Ik heb deels mijn leven terug gewonnen.
Hallo luitjes. Ik ben Janneke, ik heb een neurologische stoornis, vermoeidheidssyndroom, voor de tweede keer een hersentumor, enz, enz, enz..... Ik kon door de helse pijn in mijn hele lijf maar vooral in de werfel en torso haast niet meer goed staan, zitten, lopen en laat staan plat liggen, mijn adem stokte dan van de pijn en ik daardoor nog maar 2 tot hooguit 4 uurtjes per nacht sliep, ik was gesloopt. Ik stond al op het punt dat ik niet meer verder wou leven en ik een euthanasie verklaring helemaal klaar had liggen, ook was onze huisarts ervoor ingelicht. 3 a 3,1/2 jaar geleden kwam ik voor het eerst in de winkel van martinus, ik wist niet wat ik er van verwachten moest en ik was best wel nerveus. Na het gesprek en uitleg van martinus (leuke gast trouwens) met wat ze doen bij Cannazon en wat het voor mij zou kunnen betekenen heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en heb een testavond gedaan dat best wel heftig viel en ik heel bang was om steeds te vallen en met aanraden van martinus heb ik de volgende avond nog een testavond gedaan met wat minder druppels en dat ging redelijk goed. Jeetje, best spannend allemaal? Maar natuurlijk was mijn nieuwsgierigheid wel gewekt, wat kan deze producten allemaal nog meer voor mij doen. Na de testavonden hebben mijn man, martinus en uiteraard ikzelf overlegd en besloten dat ik een 6 maanden kuur ga nemen. MOTTO, baad het niet dan schaad het ook niet. Toch? Nadat ik klaar was met de 6 maanden kuur wist ik niet meer wat ik voelde, ik heb gehuild en gelachen van blijdschap en ik was ook heel boos maar vooral op de medische wereld. Ik werd volgepropt met hele zware maar ook zeer gevaarlijke pijnmedicatie om de pijn te onderdrukken. Maar ik kan nu bed gaan liggen zonder al die helse pijnen, ik slaap klokje rond? Wauw, Ja echt ik slaap nu echt klokje rond. Ik heb nu veel meer rust in mijn lijf, ik ben nog wel steeds erg moe en ik heb nog steeds veel pijn maar ik heb mijn leven weer deels terug gewonnen.
Beveelt aan
12 April 2026
Janneke Dijkstra bergsma
ALMELO
Reactie van Stichting WietOliePuur
❤️ Hoi Janneke,
Dank je wel dat je dit zo open en eerlijk deelt.
Wat je beschrijft is heftig en tegelijkertijd heel bijzonder om te lezen. De situatie waar je uit kwam, de keuzes waar je voor stond en waar je nu staat, dat maakt indruk.
Mooi om te zien dat je weer rust hebt gevonden in je lichaam en dat slapen weer mogelijk is. Dat zijn basisdingen die alles veranderen. Dat je aangeeft dat je je leven deels hebt teruggewonnen, zegt eigenlijk al genoeg.
Ook goed dat je benoemt dat het een proces is geweest, met zoeken, afstemmen en rustig opbouwen. Dat is precies hoe we werken.
Dank je voor je vertrouwen in ons en dat je jouw verhaal deelt. Dit helpt ook anderen om een beter beeld te krijgen.
Groetjes,
Martinus Hendrikus van Lies