Geweldig!!

Super fijne kapper, gezellige meiden en ook goed advies. Altijd heel tevreden als ik de deur uit ga!! Zou het zeker aanraden

• Vestiging: Den Bosch

Heel goed geknipt en high lights, voelde me begrepen en daardoor relaxed

Eerste keer , er werd goed geluisterd door Sem , overlegd en herhaaldelijk gevraagd of het zo goed was . zo fijn, ik voelde me echt op mijn gemak en was helemaal happy met het resultaat! en nu nog nadat ik het gewassen en zelf gestyled heb . Vrienden zeiden ook meteen wat zit het Mooi! ik kom zeker terug!

Fijne sfeer.

Mijn eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Ik was wat te vroeg. Kreeg een lekker kopje koffie. Vervolgens “mijn” kapster wist wat ik eerder al had doorgegeven voor wat betreft mijn wensen. Datgene wat ik graag wilde, begreep ze precies. Bij de wasbeurt ging ik aan een wastafel zitten. Op de vraag of ik een stoelmassage wilde, kon ik natuurlijk geen nee zeggen ! Fijne producten gebruikt die ik ook heb gekocht. Ik maak nooit vervolgafspraak maar dit heeft zeker niet te maken met de klantvriendelijkheid !

• Vestiging: Helvoirt

Weer helemaal blij

Weer goed en deskundig geholpen door Karin. Ze denkt mee in mogelijkheden en weet al heel snel wat je wil. Ook de producten die ze gebruikt, benoemd ze en verteld er de werking van zodat je bij eventuele aanschaf weet hoe en waarvoor je ze kan gebruiken. Toppie Karin! Blij met t resultaat.

• Vestiging: Drunen

Super deskundig personeel en geweldige sfeer

Ik heb hele slechte ervaringen met kapsalons, maar toen ik hier binnen kwam en door Sonja ontvangen werd was ik gelijk op mijn gemak. Ze heeft mij super geadviseerd. Ik wilde het geknipt en gekeurd en heb heb haar gevraagd wat het beste bij mij paste. Het is zo mooi geworden, de kleuring is heel natuurlijk en mijn haar valt bijna als vanzelf in model. Heel erg bedankt Sonja en natuurlijk ook de rest van het team.

• Vestiging: Ridderkerk

Direct begreep ze mijn stijl.

Door verhuizing al even niet meer geknipt te zijn was ik op zoek naar een nieuwe kapper op mijn nieuwe adres. Via de website kon ik snel nog terecht voor een kerstcoupe. Ze gaf direct een idee die zo bij mij paste. Ook de styling laten zien en de verzorging waardoor ik met bijproducten de winkel uit liep. Een topper voor de zaak én voor mij!

• Vestiging: Tilburg Centrum

Heel goed en professioneel

Prima personeel, als ze iets niet zeker weten vragen ze het aan andere. Haarkleur helemaal naar wens.

Super fijne ervaring!

Vandaag was ik voor het eerst bij Hair & Looks in Drunen. Hier ben ik super vriendelijk geholpen en hebben de kapsters ruim te tijd genomen om al mijn wensen te bespreken. Hierbij werd ook duidelijk uitgelegd wat ze precies gingen doen en er werd ook direct een duidelijk kostenplaatje besproken. Super fijn want zo wist ik meteen waar ik aan toe was. Mijn haar is uiteindelijk boven verwachting mooi gekleurd en geknipt. Mede door het advies dat ik heb gekregen heb ik nu weer een kapsel waar ik stralend de feestdagen in kan. Mocht je een afspraak boeken bij dit filiaal zou ik zeker aanbevelen om een latte macchiato te bestellen want die was erg lekker! ;) Ik heb in elk geval mijn favoriete nieuwe kapperszaak gevonden!

• Vestiging: Drunen

HAIR & LOOKS .... 'GEKNIPT' voor mij!

Na mijn verhuizing was dit de eerste bezoek aan deze kapsalon. En meteen een klik, een bijzondere positieve ervaring. Zeer tevreden over de gehele entourage en vooral over het knipresultaat. Hair & Looks is 'geknipt' voor mij. Ik heb mijn nieuwe kapper gelukkig gevonden! Een absolute aanrader. Ik zeg ....... tot de volgende keer.

Goede krullenkapper

Anouk heeft mijn haar uitstekend geknipt met de speciale krul-kniptechniek. Ik heb nu extra veel krullen heb die mooi vallen. Fijn om zo'n goede krullenkapster in de buurt te hebben.

• Vestiging: Udenhout

Professionals met uitstekend klantenservice!

IIk ben voor het eerst naar deze kapper geweest en ben ik super tevreden! Ik werd telefonisch benaderd want ik heb nline op hun site gegevens ingevuld maat geen afspraak geboekt. Volgende dag mevrouw belde mij en heeft afspraak met mijn wensen voor mij gemaakt. Ik ging ook voor het eerst naar krullen specialist en wat een resultaat! Echte aanrader! En ook kleur (highlights en lowlights) uitstekend gedaan. Ik kom zeker terug!

In één woord geweldig!

Ik hou er niet van om naar de kapper de te gaan, vind ik altijd spannend! Maar ik moet zeggen dat het deze keer reuze mee viel. Ik heb krullen en was nooit echt tevreden bij andere kappers hoe mijn haar geknipt werdt. Hier is dat wel anders ik ben geknipt door Ilse, een hele leuke spontane meid die mij op mijn gemak wist te stellen en een speciale techniek heeft om krullen te knippen. Met een tevreden eind resultaat heb ik weer mooie krullen!

Picobello

Fijne, vriendelijke salon. Werd duidelijk verteld wat er gedaan werd. Lekker bakje koffie tussendoor. Eind resultaat… ik voel me herboren!!

Zeer goed advies.

Er werd zelfs een kapster van de andere locate geroepen om advies t.a.v . knippen te geven. Resultaat was super.

TOP

Mijn eigen kapster Kim was afwezig, maar de andere Kim heeft het geweldig opgepakt. Helemaal naar mijn zin en ook nog goede tips gekregen.

• Vestiging: Den Bosch

Veel geduld en ervaring met kleine kinderen

Al bij binnenkomst een warm welkom en stelde ze de kleine (die overal eerst de kat uit de boom kijkt) gerust daarna heeft ze geel de tijd contact gemaakt met hem.

• Vestiging: Best

Super fijne kapsalon en kapsters!

Ik wordt altijd super fijn geholpen door Priscilla! Het is heel gezellig en ga altijd weer blij naar buiten met een mooie coupe!

Toppie!

Mooie haarkleur uitgezocht en heel goed geknipt

• Vestiging: Mierlo-Hout

Heel mooi eindresultaat!

Mijn ervaring is zeer positief voor de eerste keer bij Hair & Looks. Via via ben ik hier terecht gekomen en het eindresultaat is erg mooi. Precies wat ik voor ogen had. Ik kom zeker nog terug.

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Eindelijk iemand die begrijpt wat ik bedoel

Ik ben vandaag bij sem geweest in de salon Eindhoven tongelre en ze snapte precies wat ik bedoelde en heeft me echt mooi geknipt. Ik ben er echt heel blij mee

Super geknipt en gekleurd

Een hele fijne en gezellige kapsalon. Je wordt top geholpen. Heel blij met mijn mooie kapsel.

• Vestiging: Zaltbommel

Lieve attente medewerkers

Goede kappers die de tijd nemen om alles goed te knippen

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Advies op maat van persoonlijke wensen!

Eerste keer geweest, eerst kon ik zelf aangeven hoe ik mijn haar geknipt wou en Simone gaf daarnaast haar advies om het kapsel jong en speels te houden. Zeker tevreden van het eindresultaat en het persoonlijke contact met de kapster.

Waardeloze service

Over de salon in Helvoirt niets dan goeds, maar het hoofdkantoor is een grote bende. Ik heb een abonnement en vorig jaar werd ik direct na de lockdown geconfronteerd met een prijsverhoging, terwijl ik tijdens de lockdown gewoon door had betaald. Over die prijsverhoging werd niet gecommuniceerd, dat hadden de dames in de salon dan vergeten, volgens de eigenaar. Schandelijk om dat zo af te schuiven op je mensen! Nu krijg ik ineens een prijsverhoging van 67% voor mijn kiezen en het bedrijf is niet in staat om dit even fatsoenlijk per mail toe te lichten, als ze überhaupt al reageren. Ik heb net zoveel reminders gestuurd als dat ik antwoorden heb ontvangen. Tevens maken ze reclame voor onbeperkt naar de kapper vanaf € 23,50 per maand. Dat "onbeperkt" is bij dat bedrag gelimiteerd op 14 bezoeken per jaar. Dat is dus niet onbeperkt en dat heet misleidende reclame. Het hoofdkantoor zou qua communicatie en service eens een voorbeeld moeten nemen aan hun medewerkers in de salon.

• Vestiging: N.v.t.

Heel blij met mijn kapsel! Ik heb mijn nieuwe salon gevonden!

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.