Mensgerichte stichting met veel deskundigheid en inspirerend effect..

Sinds ik via internet een flesje CBD olie bij de stichting heb besteld gingen alle ballen rollen. Inmiddels heb ik flink wat geëxperimenteerd met diverse manieren van product opname en ik bruis bij elke ervaring van de vragen die dan vervolgens allemaal keurig worden beantwoord in een spraakbericht van Martinus of een andere lieve medewerker. Ik kan iedereen aanraden om eerst de natuurlijke oplossing voor de bron van een eventueel ongemak te onderzoeken voordat je reguliere medicatie aanvraagt bij de arts. Of het je laat aansmeren. Jij maakt de keuzes. Het werkt wonderbaarlijk! Probeer ook eens de fantastische rauwe wietvezelcapsules. Mijn persoonlijke favoriet. Alle voordelen, nooit een psychische interactie. Wondje? Insmeren met wietolie. Droge (gezichts)huid? Wiet massageolie werkt perfect. Ook bij spierpijn trouwens. Och, en die kruidenthee... Ik denk dat ik mijn punt voldoende heb gemaakt. Stichting WoP: bedankt en tot snel!

Top kwaliteit producten en Top service

Zeer tevreden met mijn ervaringen met de stichting. Producten van top kwaliteit, goede uitleg en ondersteuning bij het gebruik van de producten en zeer prettig en persoonlijke contact met de klantenservice.

uitstekend

goede voorlichting ,goede producten en snelle goede levering.

Beste cannabisproducten!

Voor iedereen die een organische en holistische levensstijl nastreeft of gewoon eerlijke natuurlijke producten wil! Van medicinale cannabisolie en cannabispasta, tot spacecake, cannabislippenbalsem, cannabiscreme en zelfs ondersteuning en persoonlijk op maat gemaakt advies. Geef cannabis een kans en laat WietOliePuurnl je erbij helpen, je leven zal er totaal anders uitzien! Een tevreden Belgische donateur, F.B.

Wietoliepuur, uitstekende stichting met bijzonder professioneel beleid

Alles wat ze maken en promoten is bijzonder strak opgezet. Ze komen al hun afspraken na en ze zijn bijzonder vriendelijk tegen hun donateurs Alle lof voor deze mensen!

helpt bij bij door neuropathie en fibromyalgie

Goede ervaring qua pijnbestrijding en als hulp om te slapen bij chronische pijnklachten door neuropathie en fibromyalgie

Zoals altijd top!!

Ben altijd zeer tevreden goede service Kwaliteits ollie.

Het pakket met concentraat was beschadigd

Jammer dat het concetraat uitgelopen was

Uitmuntend

Zeer goede stichting waarbij hulp, advies en steun bovenaan staan

Heel snelle persoonlijke respons en duidelijke uitleg over wat je kan helpen.

Zeer snelle persoonlijke respons voor de behandeling in goed banen te leiden. Met dank hier voor.

Goede producten, goede kortingen en goede service!

Wat kan ik hier aan toevoegen; zeer uitgebreid assortiment, vriendelijke en behulpzame medewerkers, leuke acties en dus leuk voor je portemonnee ;-)

Excellent service

-100% personal respons after many questions -100% willing to help, even if it is not cost effective

Top producten

Ik ben tevreden, goede producten en hoge kwaliteit. Werkt wel.

Snelle levering Duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn gestelde vragen Heel blij met mijn wietolie en ga hier zeker blijven bestellen.

super word geholpen als een vriend en als KLANT topers

een super met al je vragen kun je er terecht en je word geweldig geholpen dank voor alles fred

Goede producten, goede adviezen, altijd bereikbaar voor vragen...Tja...houden zo zou ik zeggen! Heel blij met jullie...

Kracht uit de natuur

Heb zeer goede ervaringen met de producten. Pijnverlichting, betere en diepere slaap maken dat ik beter in balans kan blijven ivm chronische gewrichtspijnen

Met zorvuldige uitleg en snelle levering!

Goede begeleiding om tot het juiste middel en sterkte te komen. Dank daarvoor

Aandacht voor de klant

Een handgeschreven bedankje bij de bestelling. Geweldig! Een mooie testset gekocht en gekregen.

Erg Tevreden

Prima service en goede spullen.

De klantendienst en medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam Het producten die worden aangeboden zijn van goeie prijs/kwaliteit top site top personeel Ik blijf voor eeuwig donateur! Omwille van de wet hier in belgie zou ik anders ook meegedaan hebben met het kweek traject helaas is dit verboden

Zeer goede producten en mensen die weten waar ze het over hebben en altijd klaar staan om vragen te beantwoorden

een geweldig product ter ondersteuning bij kanker.

Na de diagnose longkanker uitgezaaid in de lymfen ben ik direct CBD en THC gaan gebruiken. Tijdens de chemo en 30 bestralingen heb ik de maximale hoeveelheid druppels gebruikt. Ik ben ontzettend goed door dit traject heengekomen. Weinig bijwerkingen en helemaal geen gewichtverlies. Het resutaat. Alle uitzaaiingen weg en de twee tumoren gehalveerd. Nu verder op immuntherapie. In het begin daarmee ben ik gestopt met de THC en CBD. Na 2 weken ging het steeds slechter en begon ik echt ziek te worden. De immuun begon mijn schildklier aan te vallen en ik viel 6 kilo af in een week. Per direct weer begonnen met per dag 10 druppels CBD en THC. Op dit moment voel ik me super goed en begin weer aan te komen. Ik ben van mening dat deze producten een zeer belangrijke ondersteuning zijn in dit gehele traject. MVG Lianne Kooij.

Heel goede informatie, komt heel gedegen over

Ik kreeg het pakket heel goed verpakt aangeboden met gratis nog een probeerflesje. Ook goed/fijn om te kunnen proberen. Bij alles zat een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ook het gratis account was erg welkom. Ik ga hier zeker verder mee en omdat ik CBD olie gebruik voor PDS en andere klachten ben ik blij met zo'n goed en ter zake kundig adres. Het overtuigt mij dat ik hier verder kan uitproberen wat het beste werkt. Dat CBD voor mij werkt wist ik al maar door deze Stichting kan ik het beter personaliseren.

Erg goed

Goede informatie over hoe de CBD olie te gebruiken En het werkt prima ben er ook erg blij mee

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies