Altijd netjes op tijd geleverd en top producten!
7 March 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 131 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Altijd netjes op tijd geleverd en top producten!
7 March 2021
r de leeuw
Valburg
Snelle goede levering
Cyrill
Atef
Den Haag
overzichtelijke webshop en leuke scherpe aanbiedingen
Monique Schiphorst
Meppel
Goed product, snelle levering. Niets op aan te merken
29 January 2021
Tom
Pelt
Ze lossen snel dingen op !
25 January 2021
linda
steenbergen
Fijne producten, alles werkt goed en snel!
15 January 2021
Johan
Kuin
Elke bestelling tot nog toe was precies op de voorgestelde tijd geleverd. Top.
8 January 2021
Erik
België
Een aantal keren besteld, prima prijs/kwaliteits verhouding. Keurig op een ander adres afgeleverd
5 January 2021
Teus van Ruiswijk
Rottum
Gezocht naar plastic rietjes en uitgekomen bij premium disposals. (En niet bij een wazig chinees bedrijf). Netjes volgens afspraak en juist geleverd.
5 January 2021
Marcel
Dronten
Na 3 werkdagen heb ik mijn bestelling ontvangen (België), kwaliteit en prijs super!
selcuk can
Aalst
Heel goede kwaliteit voor redelijke prijs
Michèle Lagoutte
Zoetermeer
Prima service. Goed telefonisch te woord gestaan. Producten op tijd geleverd. Kortom, zeker aan te bevelen
Désirée
Rotterdam
Prima Prijs-Kwaliteit verhouding en snelle levering!
27 December 2020
Kris
Breda
Snel besteld, en heel snel verzonden en en prima geleverd! Bedankt om het voor vele horecazaken in deze tijd toch een beetje aangenamer te maken!
Veerle blockx
Arendonk
we hebben nu reeds 2 maal besteld bij Premium Disposables bij telefonisch onderhoud kon men ons direct helpen bij onze vragen beloofd van vlotte levering en was ook direct geleverd ondanks drukte bij de courrierbedrijven
Marc
Evergem
heel goed zijn en het pakket was er supper snel. Moet bijna weer bestellen dan zijn me 4000 cups op en jullie zijn leuk betaalbaar
linda
steenbergen
Goeie kwaliteitsvolle producten. Snel geleverd. Duidelijke website.
10 December 2020
Klaas
Lichtervelde
prima service
7 December 2020
Erwin nieboer
denekamp
Vriendelijk, mee denken naar een goed oplossing, goede prijs
5 December 2020
Stadskanaal
1 December 2020
Isik
Den Haag
Wij bestellen vanuit België. Binnen 1 dag 700 pizzadozen geleverd in deze drukke coronatijden!
Sébastien
Lokeren
goedkoop
Dionne
Schin op geul
Goede service snelle levering
Cyrill
Breda
Disposables is ons vak. Al meer dan dertig jaar staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij iedere relatie een productpakket op maat aanbieden. De eenheid in vormgeving draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U vindt onze producten in uiteenlopende bedrijfstakken als catering, overheid, fastfood en scholen. Ook de recreatiesector – evenementen, bioscopen, attractieparken, stadions – maakt veel gebruik van onze disposables. Onze producten voelen prettig aan, zijn stevig en met de nieuwste inzichten en technieken in duurzaamheid gemaakt. Dit maakt ons tot een toonaangevende leverancier in disposables.
Handelsweg 2
9482WE Tynaarlo