Fijne kapper

Vriendelijke en deskundige kapsters. Mooie zaak.

vriendelijk en vakbekwaam

vriendelijk, vakbekwaam en onthouden wat de klant wil.

alles netjes

• Vestiging: Best

Vriendelijk en flott en vakkundig geknipt

goede kapper

Makkelijk afspraak te maken

• Vestiging: Best

geweldig, precies wat ik wilde!

Ik wilde eens een andere kapper proberen na jarenlang bij dezelfde te zijn geweest. Altijd beetje spannend dan natuurlijk. Maar mijn verwachting werd overtroffen. Supertof kapsel! Hier kom ik weer terug. Vriendelijke ontvangst en heerlijke koffie. Personeel nam alle tijd voor mij om het naar de zin te maken en was oprecht geïnteresseerd. Bovendien goede prijs, niets van te zeggen.

Hier ga ik niet terug

Ik was de eerste keer in deze zaak. Ik werd geknipt door een onverschillige gehaaste kapster, helaas, want er was op dat moment een andere kapster aanwezig die juist erg aardig was. Deze kapster kon het amper opbrengen om vriendelijk te zijn en te luisteren bij het bespreken van het knippen. Ze was duidelijk zeer ontstemd, ik vond haar gedrag gewoon onfatsoenlijk. Daarnaast ging de cape achterstevoren aan, omdat dat makkelijker was voor haar, maar vervolgens had ze geen enkele zorg voor haren op mijn kleding aan de voorkant. Dit was een vervelende onplezierige ervaring, zo is naar de kapper gaan niet leuk! Naar deze zaak ga ik zeker niet terug en in raad hem ook niet aan

• Vestiging: Tilburg Centrum

Netjes ontvangen en goede uitstraling

Goed en netjes ontvangen

• Vestiging: Best

Bij thuiskomst was mijn vrouw gelukkig met mijn coupe.

Prettige zaak, snel en goed geholpen.

• Vestiging: Best

Altijd gezellig altijd fijn om daar de behandeling te mogen krijgen.

Fijn als je binnen komt dat het personeel je naam kent. Komt ook wel dat je vaste klant bent. Maar ook nieuwe personeelsleden doen echt de moeite om je beter te leren kennen. Denken mee met wat je wil met je haar. geven goed advies, werken lekker door, we als klant altijd een kopje thee of koffie, Ik kijk er weer naar uit als het mijn beurt is.

• Vestiging: Eindhoven

Gewoon een goede kapper die netjes werkt.

Mijn kapster werkt netjes en secuur, en is daarbij zeker niet te duur. Ook houden ze de winkel netjes schoon, dat is wat ik graag beloon. Daarom kom ik elke keer weer terug, eens per maand dat is genoeg. Volgen mij een review dat is waar je om vroeg?

Supper tevreden

Volgens afspraak goed geknipt door een vriendelijke kapster zeer tevreden

Goed en vertrouwd.

Simone is de vaste kapster geworden en dat voelt goed. Ze vraagt iedere keer hoe ik het hebben wil, maar daar komt geen verandering in: niet te kort, ook de báard. Irritant is dat ik dat iedere keer bij het maken van een afspraak niet kan vermelden en een apart mailtje met toelichting moet sturen. Zou toch niet nodig moeten nu zijn.

TOP zoals altijd!!

Simone is mijn kapster maar ook mijn socializer ;-)

Goede en leuke kapper

In Breda, goed geholpen en het was geen punt dat ik wat te laat was. Top!

• Vestiging: Breda

snel en vakkundig geholpen al jaren

nogmaals goede en snelle service

Professioneel

De kappers bij de vestiging van Hair & Looks waar ik al langere tijd klant ben, zijn professioneel en ervaren. Daarnaast zijn zij vriendelijk, goed in advies en denken mee zodra je net even iets anders wilt met je kapsel.

• Vestiging: Eindhoven

Een kapper met een ruime klok.

Je betaald iets meer als bij de 14 in een dozijn kappers maar krijgt daar ook een heerlijk ontspannen ervaring van ECHT goede kappers voor terug. Ik zou er niet aan denken om ooit te switchen!

• Vestiging: Eindhoven

Altijd goed en correct geholpen

• Vestiging: Raamsdonksveer

Een weldaad voor hoofd en geest

Een bezoek aan de salon is een lust voor het hoofd. Je wordt door vriendelijk en vakkundig personeel op je wenken bediend, onder het genot van eventueel koffie, thee of water.

Goed en naar wens

Op tijd volgens afspraak en precies volgens mijn wensen. Prima gedaan. Ben al vele jaren klant bij deze kapper.

Nog nooit meegemaakt

Ik ben gisteren 8 november 2021 geknipt bij Hair and Looks. Ik kwam binnen met langer haar dat onder mijn oren uitkwam en liep weg alsof ik 10 jaar jonger was geworden. Toen de kapster vroeg hoe ik geknipt wilde worden gaf ik mijn normale knipbeurt aan; zijkanten ietsjes korter en bovenop iets minder kort. Daarna stelde de kapster vragen tijdens het knippen of ik m’n oren vrij wilde hebben. Ik antwoordde hierop dat ik eerst aan wilde kijken hoe de beurt zou eindigen zodat ik daarna aan kon geven of ik mijn oren wel of niet vrij wilde. Dit kon niet want dan zou het niet goed vallen, wat ik gek vond aangezien dit normaal wel bij mij zo gedaan werd. Kapster knipte een diepe snee in haar vingers waarna ik vroeg of het ging, hierop antwoordde ze dat ze normaal niet zo diep in haar vingers knipte waar ik op dacht van dat het juist niet normaal moet zijn om überhaupt in je vingers te knippen, maar goed. Ik ben dik ontevreden met mijn kapsel, heb over vijf dagen mijn verjaardagsfeest, zie er vijf jaar jonger uit omdat ze erg veel eraf heeft gehaald, en daarbij ook gewoon niet mooi. Jammer dit want bij de andere kapster, Curly, waar ik voorheen gegaan was, ging het wel goed. Echt jammer dat dit zo moet eindigen. Vond de kapster onprofessioneel overkomen.

• Vestiging: Breda

Geweldig goed en fijn personeel

Wordt altijd keurig geknipt, dus nu maar een abonnement afgesloten.

• Vestiging: Drunen

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en hartelijk personeel. Ik ga al jaren naar deze kapsalon. Heb voor 95 % een vaste kapster (Simone). Voordeel is dat zij weet wat mijn wensen zijn. Gesprekken met haar zijn fijn. Zij is geinteresserd en onthoudt alles bij de volgende gesprekken. Ga zo door !!!

Gastvrij en kundig

Fijn dat ze meedenken. Gezellig en kundig

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.