Pluspunten

snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Product werkt ontzettend goed. Erg fijne klantenservice.

• Prijs
  • Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je wordt vriendelijk behandeld en ze antwoorden snel op, de mogelijke vragen die je hebt, moet goed advies.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering was snel. De toegankelijkheid van de leveranciers is goed. Geen telefonische wachttijd. Via de social media vrijwel direct contact mogelijk.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service en kwaliteit

• Prijs
  • Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Very fast delivery. I love the little glass bottles and droppers & the cbd oil is great. Very clean taste and look. I would recommend this shop to anyone.

Pluspunten

Goede en snelle service

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Bestelling zag er verzorgd uit

Pluspunten

Het word oprijd geleverd. Het is goed stevig verpakt dat het product niet kapot kan gaan.

De letters op het flesje mogen groter. Ik heb toch goede ongen maar kan ze niet lezen.

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Klantvriendelijk Goede service Goed bereikbaar

Pluspunten

Vriendelijke behandeling, meedenkend, snelle levering. Aanrader voor iedereen die hier iets wilt bestellen.

Geen.

Pluspunten

Toegankelijk en goed bereikbaar. Duidelijke informatie en wanneer je vragen hebt dan wordt hier snel op gereageerd, zowel telefonisch als per e-mail. Snelle levering en goede prijzen!

Ga zo door!

Pluspunten

Super klantenservice en zeer behulpzaam. Kwalitatief zijn de CBD olies erg goed en ze hanteren scherpe prijzen!

marktplein 9

7607 HM Almelo

Over Stichting WietOliePuur

Fijn dat u hier bent en de ervaringen van anderen leest. Ik ben Martinus Hendrikus van Lies. Sinds jaren begeleid ik mensen met vragen over welzijn, balans en kwaliteit van leven. De reviews op deze pagina laten zien hoe die begeleiding in de praktijk wordt ervaren. Dat is de huidige stand van zaken: echte ervaringen van echte mensen. Mijn werkwijze is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, het schrijven van meerdere boeken en samenwerking met artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Die boeken vormen het kennisfundament waarop ik werk: vastgelegd, toetsbaar en transparant. Alles wat ik doe, is ondergebracht in één samenhangend platform. Wat soms als losse namen wordt gezien, is in werkelijkheid één geheel: wietoliepuur.nl educatie, uitleg en persoonlijk contact onestepcommunity.nl begeleiding, abonnementsvormen en meer cannagigant.nl zorgvuldig geselecteerde, producten Ik werk niet met standaardadviezen. Ik luister, denk mee en begeleid persoonlijk, met rust en aandacht voor de mens achter de vraag. Vertrouwen, zorgvuldigheid en duidelijkheid staan daarbij centraal. Deze reviewpagina is bedoeld om een eerlijk beeld te geven van mijn werkwijze, gebaseerd op ervaringen van anderen, niet op beloftes van mijzelf. Persoonlijk contact WhatsApp: 06 21 54 66 28 Digitale visitekaart Martinus: https://popl.co/card/hpmIcNoR/1/a Reviews Ervaringen van echte mensen via Kiyoh: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur?from=widget&lang=nl Met vriendelijke groet, Martinus Hendrikus van Lies