Vriendelijk ontvangst Goede voorlichting betreft de kleur , producten en krullen techniek, behulpzaam personeel,
Ben supergoed geholpen door Simone.
Was mijn eerste keer in de kapsalon. Was zeker voor herhaling vatbaar. Aardig personeel, mooie zaak. Tot snel nog eens ;)
Vanaf binnenkomst totaan vertrek helemaal op en top tevreden. Superfijne ontvangst, heel klantvriendelijk, mooi verzorgde kapsalon. Toen ik binnenkwam was mijn haar dof, pluizig en aan professionele verzorging toe. Rachelle was vandaag degene die mijn haar gekleurd en geknipt heeft, precies naar wens! Daarna van haar collega geweldig advies gekregen over haarverzorging en de diverse producten. Ik ben helemaal tevreden en met stralend haar weer naar huis gegaan. Ik ben vanaf vandaag vaste klant!
Na jaren hele slechte ervaringen met verschillende kapperszaken,dan nu eindelijk een kapperszaak gevonden di3 wel goed is, je bent bij deze kapperzaak zo welkom heel fijn gevoel. En helemaal blij met mijn nieuwe kapsel, Hair en looks verdiend bij zeker weten 5 sterren.
Mijn dochter had een afspraak voor dinsdagmiddag, heb maandag gebeld of ik ook dinsdagmiddag nog een afspraak kon maken samen met haar! Gelukkig kon het en ben super blij met het resultaat! Ga er zeker terug! Wat een aardige mensen die er werken! En goed advies voor mijn haren! Ga zo door, tot snel! Groetjes Marjolein
Goed advies gekregen en vriendelijk personeel
Wel tevreden de personel van de salon is aardig en zij neemt altijd de tijd. Zij heeft goed gekozen van mijn highlights. Pas bij mijn huid omdat ik ben Aziatische.
Altijd fijn om mijn haar door Priscilla te laten knippen. Ben altijd zeer tevreden!
Ik heb matjes in mijn haar omdat ik gedeeltelijk kaal ben door bestraling en ben super tevreden hoe dat altijd weer efficiënt geregeld wordt en hoe goed ze dit in mijn haar zetten. Kom hier al 31 jaar en de 1e keer dat dit mij gevraagd wordt, dus wil hierbij zeggen dat ik super blij en tevreden ben met Kelly, Christian, Patty & Linda :-) Esther van de Poll
Jesse heeft mij super goed geholpen! Ik ben zeer tevreden met mijn haren. Ze heeft mij super goede tips gegeven en dacht met mij mee over wat handig en mooi kan zijn.
Heb t als heel positief ervaren. Fijne mensen, goede service, mooie kapsalon.
Ik vind het echt verwennerij om hier naar de kapper te gaan. Ik wordt altijd door Jolien geknipt en ze weet precies wat ik wil en ook wat ik niet wil. Ik ga altijd zo tevreden de deur wet uit dat ik graag vanuit Vlijmen naar Eindhoven tijd om hier geknipt te worden. Ik zou geen andere kapper willen. Buiten feit dat ik altijd heel mooi wordt geknipt worden je haren altijd heerlijk gewassen, worden er lekkere en eerlijke producten gebruikt en is al het personeel erg aardig en een leuke sfeer!
Vriendelijke kapster. Ik werd meteen geholpen en kreeg goede tips hoe mijn haar goed in model te brengen. Zeer tevreden resultaat.
Gisteren geknipt en gekleurd door Toine en ook nog geholpen door Maud...het was echt gezellig...een soort van "uitje"! Lekker bijgekletst!! Gisteren overgegaan naar een totaal andere kleur looks...echt fantastisch!! Dit alles in goed overleg...echt blij mee!! Ik voel me al jaren kind aan huis, zijn zèèr deskundig, vriendelijk...en ga zo maar door!! Voor iedereen een echte aanrader!!
Vakkundig geknipt. Vlot en snel en ook nog tijd voor kopje koffie. Gezellig ontspannen praatje tijdens het knipoen. Heel tevreden.
Kom al jaren bij kapsalon Toine, dus dat is goed. Gisteren weer heerlijk verwend door Eline, topkapster. Was "proefpersoon" voor een nieuwe kleur/verf/toner (weet niet wat precies, geen verstand van, haha) maar dat pakte perfect uit, precies wat ikzelf voor ogen had. Enorm gezellig ook altijd met die meiden!! Echt een verwen en geniet moment voor mezelf.
Mooie en gezellige salon, vakkundige mensen, die met plezier hun werk uitoefenen, en mij blij hebben gemaakt met mijn nieuwe kapsel
Hartelijke ontvangst! Erg Vriendelijk personeel! Ze leggen rustig uit wat ze willen gaan doen met je haar, wat de beste opties zijn. Een lekker kopje koffie of thee word er aangeboden. Voor mij voelde het als een avondje uit! Alles schoon en fris in de kapsalon, dat is ook erg belangrijk, vind ik. Ik kom zèker terug! Top dames, ga zo door!
Voor de 1ste keer geweest, vriendelijke kapster en neemt de tijd
Kwaliteit staat voorop en ze zijn erg klantvriendelijk! Ik zeg doen!!
Eerste keer bij Hair & Looks en het is prima bevallen! Mijn ervaring/opmerking goed begrepen en prima geknipt.
Vandaag eerste keer bij deze kapsalon geweest,voelde me erg welkom.werd direct volgens afspraak geholpen .vriendelijke dame die haar vak kent.erg goed geadviseerd in het model knippen en erg blij met het resultaat.de volgende keer ga ik zeker deze salon weer bezoeken.
Vorige week bij hair and looks ridderkerk geweest. Bij de kapsters waar ik al jaren kom! Nog altijd even tevreden als een paar jaar terug. Zelf heb ik altijd wel apparte ideeen met mijn haar, en ook deze keer wederom super geholpen met een passend idee voor mijn haar. Mooi rood en highlights! Deze kapper is echt een aanrader. De Dames nemen de tijd voor je, proberen alles voor je te regelen ! Onder het genot van een heerlijk bakje koffie bepalen wat voor kleur het haar word en wat voor model erin komt. Ruim de tijd nemen en het is altijd reuze gezellig! Alle dames hebben een gezellige babbel en kennen hun klanten goed. Zeer tevreden klant hier! Deze keer wil ik graag sonja in het zonnetje zetten voor het uitvoeren voor mijn prachtige haar! En voor de gezelligheid, koffie en je tijd! Maar de rest van het personeel verdiend ook een dubbele 10+!
Ben heel tevreden, kapster Ilse, krullen en kleur expert Heel tevreden!
Prins Hendrikstraat 116
4835PS Breda
Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.