Pluspunten

Professionals tot in de puntjes! De juiste aandacht voor klant en haar. Heel tevreden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Gezellige sfeer, mooie aankleding, prima parkeren, geïnteresseerde kapsters die graag met de klant een praatje maken en de klant goed en eerlijk adviseren.

Als tip zou ik mee willen geven om bij de wasbak iedere klant standaard bij de prijs een hoofdmassage bij het wassen te geven. Geeft nóg meer ontspanning en zit al bij veel kappers standaard in de prijs verwerkt. Nét even dat beetje extra's.

• Kwaliteit

Pluspunten

Je word altijd vriendelijk en goed geholpen in deze mooie en frisse salon.

Nvt

• Kwaliteit

Pluspunten

Al jaren knipt Curly vakkundig mijn haar. Ik ben hier zo tevreden over dat ik al 2x met haar "mee verhuisd ben" naar een andere locatie. Een goede kapster is geen levensbelang maar het scheelt niet veel. Ik hoop dat zij nog jaren mijn kapster zal zijn.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ben al een tijdje klant bij deze kapsalon en wordt altijd perfect geknipt door de dames! Persoonlijke benadering en kwaliteit scoren jullie ruim een 10+

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik ben altijd tevreden met het resultaat en voor een goede prijs!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijke personeel. Goed met kinderen

Zorg dat er goed op de website staat dat jullie andere tarieven in het weekend rekenen. Persoonlijk vind ik dat wel vreemd!

• Kwaliteit

Pluspunten

goed behandeld, veel tips gekregen over de verzorging van mijn haar, goed geknipt

tot zover niet

• Kwaliteit

Pluspunten

Je voelt je welkom, ze luisteren naar je wensen, en het is er gezellig. En bovendien nette prijzen!

• Kwaliteit

Pluspunten

Wij komen hier al een tijdje met het hele gezin. Zijn altijd tevreden de deur uit gegaan. Kapsters kennen onze wensen en er is echt een klik. Prijzen zijn Prima. Er hangt een gezellige sfeer. De kinderen vinden het zelfs leuk om naar de kapper te gaan.

• Kwaliteit

Pluspunten

Knippen goed. Vriendelijk personeel. Geen lange wachttijd.

• Kwaliteit

Pluspunten

Erg vriendelijk en heel gemotiveerd. Het personeel neemt de tijd voor je en geeft je tips waar je echt wat aan hebt!

• Kwaliteit

Pluspunten

Fantastische team! Ik kom hier regelmatig en wordt altijd netjes ontvangen en geknipt en gekleurd! De meiden zijn allemaal erg vriendelijk maar bovenal hele goede kapsters! Ik geef jullie echt een compliment, ga zo door!

Jullie zijn toppers!

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeef klantvriendelijk , ook medewerkers die niet met je bezig zijn . Die herkennen je en zijn ook super vriendelijk en behulpzaam . Kwaliteit is super mijn haar is moeilijk te fhonen maar toch ga ik er piekfijn vandaan . Mijn haar zit altijd goed er wordt echt werk van gemaakt .

• Kwaliteit

Pluspunten

Je wordt vriendelijk onthaald.

Niet

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik ben altijd zeer tevreden over de knipbeurten. Vriendelijk personeel en een toegankelijke en gezellige sfeer in de salon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezellig, fijne kapsalon. Goed geknipt, nemen de tijd en eerlijk.

• Personeel

Pluspunten

Vriendelijke, persoonlijke service.

Minder doorstroom van kapsters

• Kwaliteit

Pluspunten

Minke knipt mij al een paar jaar tot volle tevredenheid. Ga graag naar deze kapsalon

Gewoon zo doorgaan

• Personeel

Pluspunten

Je hebt een goede, vlotte bediening. Het bekijken welk kapsel het best bij mij past is heel goed. Het knippen is vakwerk en de sfeer, gezellig.

Ik ben dik tevreden

• Kwaliteit

Pluspunten

Leuke kapsters en een fijne plek om geknipt te worden. Kapsters denken actief mee welke model het beste past.

• Kwaliteit

Pluspunten

Mijn eerste bezoek bij Hair & Looks was ontzettend goed. Wil je in een gezellige hippe salon geknipt worden en hou jou van een goeie sfeer moet je zeker bij deze dames komen. Mij hebben ze in ieder geval wel als vaste klant.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.