Altijd op tijd en vriendelijk personeel

Altijd attent en vriendelijk

Geweldige ervaring vandaag.

Ik ben voor de 1e keer bij deze kapsalon. Ben erg blij met het resultaat. Ook de kapsalon is erg leuk en gezellig. Spontane kapsters. Kreeg veel advies. En tijdens de behandeling goed uitleg. Geweldig, ben erg tevreden.

• Vestiging: Den Bosch

Vakkundig en vriendelijk geholpen in een gastvrije ambiance

Ontspannen. Voor mij echt mijn 2 wekelijkse uitje op de vrijdagavond

Is helemaal top

Mijn ervaring is dat ik erg mooi geknipt word en dat er goed naar mij geluisterd word

goed en vertrouwd

al jaren een prima adres voor mij en vriendelijk personeel

• Vestiging: N.v.t.

Bij Fem is naar de kapper gaan altijd een feestje!

Need i say more?

Weer top!

• Vestiging: Den Bosch

Goed geholpen, tevreden over het resultaat!!

Ging voor informatie naar de website. Wilde reserveren via een abonnement. Maar dat moet je dan eerst kopen. Vandaar het zoeken op de website gesloten en opgebeld. Kort nadien een telefoontje van de kapper met de vraag of ik wel goed geholpen was en of men nog iets kon betekenen. Uitgelegd. Was helemaal goed. Verrassend dat er zo nog "nagebeld" wordt. De afspraak, het knippen en het abonnement is allemaal goed en tot tevredenheid verlopen.

Vakkundig, vriendelijk en gastvrij

Erg plezierig en Marlot is vakkundig en prettig om mee te praten. Kortom een leuk terugkerend moment

Geweldig.

Hele goede service en klantvriendelijkheid.

goed geknipt

er werd goed geluisterd naar mijn wensen

• Vestiging: Den Bosch

Zie er altijd weer goed uit na een knipbeurt.

Ik zie er altijd weer goed uit na een knipbeurt. Erg aardig personeel en een fijne locatie

Van guppie naar gozer

Super toffe winkel, zeer netjes en verzorged. wel een beetje aan de dure kant maar daar zijn alle services en personeel dan ook wel naar. Overal niks op aan te merken en zekker waard om daar langs te gaan

• Vestiging: Breda

Ik ga met plezier naar de kapper en hoor thet ook.

Altijd vriendelijk ontvangst, netjes met de tondeuse geschoren, netjes afgewerkt. Top!!

Echt super

Super netjes personeel neemt goed de tijd. En geeft advies. Het abonnement is echt een aanraden waneer je wilt naar de kapper echt top!

Snel en goed geholpen

Doen wat er gevraagd wordt en altijd vriendelijk,en een kommetje koffie

klantvriendelijk ,vakkundig met goede bediening

met persoonlijk gesprek ,vlotte bediening en leuk personeel met kopje koffie erbij is de volgende afspraak snel gemaakt.

Zéér goede eerste indruk

Als student was ik op zoek naar een nieuwe kapper in Tilburg. Hierbij was het geheel heel makkelijk en professioneel. Zowel het maken van de afspraak als de afspraak zelf waren top!

Personeel aardig, kwaliteit goed

Voorheen kreeg ik voorafgaand aan de afspraak een herinnering per mail. Dat was 1 dag voorafgaand. Nu heb ik die niet ontvangen. Na de behandeling heb ik een nieuwe afspraak gemaakt. Die kreeg ik mee op een los papiertje. Voorheen werd die netjes uitgeprint. Dat zijn toch 2 aandachtspunten, wat mij betreft. Maar dat doet niets af aan aardig personeel en goede kwaliteit ....... Oh ja, voorheen kreeg ik ook een kopje koffie aangeboden, nu niet!!

• Vestiging: Raamsdonksveer

Goede service en aardig personeel.

• Vestiging: Raamsdonksveer

Goed, snel en vriendelijk, correct

Duidelijk toch!

• Vestiging: Breda

Verrast hoe mooi mijn haar eigenlijk is….

Na een tijdje Corona kapsels en budget kapsalons besloten bij Hair en Looks langs te gaan. Vlotte en vooral persoonlijke behandeling met daarnaast zeker oog voor detail. Het kost wel ietwat extra tijd in vergelijk met de budget branche maar het resultaat was echt oogverblindend; nieuwe look, strak en echt professioneel afgewerkt tot in elk puntje, gewoon top!

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Keurig geknipt

Zoals altijd netjes geknipt ,door vriendelijk personeel

• Vestiging: Drunen

Andere naam, zelfde fijne kapper

Ik kom er al jaaaaaaaaaren. De naam is anders geworden maar nog steeds de hele fijne kapper die ik al zo lang gewend ben :-)

• Vestiging: Raamsdonksveer

Top service! Leuk en ervaren personeel!

Is gewoon een goeie zaak altijd netjes

• Vestiging: Oosterhout Centrum

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.