Prima persoonlijk advies resulteerde in mooie nieuwe look!

Rustige sfeer, ondanks volop klanten, vriendelijke ontvangst. Ik werd vlot geholpen, geen lange wachttijden dus prima planning in deze kapsalon.Dankzij de persoonlijke benadering en goede eerlijke suggesties qua kleur , coupe , wensen en mogelijkheden voor mijn haar, kreeg ik een geheel nieuwe vol ogende coupe met natuurlijke kleur. Zeer tevreden klant dus!

• Kwaliteit

Heel klantvriendelijk en goed geknipt

Ik zag deze kapsalon via social deal en dacht ik ga deze kapper proberen aangezien ik al 1,5 jaar niet meer bij de kapper was geweest, was het ook hoog nodig. Ze waren heel klantvriendelijk en kreeg er gelijk een fijn gevoel. Ik ben heel tevreden over hoe ze mij hebben geknipt en informatie hebben gegeven over hoe ik mijn haar het beste kan behandelen zonder dat ze mij dingen aanboden. Ik heb uiteindelijk gevraagd of ze een product hadden die goed voor mij was en heb deze ook gekocht. Eindelijk een kapper die je niet dingen aansmeert zonder dat je erom vraagt!

• Kwaliteit

Vriendelijk, niet gehaast en super knipbeurt!

Vanuit Tilburg naar Breda verhuisd, dus op zoek naar een nieuwe kapper. Na wat zoeken afspraak gemaakt bij deze kapper. De kapster was erg vriendelijk en nam ruim de tijd om me te knippen. Vergeleken met andere kappers in Breda ook erg goed geprijsd! Zeer tevreden over mijn kapsel dus ik heb mijn kapper gevonden. Tot de volgende!

• Kwaliteit

Aardige meiden, denken goed mee en werken lekker door. Ik ben erg blij met het resultaat.

vakkundig en vriendelijk personeel

Prettig kleinschalige zaak, vriendelijk en vooral vakkundig personeel

Erg professioneel!

Marieke dacht mee, voelde mij goed aan. Wist wat ze met mijn krullen moest.

• Kwaliteit

Super blij met mijn nieuwe coupe!!

Vriendelijk en warm welkom! Radek heeft prachtige highlights bij mij gezet! Nergens anders zo’n mooi effect gehad. Ben er super blij mee! Nogmaals bedankt!

Ervaring en klantvriendelijkheid

Ik werd professioneel geholpen. Mijn droge hoofdhuid werd direct herkend door de kapster. Ze legde me uit hoe dit kwam en adviseerde me een goede shampoo. Het was mijn eerste keer bij deze kapper maar ik kom zeker terug!

Geweldig en enthousiast geholpen

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Aardige kapster. Voor de eerste keer bij deze kapsalon geweest. Föhnen was niet direct naar wens maar toen ik aangaf het graag vlotter te willen werd er direct actie ondernomen om me toch tevreden naar huis te laten gaan.

• Kwaliteit

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Vriendelijke kapster, knipte en adviseerde goed. Afspraak was op tijd, ik hoefde niet te wachten.

Geweldige salon

Als student zijnde, ben ik samen met mijn vriendinnen altijd opzoek naar een goede kapper die voor ons ook aantrekkelijk is qua prijs. Ik heb meteen door gespeeld naar mijn vriendinnen dat ik hem heb gevonden; Hair & Looks! Ik werd hartelijk welkom geheten, een heerlijk kopje koffie voor mij werd ingeschonken en werd snel weer verder geholpen! Mijn haar is precies geknipt zoals ik het wilde en de kapster dacht goed met mij mee. Het punten spaarsysteem voor korting is nog een extra leuk iets van Hair & Looks! Dames van Hair & Looks hartelijk bedankt! Jullie zien mij terug!

• Kwaliteit

Ik ben erg goed geknipt.

Ik woon nog niet zo lang in Tilburg en zocht een kapper. Bij de folders zat een bon voor Hair & Looks. Een mooie aanbieding dus heb ik een afspraak gemaakt. Ik kon snel terecht en omdat mijn haar erg uitviel na de narcose, heb ik in overleg met de kapster, alles in een kort model laten knippen. Ik ben er blij mee, want het is goed geknipt

Hele goede service

Heel tevreden met de behandeling. Veel goede tips gekregen en erg tevreden met het resultaat. De werknemers zijn professioneel maar erg open en aardig.

Goed geknipt

Heel goed geknipt. Vriendelijk en vakkundig. Het is niet zo groot maar dat vind ik wel prettig. Is leuk ingericht en je voelt je er thuis. Is me heel goed bevallen en kom zeker weer terug!

Klant is koning

Eerste keer in deze kapsalon maar het voelde alsof ik er al jaren kom. Heeel fijn personeel luisteren goed naar wat je wilt en niets is teveel, ze nemen de tijd voor. Tevens is het fijn dat ik via de website een afspraak kan maken. Ik zag bij socialdeal een aanbieding en ik heb die gelijk gekocht. Deze kapsalon is zeker een aanrader.👌

• Kwaliteit

Ze geven heel goed advies en doen wat ze beloven. Het personeel is kundig en heel vriendelijk. 👍🏻👍🏻

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

geweldig

mijn ervaring is heel goed ,bon via groupon gekocht,normaal gesproken bij een aanbieding proberen ze je van alles aan te smeren,maar hier kreeg je zelfs een gratis kuurtje in je haar en niks geen extra kosten ,geen vragen van wilt u een maskertje of versteviging ,alles inclusief wat er beloofd was,dus zeker voor herhaling vatbaar en vriendelijke kapsters

• Kwaliteit

Onwijs blij met mijn feestelijk kapsel

Dit was mijn eerste bezoek aan Hair & Looks. Ondanks dat ik een kwartier verhinderd was i.v.m. een wegomleiding hebben de dames mij gelukkig nog kunnen helpen. Ik had die dag een bruiloft en 2 lieve kapsters van Hair & Looks hebben mijn haar prachtig ingevlochten en gekruld. Wat een teamwork! Ik heb tijdens de bruiloft veel complimenten gekregen. Enorm bedankt!

Mooie frisse kapsalon!

De salon heeft een mooie metamorfose ondergaan! Het concept om een abonnement te nemen spreekt me wel aan leuk idee! Ondanks de vakantieperiode namen Kim en Marieke de tijd om de klanten op een correcte manier van een fris koppie te voorzien Chapeau!

Zeer goed en vriendelijk

Vrienelijk personeel en leven goed werk!

Snel, niet te duur en precies wat ik wilde

Snel, niet te duur en precies wat ik wilde

professioneel

vriendelijk personeel

ge-wel-dig

fan-tas-tisch

• Kwaliteit

Enthousiast, vriendelijk en kundig team!

Voor het eerst bij deze kapsalon geweest. Fijne ontvangst, goede sfeer en een top team. Verstaan hun vak en denken graag met je mee! Ik kom zeker terug.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.