Annemarie een super kapster.

Gemoedelijke sfeer

Er wordt meegedacht, goed geknipt en je voelt je welkom.

• Vestiging: Udenhout

Moet nog wennen aan de nieuwe kapsters.

Het is wennen met de nieuwe eigenaar van de kapsalon. Ad wist precies welke look ik wou hebben. De nieuwe kapsters moeten nog wennen welke look ik graag wil. Maar de eerste keer is het redelijk goed gelukt. De volgende keer een beetje beter. Dan ben ik zeer tevreden. Groetjes Toine lauweryssen.

Uitstekende service en knipbeurt

Vriendelijke medewerkers, er wordt goed geluisterd naar je wensen. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een prettige knip-ervaring.

Goed snel en voordelig

Vriendelijk en goed geknipt

• Vestiging: Helvoirt

Het is Altijd relaxed in de kapsalon. En lonneke verft en knipt mij nu al een tijd, is altijd goed, en staat open voor mijn nieuwe kapsel ideeen, Denkt mee en altijd gezellig. Groet Emmy

• Vestiging: Tilburg

Gezellige en kundige kapsalon

Kapsalon met een dorps karakter en goede kwaliteit.

• Vestiging: Udenhout

Ben zeer blij met mijn nieuwe look

Voor het eerst bij hair en looks geweest sinds het overgenomen is van mekes. Netjes behandeld, en ben erg blij met mijn nieuwe look.

Vriendelijk en perfect geknipt

Bij binnenkomst een vriendelijk ontvangst. Op een fijne manier keurig geknipt

heel tevreden

zeer aardige kapster en goed geknipt en gekleurd . Ik ben best kritisch maar alle lof . Zeer corona proef en voelde me meteen op mijn gemak .

Altijd goede service

Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

• Vestiging: Udenhout

Jackie weet wat bij me past!

Vandaag ben ik behandeld door Jackie: kleuren en knippen. Ik hoef weinig uit te leggen, ook al ben ik een jaar geleden voor het laatst geweest, én ze ziet snel wat bij me past. Super fijn!

Prachtige natuurlijke kleuring

Prettige ontvangst, welkome sfeer, en een heel mooi eindresultaat. Was mijn eerste bezoek aan deze kapperszaak en meteen een vervolgafspraak gemaakt!

prettige zaak, prettige kapster, goede koffie

prettige zaak, prettige kapster, goede koffie

Goede kapper

Voor de eerste keer mijn haar laten knippen bij Hair & Look. Marlot heeft mij geknipt. Zij heeft het prima naar mijn zin geknipt. Top kapster, zeer integer. Ik kom zeker weer terug!!! Fijne kapsalon, met een goeie sfeer.

Gewoon tevreden

Goed geknipt, een uitdaging voor Curly aangezien er zo,n 30 cm afging. Maar gezellig, goed en vlot geholpen.

• Vestiging: Breda

Vakkundig en naar wens geknipt en gekleurd.

Weer een vakkundige behandeling ontvangen, waarin vooraf goed geluisterd en meegedacht wordt naar je wensen. Met een prachtig eindresultaat naar huis.

Altijd tevreden

Ik ben bij verschillende kappers geweest bij Blont en ik kom altijs tevreden thuis. Ze zijn klantgericht, ik krijg goede adviezen maar heb het gevoel mijn eigen keuze te kunnen maken. De salon is altijd netjes, afspraken maken gaat altijd goed. Er hangt een fijne, rustige sfeer in de salon.

Uitstekende service.

Makkelijk online afspraak maken. Vriendelijk en dienstverlenend personeel die verstand van het kappersvak hebben. Opmerking: bij vestiging kan ik niet Udenhout kiezen. Heb daarom even Helvoirt ingevuld terwijl mijn reactie over vestiging Udenhout gaat.

Het is geweldig

Een vriendelijke medewekster en weet waar ze over praat. En het zit weer geweldig. Goede service

Helemaal tevreden!

Ik ben heel fijn geholpen door Marlot.

Goede sfeer en goed geknipt

Goede sfeer en goed geknipt

goede kapsalon in Udenhout met een zeer goede kapster Marina

Marina knipt zoals jij dat wilt en heeft daarbij goede ideeën wat er nog meer kan. Wat jouw mooier staat.

• Vestiging: N.v.t.

Just 1 word needed: perfect!

Kapster neemt echt de tijd voor je. Na het knippen en föhnen geven ze het eerlijk aan als ze toch niet helemaal tevreden zijn en passen ze het nog aan. Echt betrokken, eerlijk en passie voor hun vak. Kortom: toppie.

• Vestiging: Tilburg

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.