goede en snelle service

goede en snelle service

Fijne kapsalon, nemen ruim de tijd om je te verwennen met een mooi kapsel met 100 procent tevredenheid. Zit op een fijne locatie in t centrum. Nette kapsalon. Tijdens de behandeling keuze uit kopje koffie of thee en een tijdschrift. Er zijn ook div behandelingen voor gezicht en nagels. Kortom een complete behandeling is mogelijk. Een aanrader.

Prima geknipt en gekleurd. Aardig personeel. Niet te duur.

Prima geknipt, aardig personeel.

een verwenmoment met volledige aandacht voor de klant

er werd erg goed geluisterd naar mijn wensen. Verder straalde de zaak volledige rust uit. En de kapster kon heel duidelijk uitleggen wat geschikt was voor mijn haar.

Goede vakmensen en vriendelijk

Wil van rood haar naar andere kleur haar, ze doen dit in etappes zodat ik niet met een oranje haar hoef te lopen.

Snel goed geholpen

Ik was snel en goed geholpen. Haar is goed geknipt

Goed advies in jullie gezellige salon. Lekker kopje koffie. Niks is teveel moeite. Kortom...TOP!!!

Goed geknipt!

Ik kwam hier voor de eerste x en vond het een hele aardige kapper. Er werd goed geluisterd naar me en ik vind het reseltaat super mooi! Zker een aanrader

Erg vriendelijk en professioneel

Ze zijn gastvrij en nemen echt de tijd voor je. Hebben mijn haren goed licht gekregen met high lights. Doen niet moeilijk over een een extra creme/olie e.d. in je haar. Ook niet als het nog een x gewassen moet worden met zilver shampoo omdat het nog lichter te krijgen. Her en der wel wat kleine vlekjes en paar warme stukjes nog maar dat heeft meer te maken met dat het niet in 1 x kan om helemaal goed licht te worden. De vlekjes vind ik het enige nadeel maar te verwaarlozen. Kom zeker terug.

Mijn haar zit weer geweldig!

Mijn eerste bezoek aan jullie vandaag beviel super. Mijn haar zit weer helemaal goed! Dank!

Prettig geholpen en goed geknipt

Fijn gewassen en geknipt. Ik heb makkelijk en fijn haar waar ze geprobeerd heeft om een leuk feestkapsel van te maken voor mijn verjaardag. Prettige behandeling.

Goed geknipt en highlights gezet!

Heel fijn kapsalon, bij binnenkomst werd ik meteen geholpen. Aan de kapster verteld wat ik wilde met mn haar, topadvies gehad en ze heeft het echt super geknipt! Lang geleden dat ik de deur uit ging bij een kapper waar het niet te kort geknipt was, verkeerde laagjes had, ander kapsel dan ik had uitgelegd. Topkapper wat mij betreft dus!

Fijn team en erg goede behandeling!!

Zo fijn dat je ter kennismaking via Groupon binnen komt, maar je volwaardig behandeld wordt! Juiste kleur voor de uitgroei, maskertje erbij, knippen, voedinkje extra en drogen. Gezellige meiden. Met andere woorden: ik kom terug!

Gezellig en zeer tevreden als Karin mn haar weer perfect geknipt heeft!

Vriendelijk personeel en goed advies mee naar huis gekregen!

Vriendelijk personeel en goed advies mee naar huis gekregen!

Heel fijne kapsalon!

Heel erg blij met mijn nieuwe kapsel. Er hangt een prettige sfeer in de kapsalon. Ook goed en eerlijk advies gekregen over de verzorging van mijn haar en producten. Een aanrader!

Super team met super resultaat, heel erg tevreden! Leuk kennis gemaakt te hebben🙂tot snel!

Fijn gevoel vanaf binnenkomst!

Een prettig kappersbezoek waarbij goed meegedacht werd zonder hierbij een keuze te forceren.

Tijdens mijn kappersbezoek dacht de kapster erg goed mee mij mee. Ik had nog niet eerder mijn haar laten verven, en na het laten zien van een voorbeeldafbeelding, kon de kapster direct een goed advies geven zonder hierbij een keuze te forceren. Het verven zelf gebeurde zeer professioneel en secuur met een fantastisch eindresultaat tot gevolg. Ik ben fan!

Gezellige, laagdrempelig salon.

Goede ontvangst, vriendelijk ervaren kapster, onderhoudend in gesprek. Goed werktempo!!! Al met al een fijne salon, niet te groot. Ik ging met een blij gevoel naar huis!!!!

Eenvoudig inplannen, snelle service, met plezier naar de kapper!

Wij zijn hier geweest met mijn zoontje. De prijs en het gemak van online boeken hebben ons hier initieel naar binnen gelokt; de service, professionaliteit en vriendelijkheid van de kappers overtuigde ons om te blijven. No nonsence kapsalon met lekkere koffie en fijn resultaat :-)

Mijn docher en ik voelde ons zeer welkom en er werd goed geluisterd en advis gegeven

Bij binnenkomst voelde mijn dochter en ik afgelopen week ons zeer welkom. Er staat een enthousiast team op de vloer en dit voel je meteen als klant. Er werd geluisterd naar de wensen van mijn dochter en vakkundig advies gegeven. We komen zeker terug

Mooi kapsel, vriendelijk personeel, echt een gezellige salon!

Mooi kapsel, vriendelijk personeel, echt een gezellige salon!

In 1 woord.....supertevreden!

Eindelijk na veel kappers uit te hebben geprobeerd een kapper die begrijpt wat je bedoelt. Een goed advies gekregen en nog nooit zo blij bij de kapper weggegaan! En ook nog echt een prima prijs!

Thuis komen

Huiselijk rustig aardige mensen en niet te vergeten mijn haar zit goed. Goed advies gekregen en vervolgafspraak gemaakt

Pluspunten

Erg snel klaar, goed geknipt, gezellige sfeer.

Een warmer welkom als je binnen komt

• Personeel
  • Kwaliteit

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.