Super welkom

Altijd hartelijk ontvangst

• Vestiging: Helvoirt

Een fijne zaak waar ik graag geknipt word. Al door vele verschillende kapsters geknipt en iedere keer zit het goed. Vriendelijke kapsters en natuurlijk goede!

• Vestiging: Tilburg

Een aangename sfeer met een knipbeurt van goede kwaliteit.

Een comfortabel salon met vriendelijk en toegankelijk personeel. De service van knippen is uitstekend van kwaliteit en de wensen van de klant staan altijd voorop. Erg tevreden alom.

uitstekend

Het was heel rustig in de salon. Er werd goed omgegaan met de corona maatregelen. Ik ben goed geknipt en geverfd. Helemaal top!

Goede kleur, mooi geknipt

Zeer persoonlijk en aangenaam

Alhoewel ik in Tilburg woon en niet eens uit Helvoirt kom, laat ik mij sinds jaar en dag bij deze kapsalon knippen. Zeer persoonlijk is de omgang en los van het feit dat ik het knippen van mijn haar als een praktisch iets beschouw, voel ik mij altijd "thuis " bij deze kapsalon. Ook sinds de overgang naar een nieuwe eigenaar.

• Vestiging: Helvoirt

Gezellig en goed vakwerk.

De persoonlijke benadering, belangstelling en de vakbekwaamheid van de kapsters is heel goed. Mijn vrouw en ik zijn dik tevreden. Hartelijke groeten. José en Frits

Eindelijk!

Mijn eerste ervaring bij krullenkapster Anouk! Het kost een duit, krullen knippen, maar ik had dan ook echt waar voor mijn geld! Ik kom graag terug bij deze kapperszaak! Eindelijk een kapster getroffen die verstand heeft van krullen knippen en doet wat je vraagt.

• Vestiging: Helvoirt

goede kapers, makkelijk afspraak maken

Zeer goede kapster, vriendelijk, veel interesse. Via internet makkelijk afspraak maken met de kapster van je keuze. Mooie zaak goede stoelen en wastafel. over het algemeen zeer tevreden.

Goed geknipt, ongedwongen sfeer

Goed geknipt door een vriendelijke dame, tijd genomen om de haren te wassen en heeft mijn haar naar wens geknipt

• Vestiging: Tilburg

Goed geknipt, er zit weer model in mijn haar!

Goed advies en super geknipt, zodat mijn haar weer lekker valt.

• Vestiging: Oosterhout

Heel fijn geknipt

Het was haar eerste dag. Ik zeg: houden!

• Vestiging: Breda

Zeer klantvriendelijk, goed advies.

Ik kom er al een hele tijd om te kleuren. Altijd goed advies, uiterst nauwkeurig, Lonneke mist nooit 1 grijze haar. Echt heel goed!

• Vestiging: Tilburg

Super fijne en professionele behandeling

Zonder een idee binnen gekomen wat te doen met mijn kapsel. Dus gevraagd naar mening wat te doen. Eindresultaat is echt super goed geworden!

Gemakkelijk en snel

Ik was op zoek naar een product van KMS. deze was niet op voorraad en is voor mij besteld. Dat is heel gemakkelijk en snel gegaan.

• Vestiging: Helvoirt

Kei gezellige en fijne knipbehandeling gehad!

Er werd ruim de tijd voor mij genomen met een gezellig praatje. Ik ben zeer tevreden over hoe mijn haar is geknipt en ik kom zeker weer terug!

• Vestiging: Den Bosch (Blont)

Kappers met veel kennis en goede service

Ik stap altijd tevreden weer naar buiten.

• Vestiging: Helvoirt

oprecht goede behandeling en uitstekend advies

ik voel me welkom als klant en word zeer goed geholpen ; advies op maat!

• Vestiging: Helvoirt

Gezellig, snel en goed geholpen

Ik heb het knippen en highlighten als zeer prettig ervaren! De kapster heeft het mooi gedaan en het was ook nog eens erg gezellig. Ik kom over een paar weekjes zeker terug.

Ontspannen sfeer

Fijne sfeer in de kapsalon. Goede service.

• Vestiging: Den Bosch (Blont)

Heel blij met mijn nieuwe kapsel.

Samen gekeken naar de kapsels die ik had uitgezocht. Geknipt met mooi resultaat. Vriendelijke kapster met veel ervaring, luistert goed en overlegt. Echte aanrader.

• Vestiging: Den Bosch (Blont)

Thanks for my look every time!

Al jarenlang, van jongs af aan tevredenheid in de locatie en het team! Ga zo door: ik blijf zeker komen!!

• Vestiging: Helvoirt

Vakkundige kapster, prachtig resultaat!

Kapster nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf een goed onderbouwd advies. Leuk om te zien ook dat ze zelf ook erg enthousiast was over het resultaat.

Ik ben er weer!

In de Coronatijd heb ik mijn haar noodgedwongen zelf geverfd met een verfpak uit de winkel. Het was veel te donker en na vele wasbeurten werd het een lichte matte rossige kleur. Mijn haar zag er gortdroog uit en ik werd treurig als ik in de spiegel keek. Ik zag alleen nog maar ern Freggel. Maar dat is nu wel anders! Hair&Looks heeft mijn haarkleur omgetoverd in mijn originele koele haarkleur. Ik heb met glans mijn natuurlijke look weer terug. In het vervolg weet ik bij welke kapper ik moet zijn!

Vriendelijk

Leuk en vriendelijk naar de kinderen, jonge meiden deden erg hun best het ons naar de zin te maken. Haar is prima geknipt.

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.