Kleur haar had wat lichter gemogen.

Kapsters zijn vriendelijk en prettig in de omgang. Ik had wel aangegeven dat ik een lichtere coupe wilde. Dat is niet echt gelukt helaas.

• Vestiging: Oosterhout centrum

Super goed geknipt

Heel vriendelijke ontvangst, heel goed geknipt. Heel prettige kapster.

• Vestiging: Tilburg

Er wordt goed aan de corona regels gehouden. Kwaliteit van het knippen als vanouds uitstekend

Super kapper!

Voor de eerste keer langs geweest. Super fijn geholpen. En mooi resultaat.

• Vestiging: Breda

Super blij met het resultaat!!

Super bedankt weer Marlot, weer een super mooi resultaat :)

• Vestiging: Breda

een ontspannen zalige knipbeurt.

De kapster luisterde goed naar mijn haar idee, gaf tevens ook goed advies , ze heeft mij goed geknipt , ik verliet heel tevreden de kapsalon. Ook de volgende keer ga ik naar deze kapper, ik voel me mooi en gehoord.

• Vestiging: Breda

Het was weer als vanouds gezellig en goed geknipt door Karin

Erg goed

Mijn dochter is goed geknipt en zeer vriendelijke geholpen en nog ingevlochten ook. Dus zeker voor herhaling vatbaar

Fantastiche knipbeurt

Marlot is een vriendelijke en makkelijk in de omgang kapster. Ze wist goed te luisteren en heeft echt feeling voor het kappersvak.

• Vestiging: Breda

Heel blij met extensions!!

Zo blij met mijn extensions, precies wat ik wilde! Kim heeft uitstekend geholpen en de juiste kleuren uitgezocht. Echt super!

• Vestiging: Oosterhout centrum

Leuk en ervaren personeel

Werd echt de tijd voor me genomen en was zeer tevreden.

• Vestiging: Tilburg

geweldige kapster, prima geknipt, fijne sfeer!!!

zie boven

Gezellig

Gezellig, snel, niet ongemakkelijk en mooi kapsel.

Alles was naar wens

Ik werd geholpen door erg vriendelijk personeel, er werd goed naar mij geluisterd en ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik zal hier zeker vaker terugkomen!

Prima geknipt

Prima geknipt, wat lagere laagjes in mijn haar voor meer volume. De vorige keer was ik verrast over het advies die ik kreeg en het model die ze hadden geknipt. Dit keer was ik geknipt door een andere kapper en vond ik het iets minder boeiend, het ziet er nu verder wel verzorgd en netjes uit.

• Vestiging: Den Bosch (Blont)

Altijd klantgericht en fijn om er te zijn.

Normaal een 10 maar; Ik zit zelf in een crisisteam Corona en het is niet veilig in Drunen omdat koffie wordt geschonken. Als er controle komt heb je een probleem. In de protocollen staat geen koffie. Tenzij een persoon uitschenkt en bekers. Maar als je moet drinken gaat kapje af maar dat gebeurt ook bij de kapper. Op dat moment zitten beiden zonder mondkapjes op een halve meter afstand. Mijn tip: als je een klant met een afspraak van een uurtje hebt geen koffie aanbieden. Uitleggen en iedereen begrijpt dit. Langere afspraak koffie maar de kapper op een andere plek laten drinken. Het is even niet anders en als je het vooraf uitlegt en via de site en of in de zaak communiceert is het prima. Mensen begrijpen dit. Hopelijk pakken jullie deze feed back op. Succes Erik Tausch

• Vestiging: Drunen

Mijn eerste ervaring in deze mooi Salon was goed!

Een kapperszaak, met mooie producten en gezellig personeel met ruime vakkennis! Zeker een goede eerste ervaring!

• Vestiging: Tilburg

Fijn en deskundig geknipt en gekleurd!

Mijn eerste bezoek aan jullie is mij erg goed bevallen. Ik ben heel goed geknipt door Kim! De kleur was ook precies goed. Fijn geholpen. Ik kom zeker terug!

• Vestiging: Tilburg

Zeer netjes geknipt en behandeld

Zeer netjes geknipt en behandeld Vriendelijk personeel.

• Vestiging: Tilburg

vriendelijk, professioneel en makkelijk online afspraken maken

Erg makkelijk online afspraken systeem, professioneel geholpen en naar alle tevredenheid met het resultaat

Super service & kwaliteit

Erg leuke, slimme en vakkundige dames die helpen elkaar en sparren over resultaten - voor een maximale tevredenheid van de klant. Geen onnodige behandelingen, oog voor tijd en goede afwerking. Ben erg tevreden!

Erg goed geholpen

Gezellige dames , schone salon.

• Vestiging: Tilburg

Mooi geknipt. Fijn personeel.

• Vestiging: Den Bosch (Blont)

Fijne kapsalon met eigen kapster

Ben nog altijd tevreden met mijn eigen kapster die mij al heel lang knipt. En dat wou ik graag zo houden.

Buitengewoon

Ik kwam voor iets nieuws en ik kreeg iets nieuws geheel volgens mijn verwachting.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.