Na 20 jaar in Tilburg Centrum gewoont en geknipt te zijn. Ben ik in in 2019 naar Berkel- Enschot verhuist in al die tijd geen kapsalon kunnen vinden naar mijn zin. Op aanraden van een kennis een bezoek gebracht aan jullie kapsalon, en het voelde meteen goed. Ontvangst,behandeling en resultaat. In één woord perfect

• Vestiging: Udenhout

Klant vriendelijk Word altijd goed en correct geholpen

• Vestiging: Raamsdonksveer

Kwaliteit is zeer goed. Kapper (Jack) altijd vriendelijk en correct. Leuke gesprekken

Goede ervaring

Men luistert heel goed naar de klant en men neemt er ook de tijd voor.

Altijd prima

Prima kapper

• Vestiging: Drunen

Altijd vriendelijk en goede kapper

Bij binnenkomst wordt je al begroeid en voel je dat je welkom bent. Kom er graag en je wordt goed geknipt. Ik met krullend haar ben door andere kappers al eens "verknipt" maar hier kunnen ze het wel. Helemaal top

• Vestiging: Helvoirt

Altijd vriendelijk en tijd voor een gezellig praatje

Altijd vriendelijk en tijd voor een gezellig praatje

• Vestiging: Drunen

prima geholpen , vriendelijke en vakbekwame kapsters.

ik ben al meer als 35 jaar klant bij deze kapsalon . dat zegt volgens mij alles . met vriendelijke groet, Wil Mathijssen

• Vestiging: Udenhout

Altijd een feestje om je laten knippen door mijn kapster Marieke !

Gezellig,kwaliteit en altijd tevreden naar huis.

• Vestiging: Raamsdonksveer

Fijn ontvangst, Vakkundig personeel, heerlijke koffie.

Ik kom al jaren bij deze kapper, nog nooit met een “slecht” gevoel daar de deur uitgegaan. in 1 woord TOP!

• Vestiging: Raamsdonksveer

Service gerichte dames met uitstekende vakkennis

Op afspraaktijd wordt je uitstekend geknipt, correct, en in overeenstemming met de corona-regels.

Enorm aangenaam.

Ik ben 'vreemd' gegaan. Na jarenlang trouw bij mijn vorige kapster ben ik nu overgegaan naar Hair&Looks. Ik ben enorm fijn geholpen en ben fantastisch geknipt. Was zo te spreken dat ik direct een abonnement hebt afgesloten. Ben erg te spreken! Aanrader dus!

• Vestiging: Breda

Prima kapper!

Beste kapper van Drunen en omgeving.

Buitengewoon goede service

Fijne en prettige salon

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Snel en super netjes geknipt!!

Ik ben super snel en super netjes geholpen. Lekker kopje koffie en gezellig praatje. Niets mis mee!!

• Vestiging: Tilburg Centrum

Weer een goed zitten net kapsel

Prima en net je geknipt zit weer goed in model. Vriendelijke geholpen.

• Vestiging: Drunen

ik heb een vriendelijke,leuke en goede ervaring

door de leuke ,spontane en gezellige vakkundige behandeling,heb ik deze ervaring

• Vestiging: Raamsdonksveer

Maaike is zo lief voor mij

Altijd super al 32 jaar

• Vestiging: Raamsdonksveer

Super goed geknipt dit wordt men nieuwe kapper

Super goed geknipt wordt goed geluisterd met wat je wil het ziet er super mooi uit ben echt super tevreden jullie worden men nieuwe kapper

Uitstekende kapper, dikke 10 voor klantvriendelijkheid

De beste kapperszaak die ik ken. Ik, mijn vader & broertje gaan hier al jaren heen en het is elke keer een fijne ervaring!

Zoals iedere keer perfect

Kyra knipt mij altijd goed ik hoef nooit iets te zeggen ze weet bij voorbaat al hoe ik geknipt wil worden

• Vestiging: Mierlo-Hout

Altijd vriendelijk, en alle aandacht ondanks een simpele behandeling (tondeuse)

Ik heb kort haar, daar gaat iedere 5 weken de tondeuse overheen. Hoewel relatief eenvoudig ( denk ik) toch alle aandacht en secuurheid. Daarnaast altijd vriendelijk behandeld. Mensen vragen mij vaak waarom ga jij naar de kapper, kun je toch ook makkelijk zelf. Ik leg dan uit dat ik om bovenstaande redenen naar jullie ga.

Altijd een prima knipbeurt

Altijd een prettige ontvangst met koffie en altijd tevreden weer naar huis

Supervriendelijk en professioneel personeel

Al jaren kom ik bij deze kapsalon. Altijd vriendelijk en geven goed advies.

Place to be

Altijd weer een gezellig moment om je kapsel weer te laten fatsoeneren.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.