Snel en vakkundig geknipt

Prettige sfeer makkelijk online afspraak kunnen maken

• Vestiging: Breda

Oud en vertrouwd , voor mij een goede kapsalon en vrolijke kapsters met altijd een lekker praatje!!!!

Helemaal top!

Hele fijne ervaring, geknipt zoals ik wou, was mijn eerste keer hier, ik kom zeker vaker terug

• Vestiging: Tilburg Centrum

Ik zal eerst mijn naam ff goed schrijven. Lien Grevinga , dit was de eerste keer in jullie salon, maar heb het als heel goed ervaren , Sindy heeft mijn geholpen en een heel spontaan en lieve meid, ze heeft me heel goed geholpen en goede advies gegeven .

Super goed.

Bij Hair & Looks in Prinsenbeek geweest. Was heel blij dat ik geholpen werd door mijn vertrouwde kapster. Zij weet altijd goed advies te geven. En ben ook heel blij met mijn nieuwe haar kleur. Groetjes Anita

• Vestiging: Breda

Blij met kapsters voor de kinderen

Fijne kapsters die ons kindjes goed hebben geknipt! Wij zijn erg tevreden!

• Vestiging: Breda

vriendelijke kappers met kijk op kennis

Goede kappers met een goed luisterend oor en weet wat de klant wilt en altijd zin in een praatje met lekkere koffie.

Goeie kapsalon

Ben er recent geweest, voelde mij er niet echt welkom, zal de hitte wel zijn geweest, resultaat was goed.

• Vestiging: Mierlo-Hout

Geweldige kapsalon met een nieuwe top eigenaar. Ook met een TOPKAPSTER PRISILLA. DIT IN RIDDERKERK. TOPPIE!!

• Vestiging: N.v.t.

Heel erg tevreden een super kapper

• Vestiging: Den Bosch

Prima service en goede kapster

Eerste keer in deze salon geweest en prima ervaring. Goed geknipt en een mooie kleur.

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Fijne kapsalon

Goed geholpen , van te voren een prijsopgaven gekregen(dus geen verrassingen!) , gezellige meiden!

• Vestiging: Breda

Top service en super vriendelijke medewerkers

Dat was mijn eerste bezoek aan Hair and looks, maar ik kom zeker terug! Op aanvraag eerlijk advies gekregen voor het type kapsel en vervolgens keurig netjes uitgevoerd.

snel en goed

het ging erg snel. en het was duidelijk van wat ze ging doen. en het ziet er weer goed uit. prijs is alleen een beetje duur.

• Vestiging: Eindhoven

zeer vriendelijk en heel goed geknipt

mijn kapster is een heel vriendelijke dame en ze knipt hartstikke goed precies zoals ik het wil compliment voor Esmee

• Vestiging: Breda

Ze hebben mijn haar omgetoverd van een nachtmerrie naar precies wat ik wilde. Super tevreden!

Heel gezellig!

Afgelopen woensdag weer eens langsgegaan voor een heren knipbeurt bij Priscilla bij de vestiging in Ridderkerk. Vond het heel gezellig en daarnaast fijn hoe er met me mee werd gedacht met mijn ideeën over een nieuw kapsel. Tot slot vind ik de persoonlijke binding ook erg fijn! Kwam naar buiten met een goed gevoel, een glimlach op mn smoel (gezicht, maar dit rijmt) en weer een leuk kapsel om de zomer mee uit te gaan. Kortom erg fijn!

• Vestiging: N.v.t.

Ridderkerk: Fijn salon, zijn eerlijk wat kan en niet kan, met een perfect resultaat.

Fijn personeel die eerlijk zijn wat wel en niet haalbaar is qua wensen. Overleggen ook met elkaar wat fe beste opties zijn. Denken ook mee in je budget en smeren je geen onnodige producten aan. Prijs kwaliteitverhouding is prima. Vestiging ridderkerk

Gewoon goed

Haren goed geknipt en geföhnd. Ze nemen er de tijd voor, top!

• Vestiging: Best

Ik ben heel goed geknipt, op vrijdagavond. Mijn kapster liep een kwartier uit, maar ging door tot 21:10, daardoor werd het voor de andere kapsters ook een latertje. Ze herhaalden meermaals dat dat geen enkel probleem was en bleven vrolijk en vriendelijk, super!!

• Vestiging: Mierlo-Hout

Fijne krullenkapper

Mijn ervaringen bij andere kappers is wisselend, vaak wordt m'n haar als droog bestempeld en vaak ook te kort geknipt om dat de lengte korter op krult bij het drogen . Maar deze kapper heeft verstand van krullen en hoe deze te behandelen. Mijn lichte angst voor kappers is een heel stuk verbeterd

Mooie kapsalon

Mooie kapsalon fijn ontvangen in de nieuwe vestiging in breda hoge Vught. Echter had ik het gevoel dat ik geholpen werd door een kapster die nog niet klaar was met school. Er werd meerdere keren een collega bijgehaald of de verf al goed was. Wat de toner moest worden. Ik vind dit echter niet erg maar wel jammer dat er dan alsnog het volle bedrag gevraagd word. Het zou fijn zijn dat je zelf kan kiezen dat je door een niet gediplomeerde kapster in opleiding behandeld word maar dat daar wel een kortings percentage tegenover staat, zoals dat bij meerdere kapsalons het geval is. Ik zou zeker terug gaan maar dan wel een afspraak maken bij de andere kapster.

• Vestiging: Breda

Gezellig,en goed advies....top kapster!

Vakwerk wat ze leveren! Voel mij op gemak in de salon!

• Vestiging: Breda

Geweldig geholpen, zeer tevreden!

Was mijn eerste afspraak omdat ik bij mijn eigen kapper niet terecht kon. Voor knippen en highlights. Ben zo tevreden dat ik graag terug kom!

• Vestiging: Zaltbommel

Top kapsel & service

Makkelijk om een afspraak te maken op internet, vriendelijke service (ik ben dankbaar voor geduld met mijn middelmatige nederlandstalige vaardigheden), en nu ben ik zo blij met mijn kapsel.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.