Ik ben zeer tevreden .

Kom elke 6 weken . Zowel de producten waar jullie mee werken is zeer goed . Personeel ben ik ook tevreden over . Ze zijn vriendelijk en ze adviseren je op correcte manier . Ik ga altijd met een tevreden gevoel naar huis .

Top zaak

Vandaag sinds lange tijd weer naar jullie mooie zaak kunnen gaan. Werd deze middag geknipt door jullie nieuwe collega yvonne Deze fijne kapster past perfect in het team van helvoirt. Ze verstaat haar vak. Gezellige babbel en geeft goed advies Top aanwinst voor Helvoirt

Fijne ervaring

Fijn om online een afspraak te kunnen regelen. Alles ging smooth. Er werd ook gehouden aan corona maatregelen.

Prima service!

Voel mij weer het mannetje met mijn mooi geknipte koppie !!

• Vestiging: Oosterhout Arkendonk

Perfect!

Eerste dag weer open na de lockdown en ik was de laatste klant voor deze lange dag. Ik hoefde niet te wachten en werd door een vriendelijke kapster verlost van mijn coronalook!

Gezellig

Lekkere kop koffie Gemoedelijke sfeer.

Snel en goede kwaliteit

Makkelijk online reserveren en kwalitatief goede kapsters in dienst

Goed geknipt en geverfd!

Hielden rekening met mijn wensen. Later teruggekomen met zoontje met autisme. Ze hielden rekening met hem toen het moeilijk ging en deden niet moeilijk over zijn wat afwijkend gedrag. Erg fijn!

• Vestiging: Oosterhout centrum

Helemaal geweldig

Ik vond het geweldig

Blij, verlost van Corona-kapsel

Vanmorgen, vriendelijk en vakkundig geholpen. Verlost van Corona-kapsel, ik kan me weer laten zien.

Slechte service

Ik heb een paar weken een product besteld en heb nooit iets binnen gekregen, al par x een mail gestuurd maar er wordt niet eens op gereageerd.

• Personeel N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: N.v.t.

Super service met goede producten

Dankzij Hair & Looks loop ik er deze Kerst weer netjes bij. Door de lockdown een verfpakket besteld, dat thuis werd afgeleverd. Het verfpakket bevatte alle benodigde producten tot en met handschoenen en een cape toe. Dankzij de goede gebruiksaanwijzing ziet mijn haar er weer prima uit!! Dank je wel dames! Ik kan een abonnement van harte aanbevelen.

• Vestiging: Tilburg

Voor de lockdown snel en vakkundig geholpen

Fijne ontvangst op een hele hectische laatste dag voor de lockdown. Toch alle tijd om mijn haren te bekijken (eerste bezoek aan Hair &Looks)! Daarna gewassen, geadviseerd en geknipt! Ook nog mooi in model gedroogd. Het resultaat is echt super, ik ben er heel blij mee! Ook veel complimenten van anderen gekregen.

Superfijn!

Fijne en prettige zaak. Goed geknipt! (goede vertaling van mijn wens)

• Vestiging: Breda

mooi op tijd, snel en goed geknipt

Kappers hebben het vaak moeilijk om mijn haar zo te knippen dat ik geen "weerborstels" heb. Bij jullie lukte dat vanaf het eerste bezoek! Knap!

• Vestiging: Oosterhout

Erg professioneel Vriendelijk en ook nog gezellig

Advies over haar verlening en volume was duidelijk en professioneel Gelijk n afspraak gemaakt ...na n paar gezellige zit uurtjes heb ik lang haar met volume!! T is gewoon perfect !! Ben dr zo blij mee !!

• Vestiging: Helvoirt

Gezellig, persoonlijk en een mooi resultaat!

Ik had een afspraak samen met een vriendinnetje en het voelde als een uitje. Zeker in tijden van Corona :) we werden vriendelijk ontvangen, hadden leuk contact met het personeel en ook de kwaliteit van het eindresultaat was erg goed! Zeker voor herhaling vatbaar. Personeel neemt de tijd voor je, denkt met je mee en zorgt dat klanten tevreden de deur uitlopen. Ook hangt er onderling een gezellige sfeer!

• Vestiging: Breda

Bijzonder servicegericht en absoluut verstand van zaken

Ik heb in de jaren dat ik in verschillende regio's heb gewoond niet eerder een kapsalon meegemaakt waar alle medewerkers kundig zijn en zeer servicegericht. En ze vinden dat maar heel normaal, maar ik vind het bijzonder. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om naar Helvoirt te gaan. En het is er ook nog heel gezellig. Voor mij echt een feestje om hier geverfd, geknipt en behandeld te worden.

• Vestiging: Helvoirt

Prettige benadering en prima resultaat!

Ik voelde me direct begrepen en ik was tevreden met het resultaat. De kapster was vriendelijk en er hing een gezellige sfeer.

• Kwaliteit
  • Vestiging: Den Bosch (Blont)

Relaxed

Gewoon heel relaxed, nergens ontstaat stress, en altijd een mooi resultaat achteraf

• Vestiging: Breda

Er werd een haarsnit geknipt die perfect beantwoordt aan de verwachtingen !!

Top ! - goed onthaal - zeer goede en vlotte organisatie - moderne bedrijfsvoering - perfect geknipt - klantvriendelijk - flexibel - goede openingsuren in combinatie met professioneel werd te Breda. Voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Breda

Warm welkom. Mijn dochter werd meteen ontspannen. Genoeg aandacht. Ze voelde zich een prinses en wilt nu ook kapster worden.

snel en goed geholpen

Ik ben hier voor het eerst geweest en had online gereserveerd bij kapster Robin. Op vraag van de kapster werd het een iets later tijdstip, geen probleem voor mij maar daar aangekomen op het afgesproken uur had ik andere kapster, Robin was er niet, wel een beetje jammer maar ik ben goed geholpen door een andere kapster. Mijn haar is goed geknipt, de kapster denkt mee en geeft goede raad. Ik ben er blij mee en kom zeker nog is terug.

Werd erg vriendelijk geholpen

Ik kwam eigenlijk voor kamstreken in mijn haar, maar er werd toch geadviseerd om toch maar folies in te zetten, en omdat ik erg droog haar heb heeft ze het percentage verlaagd, duurt iets langer maar minder schadelijk voor mijn haar. Het resultaat was perfect, blij dat ik het gedaan heb. Dit is mij bij andere kappers nooit geadviseerd. En ze heeft het keurig gefohnd, kom zeker weer terug!!

• Vestiging: Breda

Vakkundig, super vriendelijk, snel en voordelig.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.