Betrouwbaar en vriendelijk!
Beste Jan Stouten, bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Beste B. Kaatee, bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebel House
Snel geleverd, goed verpakt en sterke communicatie. Aanrader!
Beste Suzanne, wat fijn om te horen! Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Wij hadden heel mooi glaswerk besteld. Nog nooit heb ik zo goed inpakwerk gezien. De sticker "breekbaar" zou niet eens nodig zijn; het was zo veilig met extra veel bubbel/lucht folie ingepakt dat het never nooit zou kunnen breken. Daarnaast was de levering snel en klopte de gegevens om de order te volgen precies. Vaker bij Rebel House bestellen want ze hebben prachtige spullen.
Hi Hugo en Natasja, Wat een prachtige review dankjewel! Wij zijn jullie heel graag nog vaker van dienst. Hartelijke groet, Rebel House
Goedkoper dan andere site en volgende dag al in huis!
Beste Chloe, Leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Snelle soepele levering. Goed verpakt. Heel blij met onze vaas.
Beste Nicolet, fijn om te horen! Veel plezier me je vaas. Met vriendelijke groet, Rebel House,
Contact met de klant, snelle levering
Beste Tineke, bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Snelle en vriendelijke service.
Beste R.A. Koning, bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Ik had een breekbaar artikel besteld, ben altijd een beetje bang of dat wel goed komt tijdens de verzending. Mijn bestelling werd snel bezorgt en was super goed ingepakt.
Beste Anne, wat fijn om te horen! Bedankt voor je fijne review. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Rebel House
Wij hadden deze prachtige wandlamp snel in huis. Ook erg blij dat het zo goed verpakt was! Kunnen veel webshops wat van leren. Ik zal zeker vaker wat bestellen!
Beste Jenny, super om te horen! Bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je wandlamp. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Snelle levering en super veel mooie merken met veel keus!
Beste Judith, bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Super snel geleverd en goed verpakt en mooie en stevige doos. Prachtige vaas, jarige was er erg blij mee.
Beste Annet, wat een fijne review! Fijn dat de jarige er blij mee is! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Snelle levering past geweldig bij ons interieur.
Beste Germen, leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Fijn
Beste B. Vis, bedankt voor je tien! Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Rebel House
Netjes op de afgesproken datum en afspraken . Prachtige spullen .
Beste Leny, fijn! Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Mijn lamp is snel bezorgd, netjes ingepakt en helemaal zoals op de website beschreven. Complimenten.
Beste Joep, Dankjewel! Veel plezier met je lamp. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Zoals hierboven beschreven, aanrader!
Beste Debbie, Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Het was een fijne webshop waar ik een goed gevoel bij had.
Beste Jacklien, Leuk om te horen! Bedankt voor je fijne review. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Een hele leuke set salontafeltjes gezien met supersnelle levering. Precies volgens afspraak bezorgd maar helaas beschadigd aangekomen wat natuurlijk kan gebeuren. Ik heb ervoor gekozen ze terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Retourlabel aanvragen ging heel makkelijk (wel op mijn kosten omdat ik geen vervanging wilde) en ik heb ze snel teruggestuurd. Op de site staat aangegeven dat je binnen 3 werkdagen je geld terug hebt na ontvangst, maar helaas zijn de 3 dagen morgen een week voorbij en staat het nog steeds op wordt gecheckt. Contact gehad via mail met klantenservice vorige week, maar dit heeft nog geen resultaat gegeven. Jammer, dit geeft geen vertrouwen voor een volgende bestelling. Krijg zojuist een mailtje om mijn review aan te passen na geen enkele vorm van contact en nog steeds mijn geld niet terug. Wat een baggerzooi zeg. Gister zelf gebeld met klantenservice en werd een beetje afgewimpeld met dat ik vandaag wordt teruggebeld, we zullen zien..
Beste Suzan, Wat vervelend om te horen dat je tafeltjes beschadigd aangekomen zijn. Helaas komt dit, zoals jezelf ook reeds aangegeven hebt onverhoopt wel eens voor. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering, klantenservice en retourservice, dat zijn mooie pluspunten! Jouw retour en restitutie is inderdaad helaas iets later verwerkt dan wat wij gewenst hebben. Wij gaan de termijn hiervoor per direct weer aanpassen omdat het in de praktijk niet realiseerbaar blijkt te zijn. Onze oprechte excuses voor het wachten. De restitutie is inmiddels wel verwerkt en deze zal binnen 1-3 werkdagen zichtbaar moeten zijn. Wij hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten, Rebel House
Originele beoordeling
Een hele leuke set salontafeltjes gezien met supersnelle levering. Precies volgens afspraak bezorgd maar helaas beschadigd aangekomen wat natuurlijk kan gebeuren. Ik heb ervoor gekozen ze terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Retoulabel aanvragen ging heel makkelijk (wel op mijn kosten omdat ik geen vervanging wilde) en ik heb ze snel teruggestuurd. Op de site staat aangegeven dat je binnen 3 werkdagen je geld terug hebt na ontvangst, maar helaas zijn de 3 dagen morgen een week voorbij en staat het nog steeds op wordt gecheckt. Contact gehad via mail met klantenservice vorige week, maar dit heeft nog geen resultaat gegeven. Jammer, dit geeft geen vertrouwen voor een volgende bestelling. Wel vriendelijk geholpen.
Goede service, snel geleverd. Gekregen wat ik verwacht had..
Beste Sandra, wat fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Rebel House.
We zijn goed geholpen,,maakte echt de tijd voor ons om dingen uit te leggen,,,jammer dat de levertijd zo lang was maar dat wisten we,, Het bezorgen ging goed konden zien waar de chauffeur was ,,afleveren ging goed hele correcte jongensEn namen al het verpakte materiaal weer me . Al met al een goede ervaring en zou zo weer spullen bij jullie kopen
Beste Gerard, bedankt voor je reactie en fijne beoordeling! Veel plezier met je bestelling. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebel House.
Lang gezocht naar de juiste wandlamp en bij REBELHOUSE de juiste gevonden. Op tijd bezorgd en keurig ingepakt zodat beschadigen niet mogelijk is.
Order netjes verpakt en optijd ontvangen. Heel erg blij mee. Een pluim.
Hi Jeffrey, Thanks voor de pluim. Fijn dat je een tevreden klant bent. Graag tot ziens! Groet, Rebel House
Wat een prettige winkel, schitterende producten, tot nog toe alles prachtig, heel goed verpakt en ook informatie over verloop bestelling ook prima. Ik zal zeker nog vaker wat bestellen
Beste Gina, bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling! En tot een volgende keer in onze showroom of webshop. Met vriendelijke groet, Rebel House.
Werd super netjes afgeleverd
Beste Jannie, fijn om te horen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Rebel House.
de Stenenmaat 1
7071ED Ulft
Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.