Duidelijke site en mooie kapstok geleverd. De doos was wel alleen kapot maar ons product was niet beschadigd gelukkig.
Lamp die er solide uitziet en met 3 lampjes goed verlicht. Het ontwerp is industrieel maar de opengewerkte lampenkappen geven een lichtere uitstraling, zoals kleine kooien waar de vogels vrij in konden rusten.
Prachtige lamp besteld bij dit mooie bedrijf. We zijn er heel blij mee en het staat super! Bezorging ging vlot.
Snel geleverd en goed verpakt
Ontzettend leuke en originele spiegel. Duidelijke omschrijving op de website. Volgende dag in huis.
Ik heb voor de eettafel Portland gekozen op basis van de foto's en de specificaties op de site. Op mijn (mail) vraag kwam snel een reactie en daarmee was mijn vraag beantwoord. De hele bestelprocedure was prettig en ik werd top op de hoogte gehouden. Vandaag, precies volgens het aangekondigd aflevermoment, werd mijn tafel + toebehoren als zelfmontagepakket keurig binnen afgeleverd. Voor een meerprijs kan de montage worden overgenomen. Ik ben erg tevreden over alles en blij met mijn nieuwe tafel.
De lampen die ik gekocht heb zullen zeker niet de laatste items zijn die ik hier ga bestellen! Waren netjes verpakt en snelle levering. Zeer tevreden!
Beste Iris, bedankt voor je fijne review! Wat leuk dan zien we je de volgende keer terug in onze webshop en hopelijk snel weer in één van onze showrooms. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Nadat mijn lieve kleindochter de struisvogel lamp per ongeluk van de muur had gestoten, was ze ontroostbaar. Daar lag Charles in stukjes op de grond.. volgende week vindt ze een nieuwe Charles onder de Kerstboom zodat ze hem niet meer hoef te missen!
Beste Marina, wat fijn en lief dat je het zo hebt opgelost voor je kleindochter! Wat zal ze blij zijn met een nieuwe Charles! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Eindelijk iets besteld bij jullie wat ik al heel lang wou hebben. Ben er zo vreselijk blij mee en geniet zoals bovenstaande al zei "elke dag!! Super!!!
Beste Marieke, super leuk om te horen dat je er zo blij mee bent! Heel veel plezier van je bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebel House.
De mevrouw in de winkel heeft ons perfect geholpen. Erg vriendelijk. Hebben 3 lampen in de winkel gekocht. En 2 online. Ook de 2 online lampen zijn erg snel geleverd. Zelfs al binnen 4 dagen. Dit terwijl op de site werd aangegeven dat ze pas in januari leverbaar waren. Dus alles super top en snel
Beste Martine, leuk om te horen! Bedankt voor je fijne review. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Prima geholpen met een bestelling. Helaas bleek 1 lamp beschadigd te zijn. Goed geholpen w.b. mogelijke oplossingen. Nieuw lampje besteld, maar helaas wat lange levertijd, wat overigens wel netjes vermeld staat!
Beste Werner van den Dorpel, fijn dat het zo is opgelost! Veel plezier met je lamp. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Ik heb het Kare Design Muskat kastje gekocht bij Rebel House via Fonq en O M G het is echt prachtig. Super blij mee!
Beste Melissa, wat fijn om te horen! Heel veel plezier met je Muskat Kastje! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Netjes geholpen toen ik 2 bestellingen plaatste. Ik werd gebeld of dit wel klopte. Netjes van het bedrijf. Min puntje is dat ik 3 maanden moet wachten op een setje glazen. Dat vind ik wel wat lang.
Beste Amber Ciaccia, bedankt voor je fijne review! Helaas stond er een langere levertijd op bij onze leverancier. Maar het is het wachten waard :-) Met vriendelijke groet, Rebel House.
I’m very satisfied with my bureau chair.
Dear Karla Rojas, Thank you for your nice review! Greetings, Rebel House.
Klantenservice reageert erg traag. Ik wacht twee weken op mijn bestelling, mailde om die te annuleren, want heb ergens goedkoper en sneller ontvangen. Gaan ze dag later alles versturen. Krijg een mail dat ik de pakketten moet weigeren, ik kan er helaas niet voor thuisblijven en mijn buren hadden deze aangenomen. Nu moet ik 5 euro per pakket betalen om terug te kunnen sturen. Krijg ook nog grote mond dat ik niet hun enige klant ben. Lekker klantvriendelijk! Ik ga daar iig niets meer bestellen, zat andere vriendelijke woonwinkels die de spullen ook hebben en zelfs goedkoper.
Beste Katerina, Vervelend dat je een teleurstellende ervaring hebt met onze klantenservice. Onze collega herinnert zich goed aan het gesprek. De week van Black Friday is erg druk. Het was niet mogelijk om jouw order te annuleren door het grote aantal pallets die klaar stonden om te versturen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een levering te weigeren aan de deur. Helaas was jezelf niet aanwezig maar je had ook een berichtje achter kunnen laten bij de buurvrouw of een briefje op de deur kunnen plakken natuurlijk. Het is je goed recht om je bestelling te annuleren maar zoals je in onze voorwaarden kunt lezen betaal je inderdaad de retourkosten hiervoor. Dit zou dus eigenlijk geen verassing hoeven te zijn. Vriendelijke groet, Rebel House
Krijg een artikel wat kapot is. Klantenservice erg onaardig en totaal niet willen meewerken. Voor mij is het klaar, ik zal nooit meer iets bij jullie kopen.
Beste Dette, Wij hebben een passende oplossing aangeboden door dat je het artikel kosteloos mocht retourneren en je de retour labels gemaild. Wij vinden het heel vervelend dat je alsnog een slechte ervaring met onze klantenservice ervaarde. Onze excuses! Heb je alsnog vragen dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Mijn bestelling kwam helaas gebroken aan. De klantenservice heeft dit euvel goed opgelost
Beste Nicoline, wat vervelend om te horen! Je retour is verwerkt en de terugbetaling is terug betaald op de wijze waarop er is betaald. Heb je dit eind van de week nog niet ontvangen wil je dan contact opnemen met onze klantenservice? Met vriendelijke groet, Rebel House.
Originele beoordeling
Mijn bestelling kwam gebroken aan, ik wacht nog op restitutie
Ik moest wat annuleren en daar heb ik over gebeld werd zeer netjes geholpen en alles was netjes geregeld erna
Goedemorgen Diana, fijn dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Blij met mijn fotohouder. Goede kwaliteit. Fijne webshop en snelle levertijd. Nieuwe ‘go to’ webshop erbij op mijn lijstje!
Beste Mirte, super om te horen! Bedankt voor je goede recensie! Tot een volgende keer in onze webshop of showroom(s). Met vriendelijke groet, Rebel House.
Goed verpakt en snel afgeleverd,top!
Beste Christy, wat fijn om te horen! Bedankt voor je goede recensie. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Mooi product, duidelijk getoond op de site. Voldeed geheel aan de verwachtingen. Snel verstuurd, adequaat op de hoogte gehouden en goed aangekomen
Beste Mirjam, leuk om te horen! Bedankt voor je fijne review. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Beste Paul, bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Erg blij met de meubels! Goed verpakt en snel geleverd maar bovenal TOP service!!!!
Hi Esther, super leuk om te horen. Bedankt voor je fijne review! Heel veel plezier met je aankoop! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop of showroom(s) Met vriendelijke groet, Rebel House.
Prima ervaring; levering is goed en het artikel is zoals te zien was op de website
Beste G ten broek, bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Leuke winkel, aparte producten. Niet zoals elke winkel. Snelle levering!
Beste Samira, wat een leuke review! Dankjewel! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
de Stenenmaat 1
7071ED Ulft
Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.