Pluspunten

Eenvoud, puur en goede salon zonder poespas. Eerste kapper die met je mee wilt denken en aangeven waarom ze het haar zo knippen dat het uiteindelijk ook goed zit. Vele salons doen moeite om hun zaak er prachtig uit te laten zien, maar personeel en kwaliteit knippen is soms ver te zoeken....HL keep going on!

• Kwaliteit

Pluspunten

Fijne ontvangst, goede knipbeurt.

• Kwaliteit

Pluspunten

Altijd een vriendelijke ontvangst vriendelijke medewerksters Altijd een gezellige en fijne. Sfeer

Nvt

• Kwaliteit

Pluspunten

vriendelijk personeel, dat de tijd voor je neemt, en goed knipt.

de kappersstoelen vind ik niet zo fijn zitten, maar dat kan ok door mijn nekklachten komen. En in de zomer als je korte kleding aanhebt, plakt de zitting, dus dan zou een handdoek om op te zitten, prettig zijn.

• Kwaliteit

Pluspunten

- goede kwaliteit qua knippen en verven - prijs/kwaliteitverhouding is perfect - Kappers denken mee en geven tips - Je kunt snel terecht - online reserveringssysteem Ben inmiddels meerdere keren hier geweest en behandeld door verschillende kappers maar qua kwaliteit maakt dit niets uit, kappers zijn attent en vullen elkaar ook aan!

x

• Kwaliteit

Pluspunten

Super vriendelijk personeel. Kennen je persoonlijk en weten hoe je geknipt wilt worden.

• Kwaliteit

Pluspunten

alles was hartstikke prima en het zag er schoon en verzorgd uit

• Kwaliteit

Pluspunten

Het personeel is erg meedenkend en geeft ook eerlijk aan als zij denken dat iets wel of geen goed idee is. Komen zelf met eigen ideeën aan wat altijd erg positief uitpakt. Het is erg gezellig in de kapsalon en ze zijn altijd in voor een praatje. Mooi ruim opgezet zonder dat het kaal lijkt. Ik ben nog nooit zo blij geweest met hoe mijn haar is gedaan als dat ik hier was/ben!

Iets meer tijdschriftjes ook voor de 'jongere dames'. Zoals Glamour e.d.

• Kwaliteit

Pluspunten

leuk contact, uitstekend geknipt!

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijk, goed advies.

Geen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel en goeie tips over haar verzorging.

• Kwaliteit

Pluspunten

Aardig, goed advies, en goed resultaat! Makkelijk afspraak maken

geen

• Kwaliteit

Pluspunten

Gezellig Professioneel

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk personeel ik word er goed geholpen. Mijn haar zit top!!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Super vriendelijk, kennis van zaken en ze zorgen er voor dat iedereen zich welkom voelt.

De marketing zou wat beter kunnen, het bord buiten zou vervangen kunnen worden door een bord wat meer aanspreekt zodat mensen sneller naar binnen lopen. Het bord oogt wat donker en daardoor als het regent, somber.

• Kwaliteit

Pluspunten

Hele vriendelijke ontvangst, kundig en eerlijk personeel en heel goed geknipt & gekleurd natuurlijk!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Super klantvriendelijk en adviseren heel goed. Dat is heel fijn. Ook kom ik regelmatig met mijn zoontje en daar wordt ook zo goed op ingespeeld. Geen haast, maar juist de tijd nemen. Fijn!

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijkheid van het personeel (Katja). Een mooie locatie en inrichting. Professionele en goede behandeling.Kortom,alleen maar pluspunten, en bovendien een alleszins redelijke prijs.

• Kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijke professionele medewerkers.

Ga zo door!

• Kwaliteit

Pluspunten

Eenvoudig een afspraak maken via de mail en altijd vriendelijk personeel.

Glaasje wijn bij een middagbezoek zou fijn zijn !

Pluspunten

Geweldig leuk personeel, heel vriendelijk en een relaxte sfeer. Naast vele knipbeurten hebben zij ook mijn trouwkapsel mogen maken wat perfect is blijven zitten gedurende de dag en er prachtig uit zag. Helemaal naar eigen wens zoals vantevoren samen besproken.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.