Gewoon goed geholpen .
Dag Leon, Kort maar krachtig zijn we blij te horen dat je ons een 10 hebt gegeven voor onze producten en diensten. We willen je vertellen dat je via ons service nummer 0613591490 altijd advies mag vragen over je gezondheid in combinatie met onze producten. En anderzijds mag je ons altijd laten weten waar wij ons in kunnen verbeteren! Groene Groet, stichting WietOliePuur
beste cbd 20% die ik tot nu toe gebruikt heb voel me er geweldig bij ,thanx mannen en vrouwen die dit mogelijk maken
Dag Frederika, heel graag gedaan dat ons team en onze producten kunnen bijdragen aan je gemoed en het compliment over de CBD olie nemen we dan ook zeer van harte! Mocht je tips en adviezen willen delen, stuur ons dan gerust een berichtje! Juist door zo open en transparant met elkaar te communiceren kunnen wij onszelf blijven verbeteren ten opzichte van onze donateurs! Groene Groet, stichting WietOliePuur
Ik heb heel veel baat bij de olie. S morgens en s avonds wat druppels en heb veel minder pijn.
Dag Desiree, bedankt dat je de tijd hebt genomen je ervaring te delen, we zijn blij dat we je al voor zo'n lange periode hierbij kunnen helpen. Hopelijk gaat het nog steeds goed met je en als we je nog ergens bij kunnen helpen of iemand in je naaste omgeving dan mag/mogen jullie altijd een beroep op ons doen! Groene Groet, stichting WietOliePuur
Dag Ralph, hartelijk dank voor deze complimenten! Laat je het ons weten als we nog iets voor je kunnen betekenen? Je bent namelijk van harte welkom bij de stichting! Groene Groet, stichting WietOliePuur
de bestellingen voldoen aan de verwachting en worden op tijd bezorgd
Dag A.D. Visser, heel fijn te horen dat ten eerste de bestellingen op tijd worden geleverd, want de afgelopen periode is het soms lastig geweest om dit te bereiken (o.a. corona en dergelijke). Positieve ervaringen daar doen we het voor, maar als je een advies voor ons hebt waarmee we juist onze producten en diensten kunnen verbeteren dan nemen we deze van harte aan. We hopen dat het goed met je gaat, en als we iets kunnen doen, stuur gerust een berichtje naar ons WhatsApp service nummer 0613591490. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Had ik eerder moeten doen.
Dag David, we zijn blij dat je ons hebt gevonden en we stellen je donateurschap ook zeer op prijs! Je mag altijd een beroep op ons doen, we helpen jou/je omgeving met veel aandacht en zorgzaamheid! Groene Groet, stichting WietOliePuur
De mensen hier doen erg veel moeite om mijn probleem te doorgronden en met een op mij persoonlijk afgestemde oplossing te komen.Dit alles binnen financiële grenzen. Waar vindt je dit nog zo snel? Ga zo door. Iedereen bedankt
Dag Frans, wat een prachtig compliment dat je ons gegeven hebt en het klopt inderdaad dat we altijd zo goed mogelijk mee willen denken en handelen naar de wensen per donateur. We hopen ook echt dat we dit altijd kunnen blijven doen, want we weten dat ziekte hele nare gevolgen met zich mee kan brengen. Dus daarom stellen we het ook echt op prijs dat onze donateurs hun persoonlijke situatie aan ons durven te vertellen. Laat het ons weten Frans, als we je nog ergens bij kunnen helpen. Of uiteraard iemand uit je naaste omgeving. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Gezien mijn langdurige pijnklachten het advies gekregen eens wietolie te gaan proberen. Natuurlijk heb je dan meteen veel vragen. Wietoliepuur geeft een open en duidelijk advies en reageerde direct op mijn berichtje. Voor een laag bedrag per jaar donateur worden en altijd raad en daad voor handen.
Dag Wilma, bedankt voor je openhartigheid en dat er veel vragen zijn dat valt zeker te begrijpen. Toen we enkele jaren geleden begonnen, hadden wij dat namelijk zelf ook. Dus als er vragen zijn, dan proberen we die zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar anderzijds zijn tips en adviezen van jou kant ook van harte welkom. Door elkaar te begrijpen kunnen we de donateurs zo goed mogelijk helpen! We hopen dat je klachten inmiddels zijn verholpen, mocht het niet zo zijn of je wilt nog advies hebben? Neem gerust contact op. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Prima site overzichtelijk duidelijk. Goede voorlichting duidelijke uitleg films.
Dag Patrick, Fijn te horen dat je je makkelijk hebt kunnen wegwijzen aan de hand van ons beeldmateriaal. We zijn de website altijd aan het optimaliseren, dus we weten dat we nu op de goede weg zitten! Als je graag advies wilt ontvangen, neem dan gerust contact op via het whatsapp service nummer 0613591490. We staan 7 dagen per week voor je klaar! Groene Groet, stichting WietOliePuur
Product is prima Verzending? Te wisselend.
Dag Willem, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons van advies te voorzien over onze verzendingen. Het klopt inderdaad dat we enkele weken geleden vertragingen hadden met een bepaald gedeelte van ons assortiment. Sommige producten worden op maat gemaakt en dan kan de levertijd oplopen. We proberen dat uiteraard te voorkomen en we hebben een periode van nieuwe vrijwilligers moeten inwerken, waardoor het inpakken vertraging opliep. Desalniettemin zijn we blij met je openhartigheid en zijn inmiddels onze levertijden weer versnelt! Groene Groet, stichting WietOliePuur
Sinds ik de stichting vond is mijn levenskwaliteit verbeterd ook door de vlotte service en de hartelijke mensen die vooral willen helpen .
Dag lieve Liliane, al zo'n lange periode ben je donateur van de stichting en we kennen elkaar dan ook door en door. Altijd stellen we je adviezen en tips op prijs, omdat we weten dat je dit ten behoeve van de donateurs doet om het prachtige product te optimaliseren! Weet dat je altijd een beroep op ons mag doen en we stellen het ook zeer op prijs dat je altijd een kritische blik werpt op onze werkzaamheden. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Het bestelde artikel was netjes verpakt in een envelop met erop handgeschreven bedankje. Binnenin de envelop heb ik ook nog een gratis sample en wat info aangetroffen waar ik heel blij mee ben. In eerste instantie was het even onduidelijk waar mijn bestelling gebleven was. De zending bleek bij de buren afgeleverd te zijn zonder dat de info erover naar mij was gecommuniceerd. Toen Martinus daar op de hoogte was gebracht was hij zeer behulpzaam en had zelfs aangeboden om mijn bestelling gratis na te sturen. Gelukkig bleek dat niet nodig. Het zou de misverstanden kunnen voorkomen om in de toekomst via traceerbare post te verzenden. Hartelijk dank voor de levering en voor de klantvriendelijkheid die je toonde toen ik even ongerust contact met je opnam. Groetjes..!
Dag Simon, Fijn dat we er samen uit zijn gekomen en we hopen ook dat het op dit moment goed met je gaat. Laat het ons weten als we nog iets voor jou of je omgeving kunnen betekenen. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Originele beoordeling
Ruim een week gewacht , emails verstuurd , whatsapp en gebeld , sms verzonden. Geen reactie mogen ontvangen , 62,- euro betaald en het bestelde artikel nooit mogen ontvangen. Erg amateuristisch en klant onvriendelijk. Ik wacht het nog een paar dagen af voordat ik mijn rechtsbijstand inschakel.
Beste Simon, wat zonde dat je gelijk een recensie plaatst en niet ons even een berichtje stuurt. Bij ons pakken we dit soort dingen gelijk op want er niets erger dan wachten en onzekerheid. Onze donateurs helpen staat voorop en zeker bij een vermiste bestelling, ook horen we dit soort dingen graag zodat we mee kunnen kijken waar het fout is gegaat en wat we kunnen doen om het op te lossen. Bij ons staat in het systeem staat dat het pakketje die u 30-03-21 heeft besteld de 2e April 2021 is afgeleverd door het postorder bedrijf. hiervan hebben we u vandaag een foto via whatsapp toegestuurd. Zoals u tussen de recensie kunt lezen gaat er wel eens wat fout maar dat lossen we ook altijd op. Waar mensen werken worden helaas wel eens foutjes gemaakt. We wisten niet beter dan dat uw pakketje was geleverd tot we uw recensie zagen. We willen het graag voor en met u oplossen, zoals we dat altijd doen als er iets misgaat. Helaas ligt deze niet aan ons maar aan het postorder bedrijf of aan u omdat er staat geleverd en bij post.nl zitten ze er ook wel eens naast. Misschien handig om even bij de buren te checken of om het postorder bedrijf even te bellen om te vragen waar uw pakketje is gebleven, mocht u dat niet willen doen willen wij dat graag voor u oppakken. Uw rechtsbijstand inschakelen is niet nodig we zijn er niet op uit om u te benadelen, sterker nog we geven liever een bestelling gratis weg aan onze donateurs dan dat we iemand zouden benadelen. 1 hebben we dat zeker niet nodig gezien het vermogen van de stichting en ten tweede, klanten benadelen gaat juist tegen alles in gaat wat we willen uitstralen en waar we ons dagelijks al jaren voor inzetten. Als u vragen heeft en/of tips neem dan gewoon even contact met ons op en benadeel ons niet met een halve recensie of incorrecte recensie. We zien in het systeem bij ons dat uw pakketje is afgeleverd. mocht het postorderbedrijf het toch mis hebben zijn we zeker bereid u te compenseren en dat om als nog u een goede ervaring mee te geven en vooral om u onze producten te laten testen om te zien of ze voor u ook zo goed werken zoals het voor vele duizenden donateurs werkt. Hopelijk is dit een geruststellende reactie en hopen we snel uw berichtje tegemoet te zien via ons whatsapp servicenummer 0613591490 of via email [email protected] met vriendelijke groet, Martinus van Lies voorzitter/oprichter CannaMedSocialClub stichting WietOliePuur
Ik had zware medicatie voor mijn hoofdpijn en slaap probleem. Na een test flesje, merkte ik meteen duidelijk verschil.
Fijn om te lezen dat het werkt! Kijk op ons YouTube kanaal waar u meer dan 100 video's kunt vinden over hoe u dit soort producten nog effectiever kunt gebruiken. Als er vragen zijn of er zijn meer tips nodig, neem dan even contact op met ons WhatsApp service nummer 0613591490 of stuur een email naar [email protected]
Advies op maat, een aanbod van superieure kwaliteit en een feilloze dienstverlening!
Wat een fijne recensie! Altijd goed om te lezen dat de service en de producten goed aanvoelen. We doen ons uiterste best om alle duizenden donateurs te helpen bij het vinden van het juiste product.
Zonder de WietOlie zou ik aan de medicijnen zitten , Best veel geslikt in het verleden met alle bijwerkingen van dien. Nu gebruik ik wietolie puur en geen medicijnen meer voel me er erg goed bij. Snelle bezorging en alles keurig geregeld
Dag Annemiek, we zijn trots op je bij de stichting dat je van je medicatie bent! We hopen dat het inmiddels goed met je gaat en als we daar iets in kunnen betekenen, dan mag je altijd een beroep op ons doen. De laatste maanden hebben we bij de stichting ons veel verdiept in voeding en gezondheid (holistische levensstijl). Deze kennis delen we graag met je, groene Groet Stichting WietOliePuur
Zeer vriendelijk personeel, duidelijke website, goede service, en uitstekende informatie!
Dag Gertie, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Weet dat je altijd een beroep op ons mag doen, want gaandeweg onze werkzaamheden doen we weer nieuwe ervaringen op. We hopen dat het goed met je gaat en laat het ons weten als er mensen in je omgeving zijn die wij ook kunnen helpen ter bevordering van hun gezondheid. Groene Groet, stichting WietOliePuur
Mijn eerste ervaring met deze stichting is uitzonderlijk posititef. Goede informatie en duidelijke begeleiding zorgen voor een vertrouwd gevoel. Bovendien was ik in de gelukkige omstandigheid om met mijn neus in de boter te vallen bij deze bestelling: 1+1 gratis. Ik geniet - als ervaren wietgebruiker - van de smaak en de zuiverheid van de producten. Een aanrader!
Dag Wim, wat heb je een leuke recensie geschreven, dit waarderen we dan ook ontzettend! We proberen de kwaliteit van onze producten altijd zo puur natuur te houden en een fijnproever als jij die kan dit dus beamen. Heel fijn! Mocht je tips hebben, wil je ons dit dan laten weten? We willen ons altijd verbeteren ten opzichte van onze donateurs! Groene Groet, stichting WietOliePuur
Qua kwaliteit en know-how geen probleem. Het verzenden van je bestelling kan echter, na betaling uiteraard, ruim 2 tot 3 werkdagen duren. Dus bestel op tijd als je via deze weg je medicatie wil krijgen !!!! De eetwaren moet je hier zeker niet bestellen. De koekjes zijn gewoon gekocht uit de supermarkt met een paar druppels olie op de achterkant. De gummi-beertjes zijn geen gummibeertjes maar pinguins met daarop wat olie gesmeerd. Qua communicatie valt er niets op te merken. Deze is boven de standaard zelfs ! ( klein voorbeeld : Bestelling gedaan op zondag 28/03. Op woensdag avond 01/04 is het pakket nog steeds niet in handen van de courierdienst. )
Geven goede uitleg en advies over de producten Denken mee om klachten te verminderen
Je wordt vriendelijk te woord gestaan (of schriftelijk geantwoord) en de service is. Snelle levering en ze denken met je mee.
Tip via via, google, aanmelden en appe. Quality erg goed. Helaas lang wachten op 1e bestelling ( 2 weken ) CBD 10% 20 ml. 2e bestelling idem als 1e incl CBD 5% creme van 40 ml. No crap but just what you need !!! No medicine but pure nature !!!
De stichting staat ALTIJD klaar om te helpen. Steeds word ik vriendelijk te woord gestaan. Kwaliteitsprodukten gelinkt aan een eerlijke prijs! Wat wil men nog meer?
top
Altijd kan je er terecht met al je vragen je wordt super geholpen en nooit is iets teveel gevraagd. Door deze super service ook goed kunnen vinden wat bij me past en goed voor me werkt. Helemaal top dus!
Wij zijn enorm blij met WietOliePuur! Voor mijn man helpt het enorm tegen zijn hernia. En ikzelf ben een voorstander van wiet vanwege medicinale werking en ik houd van tuinieren en ben daarom heel blij dat wij meedoen met het kweektraject! Met vriendelijke groet, Chantal en Stefan
Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies