Professionele en betrouwbare organisatie

Ben enorm geholpen met de w-olie van stichting wiet olie puur Helaas heb ik reuma en gebruik de olie voor pijnbestrijding ipv opiaten.

Altijd geholpen

Ik kwam iets meer dan een jaar geleden met de Stichting in contact. Meteen telefonisch goed geholpen, daarna heel vaak per WhatsApp. Altijd heel snel een antwoord op mijn soms lastige vragen. Ik bestel ongeveer om de twee maanden, voor mezelf (55), kinderen (twintigers), ouders (88 en 89) en tal van vrienden. Beholpen problemen gaan van slaapstoornissen, huidproblemen tot oorsuizen. Niet iedereen heeft er baat bij, maar de meesten wel. Als Belg is het moeilijk om positief te zijn naar onze Nederlandse vrienden, maar aan Martinus en Kimberley en de rest van het team, mijn complimenten. Groetjes Thierry

Geweldige service!

Snel en uitgebreid persoonlijk advies.

Super service

Eerste keer al snel contact en fantastisch geholpen. Levering was supersnel . Verder was de kwaliteit al na 1 keer duidelijk. Helemaal wat ik wilde. Kan niet anders zeggen dan. UITSTEKEND.

uitstekend !

Goede producten voor een super schappelijke prijs !

Jullie hebben een plek in mn hart!!!

Ik gebruik al 28 jaar cannabis, maar sinds ik WietOliePuurnl heb leren kennen is mn leven aanzienlijk veranderd... Naast mn gebruikelijke recreatieve gebruik van cannabis gebruikte ik ook veel morfine, antidepressiva en valium. Sinds ik WOP heb leren kennen ben ik vrij van die rotzooi en gebruik ik zowel de wietolie, pasta, de vapor, de toppen en af en toe muffins voor een ontspannen avond. De afkick was zwaar maar het was het waard!!! Ik raad iedereen aan om het op zijn minst te proberen, men heeft testkits met olieen met verschillende sterktes.. Voor ieder wat wils! Veel geluk, je vindt hier vast wel iets dat je leven draagzamer en/of aangenamer maakt! Much love... Francis van Belgie ;-)

Goed advies, goede producten.

Vanaf het begin meteen al goed advies over mijn medische situatie, zeer veel kennis en fijne begeleiding bij de producten!

Profesioneel

Erg professionele begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van wietolie. Ik gebruik thc wietolie voor het bestrijden van metastase’s in mijn longen en hoofd. Bij de laatste scans bleek ik geen metastase meer te hebben in mijn hoofd, terwijl ik alleen nog maar thc olie gebruik, verder geen behandelingen. Ik ben ervan overtuigd dat wietolie kankercellen kan aanpakken. Met de professionele en adequate begeleiding vanuit wietoliepuur geeft mij dit nog meer vertrouwen in een goede afloop voor mij.

Een goed georganiseerd bedrijf met prima spullen

Prima ervaring,snelle levering.

Werking oke !!!

De werking is afdoende wel wisselend i.v.m. dosering , de levering is wat langzaam soms 3 dagen ?. Al met al ben ik tevreden. Ik kan alleen de laatste bestelling niet volgen ? Wanneer kan ik die verwachten ? Groet W. van Dijk

Fantastisch!

Ik ben erg tevreden over deze stichting: de service is top, men neemt uitgebreid de tijd om je goed voor te lichten. En de producten zijn heel goed, bovendien zijn er diverse mogelijkheden, die ik nu aan het proberen ben.

Goede kwaliteit en fijne proefzet.

Ik gebruik het nog niet lang maar de klachten zijn nu al verbeterd en heb daarom een vervolg bestelling gedaan. Kwaliteit is goed en wie weet helpt het u ook.

Duur te lang

In het weekend besteld en pas vrijdag in huis. DPD is slecht en langzaam.

Jij bent de beste

Ik ben zeer tevreden over uw producten en prijs. Hartelijk bedankt.

Relax

Het tempert mijn zin in doen en laten minder druk en het slapen gaat goed, het gevoel in een middelmatige high.

ongelooflijk goede kwaliteit en klantenservice

Ik ben nu al een tijdje klant en ik ben goed geholpen voor mijn chronische pijn met de produkten van WOP ;Ik kom tevreden terug

Je kan er terecht als je vragen hebt super

jullie hebben geen keurmerk dat vind ik niet zo prettig

jullie hebben geen keurmerk dat vind ik niet zo prettig

Goede kwaliteit en goede voorlichting

Bedrijf zet in op goede voorlichting. Producten zijn van prima kwaliteit. Snel verzonden en goed verpakt. Klantvriendelijk te woord gestaan en zo'n welkomstpresentje is ook altijd leuk.

Zonder twijfel zou ik deze stichting aanraden, zeer tevreden!!

Zeer fijne begeleiding professioneel advies, goed bereikbaar altijd bij vragen! We zijn erg blij dat we voor deze stichting hebben gekozen.

Rust in mijn hoofd

Als migraine en artrose patiënt werd ik jaren lang van een kastje naar de muur gestuurd. Van mijn artsen hoor ik steeds “het hoort erbij” of “er is niets aan te doen” en word met paracetamol en codeine naar huis gestuurd. Door de pijn en ongemakken kan ik nauwelijks slapen en functioneren overdag. Mijn darmen doen steeds minder goed door codeine en stress. Van zwaar werken kreeg ik een nekhernia erbij. Met de overgang is mijn leven helemaal ondragelijk geworden. Dankzijn de producten van de social club kan ik nu veel beter slapen, heb minder pijn en is nu veel meer rust in mijn hoofd. Ik gebruik vooral massageolie, capsules en etenswaren met thc en cbd van lichte en gemiddelde sterkte. Bij een migraineaanval is de vaporizer mijn reddingsmiddel.

Betrouwbaar en goede producten en service.

Ze bieden een ruime keuze aan producten, ik ben ook altijd zeer goed geholpen met vragen en de producten zelf zijn gewoon zeer goed. Stichting wietoliepuur is een aanrader voor mensen die goede kwaliteit zoeken

Top kwaliteit, kunde en community

Als patiënt met chronische insomnia, paniek aanvallen en hoge bloeddruk zocht ik lang naar alternatieven tot reguliere zorg. Bij WietOliePuur heb ik de oplossing gevonden. Top kwaliteit van producten dat echt helpen, als resultaat van kunde en professionaliteit van de organisatie. Wat de hele ervaring uniek maakt is de community van mensen zoals mijzelf.

Wat goed is, is goed !

Prima en efficiente manier van handelen. Uitstekende begeleiding

super

prima discrete verpakking, goeie prijs/kwaliteit van de producten

Over Stichting WietOliePuur

Een warm welkom van Martinus Hendrikus van Lies Soms ontmoet je iemand die blijvend verschil maakt. Martinus Hendrikus van Lies is zo’n persoon. Als auteur, spreker en voorzitter van Stichting WietoliePuur zet hij zich al jarenlang in voor één missie: mensen helpen hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren – op een eerlijke, natuurlijke en persoonlijke manier. Zijn kennis is ontstaan uit samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De aanpak? Geen standaardadvies, maar oprechte begeleiding op maat. Voor wie kampt met pijn, slaapproblemen of op zoek is naar meer energie en balans. Wat Martinus uniek maakt is zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij luistert, denkt mee en begeleidt vanuit ervaring en resultaat – altijd in samenwerking met betrouwbare, natuurlijke producten. Persoonlijk contact? Stel uw vraag direct via WhatsApp: 06 29 31 50 70 Of bekijk zijn digitale visitekaartje en plan eenvoudig een afspraak in: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Bekijk alle ervaringen en reviews van echte mensen via KIYOH: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Dank u wel voor uw vertrouwen. Samen werken we aan een gezonder en gelukkiger leven – stap voor stap. Met hartelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies