Hi Ingrid, Bedankt voor je positieve review! Tot een volgende keer. Groet, Rebel House
Hi Ronald, Bedankt voor jullie fijne review! We nemen graag de tijd en al helemaal als we zien dat de producten zo leuk terechtkomen. Tot een volgende keer! Groet, Rebel House
Hi Toon, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Heel veel plezier ervan en we hopen je nog vaker terug te zien. Groet, Rebel House
Hi Karin, Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Rebel House
Hi Naima, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelde tafeltje, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Dit heeft waarschijnlijk te maken met een productiefout van de nieuwe oplage tafeltjes. Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. Groet, Rebel House
Hi Adriaan, Bedankt voor je review! Je bestelde product komt volgende week bij ons binnen, zodra wij hem binnen hebben, ontvang je een track en trace code. Mocht je toch meer informatie willen over de levering, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Groet, Rebel House
Hi Lois, Wat leuk dat je een stel nieuwe kussens in huis hebt van ons! Heel veel plezier ervan en we hopen je nog eens terug te zien :). Groet, Rebel House
Hi WJ, Bedankt voor je fijne review! Heel veel plezier van je bestelde product :). Groet, Rebel House
Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.