezen als een ode aan natuur, aandacht en heling, en het is bijzonder om te zien hoe je dit verbindt aan jouw ervaring met ons werk. Het betekent veel dat je dit zo deelt en dat je onze inzet op deze manier waardeert. Dank voor je vertrouwen en je mooie boodschap. Groetjes Martinus
Heel veel steun ontvangen met mijn keuzes. Altijd goed advies gekregen uit reviews en eigen ervaringen. Als je ergens over twijfelt kan je altijd vragen om een proefpakket!
Beste Emiel Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zoveel steun hebt ervaren en dat de adviezen en ervaringen je goed hebben geholpen. Mooi dat je aangeeft dat twijfelaars altijd om een proefpakket kunnen vragen – dat helpt anderen enorm bij het maken van een keuze. Groetjes Martinus
Great product. I have problems sleeping and they made a special cbd mix for me it's worked every time
Dear David Thank you for your great review. Wonderful to hear that the custom CBD mix has helped you sleep better every time. We really appreciate you sharing your experience. Kind regards Martinus
Ik volg wop al jaren, heb er verschillende producten geprobeerd. Helaas was ik door omstandigheden weer terug op 3 mg Xanax p dag Was hier helemaal klaar mee. Rigoureus gestopt, je kan beter afbouwen. Dus alle ontwenningsverschijnselen, zweten hartkloppingen, hoofdpijn, spierpijn, gejaagd pfffff. Wat was ik blij met mn bestelling van wop de thc olie , ik voelde na 3 druppels een heerlijke rust over me heen komen. Ik ga ervan uit dat de olie mij de resterende tijd ondersteund met de ontwenningsverschijnselen. Tevens kreeg ik "eigenlijk gratis" een e pijp en een proeverij kado .Wat ik ontzettend waardeer! Dit kan alleen bij wietoliepuur! Wow dat was een feestje om uit te pakken!!! Wat een ervaring die pijp en alles wat er in kan. Er zitten zeker probeersels bij die ik zou bestellen. Team wietoliepuur hartstikke bedankt voor alles , jullie zijn top en de info op de kanalen daar wordt je e alleen maar wijzer van ◉‿◉ Vriendelijke groet.....
Beste Julia Dank voor je open en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je ons al jaren volgt en dat de producten je juist op moeilijke momenten steun hebben gegeven. Mooi dat je zo duidelijk beschrijft wat je hebt ervaren en hoe snel je rust voelde – dat helpt anderen enorm om een goed beeld te krijgen. Ook waardevol dat je de extra’s en het proeverijpakket zo hebt gewaardeerd. We doen dat graag om mensen kennis te laten maken met verschillende opties. Dank dat je dit wilde delen en voor je vriendelijke woorden richting het hele team. Groetjes Martinus
Zeer goede producten en professionele informatie en begeleiding om er achter te Komen wat voor jou werkte een stichting die er echt voor je is
Beste Jeff Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de producten en de professionele begeleiding zo waardeert, en dat je merkt dat de stichting er écht voor je is. Waardevol dat je dit deelt — het helpt anderen enorm. Groetjes Martinus
Mijn e vape pakket was verrassent groot ingepakt. Ik had een brievenbus pakket verwacht. Maar nee hoor. 1 groot pakket aan de deur geleverd. Met in zittende een e pijpje en verrasend. Een e pijp proeverij. Volledig aan mijn gebruik aan gepast natuurlijjk. Zoals ik het graag heb. De e pijp was opgeladen bij levering met oplader bij. Het was wat zoeken om het op te zetten. Maar na het lezen van iemand anders review. Wist ik .., 5 keer op het knopje duwen om het aan te zetten. Het gaat vanzelf uit. Je kan verhitten tot 5.9 geloof ik. Ik zit op 2.4 .. Het is heel handig. Goed van hit. Zuinig in gebruik. En gemakkelijk uit te poetsen met pure alcohol en een oorstokje. Ik raad het iedereen aan. Dank je wel wietoliepuur..
Beste Kevin Dank voor je uitgebreide en duidelijke review. Fijn om te horen dat het vape pakket zo verrassend compleet was en precies aansloot op wat je nodig had. Mooi dat je ook uitlegt hoe je het hebt ingesteld en gebruikt — dat helpt andere mensen enorm. Goed om te lezen dat alles netjes geleverd, opgeladen en direct gebruiksklaar was. Dank dat je dit deelt en voor je aanbeveling. Groetjes Martinus
Stichting WietOliePuur is een stichting met zeer gunstige prijzen. Ik koop al jaren mijn Medicijnen bij hun. Als MS patient, heb ik baat bij verschillende Cannabis producten. De Stichting verkoopt rookwaar. Maar ook edibles en extracten. Allemaal voor goede prijzen. Goedkoper dan bij de coffeeshop. Kortom, een aanrader !
Beste Henk Dank voor je duidelijke en fijne review. Mooi om te horen dat je al jaren bij ons bestelt en dat onze producten goed bij je passen. Fijn dat je de prijzen en het brede aanbod waardeert — dat is precies waar we ons best voor doen. Waardevol dat je dit deelt en ons aanbeveelt. Groetjes Martinus
Na jaren trouw nog steeds zeer tevreden enorm veel informatie wat zeer leerzaam is en enorm inspirerend ik raad dan ook iedereen aan om kennis te komen maken met de stichting je zult niet teleurgesteld worden
Beste Wesley Dank voor je prachtige woorden. Fijn om te horen dat je na zoveel jaren nog steeds zo tevreden bent en zoveel waarde haalt uit de informatie en ondersteuning. Mooi dat je aangeeft dat het leerzaam en inspirerend voor je is — dat is precies waar we het voor doen. Dank dat je ons zo sterk aanbeveelt. Groetjes Martinus
Zoals hierboven omschreven kom ik sterren te kort om aan te geven hoe blij, tevreden en dankbaar ik ben. Het team van stichting WietOliePuur heeft kennis en kwaliteit in huis. Heel ethisch en verantwoord, zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Ze zijn buitengewoon zeer vriendelijk, menselijk en professioneel, wat het team compleet maakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen gun om de zuivere producten bij Stichting WietOliePuur te bestellen en uit te proberen. Dan ga je zelf ervaren wat ik bedoel.
Beste Samera Dank voor je prachtige en warme review. Het is bijzonder om te lezen hoe blij en tevreden je bent, en hoeveel waarde je haalt uit de combinatie van kennis, kwaliteit en menselijkheid binnen de stichting. Fijn dat je dit zo uitgebreid beschrijft — dat helpt anderen enorm om te begrijpen wat ze kunnen verwachten. Dank dat je ons zo sterk aanbeveelt. Groetjes Martinus
Mijn man is vanwege ziekte begonnen met het nemen van RSO-olie en de cup die hem zo goed heeft geholpen, gebruikt hij nog steeds! Dankjewel Martinus!
Beste L. Kovacs Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat de olie en de cup zo goed hebben geholpen en dat je man ze nog steeds met vertrouwen gebruikt. Waardevol dat je dit deelt — dankjewel. Groetjes Martinus
Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van een promotieactie bij WoP heb ik de gelegenheid gehad om de E-pijp kosteloos te testen. De ervaring was uiterst positief, met als belangrijkste voordeel het elimineren van verbrande producten, wat resulteert in minimaal verlies van waardevolle stoffen en een vereenvoudigde gebruikservaring. De bediening is intuïtief: door vijf keer op de knop te drukken, een kleine hoeveelheid van het product, zoals Crumble, in de pijp te plaatsen en vervolgens de knop ingedrukt te houden, wordt het product verhit, waarna inhalatie mogelijk is. Herhaal deze handeling voor verder gebruik. Deze methode biedt een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele methoden, waarbij de kans op verbranding, oververhitting van de lippen of het risico op brandwonden door het gebruik van glazen pijpen wordt geminimaliseerd. De E-pijp is een innovatieve oplossing voor het consumeren van diverse extracten, zoals wietolie, shatter, dab enz. Ik beveel het ten zeerste aan om deze methode te proberen, de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid zullen u overtuigen. Mijn dank gaat uit naar de stichting voor hun inspanningen. Met vriendelijke groet, Grimtje
Beste Kurt Dank voor je heldere en uitgebreide review. Mooi om te horen dat de ervaring zo positief was en dat je de E-pijp als veilig, gebruiksvriendelijk en efficiënt ervaart. Je uitleg helpt anderen enorm om te begrijpen hoe het werkt en waarom het zoveel voordelen biedt. Fijn dat je het zo aanbeveelt, en dank voor je vriendelijke woorden richting de stichting. Groetjes Martinus
Ik heb weer een geweldige ervaring met de stichting. Ik had een bestelling geplaatst dat ook een gratis artikel bevatten. Daarbij kreeg ik de vraag van de klantenservice of ik mijn bestelling zou willen vergroten en dat ik dan daarvoor een proeverij pakket zou ontvangen ter waarde van €150,-. Nu was het voor mij helaas niet mogelijk om mijn bestelling te vergroten, en bedankte hun voor het aanbod. Tot mijn verbazing bevatten mijn bestelling toch het proeverijpakket!! Alweer het zoveelste geluk die ik heb ontvangen van de geweldige mensen van stichting wietoliepuur! Heel erg bedankt beste mensen!
Beste Nicolay Dank voor je prachtige review. Fijn om te horen dat je opnieuw zo’n goede ervaring hebt gehad en dat het proeverijpakket als extra verrassing toch is meegestuurd. We doen dat graag wanneer het kan, en het is mooi dat je dit zo waardeert. Dank voor je vertrouwen en je warme woorden richting het hele team. Groetjes Martinus
Elk produkt is precies wat je verwacht en ik kan de dab aanbevelen en de microdosering en de lolly's.Een echte aanrader
Beste Liliane Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat elk product precies voldoet aan wat je ervan verwacht en dat je zowel de dabs, microdosering als de lolly’s zo waardeert. Mooi dat je het zo aanbeveelt — dank dat je dit wilt delen. Groetjes Martinus
Heel aangenaam contact, vlotte levering, prima producten. Ik ben goed geïnformeerd geweest bij vragen. Als chronisch pijnpatiënt is het soms een moeilijke en prijzige zoektocht naar geschikte producten. Hier ben ik goed geholpen en scoor ik regelmatig een serieuze korting of shoptegoed. Dankjewel!
Beste Sofie Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat het contact prettig was, de levering vlot verliep en de producten goed bij je passen. Zeker bij chronische pijn maakt duidelijke informatie en goede begeleiding een groot verschil, en het is waardevol dat je aangeeft dat je dat hier hebt gevonden. Mooi ook dat je regelmatig kunt profiteren van korting en shoptegoed. Dank dat je dit deelt. Groetjes Martinus
Ik kan iedereen Stichting WOP oprecht 100% aanbevelen. Niet alleen vanwege de verscheidenheid aan producten en acties maar ook de zeer vriendelijke en snelle hulp die geboden wordt door het team. Stichting WOP biedt geweldige en natuurlijke producten die wij dagelijks gebruiken. Niks dan lof voor Martinus, zijn team en de visie die ze uitdragen. Ga zo door!
Beste Martijn Dank voor je prachtige review. Mooi om te horen dat je de stichting zo warm aanbeveelt en dat je zoveel waarde ziet in zowel de producten als de service. Fijn dat je de hulp van het team, de acties en de variatie in het aanbod zo positief ervaart. Je woorden betekenen veel — dank daarvoor. Groetjes Martinus
Heb al meerdere malen een bestelling gedaan en iedere keer is het van top kwaliteit! Ook zijn er vaak supergoeie acties met veel voordeel. Als vaste klant word je vaak beloond. Dat je met vragen altijd terecht kunt bij Martinus en vaak snel een antwoord krijgt, voelt erg vertrouwd. Ga zo door.
Beste Jeroen Dank voor je fijne review. Mooi om te horen dat je al meerdere keren hebt besteld en dat de kwaliteit telkens weer voldoet aan je verwachtingen. Fijn dat je de acties en voordelen waardeert en dat je je als vaste klant echt beloond voelt. Dat je met vragen altijd terecht kunt en snel antwoord krijgt, is precies wat we belangrijk vinden. Dank dat je dit deelt. Groetjes Martinus
Super stichting met een fijne service , geweldige producten en een groot assortiment Ik ben heel blij dat ik dit gevonden heb en dit bestaat en kan in Nederland, bedankt
Beste Eddie Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de producten en het grote assortiment. Mooi dat je blij bent dat je ons hebt gevonden — dat waarderen we enorm. Dank dat je dit wilt delen. Groetjes Martinus
Altijd top kwaliteit, goede service en advies. Staan altijd Open voor nieuwe ideeën. Leuke acties voor iedereen. Ik mis alleen nog steeds de zoekfunctie op de website zodat je niet steeds alles moet doorzoeken waar het artikel staat als je weet wat je kopen wil.
Beste Annet Dank voor je heldere en fijne review. Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, service, adviezen en acties. En dank voor je eerlijke opmerking over de zoekfunctie — dat nemen we zeker mee, want het moet voor iedereen makkelijk en overzichtelijk zijn om te vinden wat je zoekt. Dank dat je dit deelt. Groetjes Martinus
Echt een stichting waar de klant koning is. Vragen worden altijd keurig en duidelijk beantwoord. Problemen en /of noodgevallen worden meteen aangepakt. Zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo worden superieure producten beschikbaar voor iedereen.
Wat een waanzinnig mooie review, Els – enorm bedankt voor je woorden! 💛 Wij geloven erin dat echte aandacht, persoonlijke service en eerlijke producten het verschil maken. Jouw ervaring laat zien dat het mogelijk is: hoogwaardige, natuurlijke oplossingen bereikbaar maken voor iedereen – precies zoals het hoort. We zijn er trots op dat je ons werk zo waardeert, en dat je voelt hoe betrokken ons hele team is – ook als er haast of een noodsituatie is. Daar staan we voor. Altijd. Voor iedereen die meeleest: 👉 Je bent bij ons geen klantnummer. Je bent een uniek mens met een verhaal – en wij denken met je mee. Samen met Martinus, Jordi, Lucius en het hele team bouwen we aan een gezondere wereld, van onderop. Dank je wel Els voor je vertrouwen. En voor iedereen die twijfelt: Dit is jouw uitnodiging om ook onderdeel te worden van onze Community. 🌿 Met dankbare groet, Het hele team van Stichting WietOliePuur en Martinus H. van Lies
Mijn ervaring met WOP is ongelofelijk, eigenlijk niet in woorden onder te brengen hoe geweldig deze producten werken en hoe ongelofelijk goed je wordt geholpen, romend die echt luistert en er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht er een probleem zijn komen ze altijd met een super oplossing. Dat is mijn ervaring Met vriendelijke groet, I.Kelders
Wauw Ilko – wat een ongelofelijk mooie woorden… We lezen jouw ervaring met kippenvel en een glimlach. 🙏 Het is precies waarvoor we dit doen: echte hulp, oprechte aandacht én producten die een verschil maken. Wat jij beschrijft – gehoord worden, serieus genomen worden, samen zoeken naar oplossingen – dát is voor ons geen extra service, dat is de standaard. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons én met anderen te delen. Jouw woorden geven hoop, moed en bevestigen wat wij elke dag opnieuw proberen waar te maken. Voor iedereen die meeleest: 👉 WOP staat voor mensen. Voor eerlijkheid. Voor gezondheid. Voor échte verandering. En voor jou. Durf je stap te zetten. Wij zijn er. 🌿 Met waardering en dank, Martinus H. van Lies en het hele WOP-team
Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies