Fijne behandeliing

Heelontspannend

Uitstekend geholpen!

Super vriendelijk en gezellig personeel, goed geknipt en geverfd, goede prijs! Ze denken echt met je mee! Ik kom er graag voor naar Breda!

Goede en kundige kapper

Fijn bezoek gehad en alles naar wens!

• Vestiging: Breda

Super goed geknipt door enthousiaste kapster

Leuk team met duidelijk een hart voor de zaak. Goede tips voor haarverzorging en zonder al te veel aanwijzingen gewoon super goed geknipt. Ben er erg blij mee

• Vestiging: Breda

Ik heb dik en moeilijk haar en het is altijd afwachtend hoe een behandeling bij mij gaat uitpakken. Ik ben zeer professioneel geholpen, ben zeer tevreden over mijn kleuring en model. Personeel is heel vriendelijk en denkt goed met je mee. In een woord: uitstekend.

Aanrader!

Ik ben nu een aantal keer bij Hair & Style geweest. Iedere keer werd ik gelijk geholpen en was het resultaat precies zoals ik het wilde. Er wordt erg goed geluisterd naar wat de klant wil en er hangt een goede sfeer in de salon!

• Vestiging: Tilburg

Vriendelijk, perfecte service met goede kwaliteit.

Vanaf de eerste dag, gezellig leuk en vriendelijk contact. Perfecte service, plannen gaat bijzonder snel en gemakkelijk. Kwalitatief goede kappers.

• Vestiging: Tilburg

altijd een welkom gevoel, sfeer is relaxt

Ik kom al jaren bij Nancy en ben daar zeer tevreden over

• Vestiging: Oosterhout

Heel goed geknipt in een gezellige omgeving met een geweldige kapster

Heel goed geknipt in een gezellige omgeving met een geweldige kapster Nikki

• Vestiging: Breda

Prima kapper, op loopafstand vanaf mij!

De eerste keer was ik zeer tevreden! De tweede keer helaas door iemand anders veel te kort geknipt (haar kwam op mijn borst en na de knipbeurt tot mijn schouders..)

• Vestiging: Breda

Goed geholpen en zeer tevreden over het resultaat

Ik ben zeer tevreden over kapsalon Hair & Looks. Personeel is klantvriendelijk en ik ben goed geholpen

Helemaal naar wens!

Het was een prima bezoek. Haren precies zoals ik wilde en een gezellig gesprek en kopje koffie erbij.

• Vestiging: Helvoirt

Ik kreeg goed advies en ben zeer goed geknipt

• Vestiging: Tilburg

Een kapper waar ik graag vaste klant ben

Prettige sfeer, vriendelijk personeel, haar goed geknipt en schappelijke prijzen

• Vestiging: Breda

Mooi geverfd en vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen en had een mooie kleur met highlights

• Vestiging: Tilburg

Vriendelijk , spontaan, gastvrij en vakbekwaam!

Vriendelijk, spontaan, gastvrij en vakbekwaam!

goed geknipt

Naar de kapper in Helvoirt geweest. Corona maatregelen zijn goed. Ik ben ook goed geknipt.

• Vestiging: Helvoirt

Deskundig en heel vriendelijk personeel

Ik heb meestal dezelfde kapster, Kim of Sofie. Ze zijn beiden hele goede kapster. Ik word er gewoon een beetje door verwend. Prijs kwaliteit is prima.

Goed geknipt , vriendelijke kapster

Hier geweest omdat ik even een periode in Breda logeerde , als ik daar zou zijn gebleven dan was ik zeker weten terug gegaan naar deze kapsalon . Keurige zaak , prettig geholpen !

Goede kapper, goede service

Mijn eigen kapster ging met zwangerschapsverlof. Zij stelde mij voor aan degene die in die periode mijn haar knipt. Goed geregeld

Uitstekende service

Alles naar wens, ik ben zeer tevreden met mijn haar. Lonneke is de beste op het gebied!

Vakkundig

Top zaak

Ik ga er altijd met en lach naar buiten en weer een goed kapsel! Onwijs enthousiaste meiden en altijd een gezellige sfeer!

• Vestiging: Breda

Gezellig, flexibel bedrijf met goed opgeleide werknemers.

Een zeer fijne kapper vanwege de zeer makkelijke digitale planning. Aanrader is het Knip abonnement ideaal voor de regelmatige knipbeurt.

• Vestiging: Oosterhout

Ik werd vriendelijk ontvangen, m’n haren waren echt droog geworden en ivm Corona was het echt nodig om weer eens naar de kapper te gaan. Ineens had ik een knipbehandeling gewonnen en toen mocht ik in een meerprijs m’n haren ook gaan verven. En dat is heel mooi geworden, ben heel blij en kom zeker eens terug!!

Prins Hendrikstraat 116

4835PS Breda

Over Hair & Looks

Kapsalon Hair & Looks Een kapper die voor het beste resultaat zorgt bij elke knip- en kleurbeurt, dat wil natuurlijk iedereen. Hair & Looks is waar u moet zijn wanneer u er zeker over wilt zijn dat u met een frisse coupe naar huis gaat. Wij begrijpen dat iedere klant een unieke wens over zijn of haar nieuwe kapsel heeft. Daarom is ons team zeer deskundig op het gebied van haarstijlen en alle soorten knip- en kleurbehandelingen. De professionele kappers die elke dag voor u klaar staan, geven u bij elk bezoek weer het grootste vertrouwen en het meeste comfort.