klantvriendelijk

Al zou ik vier weken moeten wachten voor een afspraak. Voel me thuis.

Fijne kapsalon

Zoals altijd goed en vriendelijk geholpen.

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Wat fijn dat we weer naar de kapper mogen, super goed geholpen door Fleur! Erg blij met m’n geknipte haren en high lights. Bedankt!

• Vestiging: Helvoirt

Fijn en gezellig!

Een hele fijne kapster die de tijd neemt en geïnteresseerd is. Mijn eerste ervaring was heel goed. Snel en goede service. Zeer tevreden

• Vestiging: Tilburg

Weer goed en snel geholpen!

Ondanks de Corona drukte was er alsnog persoonlijke aandacht en heb ik mijn bezoek als prettig ervaren.

• Vestiging: Tilburg

Ik kom al in Drunen toen ik 3 maanden oud was nu ga ik nog steeds 2 x in de maand, ben super tevreden over het personeel de klantvriendelijk heid heel het plaatje

• Vestiging: Drunen

Prima geholpen en tevreden met het resultaat

Professioneel en goed werk

Schoon, vriendelijk, attent

• Vestiging: Breda

Altijd top

Super meiden! Netjes geknipt, altijd lekker vlot, gewoon goed.

• Vestiging: Tilburg

Goed advies en mooi resultaat.

Ik was voor het eerst bij deze kapsalon. Goed advies gehad voor de kleur. Het is ook echt mooi. Ook nog goede bruikbare adviezen gehad voor het verzorgen van mijn krullen. Niet opdringerig om producten te kopen. Wel advies gehad hierover.

• Vestiging: Tilburg

Hele vriendelijke kapster en mooi resultaat!

Mijn beide kids zijn vandaag geknipt door een hele aardige kapster die ervoor heeft gezorgd dat ze allebei met mooi geknipte haartjes weg gingen. Ze nam de tijd en vertelde ze steeds wat ze ging doen. Wij zijn erg tevreden!

• Vestiging: Tilburg

Ik vindt het een voordeel hebben om zelf te mogen oordelen wie ik straks als vaste kapster vast kan stellen.

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Helvoirt

Sinds jaar en dag goede behandeling

Jammer dat de corona tijd of de overname er voor heeft gezorgd dat de prijzen naar boven zijn bijgesteld. Voorheen bij Uyleman en voor corona 61 euro voor mij en mijn vrouw. Nu ruim 11% meer naar 68 euro.

prima knipbeurt

ik kwam binnen met een kapsel wat door een weddenschap wat aan de onverzorgde kant zat, de kapper luisterde goed naar m'n instructies en ik kreeg een restauratie zoals ik die graag wou.

Vriendelijk en goed

Mijn zoontje van 8 komt met plezier naar Berna. Ze is een topper, leuk met kinderen en een kei in haar vak.

Bekwaam, vriendelijk en gezellig

Altijd prima ervaringen. Aan te bevelen kapperszaak!

• Vestiging: Drunen

Ben van lang haar naar kort gegaan, dat was best wel spannend maar met goede hulp en uitleg van de kapster is dit heel goed gelukt. Ben er super blij mee. Ook voor het kleuren heb ik goed advies gekregen.

Altijd prima service

Ik kom hier al erg lang en de kwaliteit en service zijn altijd van een hoog niveau. Een aanrader!

Fijn advies & lieve medewerkers

Ik kreeg goed advies over wat ik het beste met mn haar kon doen. Het was erg druk in de zaak, maar toch waren de kappers heel lief!

• Vestiging: Breda

Precies gedaan hoe ik het wilde

Ben geholpen door Robin. Ik had aangeven dat de vorige kapper niet deed wat ik vroeg. En ik daarom naar een nieuwe kapper zocht. En ik ben zo blij dat ik eindelijk iemand gevonden heb die het belangrijk vind dat klant blij is. Ze denkt met je mee en luistert ook goed naar wat je wilt. Helemaal blij met mijn kapsel en vaste klant erbij.

Vriendelijk personeel

Mijn eerste keer bij deze kapsalon. Ik ben goed geholpen en ben zeer tevreden over mijn kapsel. Kapster was erg vriendelijk en eerlijk mbt wat met mijn haar kan. Natuurlijk ook betaalbare prijzen.

FAN-TAS-TISCH!

Ik kom een aantal jaar bij 'Hair&Looks' (voorheen Blont) en ik ga er altijd met een goeie coupe de deur uit! De kapster (Jacky) is zeer professioneel en kan knippen/kleuren als de beste!❤

Aangenaam

Aardig personeel en goed geknipt, enkel moest ik wel even wachten

• Vestiging: Tilburg

Kapper Jacqueline van Hair & Looks Uyleman Drunen is al jaren mijn geweldige kapster

In 2013 heeft Jacqueline mij een make-over gegeven, waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. Ik ben sindsdien haar trouwe klant en hoop dat zij nog vele jaren mijn kapster blijft. De service van de kapsalon Hair & Looks Uyleman te Drunen is erg goed. Je voelt je er thuis als trouwe klant

• Vestiging: Drunen

Mijn omschrijving van wensen, word altijd erg goed vertaald, heel fijn! Ik kom er al jaren met veel plezier.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.