Prachtige lamp!

Deze lamp stond al een tijd op onze verlanglijst. Hij is precies zoals verwacht.

Snelle en levering / Goede service

Bijzettafel besteld deze is snel geleverd met goede service! Heel tevreden over het product en de service.

Bestelling was zeer snel geleverd en de kwaliteit is ook zeer goed. Volgende keer bestel ik hier weer

Prachtige spiegel gezien op de website maar omdat de spiegel overal op internet niet leverbaar was, heb ik voor de zekerheid gebeld of rebel house de spiegel wel zou hebben. Ik kreeg een ontzettend vriendelijke vrouw aan de telefoon die gelijk voor mij uit ging zoeken of de spiegel er daadwerkelijk was. Ik had geluk want er waren er nog 2 op voorraad. Ik heb er dus meteen 1 besteld en de volgende dag had ik de spiegel al in huis! Fantastische service!

Super goed verpakt en mooi product

top !

mijn levering werd snel en heel goed verpakt geleverd. ik krijg veel complimenten met de wanddecoratie (kever met spiegelglas)

Goed bedrijf!

Ik ben heel blij met mijn product. De volgende dag al bezorgd.

Het was zeer goed ingepakt en verstuurd het is mooi artikel

heel goed

Mijn bestelling kwam keurig op tijd en goed verzorgd aan. Het mooie rekje hangt nu te pronken aan de muur met wat gezellige spulletjes erop.

Snelle en persoonlijke service

Ik heb een mooi kleed bij Rebel besteld (in werkelijkheid nog mooier dan op de foto) en had vooraf gevraagd of ik het in de winkel in Amsterdam kon bezichtigen. Hoewel het kleed daar niet was, was Rebel bereid het daar naartoe te sturen en kon ik geheel vrijblijvend het bekijken. Topservice!

Lange levertijd

Ik kan nog niks over het product zeggen. Ik wacht al twee maanden en het zou deze week komen wederom weer niks gehoord. Echt jammer terwijl er zoveel moois is maar ik durf nu niks anders te bestellen omdat deze bestelling nog steeds niet binnen is.

Goed en slecht

Klantenservice is goed, maar het product Dutchbone Maral bijzettafel was eerst niet te monteren door een productie fout. De tweede zending , een al gemonteerde (onderstel en marmeren blad) bijzettafel bleek dezelfde productie fout te bevatten, maar werd bezorgd als volwaardig product. De twee losse moeren in het blad met twee componenten lijm weer vastgezet en van twee kleinere bouten voorzien. ( bouten waren langer dan de voorgeboorde gaten in het marmeren blad) In het onderstel 1 gat uit gevijld om een bout in de moer te kunnen draaien.

Top kwaliteit en speciaal design

Alle spiegels in het pakket waren stuk

Na 4 dagen waren mij spiegels er, alleen waren ze allemaal gebarsten. Voor het retourneren was een toestemming nodig, welke langer duurde om te krijgen dan een reactie op mijn onvoldoende beoordeling.

Ik heb mijn bestelling nog niet aangekregen.

Kan nog geen volledige beoordeling Geven.de bestelling is voorzien in de week van 4 oktober.

Ik had oude lade kastjes geverfd en ik zocht nog deurknoppen om het af te maken en door deze zijn de kastjes meteen omgetoverd tot iets mega geweldigs. Niet verwacht!

Prachtige spullen, snelle levering.

Mooie meubels, lampen en accessoires. Snelle levering. Goede communicatie. Goed verpakt. Kortom KLASSE!

Vriendelijk en eerlijk

Reageert snel op vragen, komt afspraken na. Fijn attent bedrijf

Alles was zoals meegedeeld

Art work besteld en snel geleverd gekregen zoals vermeld op de website. Overal zeer tevreden.

Goed en zeer snel

Snelle en goede service

Lamp besteld en snel ontvangen.

Pakketje vlot en optijd binnen

Besteld en de volgende werkdag in huis! Het contact met de verkoper was goed en had mijn (breekbare) pakket vlot en veilig de volgende dag on huis.

Zorgvuldig en duidelijk

Goede informatie over bestelling en aflevering. Vriendelijke en snelle service bij paar ontbrekende schroeven en vraag over onderhoud. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle correcte levering

Uitstekend, zal vaker hier iets bestellen.

Snelle levering. Mooi product.

de Stenenmaat 1

7071ED Ulft

Over Kare.nl

Het merk Kare staat voor unieke woonideeën, onaangepast en authentiek, nooit saai en altijd vol fantasie en inspiratie. Sinds 1981 verrast het bedrijf zijn fans en handelspartners over de hele wereld met een onvergelijkbare verscheidenheid aan nieuwe meubels, lampen en woonaccessoires. Onze passie voor design spreekt van hen. Dit omvat gevonden voorwerpen van verborgen kleine ambachtelijke bedrijven, een beetje gekke eenmalige meubels met een wow-factor, maar ook liefdevol handgemaakte massief houten meubels voor het leven.