Goede website en snelle levering
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 988 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Meerdere reviews benadrukken de goede kwaliteit van het product en de nauwkeurige maatvoering bij maatwerk. Klanten waarderen het eenvoudige bestelproces en de snelle levering. Er zijn ook meldingen over een trage of onbevredigende klantenservice en enkele problemen met het omruilen bij foutieve afmetingen. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit en de levertijden, maar de service kan beter.
Goede website en snelle levering
Peter
Maassluis
De kapstok was net zo mooi als op het plaatje. Heel mooi afgewerkt. Wel een beetje jammer dat uit de openingen t.b.v. het ophangen veel kleine korreltjes kwamen. De hele kamer zat er onder. Dit zijn waarschijnlijk korreltjes die vrij komen bij het gridstralen van het metaal. Verder zeer tevreden met de kapstok.
Stiens
Prima, alles op tijd en goed verpakt
Dirk Moree
Zutphen
Mooi product, goed advies en directe communicatie! Zou zo weer bestellen en ga dat tot zeker doen
Karin
Guttecoven
Wij bestelden twee op maat gemaakte boekenplanken (zonder steunen). Ze werden binnen de verwachte termijn snel en stevig verpakt geleverd. De planken zijn heel mooi afgewerkt en van prachtig hout. Wij zijn ongelooflijk tevreden van deze prijs kwaliteit! Ik wou dat ik hier foto's bij ook toevoegen, want ze zijn echt prachtig aan onze muren!
Soetkin
Lier
Via whatsapp contact gehad over een iets afwijkende maat. Dat was geen enkel probleem. Product werd vlot geleverd en goed verpakt. Zeker aan te raden.
Joep
Nijmegen
Duidelijk en makkelijk te bestellen en de producten snel geleverd. Producten komen ook overeen zoals op de site weergegeven.
Rene
Elst
kan niet beter
Angelo Hofman
Terneuzen
Blinde Plank op maat besteld, zeker niet goedkoop maar de kwaliteit is ontzettend mooi..puntje van aandacht mag zijn dat voor deze prijs zou je mag verwachten dat de juiste pluggen en schroeven meegeleverd worden
Koen Peters
Spaubeek
Wat je ziet is dan ook wat je krijgt.
Hans
Goirle
Mooie planken, goede service.
Simon
Amsterdam
Hele mooie planken, levendige tekening, mooie afwerking. Zware kwaliteit: ze staan prachtig in onze keuken. Erg tevreden!
Maria
Sliedrecht
Door de drukte iets verlaat maar uiteindelijk mooi beschermd en netjes afgeleverd
19 December 2022
Jolande
Breda
Mijn vragen over e-mail werden vlot beantwoord en nadat ik de bestelling had geplaatst werd er gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging. De bezorger was ook erg vriendelijk en de bestelde producten zijn erg mooi. Al met al een zeer positieve indruk.
15 December 2022
Sven
Purmerend
Op zoek gegaan naar een houten plankje boven het toilet en voor het fonteintje. Overal is hout heel duur. Maar hier bij Wood&Work krijg je waar voor je geld. Staat heel mooi.
15 December 2022
Agnes
Bathmen
Een snelle levering en de plank die ik had besteld was heel goed ingepakt waardoor er geen schade kon ontstaan. De kwaliteit van de eiken plank is fantastisch. Een waardig mooie plank aan de muur.
Limmen
Maten doorgegeven , 2 dagen later werd plank geleverd.goed stevig ingepakt mooie plank . Ben zeer tevreden
Angelique
Nijmegen
Limmen
Mooie overzichtelijk website, makkelijk contact en snel en netjes geleverd.
astrid
Lexmond
Jullie planken maken onze keuken af. Met de mooie stalen beugels geven ze een industrieel landelijke uitstraling. We hebben ook 2 planchetplanken voor het toilet besteld en die zijn ook mooi. De levering is ook helemaal goed gegaan. De planken waren netjes verpakt.
Annemieke
Veghel
Na contact twee bladen besteld. Snel geleverd en mooi materiaal
Marieke
Veghel
Voor mijn aankoop stelde ik wat vragen over de mail en kreeg snel en vriendelijk antwoord van de eigenaar. Hij belde ook op om een afspraak te maken voor het bezorgen. De bezorger was ook heel vriendelijk en de bestelde producten zien er erg mooi uit. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring.
13 December 2022
Sven