Vriendelijk, kundig, luistert goed naar wat je wil. Ik ga weer terug de volgende knipbeurt.

• Vestiging: Best

Super. Meedenkend en je voelt je op je gemak

Voor mij was het de eerste keer bij Hair en Looks Een beetje onzeker als man zijnde zo van wat als het niet goed gaat. Maar ontvangst was prima. Ook goed overleg van wat ik nu wel of niet wilde. Kapster was meedenkend. Lekker bakje koffie en bonbon. Duys prima ervaring en voor herhaing vatbaar. Complimenten

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Helemaal tevreden

Ons dochtertje moest geknipt worden, waar ze enorm tegenop keek. Bij binnenkomst was ze al gerust gesteld en blij met haar nieuwe kapsel! Het meisje dat haar haar heeft geknipt was superaardig! Bedankt!

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Goed geknipt, fijne kapster en heerlijke koffie.

Goed geknipt, prettige kapster en heerlijke koffie

• Vestiging: Zaltbommel

Super vriendelijk

Kwam voor de eerste keer hier met mijn "kameleon" haarkleur. En heb heel wat uurtjes moeten zitten. Iedereen was super vriendelijk en alles werd gedaan om mn haar weer naar mijn zin te krijgen. Zelfs 2x toner aanbrengen. Met 2 meiden droog fohnen en zelf werd mijn haar weer stijl gemaakt voordat ik de deur uit ging. Ik kom zeker weer terug!

• Vestiging: Werkendam

Uitstekend!

Erg goed gekleurd en geknipt door een zeer ervaren kapster! Fijne gezellige sfeer in Udenhout!

• Vestiging: Udenhout

• Vestiging: Helmond Mierlo-Hout

Fijne salon

Fijne salon, met kundig personeel en prettige sfeer. Aanrader!

• Vestiging: Raamsdonksveer

Superblij met mijn kapsel én de kleur.

Deskundige kapster heeft mijn haar helemaal naar wens geknipt én gekleurd. Veel aandacht voor persoonlijke wensen. Goede adviezen.

• Vestiging: Drunen

Prettige sfeer en goed geknipt

Makkelijk om via internet een afspraak te maken. Ik ben blij met het resultaat en kom zeker terug.

geweldig

het is een fijne zaak vriendelijke mensen waar je lekker mee kan kletsen en nemen de tijd voor en je krijgt goed advies en ze denken met je mee als je er zelf niet uit komt ja dit is echt mijn kappers zaak ik kom terug

Zeer goede kapper

Goed en professionele kapster. Erg vriendelijk personeel en een zeer mooie kapperszaak. Mijn bezoek was het zeker waard. Kom nog een keer terug.

erg tevreden

De medewerker heeft me heel goed geholpen en ze was aardig.

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Priscilla voelt mijn wensen goed aan !

Nergens zo tevreden over mijn haar! Het is wel erg veel geld, dus heb ik tussendoor naar alternatieven gezocht, maar uiteindelijk ben ik het meest tevreden als mijn haar door Priscilla is gedaan (of door een ander met aanwijzingen van haar). Ze voelt gewoon goed aan, wat ik wil.

• Vestiging: Ridderkerk

Toppie

Leuk personeel Goed geknipt en de volgende afspraak al gemaakt. Toppie

• Vestiging: Helmond Mierlo-Hout

Ben al ruim 20 jaar klant bij Michael!

Zie vorige opmerking. Spreekt voor zich.

• Vestiging: Eindhoven Centrum

Vriendelijk en professional

Via de website een afspraak gemaakt. Ik wist niet dat er een krullen kapper in Breda was. Ik heb zelf de NKA gedaan en knip mijn haar zelf omdat ik nog geen goede kapper heb gevonden ( met een beetje normale prijs) die mijn haar kan knippen. Hoog tijd voor deze Hair en looks te proberen. Via de site is het niet duidelijk voor een echte krullen behandeling dat je dan de meer prijs wassen knippen föhnen, moet kiezen. Dus de normale behandeling genomen. Erg fijn en prettig is dat je meteen weet waar je aan toe bent en wat de prijs is. niet nog dit of dat of smeersel dat of zo erbij en dan bijna dubbele af moeten rekenen.... Hartelijk dank en graag tot een volgende keer. Maureen

Goed geknipt, gezellige sfeer

Goed geknipt, gezellige sfeer

• Vestiging: Tilburg

Heel erg goed

Het voelt als een verwennerij om hier te zijn

• Vestiging: Zaltbommel

Vakkundig

Luisteren naar de wensen van de klant. En heel heerlijk bakkie koffie.

• Vestiging: Drunen

Prima verzord geholpen door Jamie

Goed en vakkundig vriendelijk geknipt door Jamie.

• Vestiging: Breda Ginneken

Fijne kapselon

Ik vind het een fijne kapselon, zeer vriendelijk en prima geknipt.

• Vestiging: Raamsdonksveer

Geweldig resultaat, goed advies en een gezellige babbel.

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Gastvrij ontvangen, professioneel geholpen

Er is goed geluisterd naar wat ik graag wilde. Ben er super blij mee. Bedankt Sharona!

• Vestiging: Den Bosch Postelstraat

Je haar zit 6 wkn goed, voor 3 uurtjes kapper!.

Waarom ga ik naar deze kapper; Persoonlijke aandacht Nemen de tijd voor je Luistert naar wensen van de klant Ze hebben kennis, ervaring en kwaliteit! En maken gebruik van elkaar aandachtgebied. Zeer proffesioneel! Mooie moderne zaak Koffie met een lekkere zelfgemaakte traktatie Wasbak met massage stoelen Produkten worden tactvol uitgelegd, mocht je het niet willen kopen, vinden ze dit ook oke.

• Vestiging: Overloon

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.