Super fijne kapsalon!

Super fijn, prachtig resultaat!

• Vestiging: Zaltbommel

Blij met het eindresultaat

Mijn eerste keer naar Hair & look. De kapster mocht los gaan, Resultaat, Ik ben er erg blij mee. Volgende week terug voor de highlights

• Vestiging: Drunen

Helemaal top!

Er is geluisterd naar wat ik wilde en samen gekeken naar wat het beste resultaat zou geven. Ik ben er helemaal blij mee!

• Vestiging: Tilburg Centrum

De Kapster deed net even meer dan ik verwachtte

Ik had voor het eerst een afspraak bij Mabel in de Hoge Vucht. Ik heb vrij moeilijk haar maar ze heeft het in een hele mooie natuurlijke kleur geverfd en zo geknipt dat het voller lijkt. Ik ga graag een volgende keer terug.

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Heel goed geholpen!

Zeer tevreden, mooie haarkleur geverfd en geknipt naar mijn zin. Word goed geluisterd naar je wensen.

Super goede kapsalon

Zeer goede klantvriendelijke kapsalon . Geweldig personeel ..je kont blond binnen .je laat je verrassen en komt er paars uit .super gaaf

• Vestiging: Den Bosch

Altijd gezellig en een mooi resultaat

Fijne kapsalon met super vriendelijk personeel. De kapster weet precies wat ik wil en ik loop altijd tevreden de kapsalon uit! Ook de producten van Kevin Murphy vind ik super fijn. De kapster adviseert mij vaak over welke producten bij mijn haar passen. Volgende afspraak staat alweer gepland.

Super gave salon

Super gave salon . Super vriendelijk personeel. Laat je verrassen ..je komt blond binnen en gaat er paars uit ...

Super gave kapsalon

Auper gezellige kasalon met gezwllige mensen . Ga in de stoel zitten en laat je verrassen . Van blond naar paars super blij ermee

Super gave kapsalon

Super gave kapsalon .zeer klantvriendelijk . Je gast zitten en laat je verrassen . Van blond naar paars . Kei blij met mijn nieuwe look . Kom zeker terug .

Zeer gezellig klantvriendelijke kapsalon

Super gezellig. Je voelt je meteen thuis . Zeet klantvriendelijk. .gewoon op stoel gaan zitten en laat je verrassen. Van een blond koppie naar paars. Super blij. Kom graag bij jullie terug en mijn dochter ook van gitzwart naar highlights. Zwart btuin koper ..super blij allebei ..dank je

Zeer gezellig klantvriendelijke kapsalon

Goede kapper, fijne sfeer

Ik werd warm ontvangen toen ik de salon in kwam, er werd meteen gevraagd of ik een afspraak had en ik kon ook meteen bij de wasbak gaan zitten. Daarna werd ik al snel geholpen door 1 van de kapsters. Ze stelde veel vragen om te weten wat ik wilde en ik heb uiteindelijk de salon verlaten met inderdaad het haar dat ik wilde. Zeker de wandeling om er te komen waard!

Goede kapper, fijne sfeer

Perfect geholpen

Vriendelijk personeel en zeer netjes geholpen,mijn haar zit prima

Luisteren naar mijn wensen

• Vestiging: Breda Hoge Vucht

Geweldig geholpen

Na een telefoontje gelijk plek. Vriendelijk en gezellig geholpen. Mijn haar in een keer goed en naar mijn zin.

• Personeel N.v.t.

Wat fijn dat er kapsters zijn die hun vak verstaan

Bijna nooit schrijf ik een review, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Manon, de kapster die mijn veel te lange haar heeft geknipt mag dat de volgende keer weer doen. Wat een fijn half uurtje was dat. Niet alleen het vak als kapster beheerst ze goed maar ze zorgt met haar enthousiaste "babbel" voor een gezellig verblijf.

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Wat fijn dat er kapsters zijn die hun vak verstaan

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.