Super!!

Persoonlijke aandacht en goede kwaliteit!

• Vestiging: Tilburg

Ik kom al een tijdje in Drunen, goed en vriendelijk personeel .

Goed en vriendelijk personeel dat goed advies geeft

vertrouwd

na een lange periode van wachten, uitstekend geholpen door Jack

Slecht geknipt

Mijn haar is nog nooit zo slecht geknipt. In laagjes knippen was blijkbaar heel moeilijk. Eenmaal thuis zag je dat er gigantische lengte verschillen waren. Tot slot werd mijn haar geföhnd en mijn haar werd op de heetste stand van de föhn gelegd. Ik zag de rook van mijn haar afkomen. Ik ben alles behalve tevreden.

• Kwaliteit
  • Vestiging: Den Bosch (Blont)

Reeds jaren zeer tevreden over Wim

Uitstekend !

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

prima geknipt, prettige drukte. snelen vakkundig geholpen

altijd het beste geweest, en nu nog beter inzet van het vaste personeel is 100%

zoals boven omschreven

Vriendelijk, geduldig en snel

Mijn zoontje van 16 maanden is geknipt. Hij vond het erg spannend, maar hij werd rustig en vriendelijk benaderd, en snel, maar geduldig geknipt. Wij zijn tevreden!

Fijne en goede kapsalon

Nieuwe naam maar nog steeds hetzelfde personeel. Super fijne en goede kapsalon met leuke vlotte dames

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Hele fijne kapsalon met goeie vakmensen!

Zeer fijne kapsalon, een mooi smaakvol interieur, goede vakmensen! Zeer prettige ervaring, wordt ook vaste klant, heb mijn volgende afspraak al geboekt!!

• Vestiging: Drunen

Hele mooie salon, vriendelijk personeel en loop na een bezoekje aan Marlot altijd meer dan tevreden de salon uit.

Vriendelijk en goed geknipt

Jullie hebben een tevreden klant erbij. Bedankt Kimberly!

geweldig

vriendelijk personeel en er wordt goed geluisterd naar wat je wil met je haren. ze geven ook goed advies.

• Vestiging: Oosterhout centrum

Heel gezellig, professioneel en prachtig resultaat

Het was een gezellige middag in de kapsalon, het concept van de tafel waaraan iedereen geverfd wordt zorgde voor een huiskamer gevoel. Ik ben goed geholpen door Inge, ze is heel enthousiasten goed in haar werk!

• Kwaliteit
  • Vestiging: Den Bosch (Blont)

super

geweldig personeel heel vriendelijk en geven goed advies kom er al.jaren

• Vestiging: Drunen

Een goede fijne kappers beurt ervaren

De kapster was vriendelijk en heeft mijn haar weer super goed geknipt. Houd rekening met mijn wensen.

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Mijn man komt al jaren bij jullie en vertelde mij om ook eens naar jullie te gaan. Dit is erg goed bevallen. Goed geknipt en vriendelijk personeel

• Vestiging: Oosterhout centrum

Niets op aan te merken

Leuke kapster, leuke gesprekjes gehad plus een lekkere beker koffie en uiteindelijk blij om na een veel te lange tijd door de coronabeperkingen uiteindelijk van mijn te overvloedige haardos verlost te zijn en gelukkig kenden ze mij thuis nog. Alleen jammer dat ik geen bewijs van betaling van de dienstverlening meer ontvang.

super, altijd tevreden

Ik kom al een jaar of 20 bij Jack, knipt goed en altijd gezellig. een aanrader.

goed geknipt

erg fijne kapper, mijn zoon is er alleen geweest en kwam keurig geknipt naar huis. Hij vond het fijn en is erg tevreden. Wij bevelen jullie aan in onze vrienden kring.

• Vestiging: Breda

Zeer professionele kapsalon met een degelijke vertrouwde uitstraling!!!

Al vele tientallen jaren mijn kapper waar je altijd na een goede knipbeurt en een goed gesprek weer tevreden huiswaarts keert.

• Vestiging: Drunen

Fijne kapsalon en kapsters die echt werk maken voor een mooi kapsel.

De eerste keer bij Hair & Looks in Tilburg. Haar laten kleuren, wassen, knippen en föhnen. Het resultaat was erg mooi en een leuke en bekwame kapster. Je kunt diverse abonnementen afsluiten, zodat je er iedere maand geknipt en er verzorgd uit ziet! Echt een aanrader!

Haircut & highlights

Super proffesional and Fast staff Good raport between price and qulity I reccommend it 100%

• Vestiging: Tilburg

Vriendelijke enthousiaste service door professionele knippers

Mijn ervaring bij Hair & Looks was heel fijn. Eindelijk weer naar de kapper na deze periode van lockdown en meteen een heel ander kapsel. De kapper was vriendelijk, enthousiast en heeft heel kundig van mijn lange warrige lokken een korte frisse bob gemaakt! ik ben helemaal blij en kom zeker weer een keer terug!

• Vestiging: Tilburg

De kapper heeft me heel goed geknipt

Heel goed geknipt door de kapper?

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.